- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.741
Selam kızlar nasılsınız 2 gundur uyuyamıyorum ya bırsey ıcın aracı olmak ne kadar zormus asla bır daha bole bısı yapmıcam sıze anlatım kımde suc walla ııce sınırden delı oluyorum
Benım ablam salon takımı yapıp satıyor kasnakla yapıorlar bılırsınız belkı tutkal falan suan cok yaygın
Icınde bır tane orta sehpa bır tane konsol bır tane masa we 12 pecete 150 tl
Benden rıca ettı alan olursa sızın orda gotur baksınlar bende kabul ettım ablamın cocukları okudugu ıcın kımseye gostermek ıcın zamanı olmuyor onunda ıhtıyacı war yardım edım dıye aldım bı ornek pecete bende.
Burdakı komsularıma gosterdım agızları ucukladı ben alcam ben alcam ıste ama bıze ornek renklerde pecete yapsın bıde ornek takım ıstıyoruz ama alıcaz dıyorlar.
Ablamda cok sewındı net 10 kısı alıcaz dedı sonra da 5 tane ornek pecete we bır tane ornek takım ablam yapmıs enıstemle getırdıler.
Pazartesı gunu gosterdım ıste parası cok demeye basladılar tamam dedım 120 tl olsun ama artı bı masa ısterız dedıler bende tamam komsu hakkı ablama sorım dedım takımı aldı ewıne goturdu bırı bakım nasıl duruyor dıye.
Ablamla konustum tamam olsun +1 masa daha ama 150 tl olsun tamam dedım ertesı gunde gelmıs bana dıo 150 cok alırım ama + 2 masa ıle neymıs mobılyası cokmus kötükedihüso
Ablama sordum bende bırak almasınlar dedı bende sımdı o kadar sınırlendım kı yanı zaten ıcınde neler oldugunu bılıodunuz neden 5 ornek renk bır takım yaptırdınız onlarında ablama bır suru masrafı oldu.
2 gecedır uyuyamıyorum kafama takıldı bende dun gece karar aldım komsularımla mesafe koyucam ınanın yuzlerını gormek ıstemıyorum o derce sınırlıyım.
o Tarafda ağırlık yapıyorda ondan mı agrıyor acaba canım
simenay ayy o zaman ben yemiyeyim eksrta bana 5 kg olarak geri dmöner hanii buu yarın foto çekilimde eklim catlamadık yerimde kalmadı gurur duymak gibi olmasın ohaoldumsmile
oyy masallahhh erkekmiydi senin sıpaa kısar da cıtı pıtı oluyor
vallla sen hiç kilo almamış gibisin masallahh benim kaportam dagıldı kendimi tanıyamıyorum
aaa terbiyesizler...çok ayıp etmişler....
Bizim insanımıza evet dedikçe istekleri bitmez devamı gelir.İstediğini alana kadar bunaltırlar... Kendileri satarken bizi cimri yerine koyar nerdeyse hakaret ederler bizden almaya geldimide paraları kıymetli olur birden işin suyunu çıkarırlar.Boşver takma sen gösterdin fiyatınıda söyledin alan alır almayan almaz.Ablanada durumu anlatmışsın zaten.Uykusuz kaldığına değmez.Mal bu fiyatta bu.Beğenen alır beğenmeyen almaz de.Yorma kendini boşver.
canım valla çok üzüldüm yazık ablanın emeklerine ne terbiyesiz insanlar var keşke kapora gibi bi miktar isteseydin onlar örnek takım istediklerinde mecbur kalırlardı ozaman birde malzeme parası olarak da alabilirdin
(mesela 50tl sini verin örnek istiyorlarsa gerisini takımı alınca verirsiniz deseydin ozaman zaten alacak olanla böyle kıvıran belli olurdu)
olan ablanın emeğine seninde sinirlerine olmuş
Bir Nokta, canım bozma moralini, insanlara bişey beğendirmek zordur, terbiyesiz ve düşüncesiz insanlar işte, o örneklerin ablanın elinde kalması ve yaptığı masaf umurlarında bile değilldir eminim, baştan istemeyecekelerdi, sonuçta ne alacakları belli, birde pazarlık etmişler, Allaha havale ediyorum bu insanları, birine aracılık etmek başa bela almak dmeektir benim lügatımda, benzer duurmları bende çok yaşadım, seni iyi anlıyorum, ama bu ablan yabancı biri değil işte, yardımcı olmak istemişsin, açık açık yüzlerine deseydin komşularının belki hatalarını anlarlardı..
ayy terbiyesizlere bakk ya
ablana yazık olmuş sende kendini üzme bir dahada aracı olma
ne örneği zaten hepsi aynı oluyor onların istedikleri renkleri söyleseler yeter boncukla oluyor dimi yanılmıyorum ben kendime yapmıştım onlardanda
AY BİR-NOKTA valla okudukça kasıldım valla.İnsanoğlu çiğ süt emmiş canım yaranamazsın yaptıklarını ver ablana geri bir alan bulunur elbet keşke baştan anlaşmadan yaptırmasaydın nerden bilicen gerçi bak sinir oldum şimdi.
ay bilmiyoruımki yengeme şeker yükelem bile yapılmadı
suanda yok ama ardada varmıydı bilemiyorumm
senin kaynanada sorunlu dimi dogumdan sonra beraber öldürebilirz canım hiç sorun deil da öncedende söylemitşim nenim teyzem iğdaş varya balıkcılar orda oturuyo
dogumdan sonra artık görüşürz
malum ege erken dogabilir sürekli yatıyorum
benim bebiş bazen sivriliyor karnımın bi tarafından ama neresi oldunun anlıyamıyorum
inşallah bebişim makat gelişidir
ne zaman kafa aşa donse bana çok baskı yapıyor cuma akşamıda kafa aşa duruyodu cocuk ben ayaga kalktımda amuda kalkmış oluyor kıyamam
sezeryan olcam ben tabi bu korkuyla anca yani
yaaa öylesine okumuştum dün sütyenlerden bahsetmişsiniz benim sol göğsüm sağ göğsüme göre biraz daha büyük ama 75 beden bile bol geliyordu şimdi 80 aldım onda bile bol sanırım süt müt yok bende:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: sol göğsümü biraz sıktığımda acık renk sıvı koruyucu süt geliyor 8 aydan sonra mı göğüslerde büyüme ve süt gelir onu anlamadım ben sadecemirmirmirmirmirmirmirmir
Kızlar yorumlarınız ıcın tesekkurler yorumlarınıza ıhtıyacım wardı ınanın kendımı bu konuda suclu hıssetmeye basladıydım neden bırseye aracı oluyorum dıye ama gercekten kımse karsısındakı ınsanı tanıyamıyor ben cok sewınıyordum ablam ıcın ama boyle oldu dıye belkıde hayal kırıklıgı yasadım mafoldumben
Meggryannında dediği gibi tamam dedikçe daha fazlasını istiyorlar keşke onceden fiyatta bir şey yapamıyoruz fala deseydin sinirler el emeğı onlar gidip hazır aldıkları seylere dunya kadar para oduyorlar ama.Selam kızlar nasılsınız 2 gundur uyuyamıyorum ya bırsey ıcın aracı olmak ne kadar zormus asla bır daha bole bısı yapmıcam sıze anlatım kımde suc walla ııce sınırden delı oluyorum
Benım ablam salon takımı yapıp satıyor kasnakla yapıorlar bılırsınız belkı tutkal falan suan cok yaygın
Icınde bır tane orta sehpa bır tane konsol bır tane masa we 12 pecete 150 tl
Benden rıca ettı alan olursa sızın orda gotur baksınlar bende kabul ettım ablamın cocukları okudugu ıcın kımseye gostermek ıcın zamanı olmuyor onunda ıhtıyacı war yardım edım dıye aldım bı ornek pecete bende.
Burdakı komsularıma gosterdım agızları ucukladı ben alcam ben alcam ıste ama bıze ornek renklerde pecete yapsın bıde ornek takım ıstıyoruz ama alıcaz dıyorlar.
Ablamda cok sewındı net 10 kısı alıcaz dedı sonra da 5 tane ornek pecete we bır tane ornek takım ablam yapmıs enıstemle getırdıler.
Pazartesı gunu gosterdım ıste parası cok demeye basladılar tamam dedım 120 tl olsun ama artı bı masa ısterız dedıler bende tamam komsu hakkı ablama sorım dedım takımı aldı ewıne goturdu bırı bakım nasıl duruyor dıye.
Ablamla konustum tamam olsun +1 masa daha ama 150 tl olsun tamam dedım ertesı gunde gelmıs bana dıo 150 cok alırım ama + 2 masa ıle neymıs mobılyası cokmus kötükedihüso
Ablama sordum bende bırak almasınlar dedı bende sımdı o kadar sınırlendım kı yanı zaten ıcınde neler oldugunu bılıodunuz neden 5 ornek renk bır takım yaptırdınız onlarında ablama bır suru masrafı oldu.
2 gecedır uyuyamıyorum kafama takıldı bende dun gece karar aldım komsularımla mesafe koyucam ınanın yuzlerını gormek ıstemıyorum o derce sınırlıyım.
slm kızlar ne zamandır giremedim yaa bebeişim 34 haftalık ve 2200 gr olmuş ben tabi diyete devam ediyom yaa doğuma akadar devam etcem bakalım ilk kim doğuracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?