2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana uyarrrr :))

günyadınnnn annelerrrr.... yaaa ben bu haftayı hiç böyle tahin etmiyordum :::)))) kocam iş görüşmeleri için gitti ben hala amcamlardayım.....kar nedeni ile beni göndermiyorlar hem evde yanlız kalmamı istemiyorlar..... bu hafta buralıyız anlaşılan ::::))))))))

canim ya. ama olsun esin su an yaninda olmasa bile bikac saat sonra yaninda olacagini bilmek bile guzel. bundan sonra hep berabersiniz iste. safaklar bitti.......:)))

o zaman diger hamilelerde baksin da bakalim onlara uyacak mi olmadi ikimiz bulusuruz kiz ne dersin :)))))

oda uyar :))
buluşuruz yaww...
aklıma ne geldi biliyomusun o gün hani bi yemek aramıştıkta bulamamıştık...
onun asıl yeri bir alt kattaydı sonra aklıma geldi...
nerde buluşalım?

30 ocakta doktor kontolum var benim ama doktorda işim bittikten sonra katılabilirim size :))

Seyyalcim geldin mi canım sen :)
Kavuştunuz çok şükür, Allah bir daha ayırmasın...
Hava muhalefeti var biraz ama olsun, yanında olsun kocan, yeter...

oda uyar :))
buluşuruz yaww...
aklıma ne geldi biliyomusun o gün hani bi yemek aramıştıkta bulamamıştık...
onun asıl yeri bir alt kattaydı sonra aklıma geldi...
nerde buluşalım?

30 ocakta doktor kontolum var benim ama doktorda işim bittikten sonra katılabilirim size :))

simenaycim kacta doktor randevun.
nerde bulusalim konusunu ben dusunemedim. bakalim ne gibi fikirler gelecek.

seyyalcim gözün aydın canım kavuştunuz sonunda:)) allah başka ayrılık vermesin.:Saruboceq:
olsun canım nasılsa kavuştunuz evinize de gecersiniz..kar da epey cokmuş oralarda sanırım dikkat et canm.opuyorumnanaktan

yaaaaa banane yinemi buluşucaksınız hıhklava: küsüm size ben buralardayım , ben geldiğimde benim içinde bir buluşma düzenleyeceksiniz :)))))) kaydirigubbakcemileumarım keyifli zamanlar geçirirsiniz.

Seyyalcim, gözünaydın kavuştun eşine.. Olsun haftaya kendi evinize geçersiniz, sıkma canını, eşinede maşallah, gelir gelmez, ayağının tozuyla iş aramaya mı gitti..? Adamın gözünü korkuttun heralde, hanımla bebeğe bakmam lazım, bir an evvel iyi bir işe yerleşeyim diye çabalıyor senin kociş anlaşılan :))

iyi dilekelriniz için teşekkürler canlarım yaa .....

evet şükür ki yanımda ve prenses gibi hissediorum kendimi ::)::

burada amcası ve yengeside çok ilgililer eşim zaten nerdeyse yemeği kendi yedirecek :):):): herşeyi apıyor saolsun :===)))

ya iş görüşmelri inşallah çok iyi geçer inşallah istediği gibi ibir iş olur çünki parasız kaldık ve kayınvalidemlerde para yok deyip gödnermediler.....

ben daha önce anne bu zise güvenip çok para harcıyor demiştim.... onu mu düşüdüelr bilemiyorum ama genede gödnermeemlerine çok bozuldum yani........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…