2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese hayırlı günler
yeni katılanlar hoşgelmişlerr
bulantısı geçenlere geçmeyenler bir ay sonra nasıl yemek yicez herbişeye saldırıcazz inş. zemuszemus

kızlar yardımmmmmm.dün kabus gibiydi sabahtan akşama kaçkere çıkardım bilmiyorum hiçbişey kalmadı içimde.ve çok fazla zorlanmaktan sanırım kahverengi lekelenmem yine başladı.şimdi yok gibi.ama çok korkuyorum bebişim iyi midir sizce.bugün doktora gitmeyi düşünüyorum.sizce de gideyimmi?bişeyler söyleyin ne olur çok endişeliyim:sinifsinif:.ve hala bişey yemedim.midem garip.

süpersin, bak ne güzel yazmışsın...
valla ben de öyle yapıyorum. işyerinde kendimi fazla yormamaya çalışıyorum, yavaş hareket ediyorum, kötüysem geç geliyorum. evde eşim zaten hiç birşey yaptırmıyor. uzun ve zorlu bir maraton öncesi güç topluyorum :)

simenaycım aynen anlattığın gibiyim ben de... midem kazınıyor, saatlerdir hiç birşey yememiş gibiyim, halbuki 1,5 saat önce kahvaltı ettim. ama hem bişey yemek istemiyorum hem de üşeniyorum. doktorlar az ve sık yiyin diyorlar sanırım bu yüzden...

Canım çok geçmiş olsun, eğer için rahat etmiyorsa git doktora bence, en azından kafanda soru işareti kalmaz, rahatlarsın, endişelerinden kurtulursun...

canım çok geçmiş olsun...
bütün gün çıkardıysan, vücudun susuz kalmıştır, bu sıcak günlerde hırpalar seni.
doktoruna git bence, genelde serum takıyorlar böyle durumlarda, vücudu biraz toparlamak için... hem bulantıya da iyi geliyor.
doktora gidene kadar da yat dinlen, yorma kendini...
çoook geçmiş olsun tekrar :teselli:

cnm öncelikle tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah,senin drunn adını adresini teli özele gönderebilir misin cnm

janlarım istanbul anadolu yakasında kartal pendik civardında bildiğiniz iyi bir dr varsa özele msj atın lütfen iyi bi dra ihtiyacım var akşam eşimle konuştuk bu konuyu dr değiştirmeyi düşünüyoruz,bostancı maltepe tarafları da dahil

jnm aynı durum bende de var ben gebelikten önce hayatım boyunca pek yemek ile alakası olayan biriydim kilomdan da anlaşılır zaten ama şimdi inanılmaz bi yeme isteği var,kendini hafif aç bıraktığım zaman midem kazınıyo sanki üç gündür yemek yememiş gibi oluyorum bi de tabi acıkıp bişi yemezsem midem bulanıyo gibi oluyo

sorma canım mahvoldum dün.dediğin gibi susuz kaldım.hiçbişey ne yiyebildim ne içebildim.yesem içsemde çıktı zaten:çok üzgünüm:.kendim için değil de bebeğim için endişeliyim.o iyi olsun sağlıklı olsun tek düşüncem bu şuan.evet gidicem bugün rapor alıp dinlensem iyi olacak.cevaplarınız için sağolun.

bence gitmelisin dra en azından neler olduğunu bilip rahatlarsın gitmende fayda var jnm

Evet canım ya şimdiden pantolonlarım dar geliyor olacak şey değil bende çok yemiyorum sadece hareket olarak biraz ağırlaştım dikkat ediyorum. Erken yatıyorum. Ama folik asitinde etkisi var o zaman :)

yazcım hiç korkma, geçen hafta tam anlattığın gibi bir gün geçirdim ben de.
bebek için çok korktum, ağladım bile...
doktora gittim, doktor hemen dedi ki, böyle durumların bebeğe hiç bir zararı olmaz. muayene de etti, gayet sağlıklıydı bıdık...
ama sen yine de git doktoruna, için rahat etsin, şu anki stresini tahmin edebiliyorum.
bizi de habersiz bırakma canım...

iyiyim jnm çok şükür,sabah mide bulantısıyla uyandım sütümü ble içemedim zar zor kahvaltı yaptım şimdi iyiyim de,jnm ya belirttim ya orda ben dr arıyorum

İyi olmana sevindim, doktor konusunda diğer topiklere de göz atsana, doktor tavsiyesi olan topikler var, istanbullu arkadaşlar eminim yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…