- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.561
Kızlar beni listeden çıkarabilirmisiniz cumartesi günü boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum.Malesef artık mart annesi deilim.Ne olur bana dua edin . Bu ilk gebeliğimdi ama hüsranla bitti.Biraz dinlendikten sonra bende sağlıklı bir hamilelilik geçiriirm inş. Allahım bana da nasip eder anneliği tatmayı inş.
kızlar benim içinde dua edermisiniz iki gündür
lekelenmem vardı doktora gidicem bugün 4de
umarım bişey olmaz dualarınıza ihtiyacım var
Kızlar beni listeden çıkarabilirmisiniz cumartesi günü boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum.Malesef artık mart annesi deilim.Ne olur bana dua edin . Bu ilk gebeliğimdi ama hüsranla bitti.Biraz dinlendikten sonra bende sağlıklı bir hamilelilik geçiriirm inş. Allahım bana da nasip eder anneliği tatmayı inş.
büyük ihtimal çıkar canım,ama çıkmasada üzüntü yapma kendine,yedinci ve sekizinci haftada duyulabiliyo:lepi:kızlar 6+2 olcak yarın sizce dra gidim mi yarın kalp atışını duymak ve de bebeğimi görmek için çıkar mı usg de
çok merak ediyorsan git canımcım, 6+2'de duyan arkadaşlar var.
ama küçük olduğu için duyulmazsa, kendini üzmeyip sakin sakin beklemen lazım, onu da unutma :)
stres yapma, hep konuşuyoruz, bebeğe en çok zarar veren şey bu...
Saolun kızlar iyi dilekleriniz için. İnşallah demekten başka bişey gelmiyor elimden. Hayırlısıyla sizin bebeklerinizin iyi haberlerini alırım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?