- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.281
Canım merhaba, bende benim adamı sürekli yatakta itekleyip tekmeleyenlerdenim, birde horluyor sorma, zaten uyuyamıyorum, sinir oluyorum çıkardığı seslere, geeçn gün öyle bir tekme attım ki, neye uğradığını şaşırdı, yatakları ayıracaz sanırım.. Bu arada elimdeki uyuşmayı sormuşsun, evet devam ediyor ama çok rahatsız edecek boyutta değil, ayaklarımda uyuşmaya başladı, özellikle sabahları yataktan kalkınca bir süre üstüne basmakta zorlanıyorum ama sonra geçiyor, doktora sormuştum bende, ileri derece de olmadığı sürece bişey olmaz normal demişti, çok rahatsız olursan haber ver dedi, ama dediğim gibi şu an çok rahatsızz etmiyor beni, ellerim için aç-kapa egzersizi yapıyorum, parmaklarımı oynatıyorum, iyi geliyor..
sanırım bir derdim vara konu acmam gerek
efecrin Hoşgeldin canım nasılsın , umarım kotu bir şey yoktur.
kaydirigubbakcemile3
Efecrincim anlatsana ya bebek nasıl, kaç haftalık oldunuz, başına ne geldi?
Biz iyiyiz, herşey yolunda çok şükür...
çok geçmiş olsun canım yaa..Allah beteriden saklasın...iyi olmanıza sevindim:)
Fty, evet benim doktor Balgat ta, biraz yakın bir yerler olursa, benim için iyi olur evet, yoksa cee deyip kaçmak zorunda kalırım, benim sohbetimden maruz kalmanızı istemem, uzun uzun oturup sizi baymak isterim lütfen :))
sağolun canlarım bebişte bende çok iyiyiz allaha şükür küçük bi olay atlattım bende daha yeni evimin mutfağı yandı temizlikle uğraşıyorum kaç zamandır canım çıktı valla bugün nefes aldım da bi sizlerle görüşeyim dedim
efecrin geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim
canım mutfağım yandı yani daha doğrusu 3lü prizim tutuşmuş bulaşık makinem mutfak dolabım yandı çok şükür erken farkına vardı komşularım ama temizliği beni bitirdi
Canım çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş...
buarada saolsun kızlar destek oldunuz bana allah razı olsun sizlerden rabbim şu ezan vaktinde inşallah hepimizin bebişleri zamanında saglıklı şekilde dogsunlar inşallah yarabbim
Aminnn...
Öğle yemeğinde dışarı götürdüler beni, şirketin yakınındaki bir alışveriş merkezine...
Kıtlıktan çıkmış misali yedim, yediklerimi saymayacağım, aranızda hamile falan vardır belki :)
Çoook yemişim çok, nefes alamıyorum arkadaşlar...
Göbeğimin üstüne bir göbek daha bindi valla, çok fenayım...
kızlar benim mide yanmalarım cekilmez oldu bende rennie yi seker gibi kullanır oldum gunde en fazla kac tane olmak lazım ? Cok mu abartıyorum acaba
sağolun canlarım bebişte bende çok iyiyiz allaha şükür küçük bi olay atlattım bende daha yeni evimin mutfağı yandı temizlikle uğraşıyorum kaç zamandır canım çıktı valla bugün nefes aldım da bi sizlerle görüşeyim dedim
canım mutfağım yandı yani daha doğrusu 3lü prizim tutuşmuş bulaşık makinem mutfak dolabım yandı çok şükür erken farkına vardı komşularım ama temizliği beni bitirdi
sağol canım valla bununla kurtulduğuma dua ediyorum allah kimseye göstermesin valla:Saruboceq:
efecrin evde tekmiydin
efecrin çok geçmiş olsun canım allah göstermesin allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?