- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.881
o acıyla bişi düşünemiyorsun ben şahsen giyinebildime şükrediyorum sacımı tepeden topladınm dustan çıkmıştım tamda ıslak falan bakmadım cumadan beride banyo olmadım sac kelep gibi oldu hala taramadımda
ayy çok heycanlı ne hissediorsun paylaşırmöısın bizmle.. ne beliritlerin war:) saçını başını yap hafif allık faland sür bari gitmeden, deodrant falan
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/341654-gece-dogurabilirim-8.html
walla beni güldürdün HASRET doğuma giderken bile süslenmeyi düşünüyorsun yaaa o hyüzden kokoş diyoruz yaa sana walla acım olsa süslenmeyi bile düşünmem sen de heee
hastaneye giderken terliklerini almayı unutma oldumu?bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilezemuszemuszemuszemus
hepinize iyi akşamlar canalrımopuyorumnanaktandah yeni geldim.bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum midemde çok yanıyor zatenohaoldumsmileşöyle üstünkörü geçmişe baktım ama atladığım bir durum varsa kusura bakmayın.
GÜLENCıM odanız çok güzel olmuş güle güle kullansın oğluşun.
ınşaallah herşey böyle kolayca oluverir hepimiz için olumunekankayizsmile
ayy çok heycanlı ne hissediorsun paylaşırmöısın bizmle.. ne beliritlerin war:) saçını başını yap hafif allık faland sür bari gitmeden, deodrant falan
walla beni güldürdün HASRET doğuma giderken bile süslenmeyi düşünüyorsun yaaa o hyüzden kokoş diyoruz yaa sana walla acım olsa süslenmeyi bile düşünmem sen de heee
hastaneye giderken terliklerini almayı unutma oldumu?bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilezemuszemuszemuszemus
Ayy maşaallahhhAminnn...
Şimdi aklıma geldi, size kayınvalidemin ilk doğumunu, ki doğan bebek eşim olur, anlatayım...
35 sene önce işte, kayınvalidem 20 yaşında, ilk çocuğuna hamile.
Doktor kontrolüne gitmiş bunlar, doktor demiş ki en az 15-20 gün var doğuma.
Eve gelmişler sonra, bizimkinin sancısı var ama doktor öyle dedi diye hiç yormuyor üstüne.
Gitgide artmış sancılar, şimdiki gibi istediğin aman doktoru arayıp sormak yok tabi, kayınpederime demiş ki git komşuyu çağır, ona soralım.
Komşu da 4 çocuklu bi kadın...
Kadın bir de gelmiş bakmış ki, açılma tamam, bebeğin başı görünüyor, hemen yere bi sünger yatak bi temiz çarşaf atılmış, iki ıkınmada çıkıvermiş benim sevgilim...
Gelin kaynana toprağından olur derler, inşallah hepimiz bu kadar kolay doğum yaparız canlarım yaa...
Evde olmamak şartıyla tabi kaydirigubbakcemile3
Şimdi aklıma geldi, size kayınvalidemin ilk doğumunu, ki doğan bebek eşim olur, anlatayım...
Eve gelmişler sonra, bizimkinin sancısı var ama doktor öyle dedi diye hiç yormuyor üstüne.
Gitgide artmış sancılar, şimdiki gibi istediğin aman doktoru arayıp sormak yok tabi, kayınpederime demiş ki git komşuyu çağır, ona soralım.
Kadın bir de gelmiş bakmış ki, açılma tamam, bebeğin başı görünüyor, hemen yere bi sünger yatak bi temiz çarşaf atılmış, iki ıkınmada çıkıvermiş benim sevgilim...
Gelin kaynana toprağından olur derler, inşallah ben ve hepimiz bu kadar kolay doğum yaparız canlarım yaa...
canım sağol,ben hastalıktan kurtulamayacağım sanırım..biri biri taşıyor eve....
e heralde her daim fönlü yatıcam zaten kuaförde hallederim fön olayını weya düzleştiricim war onla banyodan sonra düzleştiririm, birde çok zor çıkan pembe bi rujum war onuda süreceğim manikürü pedikürüm zaten hep war.. tamam işteaklinialirimsmile
nie özeldenn yazıon yaz herkes eklesin
hasretmadendere die yazın çıkarım koca göbeğimle karşınıza:CüvCüv:
zor walla dikkat et kendine eşine de geçmiş olsun canım....
canım ne kolay olmuş doğum..inşallah bizimde öyle olur..../QUOTE]Şimdi aklıma geldi, size kayınvalidemin ilk doğumunu, ki doğan bebek eşim olur, anlatayım...
Gelin kaynana toprağından olur derler, inşallah hepimiz bu kadar kolay doğum yaparız canlarım yaa...
mrb kızlar, herkes çıkıyo ben öyle giriyorum..
Ya paylaşmak istediyim o kadar çok konu varki ama
neden bilmem yazamıyorum ağlamak geliyo içimden.mafoldumben
sunu sorayım ağlamam heraldekaydirigubbakcemile3
benim uzun yola yolculuk yapmam sakıncalı olurmu acaba?
mrb kızlar, herkes çıkıyo ben öyle giriyorum..
ya paylaşmak istediyim o kadar çok konu varki ama
neden bilmem yazamıyorum ağlamak geliyo içimden.mafoldumben
sunu sorayım ağlamam heraldekaydirigubbakcemile3
benim uzun yola yolculuk yapmam sakıncalı olurmu acaba?
Yazcım hoşgeldin.
Mide yanması kaçınılmaz sanırım artık, benim de hiç geçmedi sabahtan beri.
Geçmiş olsun çok...
Aminnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?