2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok gelmiyo anneminde annesi felcli onu yalnız bırakıp geliyor öğlene kadar durup gidiyor kaynanam gelim demiyor eşim cagıramıyor oda promliyiz biraz anneme kalıyor diye sanırım annemde sınırleniyor ondan yapıyor eşin yapsın akşamları işini diyorda adam zaten 8den snra geliyor anca yemek yiyoz zaten koca gün yalnızın o mutfaga gitse bende peşi sıra gidiyorum sıkılıyorum ,

zarife hiç sorma dayanamıyorum artık bi türlü durduramıyorum kendimi aglıyorum hala oda sancım var sanıyor ama onuda önemsemiyor zaten bu gerginlikle başlıcak sancılarım onada aglıyorum ortaya karıışık aglıyorum
demin mutfaga gittim yemeğin içine su koyda ısıt dedi
neyse sorun değil yaptım ama yapmamam gerek aslında koydum ocaga geldim yine canım çok sıkıın gerçekten bilemiyorum ,
simenay dün ddimki anneme dr gidince dr derse kpompe yatış (şuan biraz emin değiliz belki durum değişir diye düşünüyoruz) o zaman kadın tutucaz dedim(maddi durumumuz oldukca salantıda dedim gibi dün 24 milyara çıktı tüp bebek denemelerimiz ve ucu ucuna geciniyoruz çoğu ay içerdeyiz) bozuldu siz zaten paranıza göre yaşamıyorsunuz paranızı yaşantınıza uyduruyosunuz vs vs sonra ben sana 3 ay baktım zaten yine bakarım ama memet hiç yardımcı olmuyor bilmem ne dedi sonra dün pişman oldum öyle dedim diye fakat bu sabah sanki hiç bişi konuşmamış gibiyiz

yani agrıları hafife alıyor ayına giren herkezde olurmuş ancak ben daha ayıma girmedim diyorum , anlamıyor doktor onlara 4 hafta da gelmez bebek demiş rahim agzı uzunlundan dolayı , bunlarda ben abartıyorum sanıyolar ama bugun dr gittimde ses kaydı alıcam telefonda dinlesinler kaynanamda annemde ..

e vet

evet canım gulumseme degıl ama gulersen eger sancı gıbı algılıyo

annemle konuşmakla olmaz ben bıraz sakınlım baharı arıcam o kafa dengı ona anlatcam o annemı uyarır annem ondan cekınıyo da benı iplemıyo

Canım ya o zaman annen de baya yoruluyor demek ki.Baksana Annane nede bakıyormus cunku az kaldı bıraz daha idate sunun surasında 3 haftamız falan kaldı sanırım Allahın izniyle

]
Kk Pro Üyeyimde ondan.
nasıl oluyor o pro üyelik..
sağol canım benim evet iki isim zor ama çok kısa olucak tek isimle de
neden değiştirdin bebişlerin isimlerini selinus? ceylin melek, göktürk doruk iki ismide mi attın?
Ben kendim için diyorum, iki isim olmaz inşallah diye, benim adam anasının adını koymaya çalışıyor da..
ay şu ana baba adı koyanları hiç anlamıyorum ne alakaysa:mymeka:
senin annenmi bunu yapan.. canım benim annemde haftada en az 2 gün gelir yemeği, ütüyü yapar eşimin iç çamaşırlarına warana kadar annem ütüler o da bana dio bazen çok dağınıksın falan die ama ben hiç onun lafını kötü anlamamki, geçen mesela ewi süpürüken halıların koltukların altınıda süpür sil dedim yok yaa başka emriniz war mı dedi bnde yapıosan tam yap bari bişeye benzesin yemeği bende yapıyorum zorlandıklarımı sen yap bari dedim yada bırak hiçbirini yapma dedim... sanırım seni hamilelik depresif bi hale sokmuş bişiy yok bunda annen dese nolcak gri olmuş sarı olmuş, iyisini yap o zamn desırnaşık şey
allah allah neden ki acaba o da sorunlu bi dönem yaşıyordur belki.. bnce sen bunu tatlı dille annene belirtebilirsin anne bak o benim kocam sen böle konuşunca ben etkileniyorum, kafama takıyorum sürekli de sewmiyomusun de mehmeti bi yanlışınımı gördün de..

ya şimdi anlamadığım dikişli olması daha iyi değilmi öyle fallofoş olmuş şekilde dikmeden bırakmalarımı daha iyi oluyor yani, dikiş olunca eski haline kadra dikmiolarmı?

Canım, annen bütün yük kendine kalmış diye kızıyor bence, kayınvalidende gelse yapsa azıcık böyle davranmazdı sana, ama onu da anlamaya çalış sende Gülencim, bak kendin diyorsun felçli annesini bırakıp geliyor diye, annende çok dolmuş bence, annene iyilikle söyle, eşimde yapıyor de, sende iyi ki varsın, kendimi seninle güvende hissediyorum v.s. diye biraz gönül alıcı sözler söyle, belki de böyle şeyler duymak istiyordur..

valla doktora bugün hastaenye yatır beni dicem ya kafam rahat olur ne yaopım yada parayla birini tutucaz artık dogumdan sonra nası öderiz bilemiyorum

canım çok üzmüşsün kendini.kıyamam ama böyle yaparsan sancın başlar bak gerilmemen lazım.annende sanırım bunalmış baksana anneannenede bakıyormuş kolay değil.tavrı yanlış ama bunu kabul ediyorum.eşinle ilgili konuşmasıda yanlış.sakin olmaya çalış bebeğin için.annenide yolla biraz dinlensin.ama sen bişey yapma eşin gelince oyapar.eminim kötülüğüne konuşmuyordur sinirleri bozuk demekki.

Son düzenleme:
canım Melek ve Doruk gitti Melek diye sevilmeyen biri yüzünden Melek gitti Doruk ta annem yüzünden gitti soğuttu beni isimden :))

şimdi isim ne olacak? ceylin ipek we göktürk tuna mı olacak?

hazal ceylin düşünüyorum bnde, banada uysun babsına da die hasret cengizyerimseniben

FTY, sana cevap yazmıştım ellerimdeki uyuşma ile ilgili, gördün mü? Buluşma 30 Ocakta mı olacak şimdi..? Benim doktor randevum o gün saat 13:00 da, bir aksilik olmazsa doktordan sonra gelirim yanınıza, nerde buluşacağımıza da karar verelim de..

Çok hızlı yazıyor herkes kız, yetişemiyorum dur :)
Ben de çatlamadım hiç, annemde de yoktur...
Bakalım olmaz inşallah...
Napmaya karar verdin, gidecek misin Alanya'ya?
inşalah olmaz cnm
eşim izin verdi ama akşam yemekte kaynana eşime kızdı,
nasıl yollarsın elalem bize ne der diye bende konuşmuyorum kaynanayla
aslında biraz üstelesem eşim yollar ama onuda zor durumda bırakmak istemiyorum.
bizim yolculuk kaldı anlaşılan..
eftell :) bende zorla muhabbete gırıyom gıtmee guclubacismile
[/B]
ohhh bi uyku çektim ki sorma

evet ananemler 1 aydır annemde 1 aydır hiç gelmiyodu kendi işimi yapıyodum işte hafta sonundan beri geliyor onuda anlıyorum tamam ama yerde bir iğne dahi görse o iğne için hiç abartmıyorum 2 dk söylenip bagırıyor belkide ben kaldıramıyorum bilmiyorum sinirleniyorum doluyorum aglıyorum sonrada

Ben yemek yedim geldim yeni cvp yazabildim

kimden aldın randevuyu yedıtepeden alı osmandanmı
canım Cem Fıçıcıoğlundan aldım bilirmisin?

Ben ortaokul kabanımı giyiniyorum...

Halen içinde yer varsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Oluyosa negüsel işteeee...bayanssulusmile

Ben kaban diktirdim terzime kenardan bağcıklı
Ama çok sevdiğim için hala eski kabanımı giymekte ısrarcıyım, zorda olsa kapanıyor üzerine de şal atıyorum :)
Bende zorlan kapatıyorum bu seferde göbeğim sıkışıyooo

Canım benimde özel sigorta olmasa valla kalkamam altından..Gider daha uygun biyer bulurdum heralde..
çok pahalı yahuuuu

yaaa kızlar bu nefes darlığı çeken arkadaşlar nasıl baş ediyosunuz ilaç felan kullanıyomusunuz ben çok daralıyorum nefes alamadıkçada ter basıyo böle olan varmı((

cevabini gormedim canim. bakayim bi. senin doktor balgatdaydi sanirim. o zaman oralara yakin bir yerlerde bulusuruz yine. yer konusunu belirleyelim evet. benim icin farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…