2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

1-2 hafta öncesine kadar arada tek tük kramp giriyordu bacaklarıma, günde bir adet muz yiyerek idare ettim ama artık her gece girmeye başladı ve cidden ağrı verici, doktorum magnezyum verdi, onu içiyorum şimdi, bu aralar kramp sorunum yok yani.

İyi yapmışsın canım.Bende 1-2 aydır sürekli süt içmeye başladım.Biraz onunla idare ediyoruz şimdilik.Ama daha sonra ne olur bilmiyorum tabii.İnş. krampsız falan geçiririz son zamanlarıda...

Aranızda rezene çayı içen varmı? Benim bi arkadaşım bu dönemlerde başladı içmeye sütüde oldukça iyi. ben doktoruma sordum ama o doğumdan sonra içmemi söyledi bilgisi olsan var mı?

Pekmez gerçekten kilo yapıyor anlaşılan.Ben bir kaç kere ekmek bandım ama yok nedense yanaşamadım fazla.

canım içmesi zor biraz ama ben sabahları aç karına bir çorba kaşığı içiyorum....

Selkie, harnup pekmezine bende başladım, bakalım 30 ocakta gittiğimde farkı görecez, inşallah işe yarar..

canım inşallah yarar......bende 30 unda dr ye gideceğim....

selkiee seninnkii benımkınıde gecti
33artı 0 da 2520 gr idi oğlumm
tabıı dogru olcuyolarsa

Aranızda rezene çayı içen varmı? Benim bi arkadaşım bu dönemlerde başladı içmeye sütüde oldukça iyi. ben doktoruma sordum ama o doğumdan sonra içmemi söyledi bilgisi olsan var mı?

bende duydum rezene çayını çok söylediler de ben doğuma 15-20 gün kala başlayacağım simdiden başlamak istemedim çocuğa zararlı olur die korktum çok pinpirikli oldum ondan yani .

içilirse doğumdan sonra günde bi fincan içilmesini tavsiye ediyorlar
birde bu tarz şeyleri uyumayan bebek rahatlasın diye kaşıkla verirler ya kesinlikle vermeye gerek yok sadece anne kullansın anne sütünden bebeğe geçiyormuş zaten

tamam canım...sağol:)

oyyy maşallah annesi...Allah bozmasın

canım maşallah bebeğine...ben de yarın gideceğim bakalım benim cadım ne yapıyor görmeyeli:ecrin_bebek:

selkiee seninnkii benımkınıde gecti
33artı 0 da 2520 gr idi oğlumm
tabıı dogru olcuyolarsa

valla bilmemki inşallah doğru ölçüyorlardır....dr 37 haftada 4000 gr bulrsa suni sancı ile doğum yaptırırız dedi..ben sezeryan olmak istemiyorumda....4000 gr geçerse doğum zor olur dedi...bakalım artık....yoksa nasıl çıkaracağım ayol ben onu....

Ben uyku ve gaz sorunum için arada içiyorum, doktoruma da sordum, içebilirsin dedi, ama abartmamak kaydıyla tabiki, çok gazım olduğunda 1 fincan içiyorum, çok iyi geliyor. Doğumdan itibarende kullanamaya devam edecem.

gözün aydın canım sıra bana geliyor off çok heycanlıyım bakalım bana ne diyecek sadece 1 saat kaldı buçukta dükkandan çıkacam sonra 3 de doktora gircem inşallah eşimde yetişip yanımda olur raporumuda bir alsm

oğlun kaç kg dogmuştu canımm ?
bakalım yarın renklıye gırıcem çok heycanlıyım orda kac kg cıkıcak bide dr bebegın akcıgeer hareketlerını gostercek galbaa
nst gırıcem inşllah 10 çıkar sancım kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…