- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.721
kızlar benim oğluş 32 +3 te 2450 gr idi... :)))))))))))
önemli olan kiloları değil bebişlerin sağlıklı doğsunlar kızlar....ama tombik olurlarsada ısırırız bebişlerin baldırlarını...ay yerim onları ben....doğsunlarda hele bi....
Maaşallah kuzuna...
Of of hemde nasıl zor.Hayatımda böyle bir acı hissetmedim belimde.Sırt üstü yatmak kesinlikle kilitlenmeme neden oluyor.Birde çok ayakta kalmak bir süre sonra ağrı yapmaya başlıyor..Allah kimseye vermesin zor inanki... Hamişlerin çoğu kalkamadığımı görünce kramp girdi sanıyorlar.Bacağımı basamıyorum diye herkes ayyy kramp diyor... Kramplarla aranız nasıl peki?
Ben uyku ve gaz sorunum için arada içiyorum, doktoruma da sordum, içebilirsin dedi, ama abartmamak kaydıyla tabiki, çok gazım olduğunda 1 fincan içiyorum, çok iyi geliyor. Doğumdan itibarende kullanamaya devam edecem.
Sağol canım sende güzel haberlerle gel inş.
oğlun kaç kg dogmuştu canımm ?
bakalım yarın renklıye gırıcem çok heycanlıyım orda kac kg cıkıcak bide dr bebegın akcıgeer hareketlerını gostercek galbaa
nst gırıcem inşllah 10 çıkar sancım kötükedihüso
vereliniortakkaydirigubbakcemile5 aynen katılıyorum sana fakat bu fulya delüsü ısrarla anlamamkta ısrar ediyor canım... ben konuşmaktan yoruldum o doktoru sawunmaktan yorulkmadı nasıl bi çocuksa profesörler kitlendi karşısında.Mutlucum özellikle sana ayrı yazıyorum umarım bunu yarın okursun.Bak canım bebekte her haftan önemli yok 32 ydin yok 33 oldun yok 37 den 33 düştüm bunlar çok saçma şeyler.Doktorun profösör olabilir ama bence sen bir doktora daha git veya hiçbişey yapamıyosan internette hesaplayıcılar var son adet tarihini yaz gününü öğren.Bebeğin gününü doldurduğu an anne karnında bir gün dursa bile ona zarar artık.Bak günü geçer hiç istemediğin sonuçlar doğar lütfen bu yazımı dikkate al.
adam bi nefes alsaydı 1,2 hafta hemen iş aramaya yollamış yememiş içmemişkaydirigubbakcemile3günyadınnnn annelerrrr.... yaaa ben bu haftayı hiç böyle tahin etmiyordum :::)))) kocam iş görüşmeleri için gitti ben hala amcamlardayım.....kar nedeni ile beni göndermiyorlar hem evde yanlız kalmamı istemiyorlar..... bu hafta buralıyız anlaşılan ::::))))))))
ahhh hayatım merak edermiş beniii uıyuyodum canım ya kociş işte öğlenciya o bakıyor sabahları dükkana arada kaçıp yanıma giriyo yatağa öpüo sewiyo oynaşıo gidio:) şimdi o işe gitti ben koltuğu dewraldımhasret nerde ya hiç girmemiş bugün
80 gibi olcakmış canım..
Benim bugün bi ara 80 oldu sonra düştü.. Niye anlamadım.. Onun için doktor cts tekrar çağırdı..
herkese merhaba.
PANCUBEN,MEGRAYN,FRAMBUAZ hepinizin gözüaydın bebişler iyi maşallah.
SEYYALCİM allah bidaha ayırmasın canım negüzel kavuştunuz artık.
SİMENAY VE GÜLENCİM odalar süper güle güle kullansın bebişler.
SELKİE geçmiş olsun canım ya nedir bu senin hastalıklardan çektiğin.Ama eşine üzüldüm desem inan yalan olur.
YAĞMUR-26 oda doktora gidicekti güzel haberlerle gelir.
birde selkiee canım kolaymı olmuştu dogumun sen nereye gıdıyodun
İnşallah canım inşallah olurda sutumuz ilk 6 ay hiç olmazsa mama vermek zorıunda kalmayalımcanım hiç öyle düşünme süt olup olmayacağı göğüslerin büyüklüğüne göre belli olmaz ki..
doğumdan sonra anlaşılır..inşallah hepimizin bol bol sütü olacak besliycez minikleri:))
hehe ben de anlamıyorum.bi de erkek olacak anneye düşkün olur derler benimki babasının sesini duyunca hiç durmuyor:)) sesin geldiği tarafa yaslanıyor nasıl canımı yakıyor ..
sağlıkla gelsinler de dayanıyoruz artık ne yapalım..
kızlar ben hala emzirme sütyeni de atleti de almadım hatta kendim için hiç bir şey almadım..sizi okuyunca almak lazım galiba bir an önce telaş yaptım şimdi..eyvahedigeldismile
aynen bende sutyenım hala aynı ve giydiğim eşorfmanlarım falanda hamilelikten once giydiklerimben hepsini yıkadım , ütülettim.. bende hala normal kullandığım sütyenimi kullanıyorum.merak etme süt olur sen rahat ol
o Tarafda ağırlık yapıyorda ondan mı agrıyor acaba canımGünaydın...
Uykusuz bir gecenin ardından, sabah sızıp kalmışım, ancak kendime gelebildim, gece sağ kasığım çok fena ağrıdı, Bosna bende de mi fıtık oldu acaba, kasığımı yokladığımda orda bir sertlik hissediyorum, benim kızda inadına gidip sağ tarafıma ayaklarını uzatıyor, çok canım yanıyor, yürürken bile zorlanıyorum artık, sağ bacağıma vuruyor ağrısı..
Yagmur, doktora gidecekmiş, güzel haberlerle gel inşallah..
Eylülce, küçük göğüslülerinde sütü olur meraklanma, süt gelip gelmemesi, göğüsün büyüklüğüne bağlı değildir..
Hepatit, hazırlığını yap artık, ne olur ne olmaz..
Egk, odanız hayırlı olsun, güle güle kullanın..
Selkiecim geçmiş olsun hepinize sende dikkat et kendine az kaldı artık cunkukızlar nasılsınız*ben pek iyi değilim...pazar oğlum rahatsızlandı..dünde koçam hasta,,bu günde benim bogazlarım şişmiş....yine hasta oldum anlaşılan..doğumada az kaldı..ya iyileşemezsem doğuma kadar....
bu arada sütten bahsedilmiş..benim sağ gögsümden az süt geliyor...soldan gelmiyor....bdelki doğumdan spnra gelir...göğüslerin büyük olmasıyla alakaı yok süt gelmesinin..bol bol sıvı almak gerek..hem bebek emdikce artar..ne kadar çok emzirirseniz sütünüz o kadar artar arkadaşlar...armut,rezene cayı en önemliside bol su ,günde en az 2,5-3 lt su içilmeli....
bende hiç uyuyamıyorum yastıkları ykseltincede rahat edemiyorum sabaha kadar bir o taraf bir bu taraf donup duruyorumtünaydınnnn güzellerra.s.
nasılsınız bugünn herkes iyidir umarım ben yine uykusuzummirmirmirmir
gece hiç uyumadım desem yeridir neyse alıştırma oluyor bebişlere
bu arada az önce haberlerde izledim istanbul'a hafta sonu daha şiddetli kar yağacakmış:sinifsinif: galiba bizim buluşma işi tamamen suya düşecek
bende de çok değişiklik yok eski sütyenlerimi kullanıyorum birazcık büyüyüp sertleştiler sadece
çamaşırların hepsini yıkadım canım ben battaniye ve nevresimleri bıraktım onlarıda yıkayacağım tabii yumuşatıcı alıyım ozaman
[/B]
Kızlar şu sling işine el atsak diyorum. Acaba aramızda becerikli anne adayları varmı? Bunu kendimiz yapabilirmiyiz? Ben bi kaç site buldum ama maalesef ingilizce
bosna ne kasdar bebegın ?
bende cok zayıftım 25 kg aldım diyolarki 4000 aşa dogurmamalısın
kilo aldım için cokk
almasam dyeceklerdi hiç almadınn
yani insanlara yaranılmaz hep söylencek söz bulacaklardır
Selam kızlar nasılsınız 2 gundur uyuyamıyorum ya bırsey ıcın aracı olmak ne kadar zormus asla bır daha bole bısı yapmıcam sıze anlatım kımde suc walla ııce sınırden delı oluyorum
Benım ablam salon takımı yapıp satıyor kasnakla yapıorlar bılırsınız belkı tutkal falan suan cok yaygın
Icınde bır tane orta sehpa bır tane konsol bır tane masa we 12 pecete 150 tl
Benden rıca ettı alan olursa sızın orda gotur baksınlar bende kabul ettım ablamın cocukları okudugu ıcın kımseye gostermek ıcın zamanı olmuyor onunda ıhtıyacı war yardım edım dıye aldım bı ornek pecete bende.
Burdakı komsularıma gosterdım agızları ucukladı ben alcam ben alcam ıste ama bıze ornek renklerde pecete yapsın bıde ornek takım ıstıyoruz ama alıcaz dıyorlar.
Ablamda cok sewındı net 10 kısı alıcaz dedı sonra da 5 tane ornek pecete we bır tane ornek takım ablam yapmıs enıstemle getırdıler.
Pazartesı gunu gosterdım ıste parası cok demeye basladılar tamam dedım 120 tl olsun ama artı bı masa ısterız dedıler bende tamam komsu hakkı ablama sorım dedım takımı aldı ewıne goturdu bırı bakım nasıl duruyor dıye.
Ablamla konustum tamam olsun +1 masa daha ama 150 tl olsun tamam dedım ertesı gunde gelmıs bana dıo 150 cok alırım ama + 2 masa ıle neymıs mobılyası cokmus kötükedihüso
Ablama sordum bende bırak almasınlar dedı bende sımdı o kadar sınırlendım kı yanı zaten ıcınde neler oldugunu bılıodunuz neden 5 ornek renk bır takım yaptırdınız onlarında ablama bır suru masrafı oldu.
2 gecedır uyuyamıyorum kafama takıldı bende dun gece karar aldım komsularımla mesafe koyucam ınanın yuzlerını gormek ıstemıyorum o derce sınırlıyım.
herkese merhaba.
PANCUBEN,MEGRAYN,FRAMBUAZ hepinizin gözüaydın bebişler iyi maşallah.
SEYYALCıM allah bidaha ayırmasın canım negüzel kavuştunuz artık.
SıMENAY VE GÜLENCıM odalar süper güle güle kullansın bebişler.
SELKıE geçmiş olsun canım ya nedir bu senin hastalıklardan çektiğin.Ama eşine üzüldüm desem inan yalan olur.
YAĞMUR-26 oda doktora gidicekti güzel haberlerle gelir.
bosna ne kasdar bebegın ?
bende cok zayıftım 25 kg aldım diyolarki 4000 aşa dogurmamalısın
kilo aldım için cokk
almasam dyeceklerdi hiç almadınn
yani insanlara yaranılmaz hep söylencek söz bulacaklardır
Selam kızlar nasılsınız 2 gundur uyuyamıyorum ya bırsey ıcın aracı olmak ne kadar zormus asla bır daha bole bısı yapmıcam sıze anlatım kımde suc walla ııce sınırden delı oluyorum
Benım ablam salon takımı yapıp satıyor kasnakla yapıorlar bılırsınız belkı tutkal falan suan cok yaygın
Benden rıca ettı alan olursa sızın orda gotur baksınlar bende kabul ettım ablamın cocukları okudugu ıcın kımseye gostermek ıcın zamanı olmuyor onunda ıhtıyacı war yardım edım dıye aldım bı ornek pecete bende.
Burdakı komsularıma gosterdım agızları ucukladı ben alcam ben alcam ıste ama bıze ornek renklerde pecete yapsın bıde ornek takım ıstıyoruz ama alıcaz dıyorlar.
Ablamda cok sewındı net 10 kısı alıcaz dedı sonra da 5 tane ornek pecete we bır tane ornek takım ablam yapmıs enıstemle getırdıler.
Pazartesı gunu gosterdım ıste parası cok demeye basladılar tamam dedım 120 tl olsun ama artı bı masa ısterız dedıler bende tamam komsu hakkı ablama sorım dedım takımı aldı ewıne goturdu bırı bakım nasıl duruyor dıye.
Ablamla konustum tamam olsun +1 masa daha ama 150 tl olsun tamam dedım ertesı gunde gelmıs bana dıo 150 cok alırım ama + 2 masa ıle neymıs mobılyası cokmus kötükedihüso
Ablama sordum bende bırak almasınlar dedı bende sımdı o kadar sınırlendım kı yanı zaten ıcınde neler oldugunu bılıodunuz neden 5 ornek renk bır takım yaptırdınız onlarında ablama bır suru masrafı oldu.
2 gecedır uyuyamıyorum kafama takıldı bende dun gece karar aldım komsularımla mesafe koyucam ınanın yuzlerını gormek ıstemıyorum o derce sınırlıyım.
simenay ayy o zaman ben yemiyeyim eksrta bana 5 kg olarak geri dmöner hanii buu yarın foto çekilimde eklim catlamadık yerimde kalmadı gurur duymak gibi olmasın ohaoldumsmileBOSNA, ben poşet çay olarak kullanıyorum yada, çay süzgecinin içine bir tutam koyup sıcak suyu üzerinden giyorum eçiriyorum, çok fazla demlemiyorum anlayacağın..
GÜLENCİM, pekmez hem kan yapıcı hemde bebişlere kilo aldırıcı.. Bu arada sen çok fazla kilo almışsın hakkaten, iştahın çok açık heralde :))
KUSSEB, teşekkür ederim canım..
oyy masallahhh erkekmiydi senin sıpaa kısar da cıtı pıtı oluyorCanım 32+1'de 2023 gr'dı, doktor çok iyi olduğunu söyledi, beni de sadece doktorun sözü ilgilendiriyor zaten.
Ben çok kilo almadım, 50-51 kilo ile hamile kalmıştım, şimdi 58 kiloyum.
Dediğin gibi, her zaman söyleyecek birşeyleri var çok bilenlerin, yeter ki minikler sağlıklı olsun, bu onlara verilecek en güzel cevap olacak...
selkie bende eşine üzüülmedim haa kızma bana alsanaalsanasmile
bunda sorun yok ama dımı , genede ıuyı dogmus ya oğlunda allah uzun omur versin
benım yengem 41 artı 3 3100 gr dogurdu oğlunu 36 dogsaydı bilmiyorum ne olurdu zaten 2900 düştü sonra ki gün şuanda gene hamile
35 haftalık 32 2200 gr idi 35 2700 olmuş dr az almış kilo diye dopplere giricek bu hafta kan danarkarına bakılcakmış
ben 30 haftada gordum yuzunu oylee guzelkıı kibarcacık yuzu var agzı aynı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?