- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.701
Of of hemde nasıl zor.Hayatımda böyle bir acı hissetmedim belimde.Sırt üstü yatmak kesinlikle kilitlenmeme neden oluyor.Birde çok ayakta kalmak bir süre sonra ağrı yapmaya başlıyor..Allah kimseye vermesin zor inanki... Hamişlerin çoğu kalkamadığımı görünce kramp girdi sanıyorlar.Bacağımı basamıyorum diye herkes ayyy kramp diyor... Kramplarla aranız nasıl peki?
1-2 hafta öncesine kadar arada tek tük kramp giriyordu bacaklarıma, günde bir adet muz yiyerek idare ettim ama artık her gece girmeye başladı ve cidden ağrı verici, doktorum magnezyum verdi, onu içiyorum şimdi, bu aralar kramp sorunum yok yani.
meg harnup pekmezi ceviz ve hurma ,sanırım bunlar yaradı..emin değilim ama....
meg harnup pekmezi ceviz ve hurma ,sanırım bunlar yaradı..emin değilim ama....
Pekmez gerçekten kilo yapıyor anlaşılan.Ben bir kaç kere ekmek bandım ama yok nedense yanaşamadım fazla.
Selkie, harnup pekmezine bende başladım, bakalım 30 ocakta gittiğimde farkı görecez, inşallah işe yarar..
Aranızda rezene çayı içen varmı? Benim bi arkadaşım bu dönemlerde başladı içmeye sütüde oldukça iyi. ben doktoruma sordum ama o doğumdan sonra içmemi söyledi bilgisi olsan var mı?
Aranızda rezene çayı içen varmı? Benim bi arkadaşım bu dönemlerde başladı içmeye sütüde oldukça iyi. ben doktoruma sordum ama o doğumdan sonra içmemi söyledi bilgisi olsan var mı?
yok cnm beden beden standart olurmu. selkie de bebefox almış ben atleti bebefox aldım sütyen başka marka ama bebefox alacağım yine sütyenide. atleti 95 almıştım ama sütyeni 100 alacağım sanırım 95 aldığım diğer marka topLamadı tam
merhaba annecikler;
kızımla geldik doktorumuzdan kızım
1860 kg 42 cm olmuşbundan sonra 2 haftada bir kontrolümüz var
8 hafta içinde bebeğim 3300-3400 arası dopar dedi
kilomun normal olduğunu söyledi tam ideal 15 kg bitirirsin dedi
Miğdemi sordu gayet iyi dedim.
ve RAPORUMU aldım ...artık şafak 2
aslında bugünden itibaren 0 da ben 2 gün daha gelirim
Neyse yemek yiyip geliyorum
görüşürüz
Herkes iyidir umarım
Bu arada içinizde hiç nst ye bağlanan oldumu?Ben dün doktor kontrolündeydim.Bebiş tamamen aşağı dönmüş.Ayaklar yukarıda baş aşağıda poposu sağ tarafımdaydı.1.800 olmuş minik kızım... Şükürler olsun bir sorun yok nst de iyi çıktı.Kan sonuçlarıma baktı yine yeterli değil ama ilacımı değiştirdi eğer buda rahatsız ederse hemen ara başka ilaca geçelim dedi.Böyle böyle doğuma kadar kanla uğraşacağız anlaşılan.Neyse bebişler sağlıklı olsunda Allahın izniyle bizde toparlarız inşAllah...
selkiee seninnkii benımkınıde gecti
33artı 0 da 2520 gr idi oğlumm
tabıı dogru olcuyolarsa
merhaba annecikler;
kızımla geldik doktorumuzdan kızım
1860 kg 42 cm olmuşbundan sonra 2 haftada bir kontrolümüz var
8 hafta içinde bebeğim 3300-3400 arası dopar dedi
kilomun normal olduğunu söyledi tam ideal 15 kg bitirirsin dedi
Miğdemi sordu gayet iyi dedim.
ve RAPORUMU aldım ...artık şafak 2
aslında bugünden itibaren 0 da ben 2 gün daha gelirim
Neyse yemek yiyip geliyorum
görüşürüz
Herkes iyidir umarım
tamam canım...sağol:)
oyyy maşallah annesi...Allah bozmasın
canım maşallah bebeğine...ben de yarın gideceğim bakalım benim cadım ne yapıyor görmeyeli:ecrin_bebek:
yagmur sizin ne dukkanınız vaar
canım içmesi zor biraz ama ben sabahları aç karına bir çorba kaşığı içiyorum....
canım inşallah yarar......bende 30 unda dr ye gideceğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?