- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.801
sıcak ne artırıyomuşş anlamadım
mesela totoyu petege dayasak odamı zararlı
aynenn aynenn yaa nilü nerde gelmıyomu hala anam oncedende cok gewlmezdı
Ben çok çekinirim sanırım, beni kötü görmesini hiç istemiyorum nedense, öyle bir takıntım var :kedi:
anladımm canımm zaten cok girmiyomuş ben ona sormuştum sen mart annelerindendi dimi diyeHayır canım mesela SELKİEDE şubatta doğum yapacak MUTLUDA ama bizimleler herşeyllerini bizle paylaşıyolar sende öyle.Onun doğumunu tesedüf eseri nilü görmese hiçbişeyden haberimiz olmıycaktı yani kendi gelip paylaşmıycaktı tercih meselesi.
ben şuanda kalkıp yapabilsem patates kızartırdım sucukta kızartırdımNe yerdın ıstah olsa bende yıyıcem pekmez falan yıyorum kı bebegım ıcın
cok rezillik ya acil bişi oldunda ben valla dogru düzgün alınık bile değildim napım dogurabilirsin dedi dr zaten çok kötü oldum o anda
Ben çok çekinirim sanırım, beni kötü görmesini hiç istemiyorum nedense, öyle bir takıntım var :kedi:
aa bize sizin bebeğiniz olmaz diyen adam dur bakım herifeKAdın Doğum uzmanı Teksen Çamlıbel Show tv de şu an
ayy canım allaha cok sukur elbette rabbım kotu yazılar yazmasınAYRICA gülencim evlenirken hastıklta ve saplıkta acıda ve mutlulukta iyi ve kötü günde hep beraber olmak için evet diyoruz.Eşin sana bebeğiniz için bakıyor ayrıca ben senin hikayeni biliyorum ne mutlu sizeki bir bebeğiniz olacak bence eşin zevkle bakıyodur sana allah beterinden korusun.Bence hiç utanma herşey bebk için o sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.Benim bir arkadaşım tam 9 ay yattı tuvalete bile kalkması yasaktı lazımlık sürdü eşi altına ama tüm bu eziyetlerden sonra bebelklerini aldılar kucaklarına beterin beteri var sen haline şükret.
benım eşim bebişin kordonunu kesıcek inşallah sezeryana gırcekk ama normal dogum da farklııpek gelmiyor bu aralar yine..sanırım yoğun çalışıyor...
ya bende ....doğuma girmek istedii,istemedim ben...beni öyle görmesini istemem yaaa...
Kızlar hıc bırsey yemek ıstemıyorum pekmez falan yıyorum kahvaltı yemek gormek bıle ıstemıyorum acım da bebegımınde benım yedıklerıme ıhtıyacı war ayy kafayı yıyıcem :sinifsinif:
bu hamıle kalmadan 3 hafta once galbason reglı 29 mayıs burda tarıh 23 mayıs olmalı
beyazlı olan benim sarı saclı
burda tam 20 hafta 1 günlüktüm 10 küsür kilo aldıydım bakım yeni halim varmı
olabilir canımcım kişiden kişiye fark ediyo valla ben ne kadarda sarınsam bende kalacakmış gibi hissediyorum zaten kendine has çok minik bi göbüşüm vardı:kedi:
Gülencim maşaallah pek güzelmişsinbu hamıle kalmadan 3 hafta once galbason reglı 29 mayıs burda tarıh 23 mayıs olmalı
beyazlı olan benim sarı saclı
burda tam 20 hafta 1 günlüktüm 10 küsür kilo aldıydım bakım yeni halim varmı
Evett ohaoldumsmileya bende ....doğuma girmek istedii,istemedim ben...beni öyle görmesini istemem yaaa...
İyi dinlenmeler cnm opuyorumnanaktankızlar ben çok halsizim biraz uzanıcam öpüyorum sizi görüşürüzmirmirmirmir
evet canım ya şeker sorunum var o yüzden diyet yapıyorum
kızmıyo
benim esimde 28 kg aldı dıyo
gebelık oncesı cok zayıf oldun ıcın sorun degıl bebegı baglayan bısu yok dıyo
bebekte şişko gidiyo oda 36 haftalıga uyumlu cıktı kılosu cuma şişko bebek dedı dr 2520 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?