- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.621
iyi dilekelriniz için teşekkürler canlarım yaa .....
evet şükür ki yanımda ve prenses gibi hissediorum kendimi ::)::
burada amcası ve yengeside çok ilgililer eşim zaten nerdeyse yemeği kendi yedirecek :):):): herşeyi apıyor saolsun :===)))
ya iş görüşmelri inşallah çok iyi geçer inşallah istediği gibi ibir iş olur çünki parasız kaldık ve kayınvalidemlerde para yok deyip gödnermediler.....
ben daha önce anne bu zise güvenip çok para harcıyor demiştim.... onu mu düşüdüelr bilemiyorum ama genede gödnermeemlerine çok bozuldum yani........
cabım benim kavuşma günü şöyle oldu benim pis kocam kapının önüne gelmiş ama bana ben yaklaştım hadi ıkın beni almaya gelin dedi indim aşağı bi baktım elinde bavulu bana doğru geliyor offffffffffffffff süperdi............... sarıldım koca göbeğimle öptüm öptüm öptüm ...... yukarı çıktık yemek yedik annemlerde ve evimize geçtik iki gün çok güzel geçtiiii.... akşam amcası aradı gelin diye ve burda kaldık kar nedeni ile çıakmıyoruz :))))))) bebğin muayenesinide yaptıramadık..... yarın eğer hava biraz düzleirse gideceğiz.... iş görüşmeleri felan var ben evde yanlız kalırım havada soğuk yemekle işle uğraşma diye gödnermiyorlar ama yrın sabah kesin gitmem gerek raporumu almam alzım...Seyyalcim hiç anlatmıyorsun kavuşma gününüzü ve bebişinin durumunu ? Merak ediyoruz..
merhaba annecikler;
kızımla geldik doktorumuzdan kızım
1860 kg 42 cm olmuşbundan sonra 2 haftada bir kontrolümüz var
8 hafta içinde bebeğim 3300-3400 arası dopar dedi
kilomun normal olduğunu söyledi tam ideal 15 kg bitirirsin dedi
Miğdemi sordu gayet iyi dedim.
ve RAPORUMU aldım ...artık şafak 2
aslında bugünden itibaren 0 da ben 2 gün daha gelirim
Neyse yemek yiyip geliyorum
görüşürüz
Herkes iyidir umarım
merhaba annecikler;
görüşürüz
Herkes iyidir umarım
cabım benim kavuşma günü şöyle oldu benim pis kocam kapının önüne gelmiş ama bana ben yaklaştım hadi ıkın beni almaya gelin dedi indim aşağı bi baktım elinde bavulu bana doğru geliyor offffffffffffffff süperdi............... sarıldım koca göbeğimle öptüm öptüm öptüm ...... yukarı çıktık yemek yedik annemlerde ve evimize geçtik iki gün çok güzel geçtiiii.... akşam amcası aradı gelin diye ve burda kaldık kar nedeni ile çıakmıyoruz :))))))) bebğin muayenesinide yaptıramadık..... yarın eğer hava biraz düzleirse gideceğiz.... iş görüşmeleri felan var ben evde yanlız kalırım havada soğuk yemekle işle uğraşma diye gödnermiyorlar ama yrın sabah kesin gitmem gerek raporumu almam alzım...
Günaydın Güzel Anneler nasılsınız bu gün Allah izin verirse Saat 3 de randevumuz var Hayırlı haberlerle geliriz inşallah... Uykusuz bir geceydi acayip uykum var ya
güzel haberlerle gelen arkadaşlarımıza Maşallah...
birde hastanede eğer sütümüz gelmezse, sıcak suyla ıslatılmış havlu koyacakmışız göğüslerimize sütü akıtıyomuş...
Günaydııınn,
Herkes iyidir umarım...
Gece hiç uyuyamadım, sabah da kalkamadım, işe geç geldim, sürünüyorum.
Hava da buz gibi zaten, burnum düştü gelene kadar :)
Sol kasığımda şiddetli bir ağrı var, ayağa kalktığımda çok zorluyor, nokta kadar fıtıktan mı bebikimden mi bilmiyorum.
Cumartesi günkü kontrolümüzde öğrenicez bakalım...
Gününüz aydın olsun kızlar umarım güzel bir gün olur hepimiz için.
Dr.dan gelen arkadaşlar güzel haberlerle gelmişler maşallah hepsine bizimde pazartesi gunu kontrolumuz.
Bebeklerinin eşyalarını yıkayan arkadaşlar hepsini yıkıyorsunuz değilmi yani evde giydireceginiz havlu turunde ayaklı tulumlar battanıyelr falan hepsinimi yoksa sadece hastanede giydireceklerinizimi.
Birde benim goguslerim hala cok ufak agrı falanda yok ve hala hamile kalmadan onceki sutyenlerimi giyiyorum tuhaf değilmi sutum olmayacakmı acep benim :1no2:
bugün oğlumun oda takımı gelecek çokkk mutluyum sanki kendiside gelecek
kızlar nasılsınız*ben pek iyi değilim...pazar oğlum rahatsızlandı..dünde koçam hasta,,bu günde benim bogazlarım şişmiş....yine hasta oldum anlaşılan..doğumada az kaldı..ya iyileşemezsem doğuma kadar....
bu arada sütten bahsedilmiş..benim sağ gögsümden az süt geliyor...soldan gelmiyor....bdelki doğumdan spnra gelir...göğüslerin büyük olmasıyla alakaı yok süt gelmesinin..bol bol sıvı almak gerek..hem bebek emdikce artar..ne kadar çok emzirirseniz sütünüz o kadar artar arkadaşlar...armut,rezene cayı en önemliside bol su ,günde en az 2,5-3 lt su içilmeli....
ekliyorum yavaş yavaş
ama halısı ve lambası da değişicek
günyadınnnn annelerrrr.... yaaa ben bu haftayı hiç böyle tahin etmiyordum :::)))) kocam iş görüşmeleri için gitti ben hala amcamlardayım.....kar nedeni ile beni göndermiyorlar hem evde yanlız kalmamı istemiyorlar..... bu hafta buralıyız anlaşılan ::::))))))))
iyi dilekelriniz için teşekkürler canlarım yaa .....
evet şükür ki yanımda ve prenses gibi hissediorum kendimi ::)::
burada amcası ve yengeside çok ilgililer eşim zaten nerdeyse yemeği kendi yedirecek :):):): herşeyi apıyor saolsun :===)))
ya iş görüşmelri inşallah çok iyi geçer inşallah istediği gibi ibir iş olur çünki parasız kaldık ve kayınvalidemlerde para yok deyip gödnermediler.....
ben daha önce anne bu zise güvenip çok para harcıyor demiştim.... onu mu düşüdüelr bilemiyorum ama genede gödnermeemlerine çok bozuldum yani........
merhaba annecikler;
görüşürüz
Herkes iyidir umarım
cabım benim kavuşma günü şöyle oldu benim pis kocam kapının önüne gelmiş ama bana ben yaklaştım hadi ıkın beni almaya gelin dedi indim aşağı bi baktım elinde bavulu bana doğru geliyor offffffffffffffff süperdi............... sarıldım koca göbeğimle öptüm öptüm öptüm ...... yukarı çıktık yemek yedik annemlerde ve evimize geçtik iki gün çok güzel geçtiiii.... akşam amcası aradı gelin diye ve burda kaldık kar nedeni ile çıakmıyoruz :))))))) bebğin muayenesinide yaptıramadık..... yarın eğer hava biraz düzleirse gideceğiz.... iş görüşmeleri felan var ben evde yanlız kalırım havada soğuk yemekle işle uğraşma diye gödnermiyorlar ama yrın sabah kesin gitmem gerek raporumu almam alzım...
merhaba annecikler;
görüşürüz
Herkes iyidir umarım
2010 Mart Bebeklerinin Odası... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Bakın bakalım nasıl olmuş..
merhaba annecikler;
görüşürüz
Herkes iyidir umarım
kaydirigubbakcemile3Bebiş iyidir, babası da geldi şimdi, keyfi yerindedir...
Ben kavuşma gününü daha çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
Seyyalcim böyle bir süprizi de bekliyorduk zaten :)) tekrar gözün aydıncabım benim kavuşma günü şöyle oldu benim pis kocam kapının önüne gelmiş ama bana ben yaklaştım hadi ıkın beni almaya gelin dedi indim aşağı bi baktım elinde bavulu bana doğru geliyor offffffffffffffff süperdi............... sarıldım koca göbeğimle öptüm öptüm öptüm ...... yukarı çıktık yemek yedik annemlerde ve evimize geçtik iki gün çok güzel geçtiiii.... akşam amcası aradı gelin diye ve burda kaldık kar nedeni ile çıakmıyoruz :))))))) bebğin muayenesinide yaptıramadık..... yarın eğer hava biraz düzleirse gideceğiz.... iş görüşmeleri felan var ben evde yanlız kalırım havada soğuk yemekle işle uğraşma diye gödnermiyorlar ama yrın sabah kesin gitmem gerek raporumu almam alzım...
Gözün aydın pancubencim hem rapor için hem bebiş için opuyorumnanaktanmerhaba annecikler;
görüşürüz
Herkes iyidir umarım
Slm kızlar. Uzun zamandır giremedim ama artık izindeyim. Bizim hazırlıklar bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı. Kapı süsü,çanta perde vs. onlarıda izinde rahatça halledicem. Sizler nasılsınız
eşiinn askerdemıydııı canımmm
evet canım yeni geldi askrden kısa dönemdi ........
şimdi hayat başladıişte ...
bbeişin evet keyfi yerinde ama babsına küsmüdür nedir..... ona hiç hareketlenmiyor :)))))))
babsı elini koydudğu anda duruyor zilli :)))))))
Amma zor işmiş yaa. dolaşmaktan ayaklarım ağrıyo ama karar veremiyorum hiçbişeyde. Eşimin zorlamasıyla en sonunda karar verip alıyorum. Çanta aldınızmı siz ben avviobaby den beğendim ama 150 tl :) kıyamıyorum bi çantaya o kadar para vermeye siz ne yaptınız çanta işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?