- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.501
ben de yeni geldim kızlarrr
listeye girebilirmiyim acaba vereliniortak
yaş:28 kilo:57,4 sat:3 haziran d.tarihi: 9 mart 2010 nasipse
Merhaba hoşgeldin aramıza sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına :)ben de yeni geldim kızlarrr
ben de yeni geldim kızlarrr
yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz.
dün yeni doktorumuzla tanıştık, çok memnun kaldık. muayenemizi olduk, 2 cm olmuşuz, kol ve bacak çıkıntıları oluşmuş. hatta bir de şov yaptı bize yavrum, hareket etti, bir mucize arkadaşlar, anlatılmaz bir duygu...
bulantı için ilaç vermedi doktor, en rahatsız olacağın haftalar bunlardır, idare etmeye çalış dedi. sadece yanma için bir şurup verdi. bugün daha iyiyim çok şükür...
hepinize sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum...
Ne güzel Bosna yaa, iyi olmana sevindim, bana doktor 18 ağustos a randevu verdi, o zamana kadar benim bebiş de biraz daha büyümüş olur, belki bende senin gibi izlerim dimi? Seninle günlerimiz aynı ya, okuyunca heyecanlandım şimdi..
yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz.
dün yeni doktorumuzla tanıştık, çok memnun kaldık. muayenemizi olduk, 2 cm olmuşuz, kol ve bacak çıkıntıları oluşmuş. hatta bir de şov yaptı bize yavrum, hareket etti, bir mucize arkadaşlar, anlatılmaz bir duygu...
bulantı için ilaç vermedi doktor, en rahatsız olacağın haftalar bunlardır, idare etmeye çalış dedi. sadece yanma için bir şurup verdi. bugün daha iyiyim çok şükür...
simenaycım, teşekkürler canım...
18 ağustosa kadar kocaman olur Allah'ın izniyle, izlersin inşallah, eşsiz bir duygu...
sanırım bundan sonraki randevularımızda ikili test yapılacak, bana 27 ağustos'a randevu verdi, ikili testi de o gün yaparız dedi...
Ay, ay ay!!! Ben de çok heyecanlandım. Eve ultrason aleti alma işi gerçek olacak sanırım.Maaşallah bebişine.
Simenay, çok şükür bu hafta daha iyiyim. Sabahları biraz gaz oluyor ama sonra geçiyor. Çok yorulmazsam kasıklarımda ağrı da yok. Mide bulantım yok denecek kadar az. Kabızlık da düzene girdi. Çok şükür. Aslında bu nedenle tedirginim. Her şey yolunda gidiyor.Göğüslerim her geçen gün şişmese hamile değilim diyeceğim neredeyse. Çok sabırsızlanıyorum.
Sizlerden ne haber kızlar?
Edebiyatçı, Nilüfer, Bosna... Nasılsınız kızlar? Edebiyatçı senin gaz problemin vardı, devam ediyor mu, bugun nasılsın? Bosnacım senin mide bulantın ne durumda, limonu denedin mi?
demek bebikin hergeçen gün büyüyo,maşallahyeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz.
CANIMCIM,teşkürler,mide bulantısı dışında ALLAHA şükür iyi sayılırım.artı sabah istifralarına şu üç gündür bide akşam eklendi,.günde iki kere,.ama olsun.napalım.bebikim sağlıklı olsun,katlanmaya değer:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?