- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.861
ya bosnaa benn degıll
o kolay dogum yapan kızı sordu bırı ondan yazdım ben bu gece dogurmam en azından herhalde inşallah
sağol canımcım HASRET İstanbulun bir başında ben sonunda zor olur havalarda kötü vapur olayı olur mu olmaz mı bilmiyorum bide tipi var diye yazılmış Tuzla ya fazla kar düşmez ama yollar kötüdür o yüzden kimse zor durumda kalması bu hamile halimizde olmazsa artık bebeklerimizle buluşuruz zaten hergün buralardayız....İyi ki tanıdım sizleri
KOKOŞUMU d bir görseydimmm kendisini ve terliklerinidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
O tekniği ben de duymuştum ama detaylarını bilemiyorumDikişi bilmiyorum ama, şu idrarını tutarmış gibi yapılan egzersizler var, ismi de Kegel egzersizleriydi galiba, doğumdan önce ve sonra onu öneriyorlar, oradaki kasların çalışıp sıkılaşması için.
Ben korkarım dikişten falan eyvahedigeldismile
Olur tabii ben de onu dedim az önce işte boshayallersmilebnde sırf o yüzden sezaryeni düşünmüyor değildim hee bi dönem eğer öyle bi genişleme olursa ben psikolojik olarak çökerim mahfolurum yaaa napıcaz doktora sölesek 1,2 dikiş fazladan atsa olmaz mı kıııııı:lepi:-tatlicadiarzu-
buyur; [/B]ben sordum beeennn ezel filan dediler galiba ama yazısı nirde kiii
ben incire bayılırım zatennnnbayanssulusmile
Bencede kızlar erteliyebiliriz...
ya bende geçenlerde patronum pizza yiyodu saolsun gel al lütfen ufaklığın canı ister dedi çekindim almadım..ertesi gün 5 dilim kocaman pizza yedimzemuszemus
bu arada şu büyük tuvaletini yapar gibi doğuran arkadaşın yazısı nerde merak ettim bende okuycam
Annelik her açıdan etkiyor desene bilmiyorumkismile
Peki ekstra dikiş atılarak bu çözülebilir mi, bazıları doktoryla konuşuormuş bu konuyu CADIARZU
alsanaalsanasmile uff anlatma şunları yaa
O tekniği ben de duymuştum ama detaylarını bilemiyorum
Ama bosnacım normal doğumda zaten biraz açıyorlar, ee sonra da dikiş atılıyor tabii
Ama hiç anlamıyorsun bişi zaten merak etme yerimseniben
Olur tabii ben de onu dedim az önce işte boshayallersmile
buyur;
kokoşun yesin seniiiiikaydirigubbakcemile ulan işin gücün ben başka derdin yokmu kızım senin:mymeka: çok merak ediosan facebooka gel gör beni:) albüm poz poz istemediğin kadar
Sor tabii boshayallersmileya bende onu soracağım dr me...geçen doğumda acıldı biraz..keğel eğzersizi yapmama rağmen...bundada bollaşırsa iyice...:kedi::kedi::kedi:
Bişiycik olmazz, biraz cesaretli olalım ya guclubacismileOnu biliyorum, hatta o dikişle ilgili de çok cesaretli değilim ama kaçış yok.
Daha fazlasından korkarım ben, ya atarsa sonra o dikişler kaydirigubbakcemile3
bencede Allah mecbur etmesin...ayy canımm yok yok gitmem zaten oraya allah mecbur bırakmasında
dr benim biraz nası desem acıbadem amerikan alman istanbul cerrahi medicalparka falan egliyomuş
dr değiştiremem su durumda adam herşeyi biliyor dogum engelleyici ilac kullanıyorum onun dedi bi yere gitmek lazım medical parkta kuvez ssk karşlıyor ama acıbademde felan 1 geceliği 1 milyarmış
ya canım sen haftasonu gittin mi alışverişe eminönüneee bir türlü soramadım sanaaayemekleri yaptımortalığı topladım gedlim,bi de cıbı cbı yaparsak kızçemle tamam
ama şimdi mamaızı yiyoruz
kızlar nasılsınız*ben pek iyi değilim...pazar oğlum rahatsızlandı..dünde koçam hasta,,bu günde benim bogazlarım şişmiş....yine hasta oldum anlaşılan..doğumada az kaldı..ya iyileşemezsem doğuma kadar....
bu arada sütten bahsedilmiş..benim sağ gögsümden az süt geliyor...soldan gelmiyor....bdelki doğumdan spnra gelir...göğüslerin büyük olmasıyla alakaı yok süt gelmesinin..bol bol sıvı almak gerek..hem bebek emdikce artar..ne kadar çok emzirirseniz sütünüz o kadar artar arkadaşlar...armut,rezene cayı en önemliside bol su ,günde en az 2,5-3 lt su içilmeli....
merhaba annecikler;
kızımla geldik doktorumuzdan kızım
1860 kg 42 cm olmuşbundan sonra 2 haftada bir kontrolümüz var
8 hafta içinde bebeğim 3300-3400 arası dopar dedi
kilomun normal olduğunu söyledi tam ideal 15 kg bitirirsin dedi
Miğdemi sordu gayet iyi dedim.
ve RAPORUMU aldım ...artık şafak 2
aslında bugünden itibaren 0 da ben 2 gün daha gelirim
Neyse yemek yiyip geliyorum
görüşürüz
Herkes iyidir umarım
İnşaallah herşey böyle kolayca oluverir hepimiz için olumunekankayizsmileOkudum şimdi, ne güzel kolay doğum yapmış, darısı başımıza olsun.
Daha önce de okumuştum ben, suyunuz gelmediyse, doktorunuzla irtibat halinde olun ama hastaneye çok erken gitmeyin diye...
Bu arkadaşımızın doğumunun kolaylığında bu sabrının büyük etkisi var, bizde dikkat edelim bu konuya arkadaşlar...
hepinize iyi akşamlar canalrımopuyorumnanaktandah yeni geldim.bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum midemde çok yanıyor zatenohaoldumsmileşöyle üstünkörü geçmişe baktım ama atladığım bir durum varsa kusura bakmayın.
selkiem geçmiş olsun sana tatlım.ahh işte evde birileri hasta olunca sanada bulaşıyor.inşaallah çok ilerlemez hemen atlatırsınız.
gözün aydın canım benim maşşallah prensesimize büyümüş.artık 2 gün sonra evdesin bol bol dinlen:lepi:
GÜLENCİM odanız çok güzel olmuş güle güle kullansın oğluşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?