2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çook sevindim, öyle el üstünde taşısın seni eşin artık :)

İnşallah en kısa zamanda, istediği gibi bir iş de bulur...
Allah gönlünüze göre versin...
Çok üzülmeyin bu parasızlık haline, askerlik dönüşü kaçışı olmayan bir durum bu...
Ben hamile değildim tabi eşim geldiğinde ama yine de epey sıkıntı çekmiştik.
İnan Allah yardım ediyor, o kadar çabuk toparladık ki, ben hala inanamıyorum.
Şimdi senin pamuk kızının kısmeti de var, hemen dağılacak gri bulutlar, hiç endişelenme...

Seyyalcim hiç anlatmıyorsun kavuşma gününüzü ve bebişinin durumunu ? Merak ediyoruz..
cabım benim kavuşma günü şöyle oldu benim pis kocam kapının önüne gelmiş ama bana ben yaklaştım hadi ıkın beni almaya gelin dedi indim aşağı bi baktım elinde bavulu bana doğru geliyor offffffffffffffff süperdi............... sarıldım koca göbeğimle öptüm öptüm öptüm ...... yukarı çıktık yemek yedik annemlerde ve evimize geçtik iki gün çok güzel geçtiiii.... akşam amcası aradı gelin diye ve burda kaldık kar nedeni ile çıakmıyoruz :))))))) bebğin muayenesinide yaptıramadık..... yarın eğer hava biraz düzleirse gideceğiz.... iş görüşmeleri felan var ben evde yanlız kalırım havada soğuk yemekle işle uğraşma diye gödnermiyorlar ama yrın sabah kesin gitmem gerek raporumu almam alzım...

merhaba annecikler;
kızımla geldik doktorumuzdan kızım
1860 kg 42 cm olmuş bundan sonra 2 haftada bir kontrolümüz var
8 hafta içinde bebeğim 3300-3400 arası dopar dedi
kilomun normal olduğunu söyledi tam ideal 15 kg bitirirsin dedi
Miğdemi sordu gayet iyi dedim.
ve RAPORUMU aldım ...artık şafak 2
aslında bugünden itibaren 0 da ben 2 gün daha gelirim
Neyse yemek yiyip geliyorum
görüşürüz
Herkes iyidir umarım

Merhaba herkese a.s.

Gulencim odanız pek güzelmiş huzurla kullanırsınız inşallah...

Selkie geçmiş olsun bol limon sık ve balla tatlandır iç...

Seyyalciğim keyifler iyiymiş oh ne güzel her şey güzel olur inşallah...

oyy prenses kocaman olmuş maşallah...

Hadi gözün aydın canım

gözün aydın canım maşallah bebişine
iznin de hayırlı olsun..calışkan arkadaşım benim 2 gün daha calış ama cok yorma kendini:))

bana ne oluyorsa duygusallaştım birden..:) güzel süpriz olmuş seyyalcim sana..hep böyle güzel süprizler olsun hayatınızda ...

tünaydınnnn güzellerra.s.
nasılsınız bugünn herkes iyidir umarım ben yine uykusuzummirmirmirmir
gece hiç uyumadım desem yeridir neyse alıştırma oluyor bebişlere
bu arada az önce haberlerde izledim istanbul'a hafta sonu daha şiddetli kar yağacakmış:sinifsinif: galiba bizim buluşma işi tamamen suya düşecek

yağmurcum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

birde hastanede eğer sütümüz gelmezse, sıcak suyla ıslatılmış havlu koyacakmışız göğüslerimize sütü akıtıyomuş...

hımmCADIARZU inşallah hepimizin bol bol sütü olur ve bebişlerimize yarar kızlarr:Saruboceq:

ahh canım kıyamam ağrımasın iyi ol cumartesiye de az kaldı kaydirigubbakcemile5

bende de çok değişiklik yok eski sütyenlerimi kullanıyorum birazcık büyüyüp sertleştiler sadece
çamaşırların hepsini yıkadım canım ben battaniye ve nevresimleri bıraktım onlarıda yıkayacağım tabii yumuşatıcı alıyım ozaman

bugün oğlumun oda takımı gelecek çokkk mutluyum sanki kendiside gelecek

hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallahhopuyorumnanaktan

canımcım ailecek çok geçmiş olsun hepinize biran önce iyi olursunuz inşallahh

ekliyorum yavaş yavaş
ama halısı ve lambası da değişicek

ayy odanız çok güzel olmuş canımcım güle güle büyüsün bebekin inşallahh

canımcım gözün aydın tekrar Allah ayırmasın bir daha inşallah iyi geçer iş görüşmeleri hakkınızda hayırlısı olsun üzülme artık kocacığın hep yanında bu hafta böyle geçer haftaya telafi edersinizbayanssulusmile

Maşallah kızına Pancuben, herşeyin yolunda olmasına sevindim..

Slm kızlar. Uzun zamandır giremedim ama artık izindeyim. Bizim hazırlıklar bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı. Kapı süsü,çanta perde vs. onlarıda izinde rahatça halledicem. Sizler nasılsınız

Çok duygulandım kavuşma sahnesinden...
Allah hiç ayırmasın...

Kocaman olmuş Hilalcik, maaşallah Pancubenim
Senin şafak aydınlanmış artık, iki gün hemen geçer, doya doya dinlenirsin, hazırlıklarını tamamlarsın, süper...

Göremiyorummmm ((
Akşam evden bakarım...
Çok güzeldir ama eminim, güle güle kullanın opuyorumnanaktan

maşallahh canımcım tombiş kuzuna nazar değmesin ohh artık rahat rahat bebeğin için hazırlanır beklerssin darısı rapor alacak çalışan bütün annelerin başına:Saruboceq:

Bebiş iyidir, babası da geldi şimdi, keyfi yerindedir...
Ben kavuşma gününü daha çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Seyyalcim böyle bir süprizi de bekliyorduk zaten :)) tekrar gözün aydın
Çok şükür, artık şafak saymak yok
İnşaallah bebişinin bereketiyle çok güzel biş işte nasip olur eşine
Bebeğin kontrolüne gidemediniz demek, olsun vardır bu kar hapsinde de bir hayır :)
Gözün aydın pancubencim hem rapor için hem bebiş için opuyorumnanaktan
Kaç kilosun peki şimdi? Kaç kilo alınırmış son 8 haftada?

Slm kızlar. Uzun zamandır giremedim ama artık izindeyim. Bizim hazırlıklar bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı. Kapı süsü,çanta perde vs. onlarıda izinde rahatça halledicem. Sizler nasılsınız

canım sen nerelerdesin yaa merak etmiştim hoşgeldin iyi olmanıza sevindim
bizde iyiyiz çok şükür senin gibi bizimde kapı süsü ikramlık sepet vs. kaldı onlarıda aldıkmı tamamızolumunekankayizsmile

Amma zor işmiş yaa. dolaşmaktan ayaklarım ağrıyo ama karar veremiyorum hiçbişeyde. Eşimin zorlamasıyla en sonunda karar verip alıyorum. Çanta aldınızmı siz ben avviobaby den beğendim ama 150 tl :) kıyamıyorum bi çantaya o kadar para vermeye siz ne yaptınız çanta işini

Canım bizim kızda bir dönem öyle yapıyordu babasına.Şimdi yapmıyor artık.Düzelir araları kısa zamanda :)

Hastane içinmi çanta diyorsun canım?Bende zaten var kendiminkileri ona koyacağım bebeğinkileride bebeğin kendi seti var pusetiyle beraber o çantaya koyacağım sığdırabilirsem... Sığmazsa koca bir valizimiz var onu götürebilirim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…