- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.261
yaaa kızlar bu nefes darlığı çeken arkadaşlar nasıl baş ediyosunuz ilaç felan kullanıyomusunuz ben çok daralıyorum nefes alamadıkçada ter basıyo böle olan varmı((
cnm maşşşallah ne güsel haberler ile gelişmsin,senin boyuna bakarak mı sezeryan dedi
günaydıııınnn annişleropuyorumnanaktan..SNOW MASALLAH BEBİKİNEE.......ocak anneleri dökülmeye baslamış kızlar birinin normal dogum olmus ama hiç dikişim olmadı yazmış insalllllahhh bizimde öyle oluuurrr..hemen gelsede zaman dogursak alsak kucaklarımıza..sabırsızlanıorum..delikafadulden
SnowWhiteQueen doktordan guzel haberlerle gelmişsin maşallah canım bebişine.
yaaa kızlar bu nefes darlığı çeken arkadaşlar nasıl baş ediyosunuz ilaç felan kullanıyomusunuz ben çok daralıyorum nefes alamadıkçada ter basıyo böle olan varmı((
hoşgeldin cnm, nasılsın bebeğin nasıl sende özletin kendini..kızlar nasılsınız sizleri çok özledim
bu arada annem gıttı artıkın doya doya aglarım olumunekankayizsmile[/QUOTE
kes kız ağlamayı bebekine yazık sonra çocuk annemi ağlatı diye annanesine düşman olucak :))
kızlar nasılsınız sizleri çok özledim
Beeennn dee baş edemiyorum ne mide yanması var nede sık tuvalete cıkma o kadarda su ıcıyorum ama tek derdim nefes darlığı yani sanki aldıgım nefes yetmıyor gibi ozellikle akşamları daa cok oluyor.
Ben yemek yedim geldim yeni cvp yazabildim
canım Cem Fıçıcıoğlundan aldım bilirmisin?
Oluyosa negüsel işteeee...bayanssulusmile
Bende zorlan kapatıyorum bu seferde göbeğim sıkışıyooo
Canım benimde özel sigorta olmasa valla kalkamam altından..Gider daha uygun biyer bulurdum heralde..
çok pahalı yahuuuu
kızlar nasılsınız sizleri çok özledim
canım yaa mide yanması felan bende de yok ama nefes alamayınca midem bulanıyo sanki kalbim sıkıştırıyo midemi akşamları daha çok oluyo özellikle geceleri boğulacak gibi oluyorum az bi iş yapsam nefessiz kalıyorum sanki kaçınca haftadasın eylül
bak hala ağlarım diyooobu arada annem gıttı artıkın doya doya aglarım olumunekankayizsmile
baya bi zamandır giremiyorum ama başıma bi sürü iş geldi yine
neyse sizler nasılsınız ayy ben sizleri çok özlemişim yaaaa :sinifsinif:
ben 34. haftadayım canım sen kacıncı haftadasın
hoşgeldin cnm, nasılsın bebeğin nasıl sende özletin kendini..
hoşgeldin canım nasılsın????
Canım heoşgeldin...
Nasılsın, bebiş nasıl?
sağolun canlarım bebişte bende çok iyiyiz allaha şükür küçük bi olay atlattım bende daha yeni evimin mutfağı yandı temizlikle uğraşıyorum kaç zamandır canım çıktı valla bugün nefes aldım da bi sizlerle görüşeyim dedim
Fty, evet benim doktor Balgat ta, biraz yakın bir yerler olursa, benim için iyi olur evet, yoksa cee deyip kaçmak zorunda kalırım, benim sohbetimden maruz kalmanızı istemem, uzun uzun oturup sizi baymak isterim lütfen :))
bende 32.haftdayım canım doktoruna sordunmu neden olurmuş
sağolun canlarım bebişte bende çok iyiyiz allaha şükür küçük bi olay atlattım bende daha yeni evimin mutfağı yandı temizlikle uğraşıyorum kaç zamandır canım çıktı valla bugün nefes aldım da bi sizlerle görüşeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?