- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.641
Amma zor işmiş yaa. dolaşmaktan ayaklarım ağrıyo ama karar veremiyorum hiçbişeyde. Eşimin zorlamasıyla en sonunda karar verip alıyorum. Çanta aldınızmı siz ben avviobaby den beğendim ama 150 tl :) kıyamıyorum bi çantaya o kadar para vermeye siz ne yaptınız çanta işini
Slm kızlar. Uzun zamandır giremedim ama artık izindeyim. Bizim hazırlıklar bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı. Kapı süsü,çanta perde vs. onlarıda izinde rahatça halledicem. Sizler nasılsınız
Bebeklerin eşyaları için diyorum. Bendee var bi tane bebeconfort un çantası ama küçük gibi geliyo. Ayrıca ne koydunuz hastane çantasına. Ben daha hazırlamadım annem acele ediyo
frambuaz ve megryann maşallah bebişlerinize
frambuaz ve megryann maşallah bebişlerinize
Sağol canım frambuaz maaşallah bayağı büyütmüşsün tombişini :)
Selam Zeynep, maşallah herşeyi bitirmişsin sende, bizler iyiyiz, sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Saol canım.. Seninki de kocaman olmuş..
Saol canım ya.. En tosun bebiş benimki mi ne!!!... laelaelaelaelae
Sağol cnm bende iyiyim şükür. Ben geçen hafta nst ye girdim. O an az hareket etti ama doktor iyi dedi. ben normal doğum istiyorum epidural. p.tes, tekrar gidicez doktora artık 15 günde bir gelin dedi o zaman dönüp dönmediğine bakarız dedi. Şu an makat gelişi duruyo maalesef. Böyle olursa sezeryan olmak zorundayım. Bakalım artık kısmet
Kanguru aldınızmı? Alsakmı yoksa araba işimizi görürmü bilemiyorum
tünaydın kızlar,bugün öyle bir rüya gördüm ki hayrılara çıksın inşallah ağla ağla rüyamda bir hal oldum
bi tane şerefsiz bi adam zevk olsun diye karnımı kesip bebeğimi almıştı,çok kötüydü hayırdır inşallah
tünaydın kızlar,bugün öyle bir rüya gördüm ki hayrılara çıksın inşallah ağla ağla rüyamda bir hal oldum
bi tane şerefsiz bi adam zevk olsun diye karnımı kesip bebeğimi almıştı,çok kötüydü hayırdır inşallah
Bu arada içinizde hiç nst ye bağlanan oldumu?Ben dün doktor kontrolündeydim.Bebiş tamamen aşağı dönmüş.Ayaklar yukarıda baş aşağıda poposu sağ tarafımdaydı.1.800 olmuş minik kızım... Şükürler olsun bir sorun yok nst de iyi çıktı.Kan sonuçlarıma baktı yine yeterli değil ama ilacımı değiştirdi eğer buda rahatsız ederse hemen ara başka ilaca geçelim dedi.Böyle böyle doğuma kadar kanla uğraşacağız anlaşılan.Neyse bebişler sağlıklı olsunda Allahın izniyle bizde toparlarız inşAllah...
PANCUBEN gözünaydın canım. Biz de bugün dr kontrolündeydik. Bizim kız da 2200gr çıktı.. Tostoparlak bişe doğurucam galiba. kaydirigubbakcemile3
SEYYAL gözünaydın.. Kızın tanıdı mı babasının sesini duyunca??
GÜLENCİM oda çok güzel görünüyo. Renkler ne uyumlu olmuş..
SİMENAY canım senin odana da baktım. Cıvıl cıvıl.. Darısı bizimkine..
SELKİE geçmiş olsun canım..
EGE43 bizim de odamız bugün gelcek..İnşallah.. Biz de eşimle günlerdir bekliyoruz dediğin gibi sanki kendisi geliyo..
Sağol cnm bende iyiyim şükür. Ben geçen hafta nst ye girdim. O an az hareket etti ama doktor iyi dedi. ben normal doğum istiyorum epidural. p.tes, tekrar gidicez doktora artık 15 günde bir gelin dedi o zaman dönüp dönmediğine bakarız dedi. Şu an makat gelişi duruyo maalesef. Böyle olursa sezeryan olmak zorundayım. Bakalım artık kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?