2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o ne demekk kıı
paralıı olunca avantajlarıı varmı

cnm maşşşallah ne güsel haberler ile gelişmsin,senin boyuna bakarak mı sezeryan dedi

bence de cnm duvar e mobilyaya düz sade bir halı çok şık gider,odanız çok güsel ama dvar kağıdınada bayıldım,sağlık ile kullanmak nasip olsun inşallah

hatta o gün ne gülmüştüm eşim " aaaaa kızıma mı işiyo oğlum" dedi dr la ben krize girdik tabii

öldüm gülmektenkaydirigubbakcemile3dr çişlerini yaparkende mi görüyor ne kadar ilginç ya ,o kadar suyun içinde o minicik fıskiyeyi nasıl gördü

o ne demekk kıı
paralıı olunca avantajlarıı varmı

Evet bazı avantajları var ama ben daha hiç kullanmadım, ayrıca bazı indirimlerden de yararlanabiliyorsun..

det ne demek annesinin adı sen o karı koca öğretmenleri kocanla bi konuştur vazgeçirir onlar annem de öğretmen benim ikna yetenekleri iyi oluyo öğretmenlerin :))

Dur bakalım ısrar ederse bişeyler düşünecem artık, inşallah gerek kalmazda kendiliğinden vazgeçer, anasına çok düşkün bir kocam var da :))

paylaşmam gerek
bildi üzre dr demesine göre sürekli yatmam gerek ya
sa bah eşim kahvaltı koydu bana yedim bende tekrar yattım annem banyoyu wc fayanslarını falan yıkadı banyo dolaplarını temizledi ama lafın bini bin para
sürekli eleştiryo o niye böyle bu niye böyle
yok beyaz camaşırlarım azmış gri olmuş
en sonunda az önce kahvaltın bile duruyor dedş
çıldırdım yattım yerden bagırdım
yeter ya dedim yatıyorum bilmiyoyormusun böyle yapcaksan gelme istemiyorunm gelmeni dedim
aglıyorum şimdide fakat o bana trip atıyor sabahtan beni gerim gerim gerildim sizce haksızmıyım
ve dedimki kalkıp yapım ama erken dogum yaparsam bugün sakın gelme yanıma dedim vicdanında rahat olsun dedim
siz olsanız ne yapardınız

ve benim annem eşimi sevniyor galiba sürekli memete soyle sacını kessin çok yemek yemesin yok memet ne bicim giyinmiş yok memetin gömlekleirni ben ütülemem
nede böyle anlamadım
eşim bişeyin farklında değil ama ben çok üzülüyorum şahsen sevmesini isterimki evlendimizde böyle değildi hamile kaldımdan beri annem cok acayip

Gülencim, takma kafana, bizler şimdi çok hassas bir dönemden geçiyoruz ve alınganız, annen eminim kötü niyetle yapmıyordur, sakin olmaya çalış, ne anneler kızlarını damatla, ne de kaynanalar oğullarını gelinle paylaşamazlar, annen eşini sevmek zorunda değil ki, karşılıklı saygı olduğu sürece, bir şekilde hayat geçip gider, sen üzme kendini ve bebeğini şimdi, ağlamayı da kes, bebeğin etkilenir..

günaydıııınnn annişleropuyorumnanaktan..SNOW MASALLAH BEBıKıNEE.......ocak anneleri dökülmeye baslamış kızlar birinin normal dogum olmus ama hiç dikişim olmadı yazmış insalllllahhh bizimde öyle oluuurrr..hemen gelsede zaman dogursak alsak kucaklarımıza..sabırsızlanıorum..delikafadulden

simenay o anlamıyoır ama cok agır gelıyo zorla iş yapıyomuş gıbı sureklı laf sureklı meseala dun gecen aksam mesaidedeydı
sen memet mesaiye kaldında arıyormusun iş yerınden dedi
ne demek ıstıyosun dedım hayır canım arıyomusun dedı soruyorum yanı
insan utanır bıraz dedım aldatıyormuya getırmek ıstedı şu durumda benım aklıma boyle seyler sokma barı dedım ama etkılenıyorum yanı agladımıda gordu diyememya senın laflarına aglıyorum dıye koca kadınım sancım var dıye yalan soyledım

dıyorkı baharında oluyo (abimin esi 36 haftalık )
benı bır nası tutarsın erken dogum rıskım var benım dfedım ki onlarda hastanede kaldılar dr gorduler ne halde oldumuda ckkkk dıyıp çıktı odadan

ablan yada kardesın falan yokmu canım onlar gelsın yanında dursun ıyı gelır belkı bıraz

Aman yaa vazgeçtim valla sondan basadogru alıntı yaparak geleyim dedim 4 - 5 keredir sayfa kapanıyor kendiliğinden ayyyy sinilendim bak valla.Ben de vazgectim burdan katılayım sohbete olumunekankayizsmile

Denize aşeren arkadaşlar olmuss yaa valla canınız istesin diye soylemedim kızlar ama hava gunluk guneşlikdi burada cok guzeldi aslında sahılde olmak vardı ama nasıl geyim.Bir dktoran doktora cıkıyorumdısarı mersininde bir denizini seviyorum aslında Adanalıyım benn yoksa.
SnowWhiteQueen doktordan guzel haberlerle gelmişsin maşallah canım bebişine.
gulencim üzme kendini stresin de olumsuz etkileri oluyor bılıyorsun keşke boyle yapmasa Annen de aman sen sakın kalkayım deme bebeğini ve kendini dusun.

Ayyy yaa ben bu arada hamile kalmadan once sigara kullanıyordum sonra hamile olduumu ogrendiğim gun bıraktım agzıma vurmadım hiç kızlar.Ama gece ruyamda sıgara içtiğimi gordum ve canım ınanılmaz sigara istiyor ama içmiceeemmm bu kadar içmedim yeani simdi niye içeyim yoookk içmicem boshayallersmilemafoldumben

sanırım bir derdim vara konu acmam gerek

Sanırım anneninde sinirleri gerilmiş.. Zorla iş yaptırma sende kimseye, anneni al karşına konuş, ağlayarak çözemezsin, açık açık söyle annene, kırılıyorum söylediklerine, yapmak istemiyorsan işlerimi yapma ama bana da böyle laf sokma diye söyle, ayrıca başkaları ile de kıyaslamasın seni, bana da yapıyor benim eşim ve kaynanam bazen, görümcem ile kıyaslıyorlar, ben hemen cevabını veriyorum, her insan farklıdır diye..

dıyorkı baharında oluyo (abimin esi 36 haftalık )
benı bır nası tutarsın erken dogum rıskım var benım dfedım ki onlarda hastanede kaldılar dr gorduler ne halde oldumuda ckkkk dıyıp çıktı odadan

Herkesin hamileliği aynı gececek diye bir şeymi var Annen de yani.
Birde sen demişsinya nst de gulunce sancı cıkıyor ciddenmiii ben gecen sancılanıp gıttıgımde eşim yanımdaydı nst ye girdiğimde o da beni hep gulduruyordu moralim duzelsin diyee anaamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…