2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eftell aşkk olsunn bende dıyorum nerde bu kara kız akannehir

beknur cem i duydumda acaba ıyımı yaptın ya cok un yapmış dr her soruna cvp vercekmı o yurt dısına falanda gıdıyodur

bu arada annem gıttı artıkın doya doya aglarım olumunekankayizsmile

yaaa kızlar bu nefes darlığı çeken arkadaşlar nasıl baş ediyosunuz ilaç felan kullanıyomusunuz ben çok daralıyorum nefes alamadıkçada ter basıyo böle olan varmı((

Beeennn dee baş edemiyorum ne mide yanması var nede sık tuvalete cıkma o kadarda su ıcıyorum ama tek derdim nefes darlığı yani sanki aldıgım nefes yetmıyor gibi ozellikle akşamları daa cok oluyor.

cnm maşşşallah ne güsel haberler ile gelişmsin,senin boyuna bakarak mı sezeryan dedi

sağol canım:) evet boyuma bakarak öyle dedi 150cm altı sezaryen oluyor direkt ben de tam sınırdayım muhtemelen normal yapamazsın dedi ama yien de çatı muayenesinde kesinleşecek...

teşekkürler teyzesi :) hayırlısıyla bir doğsalar:)

SnowWhiteQueen doktordan guzel haberlerle gelmişsin maşallah canım bebişine.

çok şükür canım...darısı herkese inşallah...teşekkürler:)

yaaa kızlar bu nefes darlığı çeken arkadaşlar nasıl baş ediyosunuz ilaç felan kullanıyomusunuz ben çok daralıyorum nefes alamadıkçada ter basıyo böle olan varmı((

canım ben şu an çok iyiyim o konuda ama 4-5. aylarda kötüydüm bebek dönünce rahatladım...o zamanlar he fırsatta camdan dışarı uzatıyordum kafamı ama çok da bir çözümü yok galiba az az ye ki miden de baskı yapmasın....o zaman biraz daha rahat oluyor...

bu arada Sinopta mı yaşıyorsun,oralı mısın? orda yaşam nasıl bana biraz bahseder misin???

baya bi zamandır giremiyorum ama başıma bi sürü iş geldi yine
neyse sizler nasılsınız ayy ben sizleri çok özlemişim yaaaa :sinifsinif:

Beeennn dee baş edemiyorum ne mide yanması var nede sık tuvalete cıkma o kadarda su ıcıyorum ama tek derdim nefes darlığı yani sanki aldıgım nefes yetmıyor gibi ozellikle akşamları daa cok oluyor.

canım yaa mide yanması felan bende de yok ama nefes alamayınca midem bulanıyo sanki kalbim sıkıştırıyo midemi akşamları daha çok oluyo özellikle geceleri boğulacak gibi oluyorum az bi iş yapsam nefessiz kalıyorum sanki kaçınca haftadasın eylül

Çok pahalı, sorma...
Zaten kendi karşılayarak doğum yapan pek yok Şifa'da, herkesin sağlık sigortası var :)
Doğum dediğin her yerde aynı işlem, bunlar otel hizmetine para alıyorlar valla...
Benim muayene ve tahlillerinin %80'ini, doğumun tamamını ödüyor sigortam.

kızlar nasılsınız sizleri çok özledim

Canım heoşgeldin...
Nasılsın, bebiş nasıl?

ben 34. haftadayım canım sen kacıncı haftadasın

biz kızçemle yemeğimizi ocağa koyduk,bulaşıklarımızı toparladık,çamaşırlarımız attık makineye,birazdan da sereriz,taze meyvelerimizii de sıktık,ama yorulduk

Fty, evet benim doktor Balgat ta, biraz yakın bir yerler olursa, benim için iyi olur evet, yoksa cee deyip kaçmak zorunda kalırım, benim sohbetimden maruz kalmanızı istemem, uzun uzun oturup sizi baymak isterim lütfen :))

Fty, evet benim doktor Balgat ta, biraz yakın bir yerler olursa, benim için iyi olur evet, yoksa cee deyip kaçmak zorunda kalırım, benim sohbetimden maruz kalmanızı istemem, uzun uzun oturup sizi baymak isterim lütfen :))

kaydirigubbakcemile3

Efecrincim anlatsana ya bebek nasıl, kaç haftalık oldunuz, başına ne geldi?
Biz iyiyiz, herşey yolunda çok şükür...

çok geçmiş olsun canım yaa..Allah beteriden saklasın...iyi olmanıza sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…