- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.601
Gunaydin kizlar.......
Ankarali hamis kizlar 2. bulusmamimizi dogurmadan once yapalim ne dersiniz. Birtek mutludan guzel haberler gelebilir gibi gorunuyor simdilik onun disindakilerimizin daha var gibi.
Bulusma tarihi olarak 30 Ocak, cumartesi yapsak nasil olur.
bana uyarrrr :))
günyadınnnn annelerrrr.... yaaa ben bu haftayı hiç böyle tahin etmiyordum :::)))) kocam iş görüşmeleri için gitti ben hala amcamlardayım.....kar nedeni ile beni göndermiyorlar hem evde yanlız kalmamı istemiyorlar..... bu hafta buralıyız anlaşılan ::::))))))))
o zaman diger hamilelerde baksin da bakalim onlara uyacak mi olmadi ikimiz bulusuruz kiz ne dersin :)))))
Gunaydin kizlar.......
Ankarali hamis kizlar 2. bulusmamimizi dogurmadan once yapalim ne dersiniz. Birtek mutludan guzel haberler gelebilir gibi gorunuyor simdilik onun disindakilerimizin daha var gibi.
Bulusma tarihi olarak 30 Ocak, cumartesi yapsak nasil olur.
oda uyar :))
buluşuruz yaww...
aklıma ne geldi biliyomusun o gün hani bi yemek aramıştıkta bulamamıştık...
onun asıl yeri bir alt kattaydı sonra aklıma geldi...
nerde buluşalım?
30 ocakta doktor kontolum var benim ama doktorda işim bittikten sonra katılabilirim size :))
günyadınnnn annelerrrr.... yaaa ben bu haftayı hiç böyle tahin etmiyordum :::)))) kocam iş görüşmeleri için gitti ben hala amcamlardayım.....kar nedeni ile beni göndermiyorlar hem evde yanlız kalmamı istemiyorlar..... bu hafta buralıyız anlaşılan ::::))))))))
Seyyalcim hiç anlatmıyorsun kavuşma gününüzü ve bebişinin durumunu ? Merak ediyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?