- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.781
canım benim bi arkadaşım sezeryan sonrası kullandı korse epeyde pahalı bişeydi aldığı ama hiç bir işe yaramamış geçenlerde gördüm hergün kullandım hiç aksatmadım diyo ama göbek olduğu gibi duruyo kendisi öyle aşırı kilolu değildi zaten aldığı kiloyu vermiş ama göbek aynen yerinde duruyodu
valla Allah nasip ederde normal doğum yaparsam ben eski usül anneme kendimi sardırmayı düşünüyorum sarmalık çarşafımı bile dikti annem sağolsunkaydirigubbakcemile3
slm kızlar ne zamandır giremedim yaa bebeişim 34 haftalık ve 2200 gr olmuş ben tabi diyete devam ediyom yaa doğuma akadar devam etcem bakalım ilk kim doğuracak
karnım çok kasılıyor şu an kızlar birde iki üç gecedir benim oğluşum sağ tarafıma kesinlikle yatırmıyor beni hemen başlıyor vurmaya ancak soluma yatabiliyorum ya sağıma ya soluma yatıyordum sağ da gitti tek pozisyonda heryerim uyuşuyor artık
oğluşum hareket ettiğinde kasığımada bi sancı giriyor hareket kesilince sancıda kesiliyor karmakarışığız yani bu ara hayırlısı
ha o listeyemi girmiş ondanmı öyle diyosunuz mesela allah korusun 1 subatta dogum yapsam ben siz aha gülende gitti subatamı diceniz aklinialirimsmile
aman allah korusun ben olmımda o zaman hakketten ilkini arıyoz jkim doguracak deyüü :)
emir cok güzel gül gölge program yapıyordu amma izliyordum artık yok oda oglunun adını emir koydu aman isim koymak zor ya ben umut istedim ömür istedim eşim rüzgar istedi yuhh dedim en iyisi ege kıyalım da bi tane oplum olursa adı deniz kızım olursannil koyacam sulu ısımlerden olacak :)
kıslar gögüsümün altı agrıyor ya bebeğin bişisimi var orda acaep ama agrıdan başka bişi hissetmiyom
kuju herkezde aynı şikayetler var canımm
ben vazen acaba rahatsızmı oluyo dıyorum cunku saga yatsam karnımın yanınds vuruyor öte dönsem öylede aynı vuruyoır sıkışıyormu ne
eski usul sarma nasıl oluyor..çarşaflamı yapılıyor....?
bu akşam bici olucam bici olmakta yasak anasını satım
yaırn kontrol var eşim beni temizlicek baştan aşa gülsemmi aglasammı biklemedim
cuma akşamı hastanede beni sancı odasında yatırdılar bi elimde nst aleti bi elimde serum wc eşim götürdü camaşırımı o indirdi kaldırdı o an hiç utanmadım ancak şuan düşününce cok sıkılıyorum umarım oda tiksinmemiştir benden
Göğüsler sıkmak iyi değil diye biliyorum, oynama sende, doğumda anlaşılır süt gelip gelmediği, ayrıca geçen tv de bir doktor diyordu ki, sütüm az, sütüm gelmedi diye birşey olmaz, her kadından süt gelir, sabırla emzirmeye çalışın, vazgeçmeyin diyordu..
Canım, senin bir suçun yok ki, komşularının terbiyesizliği, takma kafana, ablan bir şekilde kazanacaktır ama bu tip insanlar ömür boyu kaybetmeye mahkumdur, unutma..
kaydirigubbakcemile3 hadi yaacanım benim bi arkadaşım sezeryan sonrası kullandı korse epeyde pahalı bişeydi aldığı ama hiç bir işe yaramamış geçenlerde gördüm hergün kullandım hiç aksatmadım diyo ama göbek olduğu gibi duruyo kendisi öyle aşırı kilolu değildi zaten aldığı kiloyu vermiş ama göbek aynen yerinde duruyodu
valla Allah nasip ederde normal doğum yaparsam ben eski usül anneme kendimi sardırmayı düşünüyorum sarmalık çarşafımı bile dikti annem sağolsunkaydirigubbakcemile3
Bir bebefox atlet alayım, bir de bahsettiğim korseyi o zamanDİMPLEHAWK atletleri hiç bilmiyorum ama atlet olabilir sütyen takmaktansa atlet daha iyi bence.Korse normal doğumda hemen takabilirsin ama sezeryan olursan ilk zaman doktorlar pek önermiyor.
bilmiyorumki bende öyle düşünüp dönüyorum hemen
evet canımcım çarşafla sıkı sıkı sarılıyorsun iki üç kat sımsıkı biraz sıkılıyorsun ama işe yarıyormuş yapanlar var hayırlısı bakalım o günlere gelelim de duruma göre bakıcaz artık
ESEDA ilk topik açıldığında çok giriyodu ama şimdi pek giremiyo sanırım.Geçen girmiş i16 günüm kaldı demiş ama kaç haftalık bilmiyorum.Nilünün listesinde vardır.
ha o listeyemi girmiş ondanmı öyle diyosunuz mesela allah korusun 1 subatta dogum yapsam ben siz aha gülende gitti subatamı diceniz aklinialirimsmile
aman allah korusun ben olmımda o zaman hakketten ilkini arıyoz jkim doguracak deyüü :)
emir cok güzel gül gölge program yapıyordu amma izliyordum artık yok oda oglunun adını emir koydu aman isim koymak zor ya ben umut istedim ömür istedim eşim rüzgar istedi yuhh dedim en iyisi ege kıyalım da bi tane oplum olursa adı deniz kızım olursannil koyacam sulu ısımlerden olacak :)
kıslar gögüsümün altı agrıyor ya bebeğin bişisimi var orda acaep ama agrıdan başka bişi hissetmiyom
bir nokta ben senın yerınde olsam neler yerdım nelerrr
sıcak ne artırıyomuşş anlamadımben de göğüslerle oynamak iyi değil diye biliyorum. erken doğumu tetikliyor. malum emzirme içgüdüsü artınca.. bir de kesinlikle sıcak yapmayacakmılçız o da erken doğumu tetikliyormuş.
Bir Nokta bacım hiçç sıkma canını. insanlarla uğraşmak çokk zorr... avon amway falan satanlar nasıl dayanıyorlar bilmem. sen onlara 10 lira desen beşe olmaz mı derlerdi.
el emeği bunlar.. insanda biraz vicdan olmalı...
o kendi istedi..sen şubatta doğurursan biz seni yinede mart annesine yazarız yani...bende şubatta doğuram ama mart annesi kalmak istiyom banane yaaaa!!!
Ben çok çekinirim sanırım, beni kötü görmesini hiç istemiyorum nedense, öyle bir takıntım var :kedi:bu akşam bici olucam bici olmakta yasak anasını satım
yaırn kontrol var eşim beni temizlicek baştan aşa gülsemmi aglasammı biklemedim
cuma akşamı hastanede beni sancı odasında yatırdılar bi elimde nst aleti bi elimde serum wc eşim götürdü camaşırımı o indirdi kaldırdı o an hiç utanmadım ancak şuan düşününce cok sıkılıyorum umarım oda tiksinmemiştir benden
gözün aydın canım maşallah bebeğine:)
inşallh hepsi sırasını bekleyecek sağlıkla gelecek bebeklerimiz:))
hah aynı benkaydirigubbakcemile3yokmümkün değil bi tarafıma toplanıyor ne uyku ne bişey nasıl canım yanıyor bu ara favorisi beni sola yatırmamak kujucum gecen haftalarda da sağıma yatırmıyordu..omuzlarım tutuk belimde sırtımda ağrı cürüdü heryerim( az kaldı ama sabır diyorum
kaydirigubbakcemile3 hadi yaa
ben de doğumdan hemen sonra ilk günler bağlamayı düşünüyorum zaten, korse sonrası için a.s
bu işin acaba genetiklikle alakası var mıdır?
bazıları kilo verse de göbeği kalıyor çünkü :uhm:
Bir bebefox atlet alayım, bir de bahsettiğim korseyi o zaman
Dr. un onayına göre kullanırım
bildiğin yata çarşafıylamı yoksa çarşaf kumaşından böyle uzun kemer gibi bişeymi yapılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?