- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.841
İstanbullul annelerrrrrrrrrrrrrr
hava durumuna baktım da haftasonu kar var diyorlar cuma cmrt ve pazar karşıdada etkili olucak ...Buluşmayı erteleme taraftarıyım ya herkez burdayken konuşalımsenağlamasenağlama
İstanbul'da cumartesi yoğun kar var - Hürriyet
zeynepp kamill bana cok uzak canım bahcelievlere 1 saat sürdü capa falanda iyiyide oraya dr gelmez
Bunu ben de merak ediyorum bilmiyorumkismile
Az önce bir tedarikçi geldi toplantıya...
Numune ürün gösteriyor adamcağız, numunelerden biri de üzeri çeşit çeşit ekmek fotoğrafları vardı.
Az kalsın numuneyi yiyecektim, her gördüğümü yemek istiyorum cokacimcoook
bu arada senin haberin vardır canım buluşma işi ne alemde şimdi
ben incire bayılırım zatennnnbayanssulusmileonuda eklemiştim sonraki mesajlarımda birde süt ve incir....
Bencede kızlar erteliyebiliriz...Bence de erteleyelim, bu havada başımıza bi iş getirmeyelim Allah korusun...
ya bende geçenlerde patronum pizza yiyodu saolsun gel al lütfen ufaklığın canı ister dedi çekindim almadım..ertesi gün 5 dilim kocaman pizza yedimzemuszemusBunu ben de merak ediyorum bilmiyorumkismile
Az önce bir tedarikçi geldi toplantıya...
Numune ürün gösteriyor adamcağız, numunelerden biri de üzeri çeşit çeşit ekmek fotoğrafları vardı.
Az kalsın numuneyi yiyecektim, her gördüğümü yemek istiyorum cokacimcoook
İstanbullul annelerrrrrrrrrrrrrr
hava durumuna baktım da haftasonu kar var diyorlar cuma cmrt ve pazar karşıdada etkili olucak ...Buluşmayı erteleme taraftarıyım ya herkez burdayken konuşalımsenağlamasenağlama
İstanbul'da cumartesi yoğun kar var - Hürriyet
Annelik her açıdan etkiyor desene bilmiyorumkismilevajina bir daha asla eski esnekliğine dönmez diyor dergide...
Peki ekstra dikiş atılarak bu çözülebilir mi, bazıları doktoryla konuşuormuş bu konuyu CADIARZUcanım benim doğumdan önce3 dardı zaten:kedi: doğumdan sonra tam kara oldu..şimdi nasıl olur bilmiyorum....
alsanaalsanasmile uff anlatma şunları yaaekmeğin arasına zeytin koydum yiyorunm
ama ekmek kepek ekmeği :1ninca:
obur seni ne olcak ye annem yeee
walla kilolu anneler ve bebekler dikkat etsin yenidoğan bebeklerde düşük şeker yada yüksek şeker çıkması yüksek ... Ablamın bebeği4100 gr doğmuştu düşük şeker çıktı o yüzden bol bol emzirmeye açlıştı ama emmedi mamaya alıştı yawrum maşallah şimdi 4 ayına girdi 7300 kg
Ben kilolu anne diilim aklinialirimsmile
Annelik her açıdan etkiyor desene bilmiyorumkismile
Peki ekstra dikiş atılarak bu çözülebilir mi, bazıları doktoryla konuşuormuş bu konuyu CADIARZU
alsanaalsanasmile uff anlatma şunları yaa
Dikişi bilmiyorum ama, şu idrarını tutarmış gibi yapılan egzersizler var, ismi de Kegel egzersizleriydi galiba, doğumdan önce ve sonra onu öneriyorlar, oradaki kasların çalışıp sıkılaşması için.
Ben korkarım dikişten falan eyvahedigeldismile
bu gece dogururum konunun adı doguma hazırlıkta
Dur kız Allah korusunlmaz:
ayy beknur neden öyleki
bence de erteleyelim hepimiz için iyi olur canım özellikle sen ve hasret için opuyorumnanaktan
bnde sırf o yüzden sezaryeni düşünmüyor değildim hee bi dönem eğer öyle bi genişleme olursa ben psikolojik olarak çökerim mahfolurum yaaa napıcaz doktora sölesek 1,2 dikiş fazladan atsa olmaz mı kıııııı:lepi:-tatlicadiarzu-
:bbo:
hasret aklıma getirmişken sorayım selkiecim
normal doğumun şöyle bir dezavantajı varmış
rahim ağzı genişlediği için, cinsellik eskisi gibi kaliteli olmuyormuş, öyle mi bilmiyorumkismile
aaa bizim topictemi nerde kopyalasana linkini okuyam?hasret kız Ezelden beri vardı ya doğurmuş gördün mü? hem de çok kolay doğurmuş...
darısı başımıza..
bnce bu konuda iyi olan bir dewlet hastanesi üniwersite hastanesi tercih et o zaman süleymaniye doğum ewi mesela ne bilim cerrahpaşa, çapada tabiki tam donanımlıdır. özel hastene hem para tuzağı erken doğumda hemde yetersiz bnce.. zamanında olduğu zmaan tabiki özle hastane zaten yapılacak şeyler belli olduğu için gerisi kolay olurzeynepp kamill bana cok uzak canım bahcelievlere 1 saat sürdü capa falanda iyiyide oraya dr gelmez
dur bi meterolujiye güwen olmaaz cumaya kadar bekleyelim bnce..Bence de erteleyelim, bu havada başımıza bi iş getirmeyelim Allah korusun...
ekmeğin arasına zeytin koydum yiyorunm
ama ekmek kepek ekmeği :1ninca:
sağol canımcım HASRET İstanbulun bir başında ben sonunda zor olur havalarda kötü vapur olayı olur mu olmaz mı bilmiyorum bide tipi var diye yazılmış Tuzla ya fazla kar düşmez ama yollar kötüdür o yüzden kimse zor durumda kalması bu hamile halimizde olmazsa artık bebeklerimizle buluşuruz zaten hergün buralardayız....İyi ki tanıdım sizleri
KOKOŞUMU d bir görseydimmm kendisini ve terliklerinidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ya bosnaa benn degıll
o kolay dogum yapan kızı sordu bırı ondan yazdım ben bu gece dogurmam en azından herhalde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?