- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.581
Ama sarkar bence yaEski alışkanlıklar da önemli tabi biraz...
Benim bir arkadaşım uzun süre hiç sütyen kullanmamış mesela doğumdan sonra, sadece göğüs pedi kullanmış.
Sarkar dedim ben sarkmadı diyor, muayene edemedim tabi kaydirigubbakcemile3
haklısın canım yapıcam artık:))
bence bir mağazaya gidipaynı markayı dene ondan sonra netten al.olmazsa üzülürsün sonra para da boşa gider canım yaa.korse ben de alıcam ama ozaman yine beden meselesi:)) bir de dr a da sorucam belki kullanma falan der..
ya evet..benim de düğmelerim kocaman oldu( hemen belli oluyor kaucuksuzlardan
gecmiş olsun selkie..hemen iyileşirsin umarım..
Canım çok geçmiş olsun hepinize...
Bir an evvel iyileşirsiniz inşallah.
Eski alışkanlıklar da önemli tabi biraz...
Benim bir arkadaşım uzun süre hiç sütyen kullanmamış mesela doğumdan sonra, sadece göğüs pedi kullanmış.
Sarkar dedim ben sarkmadı diyor, muayene edemedim tabi kaydirigubbakcemile3
Bana da öyle dedi mağazacı kadın, son iki hafta içinde falan al, daha büyürler dedi...
Bizde de var, deli ediyor beni...
Kimsenin fotosunu falan göremiyorum.
Denettirirler mi bilemiyorum ama şansımı denerim hepatitçim boshayallersmile sağolasın
Ben hepsiburada daki yorumlara göre bedeni tayin ettim :)) dr.un da birşey diyeceğini pek sanmıyorum
Korse yarı fiyatına düştüğü için kenarda dursun diye düşündüm, ama emin değilim bilmiyorumkismile
Gülencim çok beğendim ege bey in odasını opuyorumnanaktanekliyorum yavaş yavaş
ama halısı ve lambası da değişicek
Hımm teşekkürler selkiedimple korse güzelmiş..fiyatıda güzel..ben ilk doğumumda normal göğüs altına kadar olan korselerden alıp kullanmıştım..bana yeterli gelmişti...bundada onu kullanacağım yine....
Selkie, geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz ailece..
Bosna, böyle devam ederse, bir doktora giderim artık, dayanılacak gibi değil, çok ağrıyor yaa..
Dimplecim, ben korseyi şu an için lüzumsuz buluyorum, sezeryan olursak kullanamayız gibi geldi..
Gülencim, çok hoş oda takımınız, Egecik güle güle kullansın..
Gülencim çok beğendim ege bey in odasını opuyorumnanaktan
Hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inş.
Ben de çok özeniyorum böyle bebişlerin odasını görünce, bizim odamız olmıcak malesef :çok üzgünüm:
Hımm teşekkürler selkie
İşe yarıyor diyorsan alayım ben de bayanssulusmile
Ama sarkar bence ya
dogum sonrası karna zaten kum torbası koyuluyomuş benim yengem 32 kilo almıştı hiç göbeği kalmadı 6 ay sonra dogum sonrasına döndü göbeğide sarkmadı yapıyla vucut tipiyle alakalı sanırm
Ben biraz araştırdım simenaycım, sezeryan sonrası da bir süre sonra kullanılabiliyor, inş. sezeryana gerek kalmaz tabiiDimplecim, ben korseyi şu an için lüzumsuz buluyorum, sezeryan olursak kullanamayız gibi geldi..
Ben de ilk aşamada kuşak, daha sonraki günler korse düşünüyorum nasipse cnm, sağol a.s.sezeryanda bilmem kullanılabiliyormu... ama normal doğumdan sonra dikişler iyileştikten sonra kullanmaya başlamıştım ben ..dikişliyken bağlıyordum karnımı bir eşarpla...yoksa kolay toparlanmaz göbek....sarkık kalır....
Öyle miiii, hemen bakalım :))Bencede sarkar, bişey kullanmak lazım...
Dün göbüşümün sohbeti olmuştu.
Akşam azmettim, kocamın bilgisayarından foto çaldım, koydum öbür topiğimize :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?