- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.301
yok gelmiyo anneminde annesi felcli onu yalnız bırakıp geliyor öğlene kadar durup gidiyor kaynanam gelim demiyor eşim cagıramıyor oda promliyiz biraz anneme kalıyor diye sanırım annemde sınırleniyor ondan yapıyor eşin yapsın akşamları işini diyorda adam zaten 8den snra geliyor anca yemek yiyoz zaten koca gün yalnızın o mutfaga gitse bende peşi sıra gidiyorum sıkılıyorum ,
zarife hiç sorma dayanamıyorum artık bi türlü durduramıyorum kendimi aglıyorum hala oda sancım var sanıyor ama onuda önemsemiyor zaten bu gerginlikle başlıcak sancılarım onada aglıyorum ortaya karıışık aglıyorum
demin mutfaga gittim yemeğin içine su koyda ısıt dedi
neyse sorun değil yaptım ama yapmamam gerek aslında koydum ocaga geldim yine canım çok sıkıın gerçekten bilemiyorum ,
simenay dün ddimki anneme dr gidince dr derse kpompe yatış (şuan biraz emin değiliz belki durum değişir diye düşünüyoruz) o zaman kadın tutucaz dedim(maddi durumumuz oldukca salantıda dedim gibi dün 24 milyara çıktı tüp bebek denemelerimiz ve ucu ucuna geciniyoruz çoğu ay içerdeyiz) bozuldu siz zaten paranıza göre yaşamıyorsunuz paranızı yaşantınıza uyduruyosunuz vs vs sonra ben sana 3 ay baktım zaten yine bakarım ama memet hiç yardımcı olmuyor bilmem ne dedi sonra dün pişman oldum öyle dedim diye fakat bu sabah sanki hiç bişi konuşmamış gibiyiz
Öğle yemeğinde dışarı götürdüler beni, şirketin yakınındaki bir alışveriş merkezine...
Kıtlıktan çıkmış misali yedim, yediklerimi saymayacağım, aranızda hamile falan vardır belki :)
Çoook yemişim çok, nefes alamıyorum arkadaşlar...
Göbeğimin üstüne bir göbek daha bindi valla, çok fenayım...
günde 5-6 tane kullanabilirsin cnm
yok canım allahtan pazar günüydü ve bizde bebeğe yatak bakmaya gitmiştik izmitteydik biz eve gelene kadar itfahiye eve girmişti çok şükür pek fazla bişey yoktu erken fark etmişler
Cok gecmislerrr olsun
[
dışarı çık 1,2 tur at gel geçer..yaaa kızlar bu nefes darlığı çeken arkadaşlar nasıl baş ediyosunuz ilaç felan kullanıyomusunuz ben çok daralıyorum nefes alamadıkçada ter basıyo böle olan varmı((
kızlar nasılsınız sizleri çok özledim
canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.eee tabi temizliğini tahmin edebiliyorum çok zor olur ama çok yorma kendini dinlene dinlene yap.bebişin nasıl ????
canim cok gecmis olsun. sizlere iyiki birsey olmamis.
ayy verilmiş sadakanız varmış olan mala olsun boşver yeni eşya aldınızmı ?
Ya hiç aklımda yoktu canım aslında dedi ya rüyamda gordumm tüttürüyordumefecrin., büyükk gecmiş olsunn
zarife baaga bak gülüm
bende aradda cubuk krakeri agzıma alıp sigra gibi davranıyorum ona böylelikle içmiyorum hamile kalmadan 2 ay önce kesmiştim 1 nefes dahi içmedim dogumdan snrada başlamıcam eşimede bıraktırmaya calışıyom bebik çok rahatsız olur sacımız başıamız sigara kokuyor
Çok geçmiş olsun canımsağolun canlarım bebişte bende çok iyiyiz allaha şükür küçük bi olay atlattım bende daha yeni evimin mutfağı yandı temizlikle uğraşıyorum kaç zamandır canım çıktı valla bugün nefes aldım da bi sizlerle görüşeyim dedim
Bende 6 ay kullandım 2 ilaç geçmişdi canım ya ama hamillikle birlikte yeniden basladı ama cok sukurki ilk başlardaki gibi değil.Hamileyken ılaç kullanmadım en son gittiğimde pasiflora yazdı doktorum ama onuda ben içmedimeylülcüm bende panik atak tedavisi gördüm 6 ay ilaç kullandım geçti çok şükür sen hala kullanıyomusun ilaç
giyiniyorum bi taraftan makyaj yapmaya üşeniyorum
zaten yapsammı bilemedim klinikte herkez kokoştur şimdi nişantaşında klinik tin tini tintini geliy hamileler saten elbiseler diz üstü çizmeler
ohhh yarasın canımcım yediklerin hem sana hem minik delikanlıya afiyet şeker olsun.şirketteki yemekle doymazki zaten insan.yani ben kesin doymamcokacimcoook.
çok geçmiş olsun .. Allah beterinden korusun inşallah, nasıl oldu?
hoşgeldin cnm ve çokk geçmiş olsunbaya bi zamandır giremiyorum ama başıma bi sürü iş geldi yine
neyse sizler nasılsınız ayy ben sizleri çok özlemişim yaaaa :sinifsinif:
nerdesin sen yaw bi war bi yoksun unuttuk seni heeeeolumunekankayizsmile
bosna sen , senle beni bırak ya biz yeriz dün pizzadan bahseden sendin dimi
ohhh yarasın canımcım yediklerin hem sana hem minik delikanlıya afiyet şeker olsun.şirketteki yemekle doymazki zaten insan.yani ben kesin doymamcokacimcoook.
ayhh ölücem gülmekten hepimiz açız açç :)))ALLAH doyursun gözümüzü :))
ayhh ölücem gülmekten hepimiz açız açç :)))ALLAH doyursun gözümüzü :))
taze meyve sucu :)
evet benimki tüp bebek ikinci denemede hamile kaldım çok şükür aslında hiç kötü dğeildi çok güzeldi ilk 3 ay ben bişi olmasın diye sürekli yuattım ama istedim zamanda haftada bi falan dışarı çıktım balkonda oturdum yazdı ya şimdi 1 haftadır mecbur yatıyorum ve bişile3re mecbur kalmak zaten bir kere kafadan insanı sıkıyor tbai bebeğim gelmesinde yatmaya mecburuz annemle konuşacağımn ancak bu halimi bi atmam gerek çok duygusalım hemen konuşma esnasında aglarım kendimi biliyorum oda cocukmusun aglıyosun vs diyo sonra zaten bende film kopuyo
hasret şu resmini deişsen ne güzel olur hee, bebek çok sert bakıyo bakamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?