2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ha o listeyemi girmiş ondanmı öyle diyosunuz mesela allah korusun 1 subatta dogum yapsam ben siz aha gülende gitti subatamı diceniz aklinialirimsmile
aman allah korusun ben olmımda o zaman hakketten ilkini arıyoz jkim doguracak deyüü :)

emir cok güzel gül gölge program yapıyordu amma izliyordum artık yok oda oglunun adını emir koydu aman isim koymak zor ya ben umut istedim ömür istedim eşim rüzgar istedi yuhh dedim en iyisi ege kıyalım da bi tane oplum olursa adı deniz kızım olursannil koyacam sulu ısımlerden olacak :)

kıslar gögüsümün altı agrıyor ya bebeğin bişisimi var orda acaep ama agrıdan başka bişi hissetmiyom

eski usul sarma nasıl oluyor..çarşaflamı yapılıyor....?

slm kızlar ne zamandır giremedim yaa bebeişim 34 haftalık ve 2200 gr olmuş ben tabi diyete devam ediyom yaa doğuma akadar devam etcem bakalım ilk kim doğuracak

gözün aydın canım maşallah bebeğine:)
inşallh hepsi sırasını bekleyecek sağlıkla gelecek bebeklerimiz:))

hah aynı benkaydirigubbakcemile3yokmümkün değil bi tarafıma toplanıyor ne uyku ne bişey nasıl canım yanıyor bu ara favorisi beni sola yatırmamak kujucum gecen haftalarda da sağıma yatırmıyordu..omuzlarım tutuk belimde sırtımda ağrı cürüdü heryerim( az kaldı ama sabır diyorum

Kızlar hıc bırsey yemek ıstemıyorum pekmez falan yıyorum kahvaltı yemek gormek bıle ıstemıyorum acım da bebegımınde benım yedıklerıme ıhtıyacı war ayy kafayı yıyıcem :sinifsinif:

bu akşam bici olucam bici olmakta yasak anasını satım
yaırn kontrol var eşim beni temizlicek baştan aşa gülsemmi aglasammı biklemedim
cuma akşamı hastanede beni sancı odasında yatırdılar bi elimde nst aleti bi elimde serum wc eşim götürdü camaşırımı o indirdi kaldırdı o an hiç utanmadım ancak şuan düşününce cok sıkılıyorum umarım oda tiksinmemiştir benden

ESEDA ilk topik açıldığında çok giriyodu ama şimdi pek giremiyo sanırım.Geçen girmiş i16 günüm kaldı demiş ama kaç haftalık bilmiyorum.Nilünün listesinde vardır.

o kendi istedi..sen şubatta doğurursan biz seni yinede mart annesine yazarız yani...bende şubatta doğuram ama mart annesi kalmak istiyom banane yaaaa!!!

kuju herkezde aynı şikayetler var canımm
ben vazen acaba rahatsızmı oluyo dıyorum cunku saga yatsam karnımın yanınds vuruyor öte dönsem öylede aynı vuruyoır sıkışıyormu ne

bilmiyorumki bende öyle düşünüp dönüyorum hemen

eski usul sarma nasıl oluyor..çarşaflamı yapılıyor....?

evet canımcım çarşafla sıkı sıkı sarılıyorsun iki üç kat sımsıkı biraz sıkılıyorsun ama işe yarıyormuş yapanlar var hayırlısı bakalım o günlere gelelim de duruma göre bakıcaz artık

ay ne zor ya.kadın olmak zor zaten başlı başına...

ben de göğüslerle oynamak iyi değil diye biliyorum. erken doğumu tetikliyor. malum emzirme içgüdüsü artınca.. bir de kesinlikle sıcak yapmayacakmılçız o da erken doğumu tetikliyormuş.

Bir Nokta bacım hiçç sıkma canını. insanlarla uğraşmak çokk zorr... avon amway falan satanlar nasıl dayanıyorlar bilmem. sen onlara 10 lira desen beşe olmaz mı derlerdi.
el emeği bunlar.. insanda biraz vicdan olmalı...

bir nokta ben senın yerınde olsam neler yerdım nelerrr

kaydirigubbakcemile3 hadi yaa
ben de doğumdan hemen sonra ilk günler bağlamayı düşünüyorum zaten, korse sonrası için a.s
bu işin acaba genetiklikle alakası var mıdır?
bazıları kilo verse de göbeği kalıyor çünkü :uhm:
DİMPLEHAWK atletleri hiç bilmiyorum ama atlet olabilir sütyen takmaktansa atlet daha iyi bence.Korse normal doğumda hemen takabilirsin ama sezeryan olursan ilk zaman doktorlar pek önermiyor.
Bir bebefox atlet alayım, bir de bahsettiğim korseyi o zaman
Dr. un onayına göre kullanırım

bildiğin yata çarşafıylamı yoksa çarşaf kumaşından böyle uzun kemer gibi bişeymi yapılıyor...

Hayır canım mesela SELKİEDE şubatta doğum yapacak MUTLUDA ama bizimleler herşeyllerini bizle paylaşıyolar sende öyle.Onun doğumunu tesedüf eseri nilü görmese hiçbişeyden haberimiz olmıycaktı yani kendi gelip paylaşmıycaktı tercih meselesi.

sıcak ne artırıyomuşş anlamadım

mesela totoyu petege dayasak odamı zararlı

o kendi istedi..sen şubatta doğurursan biz seni yinede mart annesine yazarız yani...bende şubatta doğuram ama mart annesi kalmak istiyom banane yaaaa!!!

aynenn aynenn yaa nilü nerde gelmıyomu hala anam oncedende cok gewlmezdı

Ben çok çekinirim sanırım, beni kötü görmesini hiç istemiyorum nedense, öyle bir takıntım var :kedi:

Yani o bizi tercih etmedi o yüzden.Şubattada doğursanız ocaktada ki inşallah herkes gününde doğum yapar sizler burdasınız yani bizden birisiniz ve listedesiniz.

bende canım bende sabır diyorumm herşeye değer bebişler için

olabilir canımcım kişiden kişiye fark ediyo valla ben ne kadarda sarınsam bende kalacakmış gibi hissediyorum zaten kendine has çok minik bi göbüşüm vardı:kedi:

bildiğin yata çarşafıylamı yoksa çarşaf kumaşından böyle uzun kemer gibi bişeymi yapılıyor...

valla bildiğin çarşaf canım kullanmadığı varmış annemin ondan yapmış ama dikilebilirde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…