2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir Nokta, canım bozma moralini, insanlara bişey beğendirmek zordur, terbiyesiz ve düşüncesiz insanlar işte, o örneklerin ablanın elinde kalması ve yaptığı masaf umurlarında bile değilldir eminim, baştan istemeyecekelerdi, sonuçta ne alacakları belli, birde pazarlık etmişler, Allaha havale ediyorum bu insanları, birine aracılık etmek başa bela almak dmeektir benim lügatımda, benzer duurmları bende çok yaşadım, seni iyi anlıyorum, ama bu ablan yabancı biri değil işte, yardımcı olmak istemişsin, açık açık yüzlerine deseydin komşularının belki hatalarını anlarlardı..

o Tarafda ağırlık yapıyorda ondan mı agrıyor acaba canım

Benim kız hep sağ tarafımda duruyor zaten, belki de ondandır, bilemiyorum ki, şimdi bebek büyüdükçe daha çok baskı yapıyor sanırım, eskiden bu kadar hissetmiyordum çünkü..

ayy terbiyesizlere bakk ya
ablana yazık olmuş sende kendini üzme bir dahada aracı olma
ne örneği zaten hepsi aynı oluyor onların istedikleri renkleri söyleseler yeter boncukla oluyor dimi yanılmıyorum ben kendime yapmıştım onlardanda

AY BıR-NOKTA valla okudukça kasıldım valla.ınsanoğlu çiğ süt emmiş canım yaranamazsın yaptıklarını ver ablana geri bir alan bulunur elbet keşke baştan anlaşmadan yaptırmasaydın nerden bilicen gerçi bak sinir oldum şimdi.

yaaa öylesine okumuştum dün sütyenlerden bahsetmişsiniz benim sol göğsüm sağ göğsüme göre biraz daha büyük ama 75 beden bile bol geliyordu şimdi 80 aldım onda bile bol sanırım süt müt yok bende:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: sol göğsümü biraz sıktığımda acık renk sıvı koruyucu süt geliyor 8 aydan sonra mı göğüslerde büyüme ve süt gelir onu anlamadım ben sadecemirmirmirmirmirmirmirmir

ay bilmiyoruımki yengeme şeker yükelem bile yapılmadı
suanda yok ama ardada varmıydı bilemiyorumm
senin kaynanada sorunlu dimi dogumdan sonra beraber öldürebilirz canım hiç sorun deil da öncedende söylemitşim nenim teyzem iğdaş varya balıkcılar orda oturuyo
dogumdan sonra artık görüşürz
malum ege erken dogabilir sürekli yatıyorum
benim bebiş bazen sivriliyor karnımın bi tarafından ama neresi oldunun anlıyamıyorum
inşallah bebişim makat gelişidir
ne zaman kafa aşa donse bana çok baskı yapıyor cuma akşamıda kafa aşa duruyodu cocuk ben ayaga kalktımda amuda kalkmış oluyor kıyamam
sezeryan olcam ben tabi bu korkuyla anca yani

HASRECıM mutlu bugün ortalarda yok girsede görse bari belki fikri değişir 37 haftalık falanım diyodu sonra 33 olmuş nasıl şey ben anlamadım.

Kız Allah cezanı vermesin emi, güldürdün beni, koy resmini de bakalım gurur duydugun çatlaklarına :)) Sen pekmez falan içme sakın, yoksa iyice çatlar her yerin bak, zaten oğlunda şişkoymuş..

gögüsleri sıkmayın mıncıklamayın rahim kasılmalarını tetikliyormuşş
bendede gelen giden bişi yok allahım sütümüz olsun inşallah bol bol

korneylanın bebeği için konu acsak
2010 mart bebekleri geliyor diye
ama melekleri yazmayın bence bebek yazın pompiş yazın ama melek olmasın nedense bana garip geliyor ilk dogum yapan o galiba sonrada ben olmam inşallah en azından olcaksam bile 15 gün sonra olsun

aaa terbiyesizler...çok ayıp etmişler....

Kızlar yorumlarınız ıcın tesekkurler yorumlarınıza ıhtıyacım wardı ınanın kendımı bu konuda suclu hıssetmeye basladıydım neden bırseye aracı oluyorum dıye ama gercekten kımse karsısındakı ınsanı tanıyamıyor ben cok sewınıyordum ablam ıcın ama boyle oldu dıye belkıde hayal kırıklıgı yasadım mafoldumben

popişim
iç bacaklarım dize kadar
belim yanlarım
en son karnımda çatlamak gördm
birde eşim gögüsümde catlak oldunu idda etsede ben inanmıyorum yok canım diyorum ona kalsa göbek deliğimin yanıda catlak ama ben inanmıyorum :) birde hiç bişi sürmüyorum hiç cabamda yok bi evlat ugruna kendimden gectim ezildim büküldüm durun 20 haftalıkken bi fotom vardı orada 10 küsür kilo aldıydım

evet ya benim kaynanada sorunlu ,,inşallah doğumds glemez..akşam kibar bir dille söyledim eşime..gelmezse iyi olur dedim..ben iyileşeyim öyle gelsinler dedim..hiç sesi çıkmadı....

bebişleri doğuralımda sen teyzene geldiğinde görüşürüz....inşallah bebişinde acele etmez zamanında gelir....ya benimkide bazen ytoplanıyor öyle bir kenera... :)))

arkadaşlar ayrıca emzirme sütyenlerinden bahsetmişiniz ben pek kullanışlı olduğunu düşünmüyorum ben kızımda aldım kullanmadım ilk zman takmıyosunuz zaten normal bir sütyende kullanabilirsini bence ondan çıkarması daha kolay ayrıca bebeğin göğüsle temas etmesi lazım çoğu yarım açılıyo ama bütün açılanlarıda varmış sanırım.

ha mutlu kime gıdıyoya hermana olmasın fulya dedınız ya ondan
valla bana kalırsa onun bebek onden gidiyor benimde 36 haftyaya uyumlu cıkıyor ama ben 33 haftalıgım dr onde gelişmesini baz alamam diyor

ha mutlu kime gıdıyoya hermana olmasın fulya dedınız ya ondan
valla bana kalırsa onun bebek onden gidiyor benimde 36 haftyaya uyumlu cıkıyor ama ben 33 haftalıgım dr onde gelişmesini baz alamam diyor

Göğüsler sıkmak iyi değil diye biliyorum, oynama sende, doğumda anlaşılır süt gelip gelmediği, ayrıca geçen tv de bir doktor diyordu ki, sütüm az, sütüm gelmedi diye birşey olmaz, her kadından süt gelir, sabırla emzirmeye çalışın, vazgeçmeyin diyordu..

Canım, senin bir suçun yok ki, komşularının terbiyesizliği, takma kafana, ablan bir şekilde kazanacaktır ama bu tip insanlar ömür boyu kaybetmeye mahkumdur, unutma..

GÜLENCıM sen birazda fazla hareket etmeyip yattığın için almışsın o kiloları bence.Benim bir arkadaşım vardı 35 kilo aldı doğumda ama çabuk verdi eminim sende verirsin.

slm kızlar ne zamandır giremedim yaa bebeişim 34 haftalık ve 2200 gr olmuş ben tabi diyete devam ediyom yaa doğuma akadar devam etcem bakalım ilk kim doğuracak

Meggryannında dediği gibi tamam dedikçe daha fazlasını istiyorlar keşke onceden fiyatta bir şey yapamıyoruz fala deseydin sinirler el emeğı onlar gidip hazır aldıkları seylere dunya kadar para oduyorlar ama.

selkie iyiki kız olmadı ya esin kaynananın adını koymak ısteseydıı ilkini sen koymuşsun ya bununesın koyacak demıı kaydirigubbakcemile2 ne hafıza var bende yaa

ulan ıns dogurmam bu syafada ilk cinsiyet öğrenende bendim galba amanınn

sen naptın süpğrgeyi kullanıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…