- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.681
tünaydınnnn güzellerra.s.
nasılsınız bugünn herkes iyidir umarım ben yine uykusuzummirmirmirmir
gece hiç uyumadım desem yeridir neyse alıştırma oluyor bebişlere
bu arada az önce haberlerde izledim istanbul'a hafta sonu daha şiddetli kar yağacakmış:sinifsinif: galiba bizim buluşma işi tamamen suya düşecek
Slm kızlar. Uzun zamandır giremedim ama artık izindeyim. Bizim hazırlıklar bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı. Kapı süsü,çanta perde vs. onlarıda izinde rahatça halledicem. Sizler nasılsınız
evet canım yeni geldi askrden kısa dönemdi ........
şimdi hayat başladıişte ...
bbeişin evet keyfi yerinde ama babsına küsmüdür nedir..... ona hiç hareketlenmiyor :)))))))
babsı elini koydudğu anda duruyor zilli :)))))))
Bu arada içinizde hiç nst ye bağlanan oldumu?Ben dün doktor kontrolündeydim.Bebiş tamamen aşağı dönmüş.Ayaklar yukarıda baş aşağıda poposu sağ tarafımdaydı.1.800 olmuş minik kızım... Şükürler olsun bir sorun yok nst de iyi çıktı.Kan sonuçlarıma baktı yine yeterli değil ama ilacımı değiştirdi eğer buda rahatsız ederse hemen ara başka ilaca geçelim dedi.Böyle böyle doğuma kadar kanla uğraşacağız anlaşılan.Neyse bebişler sağlıklı olsunda Allahın izniyle bizde toparlarız inşAllah...
PANCUBEN gözünaydın canım. Biz de bugün dr kontrolündeydik. Bizim kız da 2200gr çıktı.. Tostoparlak bişe doğurucam galiba. kaydirigubbakcemile3
SEYYAL gözünaydın.. Kızın tanıdı mı babasının sesini duyunca??
GÜLENCİM oda çok güzel görünüyo. Renkler ne uyumlu olmuş..
SİMENAY canım senin odana da baktım. Cıvıl cıvıl.. Darısı bizimkine..
SELKİE geçmiş olsun canım..
EGE43 bizim de odamız bugün gelcek..İnşallah.. Biz de eşimle günlerdir bekliyoruz dediğin gibi sanki kendisi geliyo..
tünaydın kızlar,bugün öyle bir rüya gördüm ki hayrılara çıksın inşallah ağla ağla rüyamda bir hal oldum
bi tane şerefsiz bi adam zevk olsun diye karnımı kesip bebeğimi almıştı,çok kötüydü hayırdır inşallah
Sağol canım ben 15 dk. kaldım çok yoğundu nst karşımda başka hamile bayan daha vardı biraz onunla muhabbet ettik birde annemde yanımdaydı zaten annem bayılır hastanelere hemen herkesle ahbap olur konuşacak bir şeyler bulur mutlaka.Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım o yüzden.Ama belimdeki fıtık çok fena kızlar.Nstden kalkmam inanılmaz zor oldu ağrıdan kalkamadım kalkıncada ayağımı yere basamadım basınca adım atamadım ve doğrulamadım annem yardım etti ama doktorun odasına iki büklüm girdim halimi görenler acıdı doktor biliyor sıkıntımı.Ağrı kesici versem çözüm değil çünkü sürekli bir ağrı değil dedi.Evet haklı birden kilitleniyor ağrı kesicinin çözeceği bir şey değil.Doğumdan sonrada devam ederse doktora gideceğim....
ahh canım kıyamam ağrımasın iyi ol cumartesiye de az kaldı kaydirigubbakcemile5[/B]
Hava durumu doğru söylüyorsa, bu hafta buluşma imkansız gibi...
Sağol Kujucum...
Hoşgeldin Zeynepcim...
İznin, hazırlıkların hayırlı olsun, darısı başımıza :)
E alışık değil kuzucuk napsın...
Alışır yakında...
Maaşallah, büyümüş kuzucuk...
İnşallah kan değerlerin de düzelir bir an önce.
Olmasa da boşver, bebiş sağlıklı ya :)
Frambuazcım maaşallah, ne güzel büyümüş...
Bizimki de 32+1'de 2023 gr'dı, senin kıza yetişebilir her an :)
Canım hayırdır inşallah...
Normal artık böyle kabuslar, ben uyuyabildiğim her gece korku filmi gibi rüyalar görüyorum.
Uyanınca duanı oku, Allah hayırlara çıkarsın.
80 gibi olcakmış canım..
Benim bugün bi ara 80 oldu sonra düştü.. Niye anlamadım.. Onun için doktor cts tekrar çağırdı..
Benimki 32 de 1800 gr dı. Seninki kesin geçer o zaman bizi... :lepi: alkisalkisalkis
yeşil sancı düzeyini gösteriyor ..senin sancın yok..normal düzeyde benimde öyleydi....
kırmızıda bebeğinin kalp atışlarını gösteriyor....benimde 160 gibiydi hep kalp atışlarımız...
sancı olunca rakamlar kac oluyor ki:uhm:
geçen gün ben e kayınvalidem ile konuştum bu bağ ve kose işini artık bağlatmıyorlar kadınlar için sakıncalıymış,ama korseye izin veriyorl sanırım dedi,bu gittiğimde sorucam druma korseye izin verirse alıcam ben de
ooooo hoşgelmişseen seyyalim,göüzn aydın kavuşmusun çok şükür kocişine ilk buluşma anınız da süper olmuş hani,inşallah eşin de çok güsel bir iş bulur tez zamanda
hadi gözün aydın cnm,maşşallah kızçene kocaman olmuş annesi,ne güsel artık mden de geçti aman bir daha da kötü olmasın inaşşalah
senin kızçene de maşşallah,hiçbir sorununuzda yokmuş ne güsel,o kan olayı da boşver sen ve kızçenin nazarlığı olsun ilerlemesin yeter
80 gibi olcakmış canım..
Benim bugün bi ara 80 oldu sonra düştü.. Niye anlamadım.. Onun için doktor cts tekrar çağırdı..
ahh canım kıyamam ağrımasın iyi ol cumartesiye de az kaldı kaydirigubbakcemile5[/B]
Hava durumu doğru söylüyorsa, bu hafta buluşma imkansız gibi...
Sağol Kujucum...
Hoşgeldin Zeynepcim...
İznin, hazırlıkların hayırlı olsun, darısı başımıza :)
E alışık değil kuzucuk napsın...
Alışır yakında...
Maaşallah, büyümüş kuzucuk...
İnşallah kan değerlerin de düzelir bir an önce.
Olmasa da boşver, bebiş sağlıklı ya :)
Frambuazcım maaşallah, ne güzel büyümüş...
Bizimki de 32+1'de 2023 gr'dı, senin kıza yetişebilir her an :)
Canım hayırdır inşallah...
Normal artık böyle kabuslar, ben uyuyabildiğim her gece korku filmi gibi rüyalar görüyorum.
Uyanınca duanı oku, Allah hayırlara çıkarsın.
Amaninnnn...
En tosun benim bıdık mı şimdi :)
Benim gibi 50 kilo bi hatundan tostoparlak bişey çıkarsa çok gülerim valla...
Tabi şimdi 50 kilo değilim kaydirigubbakcemile3
Kızlar şu sling işine el atsak diyorum. Acaba aramızda becerikli anne adayları varmı? Bunu kendimiz yapabilirmiyiz? Ben bi kaç site buldum ama maalesef ingilizce
Canım fıtık zor olsa gerek senin için, çok geçmiş olsun, inşallah doğumdan sonra devam etmez. Ben nst de iken eşim vardı yanımda, bizde onunla sohbet ettik ama uzun süre sırt üstü yatmak sıktı beni, bebekte rahatsız oldu, çok tekmeledi, ayrıca nst den sonra kalkmak zor oluyor evet, ki benim belimde fıtık yok, seninki nasıl zor olmuştur tahmin edebiliyorum, bana da hemşire ve eşim yardım etti de ancak öyle kalkabildim..
Selkie ve Pancuben, teşekkür ederim kızlar..
Amaninnnn...
En tosun benim bıdık mı şimdi :)
Benim gibi 50 kilo bi hatundan tostoparlak bişey çıkarsa çok gülerim valla...
Tabi şimdi 50 kilo değilim kaydirigubbakcemile3
kızlar benim oğluş 32 +3 te 2450 gr idi... :)))))))))))
önemli olan kiloları değil bebişlerin sağlıklı doğsunlar kızlar....ama tombik olurlarsada ısırırız bebişlerin baldırlarını...ay yerim onları ben....doğsunlarda hele bi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?