- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.661
Kanguru aldınızmı? Alsakmı yoksa araba işimizi görürmü bilemiyorum
tünaydın kızlar,bugün öyle bir rüya gördüm ki hayrılara çıksın inşallah ağla ağla rüyamda bir hal oldum
bi tane şerefsiz bi adam zevk olsun diye karnımı kesip bebeğimi almıştı,çok kötüydü hayırdır inşallah
PANCUBEN gözünaydın canım. Biz de bugün dr kontrolündeydik. Bizim kız da 2200gr çıktı.. Tostoparlak bişe doğurucam galiba. kaydirigubbakcemile3
SEYYAL gözünaydın.. Kızın tanıdı mı babasının sesini duyunca??
GÜLENCİM oda çok güzel görünüyo. Renkler ne uyumlu olmuş..
SİMENAY canım senin odana da baktım. Cıvıl cıvıl.. Darısı bizimkine..
SELKİE geçmiş olsun canım..
EGE43 bizim de odamız bugün gelcek..İnşallah.. Biz de eşimle günlerdir bekliyoruz dediğin gibi sanki kendisi geliyo..
tünaydın kızlar,bugün öyle bir rüya gördüm ki hayrılara çıksın inşallah ağla ağla rüyamda bir hal oldum
bi tane şerefsiz bi adam zevk olsun diye karnımı kesip bebeğimi almıştı,çok kötüydü hayırdır inşallah
Günaydın Güzel Anneler nasılsınız bu gün Allah izin verirse Saat 3 de randevumuz var Hayırlı haberlerle geliriz inşallah... Uykusuz bir geceydi acayip uykum var ya
güzel haberlerle gelen arkadaşlarımıza Maşallah...
Günaydın kızlar, dün yeni doğum yapmış bi arkadaşıma gittim hayırlı olsuna, bugünlerin tadını çıkar dedi :))) banyo yapmak bile benim için bi lüks artık çocuktan hiç bişeye fırsat kalmıyo diyo.olsunnnn yinede beşiğin içinde yatan minik bebek için herşeye değer dimi
hayırlı uğurlu olsun cnm,sağlıkl ile kullanmak nasip olsun inşallahbugün oğlumun oda takımı gelecek çokkk mutluyum sanki kendiside gelecek
armutun çayı mı cnmkızlar nasılsınız*ben pek iyi değilim...pazar oğlum rahatsızlandı..dünde koçam hasta,,bu günde benim bogazlarım şişmiş....yine hasta oldum anlaşılan..doğumada az kaldı..ya iyileşemezsem doğuma kadar....
cnm sana oğluna ve eşine geçmiş olsun,bol bol şifalar diliyorum size
bu arada sütten bahsedilmiş..benim sağ gögsümden az süt geliyor...soldan gelmiyor....bdelki doğumdan spnra gelir...göğüslerin büyük olmasıyla alakaı yok süt gelmesinin..bol bol sıvı almak gerek..hem bebek emdikce artar..ne kadar çok emzirirseniz sütünüz o kadar artar arkadaşlar...armut,rezene cayı en önemliside bol su ,günde en az 2,5-3 lt su içilmeli....
tatlım hayırlı uğurlu olsun renkleri çok güzelmiş gerçektenteşekkür ederiz kıslar da güzelleri sizlerin olsun inşallah
evim 3 odalı ama büyük odalar aslında da küçük bi oda olabilridi bebek odası ama bozduk bi odayı koltuk takımı catıya felan cıktı yatak odamda iki taraftada gardolap var yerim olsaydı yatak odama beşik alacaktım bende
speet beşik dahi koyamam odaya o derece mobilya var yatak odasında
Kanguru değilde baby sling almayı düşünüyorum
Bunun gibi BABY SLING %100 PAMUK KAMPANYA !, #23540845 Gittigidiyor.com
Ben de sabırsızlanıyorum sizinle paylaşmak için ama 20 gündür oyalıyolar bizi.. Bugünden için İstanbul'dan gelcek diyodu adam. ama İstanbul'da da çok kar varmış. bu sefer de havaları bahane eder... Doğumdan önce gelir mi ki bizim bebek odamız.. fisfisfisCanım sağolasın, pek istediğim gibi olmadı, üstünde çalışıyorum hala odanın, biraz daha süsleme yapacam, eksiklerimiz var hala, siizn odayı da görmek isteriz kızımla, ona göre :))
.
gözün aydın canım maşallah bebişine
:
selkie sezeryanlılara koyuylar galba
iyi dilekelriniz için teşekkürler canlarım yaa .....
evet şükür ki yanımda ve prenses gibi hissediorum kendimi ::)::
burada amcası ve yengeside çok ilgililer eşim zaten nerdeyse yemeği kendi yedirecek :):):): herşeyi apıyor saolsun :===)))
ya iş görüşmelri inşallah çok iyi geçer inşallah istediği gibi ibir iş olur çünki parasız kaldık ve kayınvalidemlerde para yok deyip gödnermediler.....
ben daha önce anne bu zise güvenip çok para harcıyor demiştim.... onu mu düşüdüelr bilemiyorum ama genede gödnermeemlerine çok bozuldum yani........
merhaba annecikler;
kızımla geldik doktorumuzdan kızım
1860 kg 42 cm olmuşbundan sonra 2 haftada bir kontrolümüz var
8 hafta içinde bebeğim 3300-3400 arası dopar dedi
kilomun normal olduğunu söyledi tam ideal 15 kg bitirirsin dedi
Miğdemi sordu gayet iyi dedim.
ve RAPORUMU aldım ...artık şafak 2
aslında bugünden itibaren 0 da ben 2 gün daha gelirim
Neyse yemek yiyip geliyorum
görüşürüz
Herkes iyidir umarım
Selkie geçmiş olsun bol limon sık ve balla tatlandır iç...
...
2010 Mart Bebeklerinin Odası... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Bakın bakalım nasıl olmuş..
canımcım ailecek çok geçmiş olsun hepinize biran önce iyi olursunuz inşallahh
Amma zor işmiş yaa. dolaşmaktan ayaklarım ağrıyo ama karar veremiyorum hiçbişeyde. Eşimin zorlamasıyla en sonunda karar verip alıyorum. Çanta aldınızmı siz ben avviobaby den beğendim ama 150 tl :) kıyamıyorum bi çantaya o kadar para vermeye siz ne yaptınız çanta işini
Bu arada içinizde hiç nst ye bağlanan oldumu?Ben dün doktor kontrolündeydim.Bebiş tamamen aşağı dönmüş.Ayaklar yukarıda baş aşağıda poposu sağ tarafımdaydı.1.800 olmuş minik kızım... Şükürler olsun bir sorun yok nst de iyi çıktı.Kan sonuçlarıma baktı yine yeterli değil ama ilacımı değiştirdi eğer buda rahatsız ederse hemen ara başka ilaca geçelim dedi.Böyle böyle doğuma kadar kanla uğraşacağız anlaşılan.Neyse bebişler sağlıklı olsunda Allahın izniyle bizde toparlarız inşAllah...
PANCUBEN gözünaydın canım. Biz de bugün dr kontrolündeydik. Bizim kız da 2200gr çıktı.. Tostoparlak bişe doğurucam galiba. kaydirigubbakcemile3
SEYYAL gözünaydın.. Kızın tanıdı mı babasının sesini duyunca??
GÜLENCİM oda çok güzel görünüyo. Renkler ne uyumlu olmuş..
SİMENAY canım senin odana da baktım. Cıvıl cıvıl.. Darısı bizimkine..
SELKİE geçmiş olsun canım..
EGE43 bizim de odamız bugün gelcek..İnşallah.. Biz de eşimle günlerdir bekliyoruz dediğin gibi sanki kendisi geliyo..
hayır olsun canım.....bende çok kabus görüyorum bu aralar..hemen hemen her gece....tünaydın kızlar,bugün öyle bir rüya gördüm ki hayrılara çıksın inşallah ağla ağla rüyamda bir hal oldum
Maşallah kızına Megg, ben 2 defa girdim nst ye, 25-30 dakika kaldım, biraz sıkıldım beklerken ama herşey yolunda şükür, seninde iyi çıkmış sonuç, gözünaydın..
Canım sağolasın, pek istediğim gibi olmadı, üstünde çalışıyorum hala odanın, biraz daha süsleme yapacam, eksiklerimiz var hala, siizn odayı da görmek isteriz kızımla, ona göre :))
İnşalah herşey istediğin gibi olur, kaçıncı haftadasın, daha döner bebeğin, bozma moralini sakın..
Canım bir ara bende görüyordum buna benzer rüyalar, dua oku bol bol, felak nas oku özellikle..
Bu arada içinizde hiç nst ye bağlanan oldumu?Ben dün doktor kontrolündeydim.Bebiş tamamen aşağı dönmüş.Ayaklar yukarıda baş aşağıda poposu sağ tarafımdaydı.1.800 olmuş minik kızım... Şükürler olsun bir sorun yok nst de iyi çıktı.Kan sonuçlarıma baktı yine yeterli değil ama ilacımı değiştirdi eğer buda rahatsız ederse hemen ara başka ilaca geçelim dedi.Böyle böyle doğuma kadar kanla uğraşacağız anlaşılan.Neyse bebişler sağlıklı olsunda Allahın izniyle bizde toparlarız inşAllah...
yurt dışında çok yaygın bir ürün
ülkemizdede yeni yeni kullanılmaya başlandı ama çocuğun omurgasını korumak açısından en sağlıklı taşıma yöntemi burada yazıyor
Bebek Taşıyıcı- Sling | Hamileler Kulubü
2010 Mart Bebeklerinin Odası... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın sağlıklı yatmalara nasip etsin
Bakın bakalım nasıl olmuş..
oyy prenses kocaman olmuş maşallah...
Hadi gözün aydın canım
gözün aydın canım maşallah bebişine
iznin de hayırlı olsun..calışkan arkadaşım benim 2 gün daha calış ama cok yorma kendini:))
evet yaa ama sırf burda yazışmalarım var diye gelicem onun haricinde bisey yapmıyorum
OTE]
Sağol canım benimmmmMaşallah kızına Pancuben, herşeyin yolunda olmasına sevindim..
Kocaman olmuş Hilalcik, maaşallah Pancubenim
Senin şafak aydınlanmış artık, iki gün hemen geçer, doya doya dinlenirsin, hazırlıklarını tamamlarsın, süper...
Sağol teyzesi darısı şafak sayanlara en çokta hazırlıklar için ve 2 haftada bir kontrolümüz için seviniyorum yaaa...
SEYYAL TANER;eşinin süprizi çok güzel olmuş Allah ayırmasın birdaha
YNUR'dan ses seda yok eşi ile hala hasret gideriyor sanırım...
GÜLENCİM;Oğlunun odası çok güzel olmuş hayırlsı sağlıklı yatmalar nasip etsin
hımmm,öylemi canım.....
canım hadi gözün aydın...koçişinede maşallah..hemen iş aramaya başlamış....inşallah güzel bir iş bulur....
maşallah canım kızına.......
canım sağol....
çok güzel olmuş canım....
canım sağol....
en normal büyük çantalardan aldım..şu kol cantalarının büyüklerinden..
canım maşallah bebişe....bende son gittiğimde girdim nst ye...sancı falan çıkmadı bende....
canım sağol,seninde gözün aydın...maşallah bebişe büyümüş....
hayır olsun canım.....bende çok kabus görüyorum bu aralar..hemen hemen her gece....
maşallahh annesinin küçük prensesinekanla ilgili probleminizde düzelir inşallah canım ben geçen cuma gitmiştim nst ye girmedim belki bu gidişimde alırlar
hayırlara yor canım benim geriliyoruz haliyle son aylar artık
düşünülebilir aslında böyle bişey zaten ben diğer taşıyıcıyı oldum olası hiç sevmem:dilcikar:
32. haftamdayım simenay
Ben de sabırsızlanıyorum sizinle paylaşmak için ama 20 gündür oyalıyolar bizi.. Bugünden için İstanbul'dan gelcek diyodu adam. ama İstanbul'da da çok kar varmış. bu sefer de havaları bahane eder... Doğumdan önce gelir mi ki bizim bebek odamız.. fisfisfis
Teşekkürler canım..
yurt dışında çok yaygın bir ürün
ülkemizdede yeni yeni kullanılmaya başlandı ama çocuğun omurgasını korumak açısından en sağlıklı taşıma yöntemi burada yazıyor
Bebek Taşıyıcı- Sling | Hamileler Kulubü
Sağol canım o yeşil yazılı olan şey 10-20 rakamları arasında gitti geldi.Bu sancı olmadığı anlamına geliyor değilmi?Kırmızı yazılı olanda 140-160 arasında atıyor o da bebeğin kalp atışlarıymış sanırım...
Sağol canım o yeşil yazılı olan şey 10-20 rakamları arasında gitti geldi.Bu sancı olmadığı anlamına geliyor değilmi?Kırmızı yazılı olanda 140-160 arasında atıyor o da bebeğin kalp atışlarıymış sanırım...
GULENCIM iyi günlerde kullansın bebeğin canım..
Kızlar sezaryen sonrası benim arkadaşım kullanmıştı korse ama biraz daha yumuşak olanlardan..
eskiler de doğumdan sonra lohusa ya kuşak bağlarlarmış göbeği olmasın diye:))
günyadınnnn annelerrrr.... yaaa ben bu haftayı hiç böyle tahin etmiyordum :::)))) kocam iş görüşmeleri için gitti ben hala amcamlardayım.....kar nedeni ile beni göndermiyorlar hem evde yanlız kalmamı istemiyorlar..... bu hafta buralıyız anlaşılan ::::))))))))
merhaba annecikler;
kızımla geldik doktorumuzdan kızım
1860 kg 42 cm olmuşbundan sonra 2 haftada bir kontrolümüz var
8 hafta içinde bebeğim 3300-3400 arası dopar dedi
kilomun normal olduğunu söyledi tam ideal 15 kg bitirirsin dedi
Miğdemi sordu gayet iyi dedim.
ve RAPORUMU aldım ...artık şafak 2
aslında bugünden itibaren 0 da ben 2 gün daha gelirim
Neyse yemek yiyip geliyorum
görüşürüz
Herkes iyidir umarım
sancı olunca rakamlar kac oluyor ki:uhm:
armutun çayı mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?