2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ekmeğin arasına zeytin koydum yiyorunm
ama ekmek kepek ekmeği :1ninca:

zeynepp kamill bana cok uzak canım bahcelievlere 1 saat sürdü capa falanda iyiyide oraya dr gelmez

Karşıda da bakırköyde yenimahalle kadın doğum var..
Doktorları ve hastane donanımı mükemmel ama oraya bir girdimmi doğurmıycağın varsada stresten doğurur insan kesin

obur seni ne olcak ye annem yeee
walla kilolu anneler ve bebekler dikkat etsin yenidoğan bebeklerde düşük şeker yada yüksek şeker çıkması yüksek ... Ablamın bebeği4100 gr doğmuştu düşük şeker çıktı o yüzden bol bol emzirmeye açlıştı ama emmedi mamaya alıştı yawrum maşallah şimdi 4 ayına girdi 7300 kg

bu arada senin haberin vardır canım buluşma işi ne alemde şimdi

Beknurcum cumaya kadar askıya almıştım hava şartları yüzünden ama az önce okudum kar var ertleme taraftarıyım ben

onuda eklemiştim sonraki mesajlarımda birde süt ve incir....
ben incire bayılırım zatennnnbayanssulusmile

Bence de erteleyelim, bu havada başımıza bi iş getirmeyelim Allah korusun...
Bencede kızlar erteliyebiliriz...

ya bende geçenlerde patronum pizza yiyodu saolsun gel al lütfen ufaklığın canı ister dedi çekindim almadım..ertesi gün 5 dilim kocaman pizza yedimzemuszemus

bu arada şu büyük tuvaletini yapar gibi doğuran arkadaşın yazısı nerde merak ettim bende okuycam

vajina bir daha asla eski esnekliğine dönmez diyor dergide...
Annelik her açıdan etkiyor desene bilmiyorumkismile
canım benim doğumdan önce3 dardı zaten:kedi: doğumdan sonra tam kara oldu..şimdi nasıl olur bilmiyorum....
Peki ekstra dikiş atılarak bu çözülebilir mi, bazıları doktoryla konuşuormuş bu konuyu CADIARZU
alsanaalsanasmile uff anlatma şunları yaa

kötükedihüso pikii canımm

bizim dönemm hepp normal ıstıyoo galba

ayy beknur neden öyleki

sonuçta ssk hastanesi, ve sadece doğum hastanesi..
Her bölüm var yoğun bakım perinatoloji (sanıırm yazılışı böle idi premature bebişler için)..
ve her türlü anne bebek sağlık problemleri olanların burada kesin tanısı konulabiliyor..
Ama o kadar kalabalık ki canım bir odada 6 kişi yatıyor...sancı odası var ama yataktan daha çok kadın var ve hepsi birden sancı çekiyor..eğer hastane kapasitesi yetersiz kalır ise 6 kişilik kaldığın odalarda sancı çekiyorsun...düşünsene o durumda sen iyi isen bile onları görünce kötü olabilirsin..
Tüm bunları ablamdan biliyorum..Ablam hamileliğinde orada yatmak zorunda kalmıştı tek vir kişi alıolar refakatçı başka kimse ziyaret saati dışında yanına giremiyor...
ama tüm bunlara rağmen iyilik yanı doktorları çok profesyonel ve araştırma ve tanı hastanesi...
Canım bunları söyleyip canını sıkmak istemem ama sorduğun için anlattımohaoldumsmile

bence de erteleyelim hepimiz için iyi olur canım özellikle sen ve hasret için
opuyorumnanaktan

sağol canımcım HASRET İstanbulun bir başında ben sonunda zor olur havalarda kötü vapur olayı olur mu olmaz mı bilmiyorum bide tipi var diye yazılmış Tuzla ya fazla kar düşmez ama yollar kötüdür o yüzden kimse zor durumda kalması bu hamile halimizde olmazsa artık bebeklerimizle buluşuruz zaten hergün buralardayız....İyi ki tanıdım sizleri
KOKOŞUMU d bir görseydimmm kendisini ve terliklerinidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ya bosnaa benn degıll

o kolay dogum yapan kızı sordu bırı ondan yazdım ben bu gece dogurmam en azından herhalde inşallah

:bbo:
hasret aklıma getirmişken sorayım selkiecim
normal doğumun şöyle bir dezavantajı varmış
rahim ağzı genişlediği için, cinsellik eskisi gibi kaliteli olmuyormuş, öyle mi bilmiyorumkismile
bnde sırf o yüzden sezaryeni düşünmüyor değildim hee bi dönem eğer öyle bi genişleme olursa ben psikolojik olarak çökerim mahfolurum yaaa napıcaz doktora sölesek 1,2 dikiş fazladan atsa olmaz mı kıııııı:lepi:-tatlicadiarzu-
hasret kız Ezelden beri vardı ya doğurmuş gördün mü? hem de çok kolay doğurmuş...
darısı başımıza..
aaa bizim topictemi nerde kopyalasana linkini okuyam?
zeynepp kamill bana cok uzak canım bahcelievlere 1 saat sürdü capa falanda iyiyide oraya dr gelmez
bnce bu konuda iyi olan bir dewlet hastanesi üniwersite hastanesi tercih et o zaman süleymaniye doğum ewi mesela ne bilim cerrahpaşa, çapada tabiki tam donanımlıdır. özel hastene hem para tuzağı erken doğumda hemde yetersiz bnce.. zamanında olduğu zmaan tabiki özle hastane zaten yapılacak şeyler belli olduğu için gerisi kolay olur
Bence de erteleyelim, bu havada başımıza bi iş getirmeyelim Allah korusun...
dur bi meterolujiye güwen olmaaz cumaya kadar bekleyelim bnce..

yaa of gülen yaaa zaten karnım doymuyo 1 saat olmadı yemek yiyeli çok açım çoooookk ne yesem yaaa offff şaştım bu boğazımın elindecokacimcoook

ayy canımm yok yok gitmem zaten oraya allah mecbur bırakmasında
dr benim biraz nası desem acıbadem amerikan alman istanbul cerrahi medicalparka falan egliyomuş
dr değiştiremem su durumda adam herşeyi biliyor dogum engelleyici ilac kullanıyorum onun dedi bi yere gitmek lazım medical parkta kuvez ssk karşlıyor ama acıbademde felan 1 geceliği 1 milyarmış

görürsün - görürüz inşallah yerimseniben

buarada ıhlamur için kıslar dr rahatlatır dedi bacak kramplarına vs her türlü derda derman :)

ay siz gene yiiyosunuzda almıyosunzu herhal ben 78 kiloyum şuanda yani yarın foto cekilimde görün ama yüzümü çekmem zira o benim yüzüm değil başka biri şişme surat gibi

dur ben size koopyalıcam şimdi linki

çapadada yenıdoganda yer olmuyormuş ama ben bi yerde dogum yapıp bi yere bebek gidiyormu bilmiyom aman inşallah erken gelmez bebek ama kesinlikle hastanenin yenıdoganı olmalı medical parkta yenidoga 24 kişilik allahtan bakalım nerde yapcaz dogumu yarın belli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…