2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kokoşun yesin seniiiiikaydirigubbakcemile ulan işin gücün ben başka derdin yokmu kızım senin:mymeka: çok merak ediosan facebooka gel gör beni:) albüm poz poz istemediğin kadar

O tekniği ben de duymuştum ama detaylarını bilemiyorum
Ama bosnacım normal doğumda zaten biraz açıyorlar, ee sonra da dikiş atılıyor tabii
Ama hiç anlamıyorsun bişi zaten merak etme yerimseniben
Olur tabii ben de onu dedim az önce işte boshayallersmile
ben sordum beeennn ezel filan dediler galiba ama yazısı nirde kiii
buyur; [/B]

ayy cok iyi olduu canımm saolll ekledin bende linke gitmeye calıyom öteki sayfada net gidiyo geliyoo delii

bosno kıyamam ya kuru ekmek ye bari ac durma valla ben ac acına dursam iki adım yürüyemem benzini koyuyon ben öyle calışıyom
buarada ishal olmuşum

yarasın bebişe....

Annelik her açıdan etkiyor desene bilmiyorumkismile

Peki ekstra dikiş atılarak bu çözülebilir mi, bazıları doktoryla konuşuormuş bu konuyu CADIARZU

alsanaalsanasmile uff anlatma şunları yaa

ya bende onu soracağım dr me...geçen doğumda acıldı biraz..keğel eğzersizi yapmama rağmen...bundada bollaşırsa iyice...:kedi::kedi::kedi:

Onu biliyorum, hatta o dikişle ilgili de çok cesaretli değilim ama kaçış yok.
Daha fazlasından korkarım ben, ya atarsa sonra o dikişler kaydirigubbakcemile3

kokoşun yesin seniiiiikaydirigubbakcemile ulan işin gücün ben başka derdin yokmu kızım senin:mymeka: çok merak ediosan facebooka gel gör beni:) albüm poz poz istemediğin kadar

seni değil terliklerini merak ettim cicim.... yazdım ismimi özele ekle beni de görüşelim kokobayanssulusmilebayanssulusmileşum

ya bende onu soracağım dr me...geçen doğumda acıldı biraz..keğel eğzersizi yapmama rağmen...bundada bollaşırsa iyice...:kedi::kedi::kedi:
Sor tabii boshayallersmile
Ama ben ne yapacağım bilmem, kısmetse çapada olacağı için dr. seçimi söz konusu değil kim denk gelirse o doğurtacak, böyle birşey konuşma imkanım yokeyvahedigeldismile, oysaki çok önemli bir konu bence
Onu biliyorum, hatta o dikişle ilgili de çok cesaretli değilim ama kaçış yok.
Daha fazlasından korkarım ben, ya atarsa sonra o dikişler kaydirigubbakcemile3
Bişiycik olmazz, biraz cesaretli olalım ya guclubacismile
Verdiğim linki okur musun

bencede Allah mecbur etmesin...
çok pahalı acıbadem yaa para tuzağııı

yemekleri yaptımortalığı topladım gedlim,bi de cıbı cbı yaparsak kızçemle tamam
ama şimdi mamaızı yiyoruz
ya canım sen haftasonu gittin mi alışverişe eminönüneee bir türlü soramadım sanaaa

ha kıslar ya eminönü demişken
bebeklere isimlik yaptırdınızmı yaptırdıysanız nerde

ayy çok heycanlı ne hissediorsun paylaşırmöısın bizmle.. ne beliritlerin war:) saçını başını yap hafif allık faland sür bari gitmeden, deodrant falan

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/341654-gece-dogurabilirim-8.html

walla beni güldürdün HASRET doğuma giderken bile süslenmeyi düşünüyorsun yaaa o hyüzden kokoş diyoruz yaa sana walla acım olsa süslenmeyi bile düşünmem sen de heee
hastaneye giderken terliklerini almayı unutma oldumu?bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilezemuszemuszemuszemus

Okudum şimdi, ne güzel kolay doğum yapmış, darısı başımıza olsun.
Daha önce de okumuştum ben, suyunuz gelmediyse, doktorunuzla irtibat halinde olun ama hastaneye çok erken gitmeyin diye...
Bu arkadaşımızın doğumunun kolaylığında bu sabrının büyük etkisi var, bizde dikkat edelim bu konuya arkadaşlar...

hepinize iyi akşamlar canalrımopuyorumnanaktandah yeni geldim.bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum midemde çok yanıyor zatenohaoldumsmileşöyle üstünkörü geçmişe baktım ama atladığım bir durum varsa kusura bakmayın.

selkiem geçmiş olsun sana tatlım.ahh işte evde birileri hasta olunca sanada bulaşıyor.inşaallah çok ilerlemez hemen atlatırsınız.

gözün aydın canım benim maşşallah prensesimize büyümüş.artık 2 gün sonra evdesin bol bol dinlen:lepi:
GÜLENCİM odanız çok güzel olmuş güle güle kullansın oğluşun.

İnşaallah herşey böyle kolayca oluverir hepimiz için olumunekankayizsmile

o acıyla bişi düşünemiyorsun ben şahsen giyinebildime şükrediyorum sacımı tepeden topladınm dustan çıkmıştım tamda ıslak falan bakmadım cumadan beride banyo olmadım sac kelep gibi oldu hala taramadımda

canım sağol,ben hastalıktan kurtulamayacağım sanırım..biri biri taşıyor eve....

çorba yapıcam kızlar eşim gelir birazdan o yüzden yazayım çıkıcam hemen
buluşma işini ertelememiz en doğrusu sanırım hadi beni eşim getirecek ama hasretimle pencubenime çok zor olur karda kışta bişey olur Alah korusun üzülmeye hiç gerek yok havalar düzelirse yine buluşuruz şimdilik öptüm hepinizi
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…