2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hastane için ayrı bi çanta hazırlıycam bebek çantasınıda chicco nun kampanyalı seti vardı çanta hediyeli 40tl ye onu aldım

Bebeklerin eşyaları için diyorum. Bendee var bi tane bebeconfort un çantası ama küçük gibi geliyo. Ayrıca ne koydunuz hastane çantasına. Ben daha hazırlamadım annem acele ediyo

Slm kızlar. Uzun zamandır giremedim ama artık izindeyim. Bizim hazırlıklar bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı. Kapı süsü,çanta perde vs. onlarıda izinde rahatça halledicem. Sizler nasılsınız

Selam Zeynep, maşallah herşeyi bitirmişsin sende, bizler iyiyiz, sen nasılsın? Bebiş nasıl?

Bu arada içinizde hiç nst ye bağlanan oldumu?Ben dün doktor kontrolündeydim.Bebiş tamamen aşağı dönmüş.Ayaklar yukarıda baş aşağıda poposu sağ tarafımdaydı.1.800 olmuş minik kızım... Şükürler olsun bir sorun yok nst de iyi çıktı.Kan sonuçlarıma baktı yine yeterli değil ama ilacımı değiştirdi eğer buda rahatsız ederse hemen ara başka ilaca geçelim dedi.Böyle böyle doğuma kadar kanla uğraşacağız anlaşılan.Neyse bebişler sağlıklı olsunda Allahın izniyle bizde toparlarız inşAllah...

PANCUBEN gözünaydın canım. Biz de bugün dr kontrolündeydik. Bizim kız da 2200gr çıktı.. Tostoparlak bişe doğurucam galiba. kaydirigubbakcemile3
SEYYAL gözünaydın.. Kızın tanıdı mı babasının sesini duyunca??
GÜLENCıM oda çok güzel görünüyo. Renkler ne uyumlu olmuş..
SıMENAY canım senin odana da baktım. Cıvıl cıvıl.. Darısı bizimkine..
SELKıE geçmiş olsun canım..
EGE43 bizim de odamız bugün gelcek..ınşallah.. Biz de eşimle günlerdir bekliyoruz dediğin gibi sanki kendisi geliyo..

Bebeklerin eşyaları için diyorum. Bendee var bi tane bebeconfort un çantası ama küçük gibi geliyo. Ayrıca ne koydunuz hastane çantasına. Ben daha hazırlamadım annem acele ediyo

Canım bende ne olur ne olmaz diye ufak ufak hazırlamaya başladım.Şimdilik bebişin çantasına

Yenidoğan hastane çıkışı
yelek
bebek bezi
bir takım elbise (şapkalı eldivenli)
ıslak mendil
biberon
suluk
emzik

Henüz bunlar aklımdaydı yıkayıp ütüleyip koydum çantasına aklımda kalmasın diye.Kendi çantamıda hazırlayacağım nasipse...

Selam Zeynep, maşallah herşeyi bitirmişsin sende, bizler iyiyiz, sen nasılsın? Bebiş nasıl?

Sağol cnm bende iyiyim şükür. Ben geçen hafta nst ye girdim. O an az hareket etti ama doktor iyi dedi. ben normal doğum istiyorum epidural. p.tes, tekrar gidicez doktora artık 15 günde bir gelin dedi o zaman dönüp dönmediğine bakarız dedi. Şu an makat gelişi duruyo maalesef. Böyle olursa sezeryan olmak zorundayım. Bakalım artık kısmet

Canım aslında belli bir dönemden sonra bebişler pek dönmezmiş.Ama yinede Allah bilir hakkımızda hayırlısı olsun....

tünaydın kızlar,bugün öyle bir rüya gördüm ki hayrılara çıksın inşallah ağla ağla rüyamda bir hal oldum
bi tane şerefsiz bi adam zevk olsun diye karnımı kesip bebeğimi almıştı,çok kötüydü hayırdır inşallah

Canım seni korkutmuşlar bol bol dua oku uyumadan önce.Hamişlerin son aylarında böyle kabuslar çok olurmuş...

zaman daraldıkça geriliyoruz tedirgin oluyoruz bu da rüyalarımıza yansıyor ister istemez
takma canım rüya işte... bende her gece türlü türlü kabus görüyorum kalkınca hepsi rüyaymış şükür diyorum...
sositososito

Maşallah kızına Megg, ben 2 defa girdim nst ye, 25-30 dakika kaldım, biraz sıkıldım beklerken ama herşey yolunda şükür, seninde iyi çıkmış sonuç, gözünaydın..

Canım sağolasın, pek istediğim gibi olmadı, üstünde çalışıyorum hala odanın, biraz daha süsleme yapacam, eksiklerimiz var hala, siizn odayı da görmek isteriz kızımla, ona göre :))

İnşalah herşey istediğin gibi olur, kaçıncı haftadasın, daha döner bebeğin, bozma moralini sakın..

Canım bir ara bende görüyordum buna benzer rüyalar, dua oku bol bol, felak nas oku özellikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…