2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bosna sen , senle beni bırak ya biz yeriz dün pizzadan bahseden sendin dimi

ayy verilmiş sadakanız varmış olan mala olsun boşver yeni eşya aldınızmı ?

tatlım sizin tüp bebek mi
ikincisi Allah yardımcın olsun cnm benim riskli hamilelik gerçekten seni çok yıpratmıştır,tabi bi de böle sorunlar eeklennce insan daha da bi zor durumda kalıyor,şu araalr herşeyin üstüne geldiği bi dönem yaşıyorsun sanırım,anneylede bu nasıl konuşulur kırmadan incitmeden orası da zor işte,ama bu şekilde AĞLAYARAK,ÜZÜLÜREK,SANCINI SANCINA SANCI EKLİYEREKgeçireceğine,alıp karşına konuşmak en mantıklısı bunu bir an önce yap,ve annene kırmadan bir derdin mi var diye sor belkide canı başka bişeye sıkılıyordur ve kendine engel olamıyor sana yansıtıyordur cnm

ohhh yarasın canımcım yediklerin hem sana hem minik delikanlıya afiyet şeker olsun.şirketteki yemekle doymazki zaten insan.yani ben kesin doymamcokacimcoook.

günde 5-6 tane kullanabilirsin cnm

Demekkki tam sınırda alıyormusum, allahtan daha 5 i gecmedim

[
yok canım allahtan pazar günüydü ve bizde bebeğe yatak bakmaya gitmiştik izmitteydik biz eve gelene kadar itfahiye eve girmişti çok şükür pek fazla bişey yoktu erken fark etmişler

Cok gecmislerrr olsun

[

canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.eee tabi temizliğini tahmin edebiliyorum çok zor olur ama çok yorma kendini dinlene dinlene yap.bebişin nasıl ????

ayy hiç sorma yazcım anam ağladı desem yeridir yani kaydirigubbakcemile3 gerçekten annem de baya bi yoruldu kadıncağız 1 hafta sürdü temizlik var sen düşün halimizi
bitti çok şüküüüüürrrrr:lepi:

canim cok gecmis olsun. sizlere iyiki birsey olmamis.

ayy verilmiş sadakanız varmış olan mala olsun boşver yeni eşya aldınızmı ?

sağolun canlarım bulaşık makinemi yeniledim mutfak dolaplarım değişti birde biz evde olmadığımız için çelik kapı kırıldı hepsini değiştirmek zorunda kaldık tabi ammman valla eşya gözümde değil bebeğime bana kocama bişey olmadı ya gerisi yalan

Ya hiç aklımda yoktu canım aslında dedi ya rüyamda gordumm tüttürüyordum direniyorum yeminliyim cunku :)

Çok geçmiş olsun canım

eylülcüm bende panik atak tedavisi gördüm 6 ay ilaç kullandım geçti çok şükür sen hala kullanıyomusun ilaç
Bende 6 ay kullandım 2 ilaç geçmişdi canım ya ama hamillikle birlikte yeniden basladı ama cok sukurki ilk başlardaki gibi değil.Hamileyken ılaç kullanmadım en son gittiğimde pasiflora yazdı doktorum ama onuda ben içmedim

giyiniyorum bi taraftan makyaj yapmaya üşeniyorum
zaten yapsammı bilemedim klinikte herkez kokoştur şimdi nişantaşında klinik tin tini tintini geliy hamileler saten elbiseler diz üstü çizmeler

İnşallah guzel haberlerle gelirsin yap yap sooyle guzel makyajını usenme ben evde bile makyaj yaparım moralin duzelir hem

çok geçmiş olsun .. Allah beterinden korusun inşallah, nasıl oldu?

çok teşekkür ederim kızlar :CüvCüv:[/QUOTE]

EFECRİN; Canım çok geçmiş olsun sana aman dikkat et kendine verilmiş sadakanız varmış nasılsın bebeğin nasıl özlettin kendini yoksa eve internetmi aldınız?

taze meyve sucu :)
evet benimki tüp bebek ikinci denemede hamile kaldım çok şükür aslında hiç kötü dğeildi çok güzeldi ilk 3 ay ben bişi olmasın diye sürekli yuattım ama istedim zamanda haftada bi falan dışarı çıktım balkonda oturdum yazdı ya şimdi 1 haftadır mecbur yatıyorum ve bişile3re mecbur kalmak zaten bir kere kafadan insanı sıkıyor tbai bebeğim gelmesinde yatmaya mecburuz annemle konuşacağımn ancak bu halimi bi atmam gerek çok duygusalım hemen konuşma esnasında aglarım kendimi biliyorum oda cocukmusun aglıyosun vs diyo sonra zaten bende film kopuyo

Bosna;
Homidi gırtlak tıkın sen oğluşunu doğururken ve doğurduktan sonra anlatacaklarına gülmezmiyim çektiğin acılar beni güldürecek kızım senin boyun ne posun ne ? Dikkat et biraz kendine kızıyorum
Aşırı kilolu bebekte hiperglisemi yada hipoglisemi çıkıyor..Bebeğim tombiş olsun diye de tıkınma o kadar kızdım walla sana

Ne yedin söylesenee :1ninca::1ninca:

bosna sen , senle beni bırak ya biz yeriz dün pizzadan bahseden sendin dimi

Yok canım, ben değildim, bana hamurişi yasak...
Zaten o yüzden diğerlerini böyle fil gibi yutuyorum :)
Beknurdu galiba pizza yiyen...

ohhh yarasın canımcım yediklerin hem sana hem minik delikanlıya afiyet şeker olsun.şirketteki yemekle doymazki zaten insan.yani ben kesin doymamcokacimcoook.

Sağol Yazcım...
Evet şirketteki yemekle doymuyorum ama o zaman böyle nefes alamama problemim de olmuyor tabi kaydirigubbakcemile3
Dışarı çıkınca gözüm dönüyor, 90 kiloluk adamlardan bile çok yedim, hep dalga geçtiler benimle :kedi:

ayhh ölücem gülmekten hepimiz açız açç :)))ALLAH doyursun gözümüzü :))

Ayy, ben böyle değildim eski aylarda, bu bıdıklar büyüdükçe karnımızı daha çok acıktırıyorlar galiba...

zarifee canım bende rüyamda goruyorum hemde hamile görüyorum kendimi ve içiyorum görüyorum
ben zaten bi kere içsem , içlilikle 1 ay aglarım herhalde :sinifsinif:
ben bugün dışarıdan bişi yemeliyim

ayyy tatlım gülüm mi ağlim mi bilemedim,inan gülmekten gözlerimden yaş geldi
çocuk mjsun sen diyor ben de film kopuyor
kız siz gelin kaynana olmuşsunuz yakaydirigubbakcemile3
ama dediğim gibi annenin bi dedi vardır gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…