2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hımm ben de pek kullanamam sanırım süngersiz, ama o zaman tercihlerimiz kullanışlılığa göre değişecek
Belki zamanı gelince kullanabiliriz.. bilmiyorumkismile

bi türlü sohbbete dahil olamadım dicektimm
benimkinin adıda ege olacakk
çielkten o maymunlu takımımı aldınız kahve gibi

Gecmis olsun...
Gercekten sut mu geliyor gogsunden?

bende emzirme sütyeni aldım 80 takıyordum ordaki bayan 90 al dedi çünkü süt dolar dedi 10 ytl aldım 2 tane ama daha süt sağmak için pompa almadım...

geçmiş olsun canım ya, bendende hiç süt gelmedi şimdiye kadar doğumdan sonra gelir die düşünüyorm .iyileşmezsem die düşünme bol bol ıhlamur iç limonlu

GEÇMİŞ OLSUN JANIMMMM...
bende bi tane atlet aldım toparlayıcı ama bedenim ne kadar büyücek bilmediğim için
alamadım son günlere kadar beklicem.

evet onu beğendim fiyatıda uygun olunca onu aldırdım artık. senin doğum ne zaman adaş olacaklar desene .düşündüm düşündüm en sonunda egeye karar verdim dr ege bey falan çok karizmatik oluyo :)) insan daha doğmadan ne hayaller kuruyo yaw mesleğini bile seçtim çocuğun

haklısın canım yapıcam artık:))

bence bir mağazaya gidipaynı markayı dene ondan sonra netten al.olmazsa üzülürsün sonra para da boşa gider canım yaa.korse ben de alıcam ama ozaman yine beden meselesi:)) bir de dr a da sorucam belki kullanma falan der..

ya evet..benim de düğmelerim kocaman oldu( hemen belli oluyor kaucuksuzlardan

gecmiş olsun selkie..hemen iyileşirsin umarım..

Gecmis olsun...
Gercekten sut mu geliyor gogsunden?

evet canım...senden de geliyordur kesin...iç çamaşırlarda sarılık gibi lekeler oluyor göğüs ucundada farkedersin böyle su gibi bişey...inek sütü gibi olmuyor annesütü...bilmeyen arkadaşlar vardır öyle bişey değil...ben ilkimde inek sütü gibi beyaz olaçak sanıyordumda....:))))))))

geçmiş olsun canım ya, bendende hiç süt gelmedi şimdiye kadar doğumdan sonra gelir die düşünüyorm .iyileşmezsem die düşünme bol bol ıhlamur iç limonlu

canım sağol,doğumdan sonra bebek emmeye başlayınca kesin gelir...

canım 2 tane egemiz olçak desene,ne güzel ,ismiyle büyüsünler inşallah...maymunlu takımda güzelmiş...

GEÇMıŞ OLSUN JANIMMMM...
bende bi tane atlet aldım toparlayıcı ama bedenim ne kadar büyücek bilmediğim için

fazla alma 2 tane alsan yeter ,,,bir iki tanede doğumdan sonra alırsın..çünkü bebek emince daha da büyüyor gögüsler..birde kilo vereceksin..sırttan kilo aldıysan o gidecek....

Son düzenleme:
ege ;
bende onu begenmiştim ama bana pahalı geldi 2150 dediler bize büyüyen beşikli felan dur bakım ben kendi odamızın resmini koyayım biz 1350 aldık çok uyguna

Canım çok geçmiş olsun hepinize...
Bir an evvel iyileşirsiniz inşallah.

Hımm ben de pek kullanamam sanırım süngersiz, ama o zaman tercihlerimiz kullanışlılığa göre değişecek
Belki zamanı gelince kullanabiliriz.. bilmiyorumkismile

Eski alışkanlıklar da önemli tabi biraz...
Benim bir arkadaşım uzun süre hiç sütyen kullanmamış mesela doğumdan sonra, sadece göğüs pedi kullanmış.
Sarkar dedim ben sarkmadı diyor, muayene edemedim tabi kaydirigubbakcemile3

GEÇMİŞ OLSUN JANIMMMM...

Bana da öyle dedi mağazacı kadın, son iki hafta içinde falan al, daha büyürler dedi...

Websense= Nette heryere girmemizi engelleyen, bankamın tum calısanlara hediyesi...

Bizde de var, deli ediyor beni...
Kimsenin fotosunu falan göremiyorum.

bence bir mağazaya gidipaynı markayı dene ondan sonra netten al.olmazsa üzülürsün sonra para da boşa gider canım yaa.korse ben de alıcam ama ozaman yine beden meselesi:)) bir de dr a da sorucam belki kullanma falan der..
Denettirirler mi bilemiyorum ama şansımı denerim hepatitçim boshayallersmile sağolasın
Ben hepsiburada daki yorumlara göre bedeni tayin ettim :)) dr.un da birşey diyeceğini pek sanmıyorum
Korse yarı fiyatına düştüğü için kenarda dursun diye düşündüm, ama emin değilim bilmiyorumkismile

ekliyorum yavaş yavaş
ama halısı ve lambası da değişicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…