- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.541
Canım banada yazarmısın doktoruunun bilgileirni
Evet yaa, listemiz epey kalabalıklaştı, umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız, sorunsuz geçer hamileliğimiz, bu arada biliyor musunuz, araştırmalara göre 2010 yılında bebek patlaması olacakmış, krizde herkese bebek yapmış :))
Kızlar beni listeden çıkarabilirmisiniz cumartesi günü boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum.Malesef artık mart annesi deilim.Ne olur bana dua edin . Bu ilk gebeliğimdi ama hüsranla bitti.Biraz dinlendikten sonra bende sağlıklı bir hamilelilik geçiriirm inş. Allahım bana da nasip eder anneliği tatmayı inş.
Kızlar beni listeden çıkarabilirmisiniz cumartesi günü boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum.Malesef artık mart annesi deilim.Ne olur bana dua edin . Bu ilk gebeliğimdi ama hüsranla bitti.Biraz dinlendikten sonra bende sağlıklı bir hamilelilik geçiriirm inş. Allahım bana da nasip eder anneliği tatmayı inş.
Saolun kızlar iyi dilekleriniz için. İnşallah demekten başka bişey gelmiyor elimden. Hayırlısıyla sizin bebeklerinizin iyi haberlerini alırım inş.
slm, bende bugün test yaptım birkaç zamandır süpheleniyordum çift çizgi çıktı, birde hastanede test yaptırcam eğer pozitif cıkarsa ben nisan annesi adayıyım sanırım...şimdiden bebek bekleyen anne adaylarına hayırlı olsun diorum...
slm, bende bugün test yaptım birkaç zamandır süpheleniyordum çift çizgi çıktı, birde hastanede test yaptırcam eğer pozitif cıkarsa ben nisan annesi adayıyım sanırım...şimdiden bebek bekleyen anne adaylarına hayırlı olsun diorum...
Çok geçmiş olsun canım hayırlısı buymuş demekki inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız çok öpüyorum seni ....Kızlar beni listeden çıkarabilirmisiniz cumartesi günü boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum.Malesef artık mart annesi deilim.Ne olur bana dua edin . Bu ilk gebeliğimdi ama hüsranla bitti.Biraz dinlendikten sonra bende sağlıklı bir hamilelilik geçiriirm inş. Allahım bana da nasip eder anneliği tatmayı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?