2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın janlarr..
dün işten erken çıktım vurdum kafayı yattım oohh çokta güsel oldu...
öğlen geceliğimi almaya gidicem.
şu önünde leylek olan...
hepiniz iyisiniz dimi?

Günaydın annecikler a.s.

Doktordan gelen arkadaşlarıma ve bebişlerine maşaallah
Mutlucum kusseb arkadaşımıza ben de katılıyorum a.s sen s.a.tarihini dikkate al bencede

Seyyalcim havadisleri çokk merak ediyoruz, ama müsait olmadığın için yazamadın tabii, inş. evinize geçebilmişsinizdir..

Dila ne iyi etmişsin ohh dinlenmişsin, geceliğinde şimdiden hayırlı olsun :)

Günaydın Güzel Anneler nasılsınız bu gün Allah izin verirse Saat 3 de randevumuz var Hayırlı haberlerle geliriz inşallah... Uykusuz bir geceydi acayip uykum var ya
güzel haberlerle gelen arkadaşlarımıza Maşallah...

Günaydın kızlar, dün yeni doğum yapmış bi arkadaşıma gittim hayırlı olsuna, bugünlerin tadını çıkar dedi :))) banyo yapmak bile benim için bi lüks artık çocuktan hiç bişeye fırsat kalmıyo diyo.olsunnnn yinede beşiğin içinde yatan minik bebek için herşeye değer dimi

sağol canım benim...
yağmur inşallah güzel haberlerle dönersin...kontrollerin iki haftaya inmesi en çok bizim işimize yaradı yaşasınnn...

günaydın arkadaşlar:))
dr dan gelen arkadaşlar maşallah bebişlerinize
iyi dileklerini ileten arkadaşlara çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
umarım herkes iyidir.güzel bir gün olsun herkes için..

Günaydııınn,

Herkes iyidir umarım...

Gece hiç uyuyamadım, sabah da kalkamadım, işe geç geldim, sürünüyorum.
Hava da buz gibi zaten, burnum düştü gelene kadar :)
Sol kasığımda şiddetli bir ağrı var, ayağa kalktığımda çok zorluyor, nokta kadar fıtıktan mı bebikimden mi bilmiyorum.
Cumartesi günkü kontrolümüzde öğrenicez bakalım...

Günaydın kızlarr,
Emzirme atleti ve sütyeni konuşulmuş...
Ben atlet kullanamadığım için sütyenini aldım...
Bir tane ulustan almıştım, o pek güzel olmadı....
Bir tane Koray dan aldım, markası ten; gercekten toplayıcı, rahat ve guzel...
Ten marka olanını oneririm...

güzel haberlerle gel canım:)

günaydın bosnacım. fıtık ta ağrı yapar baskı da var haliyle.gecmiş olsun umarım gecer hemen..

herkes için uykusuz geceler başladı galiba..kac kere uyandım gece hatırlamıyorum..
bir de patlayacak gibi oluyorum.su günleri de sorunsuz atlatalım inşallah..

Gününüz aydın olsun kızlar umarım güzel bir gün olur hepimiz için.
Dr.dan gelen arkadaşlar güzel haberlerle gelmişler maşallah hepsine bizimde pazartesi gunu kontrolumuz.
Bebeklerinin eşyalarını yıkayan arkadaşlar hepsini yıkıyorsunuz değilmi yani evde giydireceginiz havlu turunde ayaklı tulumlar battanıyelr falan hepsinimi yoksa sadece hastanede giydireceklerinizimi.
Birde benim goguslerim hala cok ufak agrı falanda yok ve hala hamile kalmadan onceki sutyenlerimi giyiyorum tuhaf değilmi sutum olmayacakmı acep benim :1no2:

Günaydın Sinpacim,
Ben ne emzirme atleti ne de emzirme sütyeni ile rahat edemiyorum.
Eskileri de giyemiyorum.
Sadece hiç birşey giymezsem rahatım.
Duyan da çok büyükler zanneder kaydirigubbakcemile3
Umarım doğumdan sonra ikisinden biriyle huzur bulabilirim.

Hepatitcim, bir de kasıklarıma vuruyor bu sıpa benim, o da biraz ağrı yapıyor sanırım.
Ama ben bir türlü neresiyle vurduğunu anlayamıyorum :)

Uykusuz geceler fena, dönemiyorum, kalkamıyorum, yuvarlanıp duruyorum...
Göbek küçülecek, bebek gelecek, uzun süre uyku yok, alışmak lazım boshayallersmile

Allah şifa versin bosnacım, kontrole az kalmış :teselli:

Arkadaşlar bana da fikir verir misiniz emzirme atleti için, netten alacağım sanırım
Seçeneklerim şöyle;
*klasik kullanışlı ve de indirimde
*göğsü toparlıyor, südyen kullanmaya gerek duyulmuyor
*bu da bebefox un toparlayıcı modeli

*bir de doğum sonrası toparlayıcı korse yarı yarıya indirime girmiş, alsak mı acaba şimdiden?

Bosnacığım,
En rahatı tabiii ki free takılmak ama,
Gelen giden oluyor, olmuyor be gulum...

canım hiç öyle düşünme süt olup olmayacağı göğüslerin büyüklüğüne göre belli olmaz ki..
doğumdan sonra anlaşılır..inşallah hepimizin bol bol sütü olacak besliycez minikleri:))

hehe ben de anlamıyorum.bi de erkek olacak anneye düşkün olur derler benimki babasının sesini duyunca hiç durmuyor:)) sesin geldiği tarafa yaslanıyor nasıl canımı yakıyor ..
sağlıkla gelsinler de dayanıyoruz artık ne yapalım..

kızlar ben hala emzirme sütyeni de atleti de almadım hatta kendim için hiç bir şey almadım..sizi okuyunca almak lazım galiba bir an önce telaş yaptım şimdi..eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…