- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.521
bende emin değilim burdan yasakmı değilmi ama özeline gönderdim şekerim...
Haklısın arkadaşım. Bu hafta iyi olmamın nedeni sanırım ruhumun da iyi olması. Kendimi mutlu ediyorum. Dün iki yaşında bir kızı olan kuzenimle konuştum. "Hiçbir şeyi takma, kendini prensesler gibi hisset. Eşin de sana öyle davransın." dedi.
Evet, ben bir prens/prenses doğuracak bir kraliçeyim. Mutlu olmayı hak ediyorum. Diğerleri umrumda değil. Rabb'im çok büyük, hepimize yardım etsin...
:1hug:a.s.
Ayy canım yaaa, sizlerin burada bulantı ile ilgili yazılarınızı okudukça halime şükrediyorum valla, benim öyle abartı bi bulantım olmuyo, inşallah bundan sonra da olmaz.
Birde ben sizlere bişey daha soracam, sizler de sürekli kendinizi aç hissediyor musunuz, benim devamlı midem kazınıyo, habire atıştırmak istiyor canım ama iştahım yerinde olmadığı için ne yiyeceğimi bilemiyorum, hem midem kazınıyo hemde canım bişey istemiyo...
kızlar yardımmmmmm.dün kabus gibiydi sabahtan akşama kaçkere çıkardım bilmiyorum hiçbişey kalmadı içimde.ve çok fazla zorlanmaktan sanırım kahverengi lekelenmem yine başladı.şimdi yok gibi.ama çok korkuyorum bebişim iyi midir sizce.bugün doktora gitmeyi düşünüyorum.sizce de gideyimmi?bişeyler söyleyin ne olur çok endişeliyim:sinifsinif:.ve hala bişey yemedim.midem garip.
kızlar yardımmmmmm.dün kabus gibiydi sabahtan akşama kaçkere çıkardım bilmiyorum hiçbişey kalmadı içimde.ve çok fazla zorlanmaktan sanırım kahverengi lekelenmem yine başladı.şimdi yok gibi.ama çok korkuyorum bebişim iyi midir sizce.bugün doktora gitmeyi düşünüyorum.sizce de gideyimmi?bişeyler söyleyin ne olur çok endişeliyim:sinifsinif:.ve hala bişey yemedim.midem garip.
yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz.
dün yeni doktorumuzla tanıştık, çok memnun kaldık. muayenemizi olduk, 2 cm olmuşuz, kol ve bacak çıkıntıları oluşmuş. hatta bir de şov yaptı bize yavrum, hareket etti, bir mucize arkadaşlar, anlatılmaz bir duygu...
bulantı için ilaç vermedi doktor, en rahatsız olacağın haftalar bunlardır, idare etmeye çalış dedi. sadece yanma için bir şurup verdi. bugün daha iyiyim çok şükür...
hepinize sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum...
günaydın janlarımmmmmopuyorumnanaktan
günaydın janlarımmmmmopuyorumnanaktan
cnm öncelikle tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah,senin drunn adını adresini teli özele gönderebilir misin cnm
Ayy canım yaaa, sizlerin burada bulantı ile ilgili yazılarınızı okudukça halime şükrediyorum valla, benim öyle abartı bi bulantım olmuyo, inşallah bundan sonra da olmaz.
Birde ben sizlere bişey daha soracam, sizler de sürekli kendinizi aç hissediyor musunuz, benim devamlı midem kazınıyo, habire atıştırmak istiyor canım ama iştahım yerinde olmadığı için ne yiyeceğimi bilemiyorum, hem midem kazınıyo hemde canım bişey istemiyo...
canım çok geçmiş olsun...
bütün gün çıkardıysan, vücudun susuz kalmıştır, bu sıcak günlerde hırpalar seni.
doktoruna git bence, genelde serum takıyorlar böyle durumlarda, vücudu biraz toparlamak için... hem bulantıya da iyi geliyor.
doktora gidene kadar da yat dinlen, yorma kendini...
çoook geçmiş olsun tekrar :teselli:
Günaydın canım. Sen nasılsın bugun?
Evet canım ya şimdiden pantolonlarım dar geliyor olacak şey değil bende çok yemiyorum sadece hareket olarak biraz ağırlaştım dikkat ediyorum. Erken yatıyorum. Ama folik asitinde etkisi var o zaman :)Günaydın arkadaşlar, sorunsuz ve mutlu bir gün diliyorum hepinize...
Siendrunce, canım bildiğim kadarıyla folik asit şişkinlik yapıyor, ondan olabilir, bende 1 kilo almış görünüyorum, doktora son gittiğimde orada tarttılar beni de, bende şaşırdım, hiç bişey yiyemiyorum çok iştahsızım ama 1 kilo almışım düşünsene..
sorma canım mahvoldum dün.dediğin gibi susuz kaldım.hiçbişey ne yiyebildim ne içebildim.yesem içsemde çıktı zaten:çok üzgünüm:.kendim için değil de bebeğim için endişeliyim.o iyi olsun sağlıklı olsun tek düşüncem bu şuan.evet gidicem bugün rapor alıp dinlensem iyi olacak.cevaplarınız için sağolun.
Canım banada yazarmısın doktoruunun bilgileirniteşekkür ederim nilsucum...
özelden mesaj attım.
iyiyim jnm çok şükür,sabah mide bulantısıyla uyandım sütümü ble içemedim zar zor kahvaltı yaptım şimdi iyiyim de,jnm ya belirttim ya orda ben dr arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?