2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya,o esnada bişey düşünemiyor insan...zaten yaptığın makyajda doğumda terleyince kalmıyor,akıyor daha beter duruyor...

Çok güldüm buna, allah iyiliğini versin Hasret opuyorumnanaktan
Ben de süslenirim ama doğumdan sonra :)

Yazcım hoşgeldin.
Mide yanması kaçınılmaz sanırım artık, benim de hiç geçmedi sabahtan beri.
Geçmiş olsun çok...

ınşaallah herşey böyle kolayca oluverir hepimiz için olumunekankayizsmile

Aminnn...

Şimdi aklıma geldi, size kayınvalidemin ilk doğumunu, ki doğan bebek eşim olur, anlatayım...
35 sene önce işte, kayınvalidem 20 yaşında, ilk çocuğuna hamile.
Doktor kontrolüne gitmiş bunlar, doktor demiş ki en az 15-20 gün var doğuma.
Eve gelmişler sonra, bizimkinin sancısı var ama doktor öyle dedi diye hiç yormuyor üstüne.
Gitgide artmış sancılar, şimdiki gibi istediğin aman doktoru arayıp sormak yok tabi, kayınpederime demiş ki git komşuyu çağır, ona soralım.
Komşu da 4 çocuklu bi kadın...
Kadın bir de gelmiş bakmış ki, açılma tamam, bebeğin başı görünüyor, hemen yere bi sünger yatak bi temiz çarşaf atılmış, iki ıkınmada çıkıvermiş benim sevgilim...
Gelin kaynana toprağından olur derler, inşallah hepimiz bu kadar kolay doğum yaparız canlarım yaa...
Evde olmamak şartıyla tabi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

e heralde her daim fönlü yatıcam zaten kuaförde hallederim fön olayını weya düzleştiricim war onla banyodan sonra düzleştiririm, birde çok zor çıkan pembe bi rujum war onuda süreceğim manikürü pedikürüm zaten hep war.. tamam işteaklinialirimsmile

nie özeldenn yazıon yaz herkes eklesin
hasretmadendere die yazın çıkarım koca göbeğimle karşınıza:CüvCüv:

Ayy maşaallahhh

ayy ne gusell allah herkese ole kolay dogumlar nasıp etsın :Saruboceq::Saruboceq:

ulan başka işin yokmu yaa senin gittin nerden buldun bunu:mymeka:

/QUOTE]Şimdi aklıma geldi, size kayınvalidemin ilk doğumunu, ki doğan bebek eşim olur, anlatayım...
35 sene önce işte, kayınvalidem 20 yaşında, ilk çocuğuna hamile.
Doktor kontrolüne gitmiş bunlar, doktor demiş ki en az 15-20 gün var doğuma.
Eve gelmişler sonra, bizimkinin sancısı var ama doktor öyle dedi diye hiç yormuyor üstüne.
Gitgide artmış sancılar, şimdiki gibi istediğin aman doktoru arayıp sormak yok tabi, kayınpederime demiş ki git komşuyu çağır, ona soralım.
Komşu da 4 çocuklu bi kadın...
Kadın bir de gelmiş bakmış ki, açılma tamam, bebeğin başı görünüyor, hemen yere bi sünger yatak bi temiz çarşaf atılmış, iki ıkınmada çıkıvermiş benim sevgilim...
Gelin kaynana toprağından olur derler, inşallah hepimiz bu kadar kolay doğum yaparız canlarım yaa...
Evde olmamak şartıyla tabi kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
canım beni de annem evde doğurmuş, ablamı da..
Beni mecbur doğurmak zorunda kalmış çünkü 1 mt kar varmış hastaneye gidememişler vallaha...birde ebe dememiş mi gelmem ben yürümem ben bel fıtığım var bu havada yürümem diye...Bir adamın minibüsünü bulmuş amcamın karısı, adam demiş abla benimde başıma geldi yardım ederim tabi demiş almış götürmüşler ebeyi eve...Dizi gibi

mrb kızlar, herkes çıkıyo ben öyle giriyorum..
ya paylaşmak istediyim o kadar çok konu varki ama
neden bilmem yazamıyorum ağlamak geliyo içimden.mafoldumben
sunu sorayım ağlamam heraldekaydirigubbakcemile3
benim uzun yola yolculuk yapmam sakıncalı olurmu acaba?

EVET PAT DİYE ÇIKTIN ÖNÜME EKLEDİM SENİ OJE SÜRMEYİ DE UNUTMA GERÇİ VARDIR SÖYLEMEME GEREK YOK CİCİM .....bayanssulusmilebayanssulusmileDOĞUMA GİDERKEN ARABADA SON KEZ BAKARSIN HALİNE bayanssulusmile aklinialirimsmileaklinialirimsmile:CüvCüv:

zor walla dikkat et kendine eşine de geçmiş olsun canım....

canım sağol.....

canım ne kolay olmuş doğum..inşallah bizimde öyle olur....

7 ayın sonuna kadar izin var kendi arabanız varsa 15 er dakika molalar vererek yolculuk yapılabiliniyor ablam samsuna gitmişti 1,5 -2 saat arayla 15 dk yarım saat mola vererek gitmişlerdi

canım ben olam emcbur olmadıkça gitmem..bir dr ni ara sor istersen...

çok sağol canım evet banada çok sık oluyor bu ara.
ee bu arada inşaallah kayınvaliden gibi bizde kolay doğum yaparız.

kızlar merhaba birşey sorucam size

dün akşamdan beri sanki adet olucakmışım gibi ağrım var birde kasık bölgeme ve dahada aşağıya iğneler batıyo bunların nedeni ne olabilir bilgisi olan varmı

yok yok benim kafa toplanmıyor ben çıkıyorum kızlar.gözümün önünde yıldızlar uçuşuyor sanki azıcık yatayım yoksa klavyenin üstüne çıkarıcam:sinifsinif:öpüyorum hepinizi.

Kızlar bende cıkıyorum kendınıze ıı bakın

Hasretcım numaramı yolladım ıns. özel msj ısını becerebılmısımdır
Facedede ekledım kabul edersen

gorusuruz hepizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…