2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korusun!!!! bilmiyorumkismile

gözün aydın canım maşallah bebişine

hayır olsun canım...
bundan sonra yani doğuma yakın artarmış kabuslar içini ferah tut..endişelerimiz artıyor haliyle inşallah sağsalim alıcaz kucağımıza bebeklerimizi:Saruboceq:

tatlım inşallah güsel haberler ile gelirsiniz

cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah,arkadaşın çok haklı benim de burdaki doğum yapan arkadaşım aynı senin arkadaşın gibi banyo bile çok lüx olucak demiştikaydirigubbakcemile3

bugün oğlumun oda takımı gelecek çokkk mutluyum sanki kendiside gelecek
hayırlı uğurlu olsun cnm,sağlıkl ile kullanmak nasip olsun inşallah

armutun çayı mı cnm
tatlım hayırlı uğurlu olsun renkleri çok güzelmiş gerçekten

Canım sağolasın, pek istediğim gibi olmadı, üstünde çalışıyorum hala odanın, biraz daha süsleme yapacam, eksiklerimiz var hala, siizn odayı da görmek isteriz kızımla, ona göre :))
.
Ben de sabırsızlanıyorum sizinle paylaşmak için ama 20 gündür oyalıyolar bizi.. Bugünden için İstanbul'dan gelcek diyodu adam. ama İstanbul'da da çok kar varmış. bu sefer de havaları bahane eder... Doğumdan önce gelir mi ki bizim bebek odamız.. fisfisfis
gözün aydın canım maşallah bebişine
:

Teşekkürler canım..

selkie sezeryanlılara koyuylar galba

hımmm,öylemi canım.....

canım hadi gözün aydın...koçişinede maşallah..hemen iş aramaya başlamış....inşallah güzel bir iş bulur....

maşallah canım kızına.......

Selkie geçmiş olsun bol limon sık ve balla tatlandır iç...

...

canım sağol....

çok güzel olmuş canım....

canımcım ailecek çok geçmiş olsun hepinize biran önce iyi olursunuz inşallahh

canım sağol....

en normal büyük çantalardan aldım..şu kol cantalarının büyüklerinden..

canım maşallah bebişe....bende son gittiğimde girdim nst ye...sancı falan çıkmadı bende....

canım sağol,seninde gözün aydın...maşallah bebişe büyümüş....

hayır olsun canım.....bende çok kabus görüyorum bu aralar..hemen hemen her gece....

Sağol canım ben 15 dk. kaldım çok yoğundu nst karşımda başka hamile bayan daha vardı biraz onunla muhabbet ettik birde annemde yanımdaydı zaten annem bayılır hastanelere hemen herkesle ahbap olur konuşacak bir şeyler bulur mutlaka.Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım o yüzden.Ama belimdeki fıtık çok fena kızlar.Nstden kalkmam inanılmaz zor oldu ağrıdan kalkamadım kalkıncada ayağımı yere basamadım basınca adım atamadım ve doğrulamadım annem yardım etti ama doktorun odasına iki büklüm girdim halimi görenler acıdı doktor biliyor sıkıntımı.Ağrı kesici versem çözüm değil çünkü sürekli bir ağrı değil dedi.Evet haklı birden kilitleniyor ağrı kesicinin çözeceği bir şey değil.Doğumdan sonrada devam ederse doktora gideceğim....

maşallahh annesinin küçük prensesine kanla ilgili probleminizde düzelir inşallah canım ben geçen cuma gitmiştim nst ye girmedim belki bu gidişimde alırlar

hayırlara yor canım benim geriliyoruz haliyle son aylar artık

düşünülebilir aslında böyle bişey zaten ben diğer taşıyıcıyı oldum olası hiç sevmem:dilcikar:

2010 Mart Bebeklerinin Odası... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın sağlıklı yatmalara nasip etsin

Bakın bakalım nasıl olmuş..

oyy prenses kocaman olmuş maşallah...

Hadi gözün aydın canım

Teşekkürler hijyenim senin meleğine de maşallah

Sağol canım o yeşil yazılı olan şey 10-20 rakamları arasında gitti geldi.Bu sancı olmadığı anlamına geliyor değilmi?Kırmızı yazılı olanda 140-160 arasında atıyor o da bebeğin kalp atışlarıymış sanırım...

Senide alırlar öyleyse nst ye canım.Genelde 8.ayda başlıyorlarmış nst ye almaya.Diğer hamişler öyle söyledi...

32. haftamdayım simenay

Ohooo, daha döner bence annesi, acele etmiyo, keyfine düşnün senin bebiş anlaşılan..

Canım inşallah bir an evvel gelir bebek odanız, mobilya kokusunun çıkması biraz zaman alıyor, bizimkinde bile hala hafifte olsa var koku..

Hijyenim, bende katılıyorum bu bebek taşıma şekline, alırsam bende bundan almayı düşünüyorum, yıllar önce yurt dışında gelen birinde görmüştüm, çok hoşuma gitmişti, bizim ülkemizde pek yaygınlaşmadı daha evet..

yeşil sancı düzeyini gösteriyor ..senin sancın yok..normal düzeyde benimde öyleydi....

kırmızıda bebeğinin kalp atışlarını gösteriyor....benimde 160 gibiydi hep kalp atışlarımız...

geçen gün ben e kayınvalidem ile konuştum bu bağ ve kose işini artık bağlatmıyorlar kadınlar için sakıncalıymış,ama korseye izin veriyorl sanırım dedi,bu gittiğimde sorucam druma korseye izin verirse alıcam ben de

ooooo hoşgelmişseen seyyalim,göüzn aydın kavuşmusun çok şükür kocişine ilk buluşma anınız da süper olmuş hani,inşallah eşin de çok güsel bir iş bulur tez zamanda

hadi gözün aydın cnm,maşşallah kızçene kocaman olmuş annesi,ne güsel artık mden de geçti aman bir daha da kötü olmasın inaşşalah

senin kızçene de maşşallah,hiçbir sorununuzda yokmuş ne güsel,o kan olayı da boşver sen ve kızçenin nazarlığı olsun ilerlemesin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…