2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim o ayaklardaki uyusukluk bende cok uzun zamandir var. sabah ilk kalktigimda ya da oturduktan sonra ayaga kalktigimda hep aciyor zaten. ellerim icinde doktor bana B vitamini takviyesi verdi.
Bu arada bugun yeni kayit olan taykara hani su bizim ilk bulusmaya getirecegim bi arkadasim vardi ya iste o. benzer sey onada olmus. doktoru onada B vitamini takviyesi vremis. ve 3 gun icinde gecti diyor. sen de ilaclik degilsin anlasilan ama yinede ilac degilde dogal yollardan B vitamini al bence. ya benimki illet bisi. elleri tam olarak aktif kullanamamak gercekten cok zormus.

efecrin., büyükk gecmiş olsunn

zarife baaga bak gülüm
bende aradda cubuk krakeri agzıma alıp sigra gibi davranıyorum ona böylelikle içmiyorum hamile kalmadan 2 ay önce kesmiştim 1 nefes dahi içmedim dogumdan snrada başlamıcam eşimede bıraktırmaya calışıyom bebik çok rahatsız olur sacımız başıamız sigara kokuyor

sağolun canlarım bebişte bende çok iyiyiz allaha şükür küçük bi olay atlattım bende daha yeni evimin mutfağı yandı temizlikle uğraşıyorum kaç zamandır canım çıktı valla bugün nefes aldım da bi sizlerle görüşeyim dedim [/QUOTE]

çok geçmiş olsun .. Allah beterinden korusun inşallah, nasıl oldu?

kaydirigubbakcemile3

Efecrincim anlatsana ya bebek nasıl, kaç haftalık oldunuz, başına ne geldi?
Biz iyiyiz, herşey yolunda çok şükür...

canım mutfağım yandı yani daha doğrusu 3lü prizim tutuşmuş bulaşık makinem mutfak dolabım yandı çok şükür erken farkına vardı komşularım ama temizliği beni bitirdi

çok geçmiş olsun canım yaa..Allah beteriden saklasın...iyi olmanıza sevindim:)

sağol canım valla bununla kurtulduğuma dua ediyorum allah kimseye göstermesin valla:Saruboceq:

buarada saolsun kızlar destek oldunuz bana allah razı olsun sizlerden rabbim şu ezan vaktinde inşallah hepimizin bebişleri zamanında saglıklı şekilde dogsunlar inşallah yarabbim

çok geçmiş olsun .. Allah beterinden korusun inşallah, nasıl oldu?[/QUOTE]

efecrin geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim

çok teşekkür ederim kızlar :CüvCüv:

kızlar benim mide yanmalarım cekilmez oldu bende rennie yi seker gibi kullanır oldum gunde en fazla kac tane olmak lazım ? Cok mu abartıyorum acaba

giyiniyorum bi taraftan makyaj yapmaya üşeniyorum
zaten yapsammı bilemedim klinikte herkez kokoştur şimdi nişantaşında klinik tin tini tintini geliy hamileler saten elbiseler diz üstü çizmeler

canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.eee tabi temizliğini tahmin edebiliyorum çok zor olur ama çok yorma kendini dinlene dinlene yap.bebişin nasıl ????

canim cok gecmis olsun. sizlere iyiki birsey olmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…