- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.561
Hımm ben de pek kullanamam sanırım süngersiz, ama o zaman tercihlerimiz kullanışlılığa göre değişecekBen bir tane Bebefox almıştım, v yaka gibi olanlardan...
Bedeni uygun aslında ama sıkıyor, daralıyorum.
Bir tane daha aldım sonra, tavsiye üzerine, markasını unuttum şimdi.
Onunla da raht edemedim, göğüs uçlarım çok belli oluyor, düğme takılmış gibi...
Belki doğumdan sonra kullanabilirim, şimdilik balensiz ama süngerli normal sütyen kullanıyorum.
Bazen onunla bile belli oluyor uçlar, deliriyorumklava:
kim :sm_confused:
kızlar nasılsınız*ben pek iyi değilim...pazar oğlum rahatsızlandı..dünde koçam hasta,,bu günde benim bogazlarım şişmiş....yine hasta oldum anlaşılan..doğumada az kaldı..ya iyileşemezsem doğuma kadar....
bu arada sütten bahsedilmiş..benim sağ gögsümden az süt geliyor...soldan gelmiyor....bdelki doğumdan spnra gelir...göğüslerin büyük olmasıyla alakaı yok süt gelmesinin..bol bol sıvı almak gerek..hem bebek emdikce artar..ne kadar çok emzirirseniz sütünüz o kadar artar arkadaşlar...armut,rezene cayı en önemliside bol su ,günde en az 2,5-3 lt su içilmeli....
kızlar nasılsınız*ben pek iyi değilim...pazar oğlum rahatsızlandı..dünde koçam hasta,,bu günde benim bogazlarım şişmiş....yine hasta oldum anlaşılan..doğumada az kaldı..ya iyileşemezsem doğuma kadar....
bu arada sütten bahsedilmiş..benim sağ gögsümden az süt geliyor...soldan gelmiyor....bdelki doğumdan spnra gelir...göğüslerin büyük olmasıyla alakaı yok süt gelmesinin..bol bol sıvı almak gerek..hem bebek emdikce artar..ne kadar çok emzirirseniz sütünüz o kadar artar arkadaşlar...armut,rezene cayı en önemliside bol su ,günde en az 2,5-3 lt su içilmeli....
bi türlü sohbbete dahil olamadım dicektimm
benimkinin adıda ege olacakk
çielkten o maymunlu takımımı aldınız kahve gibi
Tahmin ettiğim şeyyWebsense= Nette heryere girmemizi engelleyen, bankamın tum calısanlara hediyesi...
Bebek odası mı?
Hem de maymunlu he he gheeee:roflol:
Gozumun onunde canlandırdım da....
Günaydın...
Uykusuz bir gecenin ardından, sabah sızıp kalmışım, ancak kendime gelebildim, gece sağ kasığım çok fena ağrıdı, Bosna bende de mi fıtık oldu acaba, kasığımı yokladığımda orda bir sertlik hissediyorum, benim kızda inadına gidip sağ tarafıma ayaklarını uzatıyor, çok canım yanıyor, yürürken bile zorlanıyorum artık, sağ bacağıma vuruyor ağrısı..
Yagmur, doktora gidecekmiş, güzel haberlerle gel inşallah..
Eylülce, küçük göğüslülerinde sütü olur meraklanma, süt gelip gelmemesi, göğüsün büyüklüğüne bağlı değildir..
Hepatit, hazırlığını yap artık, ne olur ne olmaz..
Egk, odanız hayırlı olsun, güle güle kullanın..
sinpaccım o seçenekler link zaten üzerine tıklayamıyor musun acaba :uhm:
Şuan 85 kullanıyorum 90 almayı düşünüyorum hepatitçim
Aynen yaa nasıl erkek bunlar babacı olacaklar sanırsam boshayallersmile
Ohhh ne güzel, ben de şifonyer alacağız onun için sabırsızlanıyorum, bir an önce alsakta içine yerleştirsem yıkayıp ütüleyipp :asigim:
Bu arada korse için fikir gelmedi kızlar, ne düşünüyorsun o linkteki korseyle ilgili bilmiyorumkismile
Ben bir tane Bebefox almıştım, v yaka gibi olanlardan...
Bedeni uygun aslında ama sıkıyor, daralıyorum.
Bir tane daha aldım sonra, tavsiye üzerine, markasını unuttum şimdi.
Onunla da raht edemedim, göğüs uçlarım çok belli oluyor, düğme takılmış gibi...
Belki doğumdan sonra kullanabilirim, şimdilik balensiz ama süngerli normal sütyen kullanıyorum.
Bazen onunla bile belli oluyor uçlar, deliriyorumklava:
Gecmis olsun...
Gercekten sut mu geliyor gogsunden?
geçmiş olsun canım ya, bendende hiç süt gelmedi şimdiye kadar doğumdan sonra gelir die düşünüyorm .iyileşmezsem die düşünme bol bol ıhlamur iç limonlu
GEÇMıŞ OLSUN JANIMMMM...
bende bi tane atlet aldım toparlayıcı ama bedenim ne kadar büyücek bilmediğim için
alamadım son günlere kadar beklicem.
Hımm ben de pek kullanamam sanırım süngersiz, ama o zaman tercihlerimiz kullanışlılığa göre değişecek
Belki zamanı gelince kullanabiliriz.. bilmiyorumkismile
GEÇMİŞ OLSUN JANIMMMM...
bende bi tane atlet aldım toparlayıcı ama bedenim ne kadar büyücek bilmediğim için
alamadım son günlere kadar beklicem.
Websense= Nette heryere girmemizi engelleyen, bankamın tum calısanlara hediyesi...
Denettirirler mi bilemiyorum ama şansımı denerim hepatitçim boshayallersmile sağolasınbence bir mağazaya gidipaynı markayı dene ondan sonra netten al.olmazsa üzülürsün sonra para da boşa gider canım yaa.korse ben de alıcam ama ozaman yine beden meselesi:)) bir de dr a da sorucam belki kullanma falan der..
ege ;
bende onu begenmiştim ama bana pahalı geldi 2150 dediler bize büyüyen beşikli felan dur bakım ben kendi odamızın resmini koyayım biz 1350 aldık çok uyguna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?