- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.241
yok gelmiyo anneminde annesi felcli onu yalnız bırakıp geliyor öğlene kadar durup gidiyor kaynanam gelim demiyor eşim cagıramıyor oda promliyiz biraz anneme kalıyor diye sanırım annemde sınırleniyor ondan yapıyor eşin yapsın akşamları işini diyorda adam zaten 8den snra geliyor anca yemek yiyoz zaten koca gün yalnızın o mutfaga gitse bende peşi sıra gidiyorum sıkılıyorum ,
zarife hiç sorma dayanamıyorum artık bi türlü durduramıyorum kendimi aglıyorum hala oda sancım var sanıyor ama onuda önemsemiyor zaten bu gerginlikle başlıcak sancılarım onada aglıyorum ortaya karıışık aglıyorum
demin mutfaga gittim yemeğin içine su koyda ısıt dedi
neyse sorun değil yaptım ama yapmamam gerek aslında koydum ocaga geldim yine canım çok sıkıın gerçekten bilemiyorum ,
simenay dün ddimki anneme dr gidince dr derse kpompe yatış (şuan biraz emin değiliz belki durum değişir diye düşünüyoruz) o zaman kadın tutucaz dedim(maddi durumumuz oldukca salantıda dedim gibi dün 24 milyara çıktı tüp bebek denemelerimiz ve ucu ucuna geciniyoruz çoğu ay içerdeyiz) bozuldu siz zaten paranıza göre yaşamıyorsunuz paranızı yaşantınıza uyduruyosunuz vs vs sonra ben sana 3 ay baktım zaten yine bakarım ama memet hiç yardımcı olmuyor bilmem ne dedi sonra dün pişman oldum öyle dedim diye fakat bu sabah sanki hiç bişi konuşmamış gibiyiz
nasıl oluyor o pro üyelik..Kk Pro Üyeyimde ondan.
neden değiştirdin bebişlerin isimlerini selinus? ceylin melek, göktürk doruk iki ismide mi attın?sağol canım benim evet iki isim zor ama çok kısa olucak tek isimle de
ay şu ana baba adı koyanları hiç anlamıyorum ne alakaysa:mymeka:Ben kendim için diyorum, iki isim olmaz inşallah diye, benim adam anasının adını koymaya çalışıyor da..
senin annenmi bunu yapan.. canım benim annemde haftada en az 2 gün gelir yemeği, ütüyü yapar eşimin iç çamaşırlarına warana kadar annem ütüler o da bana dio bazen çok dağınıksın falan die ama ben hiç onun lafını kötü anlamamki, geçen mesela ewi süpürüken halıların koltukların altınıda süpür sil dedim yok yaa başka emriniz war mı dedi bnde yapıosan tam yap bari bişeye benzesin yemeği bende yapıyorum zorlandıklarımı sen yap bari dedim yada bırak hiçbirini yapma dedim... sanırım seni hamilelik depresif bi hale sokmuş bişiy yok bunda annen dese nolcak gri olmuş sarı olmuş, iyisini yap o zamn desırnaşık şeypaylaşmam gerek
bildi üzre dr demesine göre sürekli yatmam gerek ya
sa bah eşim kahvaltı koydu bana yedim bende tekrar yattım annem banyoyu wc fayanslarını falan yıkadı banyo dolaplarını temizledi ama lafın bini bin para
sürekli eleştiryo o niye böyle bu niye böyle
yok beyaz camaşırlarım azmış gri olmuş
en sonunda az önce kahvaltın bile duruyor dedş
çıldırdım yattım yerden bagırdım
yeter ya dedim yatıyorum bilmiyoyormusun böyle yapcaksan gelme istemiyorunm gelmeni dedim
aglıyorum şimdide fakat o bana trip atıyor sabahtan beni gerim gerim gerildim sizce haksızmıyım
ve dedimki kalkıp yapım ama erken dogum yaparsam bugün sakın gelme yanıma dedim vicdanında rahat olsun dedim
siz olsanız ne yapardınız
allah allah neden ki acaba o da sorunlu bi dönem yaşıyordur belki.. bnce sen bunu tatlı dille annene belirtebilirsin anne bak o benim kocam sen böle konuşunca ben etkileniyorum, kafama takıyorum sürekli de sewmiyomusun de mehmeti bi yanlışınımı gördün de..ve benim annem eşimi sevniyor galiba sürekli memete soyle sacını kessin çok yemek yemesin yok memet ne bicim giyinmiş yok memetin gömlekleirni ben ütülemem
nede böyle anlamadım
eşim bişeyin farklında değil ama ben çok üzülüyorum şahsen sevmesini isterimki evlendimizde böyle değildi hamile kaldımdan beri annem cok acayip
günaydıııınnn annişleropuyorumnanaktan..SNOW MASALLAH BEBİKİNEE.......ocak anneleri dökülmeye baslamış kızlar birinin normal dogum olmus ama hiç dikişim olmadı yazmış insalllllahhh bizimde öyle oluuurrr..hemen gelsede zaman dogursak alsak kucaklarımıza..sabırsızlanıorum..delikafadulden
yok gelmiyo anneminde annesi felcli onu yalnız bırakıp geliyor öğlene kadar durup gidiyor kaynanam gelim demiyor eşim cagıramıyor oda promliyiz biraz anneme kalıyor diye sanırım annemde sınırleniyor ondan yapıyor eşin yapsın akşamları işini diyorda adam zaten 8den snra geliyor anca yemek yiyoz zaten koca gün yalnızın o mutfaga gitse bende peşi sıra gidiyorum sıkılıyorum ,
zarife hiç sorma dayanamıyorum artık bi türlü durduramıyorum kendimi aglıyorum hala oda sancım var sanıyor ama onuda önemsemiyor zaten bu gerginlikle başlıcak sancılarım onada aglıyorum ortaya karıışık aglıyorum
demin mutfaga gittim yemeğin içine su koyda ısıt dedi
neyse sorun değil yaptım ama yapmamam gerek aslında koydum ocaga geldim yine canım çok sıkıın gerçekten bilemiyorum ,
simenay dün ddimki anneme dr gidince dr derse kpompe yatış (şuan biraz emin değiliz belki durum değişir diye düşünüyoruz) o zaman kadın tutucaz dedim(maddi durumumuz oldukca salantıda dedim gibi dün 24 milyara çıktı tüp bebek denemelerimiz ve ucu ucuna geciniyoruz çoğu ay içerdeyiz) bozuldu siz zaten paranıza göre yaşamıyorsunuz paranızı yaşantınıza uyduruyosunuz vs vs sonra ben sana 3 ay baktım zaten yine bakarım ama memet hiç yardımcı olmuyor bilmem ne dedi sonra dün pişman oldum öyle dedim diye fakat bu sabah sanki hiç bişi konuşmamış gibiyiz
paylaşmam gerek
bildi üzre dr demesine göre sürekli yatmam gerek ya
sa bah eşim kahvaltı koydu bana yedim bende tekrar yattım annem banyoyu wc fayanslarını falan yıkadı banyo dolaplarını temizledi ama lafın bini bin para
sürekli eleştiryo o niye böyle bu niye böyle
yok beyaz camaşırlarım azmış gri olmuş
en sonunda az önce kahvaltın bile duruyor dedş
çıldırdım yattım yerden bagırdım
yeter ya dedim yatıyorum bilmiyoyormusun böyle yapcaksan gelme istemiyorunm gelmeni dedim
aglıyorum şimdide fakat o bana trip atıyor sabahtan beni gerim gerim gerildim sizce haksızmıyım
ve dedimki kalkıp yapım ama erken dogum yaparsam bugün sakın gelme yanıma dedim vicdanında rahat olsun dedim
siz olsanız ne yapardınız
canım çok üzmüşsün kendini.kıyamam ama böyle yaparsan sancın başlar bak gerilmemen lazım.annende sanırım bunalmış baksana anneannenede bakıyormuş kolay değil.tavrı yanlış ama bunu kabul ediyorum.eşinle ilgili konuşmasıda yanlış.sakin olmaya çalış bebeğin için.annenide yolla biraz dinlensin.ama sen bişey yapma eşin gelince oyapar.eminim kötülüğüne konuşmuyordur sinirleri bozuk demekki.ve benim annem eşimi sevniyor galiba sürekli memete soyle sacını kessin çok yemek yemesin yok memet ne bicim giyinmiş yok memetin gömlekleirni ben ütülemem
nede böyle anlamadım
eşim bişeyin farklında değil ama ben çok üzülüyorum şahsen sevmesini isterimki evlendimizde böyle değildi hamile kaldımdan beri annem cok acayip
]
neden değiştirdin bebişlerin isimlerini selinus? ceylin melek, göktürk doruk iki ismide mi attın?
canım Melek ve Doruk gitti Melek diye sevilmeyen biri yüzünden Melek gitti Doruk ta annem yüzünden gitti soğuttu beni isimden :))
inşalah olmaz cnmÇok hızlı yazıyor herkes kız, yetişemiyorum dur :)
Ben de çatlamadım hiç, annemde de yoktur...
Bakalım olmaz inşallah...
Napmaya karar verdin, gidecek misin Alanya'ya?
ohhh bi uyku çektim ki sormaeftell :) bende zorla muhabbete gırıyom gıtmee guclubacismile
[/B]
maşallah canım erkenden bir sürü iş yapmışsın..o pahalı kremelrden aldım bakalım doğumdan sonra görücez marifetini..
QUOTE]
eet cm bugün öyle oldu , bu ne kemeriymiş ne işe yarıyo?
hıh benim basen yerlerinde var çatlak birde göyüslerim çatladı.benım catlamadık yerım yok dunde dedıydım buarada acı gercek goguslerımde catlamıs fisfisfis
kocam benı begenmıcek dogumdan sora
onlar kendilerine baksın benimki anlamıyo çatlaktan diyoki çamaşırın izi çıkmış kaydirigubbakcemile3
cnm benim sen uyurken ben fink atıyodum sitede sıkıldım kimse yazmadı bana Çok üzgünüm çoookcnm hayırlı uğurlu olsun,bol bol havalndır da çıksın kokusu benimki hala mobilya kokus taşıyor biraz,her gün havalandırıyorum
oyyy kıyamam ne konuşmak istiyon ben konuşim seninlezemuszemus
sanırım bir derdim vara konu acmam gerek
çok takıyoruz bu dönemler kafamıza,benimde evimde yenilerim eski oldu valla ama hiç takma o senin annen kötü bir niyetle söyledigini sanmıyorum, keşke benim annemde gelse dese şu şöyle bu böyle benim annem evime bile gelmiyo,şimdide alanyaya gitti zaten...
]
nasıl oluyor o pro üyelik..
neden değiştirdin bebişlerin isimlerini selinus? ceylin melek, göktürk doruk iki ismide mi attın?
ay şu ana baba adı koyanları hiç anlamıyorum ne alakaysa:mymeka:
senin annenmi bunu yapan.. canım benim annemde haftada en az 2 gün gelir yemeği, ütüyü yapar eşimin iç çamaşırlarına warana kadar annem ütüler o da bana dio bazen çok dağınıksın falan die ama ben hiç onun lafını kötü anlamamki, geçen mesela ewi süpürüken halıların koltukların altınıda süpür sil dedim yok yaa başka emriniz war mı dedi bnde yapıosan tam yap bari bişeye benzesin yemeği bende yapıyorum zorlandıklarımı sen yap bari dedim yada bırak hiçbirini yapma dedim... sanırım seni hamilelik depresif bi hale sokmuş bişiy yok bunda annen dese nolcak gri olmuş sarı olmuş, iyisini yap o zamn desırnaşık şey
canım annem normal söylemiyorki sinirleniyor sesini yükseltiyor bas bas bagırıyor öteki odan kafam çekmiyor kaldıramıyorum sinirleirm zaten harap olmuş durumda cuma günü dogum yapacağım diye hastaneye koştuk çok değişik bişi erken dogum riski taışmak her an tetikte duruyorum yaptındada teşekkür ederim sen olmasan ben ne yapardım diyorunm ben olmasam seni köpekler yemez diyor snei ben paklıyorum diyo o anne ama bende onun evladıyım gelini değilimki yapıyosa bana yapıyo ne memete yapıyo ne başkasına bende anneyim hepimiz gibi cocumuzun burdundan getirince o işin ne anlamı kalıyor benim için kalmıyor en azından bir an önce gitsin diyebekliyorum bana hassas davranılması gerek diye düşünüyorum ama
allah allah neden ki acaba o da sorunlu bi dönem yaşıyordur belki.. bnce sen bunu tatlı dille annene belirtebilirsin anne bak o benim kocam sen böle konuşunca ben etkileniyorum, kafama takıyorum sürekli de sewmiyomusun de mehmeti bi yanlışınımı gördün de.. bişi demiyor öyle diyince ben öyle istiyorum diyip duruyo veya utanıyo veya gülüyo hay allahım neden semviyim vs diyo
ya şimdi anlamadığım dikişli olması daha iyi değilmi öyle fallofoş olmuş şekilde dikmeden bırakmalarımı daha iyi oluyor yani, dikiş olunca eski haline kadra dikmiolarmı?
Canım, annen bütün yük kendine kalmış diye kızıyor bence, kayınvalidende gelse yapsa azıcık böyle davranmazdı sana, ama onu da anlamaya çalış sende Gülencim, bak kendin diyorsun felçli annesini bırakıp geliyor diye, annende çok dolmuş bence, annene iyilikle söyle, eşimde yapıyor de, sende iyi ki varsın, kendimi seninle güvende hissediyorum v.s. diye biraz gönül alıcı sözler söyle, belki de böyle şeyler duymak istiyordur..
canım Cem Fıçıcıoğlundan aldım bilirmisin?kimden aldın randevuyu yedıtepeden alı osmandanmı
Oluyosa negüsel işteeee...bayanssulusmileBen ortaokul kabanımı giyiniyorum...
Halen içinde yer varsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Bende zorlan kapatıyorum bu seferde göbeğim sıkışıyooo
Ben kaban diktirdim terzime kenardan bağcıklı
Ama çok sevdiğim için hala eski kabanımı giymekte ısrarcıyım, zorda olsa kapanıyor üzerine de şal atıyorum :)
Canım benimde özel sigorta olmasa valla kalkamam altından..Gider daha uygun biyer bulurdum heralde..Annemin ince bi montu var, onu verdi, önü kapanıyor.
Onu giyip üzerime kalın bir şal sarıyorum.
Yeni birşey almayacağım, zaten izne çıkınca fazla ihtiyacım olmayacak.
Hayırlısı olsun Beknurcum, inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun.
Yeditepe Üniv. Hast. benim evime çok yakın, orda doğum yaparsan gelirim seni görmeye...
Kadıköy Şifa'nın muayene ücreti de yeni yılla birlikte 190 TL olmuş, ben sadece %20'sini ödüyorum.
Sağşık sigortası olmasa hayatta başa çıkamazdım...
FTY, sana cevap yazmıştım ellerimdeki uyuşma ile ilgili, gördün mü? Buluşma 30 Ocakta mı olacak şimdi..? Benim doktor randevum o gün saat 13:00 da, bir aksilik olmazsa doktordan sonra gelirim yanınıza, nerde buluşacağımıza da karar verelim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?