- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.761
slm kızlar ne zamandır giremedim yaa bebeişim 34 haftalık ve 2200 gr olmuş ben tabi diyete devam ediyom yaa doğuma akadar devam etcem bakalım ilk kim doğuracak
slm kızlar ne zamandır giremedim yaa bebeişim 34 haftalık ve 2200 gr olmuş ben tabi diyete devam ediyom yaa doğuma akadar devam etcem bakalım ilk kim doğuracak
selkie iyiki kız olmadı ya esin kaynananın adını koymak ısteseydıı ilkini sen koymuşsun ya bununesın koyacak demıı kaydirigubbakcemile2 ne hafıza var bende yaa
ulan ıns dogurmam bu syafada ilk cinsiyet öğrenende bendim galba amanınn
sen naptın süpğrgeyi kullanıyomusun
Ben de bunların çok kullanışlı olduğunu duymuştum, bir yakınım verecek bana slingini a.s
Kanguru değilde baby sling almayı düşünüyorum
Bunun gibi BABY SLING %100 PAMUK KAMPANYA !, #23540845 Gittigidiyor.com
Ben de bu ay ceviz ve hurmayı hergün yemeğe başladımmeg harnup pekmezi ceviz ve hurma ,sanırım bunlar yaradı..emin değilim ama....
Hayırlısıyla git gel artık hadi bakalım kaydirigubbakcemile5gözün aydın canım sıra bana geliyor off çok heycanlıyım bakalım bana ne diyecek sadece 1 saat kaldı buçukta dükkandan çıkacam sonra 3 de doktora gircem inşallah eşimde yetişip yanımda olur raporumuda bir alsm
Teşekkürler, bana da südyenler pek kullanışlı gelmedi zatenarkadaşlar ayrıca emzirme sütyenlerinden bahsetmişiniz ben pek kullanışlı olduğunu düşünmüyorum ben kızımda aldım kullanmadım ilk zman takmıyosunuz zaten normal bir sütyende kullanabilirsini bence ondan çıkarması daha kolay ayrıca bebeğin göğüsle temas etmesi lazım çoğu yarım açılıyo ama bütün açılanlarıda varmış sanırım.
BOSNA, ben poşet çay olarak kullanıyorum yada, çay süzgecinin içine bir tutam koyup sıcak suyu üzerinden giyorum eçiriyorum, çok fazla demlemiyorum anlayacağın..
GÜLENCİM, pekmez hem kan yapıcı hemde bebişlere kilo aldırıcı.. Bu arada sen çok fazla kilo almışsın hakkaten, iştahın çok açık heralde :))
KUSSEB, teşekkür ederim canım..
Ayyyh ilk ben dogurmiyim sanırım aramızda ilk mutlu dogurur .eyvahedigeldismile
Bebişinede maallah canım
Canım, senin bir suçun yok ki, komşularının terbiyesizliği, takma kafana, ablan bir şekilde kazanacaktır ama bu tip insanlar ömür boyu kaybetmeye mahkumdur, unutma..
Meggryannında dediği gibi tamam dedikçe daha fazlasını istiyorlar keşke onceden fiyatta bir şey yapamıyoruz fala deseydin sinirler el emeğı onlar gidip hazır aldıkları seylere dunya kadar para oduyorlar ama.
ya ben yazmıyodum ama sızı takip edıyodum hanı esin yorgunum yorghunum dıyıp mailede cevap vermeyınce bi koşu gıdıp aldın ya süpürgew onu soruyomm
erenmı olcakk emırmıı
ilk diye bişi kalmadı ya kornelya dogurmuş ya zaten 29.haftada artık şimdiden sonra 2. olacak doguran
Ben de bunların çok kullanışlı olduğunu duymuştum, bir yakınım verecek bana slingini a.s
Ben de bu ay ceviz ve hurmayı hergün yemeğe başladım
Bakalım gittiğimde farkını anlayacak mıyız yerimseniben
Hayırlısıyla git gel artık hadi bakalım kaydirigubbakcemile5
Teşekkürler, bana da südyenler pek kullanışlı gelmedi zaten
Atletlet için ne düşünüyorsun tecrübeli anne? ve de korse için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?