2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ne zamandır giremedim yaa bebeişim 34 haftalık ve 2200 gr olmuş ben tabi diyete devam ediyom yaa doğuma akadar devam etcem bakalım ilk kim doğuracak

Hoşgeldin canım, maşallah bebişine, neden diyet yapıyorsun, şeker sorunu mu var sende de yoksa?

Son düzenleme:
Benim kızımda hiç sütüm gelmedi doğurdum hemşireler sıktı süt var dediler hemen emzirdim maşallah 1 yaşına kadarda emdi daha sonra kendi bıraktı.ınşallah bu bebeğidede bir problem yaşamam.Yani süt olup olmayacağı doğumdan sonra belli olur sık sık emziriceksiniz bende süt yok demiyceksiniz.Kiminin doğumdan 10 gün sonra bile inebilir sütü.REZENE ve ISIRGANOTU çayı doğumdan sonra süt için öneririm birde bol bol sıvı alın.

slm kızlar ne zamandır giremedim yaa bebeişim 34 haftalık ve 2200 gr olmuş ben tabi diyete devam ediyom yaa doğuma akadar devam etcem bakalım ilk kim doğuracak

hoşgeldin canım maşallah bebeğine
hayırlısı bakalım mutludan bekliyoruz ama kim önden gider bilemiycem hepsi zamanında sağlıkla gelsinler inşallahh:Saruboceq:

ahh canım ben cumadan beri yatıyorum öküz gibi yiyorum turlu kavurması yok mercimek köftesi yok anasının gözü mide mide degıl çöp kovası
bi kasık kadayıf bı tane cig köfte yer duruyorum

bende emzirme sutyenı almadım kelebek sutyen aldım

ilk 1 ay emzik veya biberon vermeyıjn dıyolar cocuk memeyi emmeyi öğrensin diye ge cok nadir kadınlarda süt olmazmış

kızneyseki bunlarda anne baba adı koymaadeti ypk,ilk bebişte korkmuştum babaını n adını isteyecek diye...ama kayınpederim bile olmaz öyle şey dedi...

hangi süpürgeyi elektrik süpürgesini mi?onu soruyosan yeni süpürge aldım dyson marka gayet memnunum...öetikinin şaftı kaymış artık iyice....

ilk diye bişi kalmadı ya kornelya dogurmuş ya zaten 29.haftada artık şimdiden sonra 2. olacak doguran

Kanguru değilde baby sling almayı düşünüyorum

Bunun gibi
BABY SLING %100 PAMUK KAMPANYA !, #23540845 Gittigidiyor.com
Ben de bunların çok kullanışlı olduğunu duymuştum, bir yakınım verecek bana slingini a.s
meg harnup pekmezi ceviz ve hurma ,sanırım bunlar yaradı..emin değilim ama....
Ben de bu ay ceviz ve hurmayı hergün yemeğe başladım
Bakalım gittiğimde farkını anlayacak mıyız yerimseniben
Hayırlısıyla git gel artık hadi bakalım kaydirigubbakcemile5
Teşekkürler, bana da südyenler pek kullanışlı gelmedi zaten
Atletlet için ne düşünüyorsun tecrübeli anne? ve de korse için?

BEYZADE gözün aydın canım maşallah bebişe.Bence ilk ESEDA doğuracak geçenakşam irmiş sezeryan olucakmış 16 günüm falan kaldı diyodu.

ya ben yazmıyodum ama sızı takip edıyodum hanı esin yorgunum yorghunum dıyıp mailede cevap vermeyınce bi koşu gıdıp aldın ya süpürgew onu soruyomm

erenmı olcakk emırmıı

Ayyyh ilk ben dogurmiyim sanırım aramızda ilk mutlu dogurur .eyvahedigeldismile
Bebişinede maallah canım

bende bendee

Canım, senin bir suçun yok ki, komşularının terbiyesizliği, takma kafana, ablan bir şekilde kazanacaktır ama bu tip insanlar ömür boyu kaybetmeye mahkumdur, unutma..

:1hug: tesekkurler canım destek oldugun ıcın bazen ne dusunecegımı bılemıyorum hormonlarım suan benımle dalga gecıyor sankı ne dusunecegımı bılemıyorum klava:

Meggryannında dediği gibi tamam dedikçe daha fazlasını istiyorlar keşke onceden fiyatta bir şey yapamıyoruz fala deseydin sinirler el emeğı onlar gidip hazır aldıkları seylere dunya kadar para oduyorlar ama.

Zaten zorumada gıden o ya aldıkları seylerın sonu yok ama

karnım çok kasılıyor şu an kızlar birde iki üç gecedir benim oğluşum sağ tarafıma kesinlikle yatırmıyor beni hemen başlıyor vurmaya ancak soluma yatabiliyorum ya sağıma ya soluma yatıyordum sağ da gitti tek pozisyonda heryerim uyuşuyor artık
oğluşum hareket ettiğinde kasığımada bi sancı giriyor hareket kesilince sancıda kesiliyor karmakarışığız yani bu ara hayırlısı

KORNELYA ocak annelerine mi ne geçmiş ondan ilk diyoruz ayrıca hasret doğumunu falan sordu hemen çıktı fazla kalmıyor topiğede girmiyor ne yaptı bilmiyoruz umarım bebişi küvezden çıkar.

ya ben yazmıyodum ama sızı takip edıyodum hanı esin yorgunum yorghunum dıyıp mailede cevap vermeyınce bi koşu gıdıp aldın ya süpürgew onu soruyomm

erenmı olcakk emırmıı

heee aldım işte o gün yenisini..çok memnunum...

canım ben emir istiyorum eşimde eren istiyordu..sonra bu konuda ısrarcı olunca bende eren olsun o zaman dedim...şimdi bu aralar yine isim bakmaya başladı..erdem ismini beğeniyor bu günlerdede...bakalım beyfendi ne koyacak bebeğin ismini.bir türlü karar netleştiremedi o nedenle bende tickerınla oynamadım..ben hala emir de takılıyım aslında...

kuju herkezde aynı şikayetler var canımm
ben vazen acaba rahatsızmı oluyo dıyorum cunku saga yatsam karnımın yanınds vuruyor öte dönsem öylede aynı vuruyoır sıkışıyormu ne

canım benim bi arkadaşım sezeryan sonrası kullandı korse epeyde pahalı bişeydi aldığı ama hiç bir işe yaramamış geçenlerde gördüm hergün kullandım hiç aksatmadım diyo ama göbek olduğu gibi duruyo kendisi öyle aşırı kilolu değildi zaten aldığı kiloyu vermiş ama göbek aynen yerinde duruyodu
valla Allah nasip ederde normal doğum yaparsam ben eski usül anneme kendimi sardırmayı düşünüyorum sarmalık çarşafımı bile dikti annem sağolsunkaydirigubbakcemile3

Teşekkürler, bana da südyenler pek kullanışlı gelmedi zaten
Atletlet için ne düşünüyorsun tecrübeli anne? ve de korse için?[/B][/QUOTE]
DİMPLEHAWK atletleri hiç bilmiyorum ama atlet olabilir sütyen takmaktansa atlet daha iyi bence.Korse normal doğumda hemen takabilirsin ama sezeryan olursan ilk zaman doktorlar pek önermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…