2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım kıyamam ağrımasın iyi ol cumartesiye de az kaldı kaydirigubbakcemile5[/B]

Hava durumu doğru söylüyorsa, bu hafta buluşma imkansız gibi...

Sağol Kujucum...

Slm kızlar. Uzun zamandır giremedim ama artık izindeyim. Bizim hazırlıklar bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı. Kapı süsü,çanta perde vs. onlarıda izinde rahatça halledicem. Sizler nasılsınız

Hoşgeldin Zeynepcim...
İznin, hazırlıkların hayırlı olsun, darısı başımıza :)

E alışık değil kuzucuk napsın...
Alışır yakında...

Maaşallah, büyümüş kuzucuk...
İnşallah kan değerlerin de düzelir bir an önce.
Olmasa da boşver, bebiş sağlıklı ya :)

Frambuazcım maaşallah, ne güzel büyümüş...
Bizimki de 32+1'de 2023 gr'dı, senin kıza yetişebilir her an :)

Canım hayırdır inşallah...
Normal artık böyle kabuslar, ben uyuyabildiğim her gece korku filmi gibi rüyalar görüyorum.
Uyanınca duanı oku, Allah hayırlara çıkarsın.

Canım fıtık zor olsa gerek senin için, çok geçmiş olsun, inşallah doğumdan sonra devam etmez. Ben nst de iken eşim vardı yanımda, bizde onunla sohbet ettik ama uzun süre sırt üstü yatmak sıktı beni, bebekte rahatsız oldu, çok tekmeledi, ayrıca nst den sonra kalkmak zor oluyor evet, ki benim belimde fıtık yok, seninki nasıl zor olmuştur tahmin edebiliyorum, bana da hemşire ve eşim yardım etti de ancak öyle kalkabildim..

Selkie ve Pancuben, teşekkür ederim kızlar..

Benimki 32 de 1800 gr dı. Seninki kesin geçer o zaman bizi... :lepi: alkisalkisalkis

evet kızlar bu kabuslar tek ilacı hepinizinde dediği gibi bol bol dua,rabbim korusun bebeklerimizi e bizleri de sevdiklerimizi de inşallah

Sağol canım benim inş. düzelir... Doktora sordum eğer ani bir durum olursa bu kan düzeyiyle alıyormusunuz doğuma diye.Elbette alıyoruz dedi.

80 gibi olcakmış canım..
Benim bugün bi ara 80 oldu sonra düştü.. Niye anlamadım.. Onun için doktor cts tekrar çağırdı..

Oooo maaşallah canım 40 haftalık bir hamiş vardı karşımda onunkini en fazla 60 da gördüm.Seninde birden fırlamış belki tekrar nst yapacaktır çatı muayenesi falan yapacaktır duruma göre doktor...

Evet canım o iyi olsun yeterki biz annişler her şeye dayanıyoruz onlar için.... Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inş. :Saruboceq:

Amaninnnn...
En tosun benim bıdık mı şimdi :)
Benim gibi 50 kilo bi hatundan tostoparlak bişey çıkarsa çok gülerim valla...
Tabi şimdi 50 kilo değilim kaydirigubbakcemile3

kızlar benim oğluş 32 +3 te 2450 gr idi... :)))))))))))

önemli olan kiloları değil bebişlerin sağlıklı doğsunlar kızlar....ama tombik olurlarsada ısırırız bebişlerin baldırlarını...ay yerim onları ben....doğsunlarda hele bi....

Kızlar şu sling işine el atsak diyorum. Acaba aramızda becerikli anne adayları varmı? Bunu kendimiz yapabilirmiyiz? Ben bi kaç site buldum ama maalesef ingilizce

Of of hemde nasıl zor.Hayatımda böyle bir acı hissetmedim belimde.Sırt üstü yatmak kesinlikle kilitlenmeme neden oluyor.Birde çok ayakta kalmak bir süre sonra ağrı yapmaya başlıyor..Allah kimseye vermesin zor inanki... Hamişlerin çoğu kalkamadığımı görünce kramp girdi sanıyorlar.Bacağımı basamıyorum diye herkes ayyy kramp diyor... Kramplarla aranız nasıl peki?

Kız maaşallah nasıl tombiş ettin o kuzuyu öyle sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…