2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım artık dinlenenler kervanına geçtim bende

kızım 4 kiloda çok nasıl doğurcan kocaman kalır şeyin:kedi:

maşallah canım sende benim gibi tompalak olmuşsun:)

hımmm..bend ebulundurayım bir çarşaf elimin altında....

sezeryan olsam bende isterdim....

bnce erken doğumda gidilecek tek adres zeynep kamil kesinlkle tam donanımlı hiiç özellere gitmeye geek yok 10milyardan fazla fatura çıkarırlar hmde bebek yoğun bakım olarak yetersiz olduklarını düşünüyorum zira ben 36dan önce sancılanırsam direkt zeynep kamil...

pancuben maşallah bebeğine büyümüş kaç haftadaydın sen tickerın yok göremiorum haftanıda yaz..

sıcak ne artırıyomuşş anlamadım

mesela totoyu petege dayasak odamı zararlı

aynenn aynenn yaa nilü nerde gelmıyomu hala anam oncedende cok gewlmezdı

canım kusura bakma bilg. başından kalkmıştım yemek yiyordum da cokacimcoook malum hamile insanın yemek seremonisi uzun sürüyor:dance:

canım hamilelikte aşırı sıcak zararlı. özellikle sıcak banyo. bence poponu peteğe de koyma çünkü tam rahme yakın bir yeri koymuş oluyorsun. bunlar erken doğumu tetikler. hatta forumda bir arkadaşın sancısı yoktu bilenler beline popona battaniye sar ısıt demişlerdi.

ayrıca bu haftalardan sonra göğüsleri falan fazla uyarmak da sakıncalı. emzirme homonu arttığından erken doğuma sebep olabiliyor. internette okumuştum. göğüs çatlağını önleyici kremlerin önceden kullanmaya başlarsanız sakın fazla uyarmayın diyordu. emzirme olayı çok ilginç mesela bir anne bebeğinin ağladığını duysa sütü akabilirmiş. işte biz bebişlerle birbirimize böyle bağlıyız :asigim:

kızım 4 kiloda çok nasıl doğurcan kocaman kalır şeyin:kedi:
:bbo:
hasret aklıma getirmişken sorayım selkiecim
normal doğumun şöyle bir dezavantajı varmış
rahim ağzı genişlediği için, cinsellik eskisi gibi kaliteli olmuyormuş, öyle mi bilmiyorumkismile

:asigim:

kıs sanki dogurmamış tuvalete gitmiş büyük abdestini yazmış yani bende o izlenim oluştuu ::)
tamam totoyuda dayamak yok petege artıkın yok ben zaten sıkmıyom gögüsleri onu duymuştum da önceden
şuanda gırtlagım yanıyor reflü ataga gecti bak bende acıktım iiyimi ne yicem şimdi ben off

rahim ağzı genişlediği için, cinsellik eskisi gibi kaliteli olmuyormuş, öyle mi bilmiyorumkismile

vajina bir daha asla eski esnekliğine dönmez diyor dergide...

benim bildiğim bolbol komposto da içilmeliymiş özellikle kayısı kompostosu arkadaşlar

sağol canım artık dinlenenler kervanına geçtim bende
Ohhh negüzel valla yaa bende o günlere gelmek istiyorum bir an önceeee...
Hayatımda hep çalıştım hiç boş durmadım..Boş durmak nasıl bir duygu onu tatmak istiyorum...
bu arada senin haberin vardır canım buluşma işi ne alemde şimdi

zeynepp kamill bana cok uzak canım bahcelievlere 1 saat sürdü capa falanda iyiyide oraya dr gelmez

Bunu ben de merak ediyorum bilmiyorumkismile

Az önce bir tedarikçi geldi toplantıya...
Numune ürün gösteriyor adamcağız, numunelerden biri de üzeri çeşit çeşit ekmek fotoğrafları vardı.
Az kalsın numuneyi yiyecektim, her gördüğümü yemek istiyorum cokacimcoook

onuda eklemiştim sonraki mesajlarımda birde süt ve incir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…