- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.321
çok teşekkür ederim kızlar :CüvCüv:
hasret şu resmini deişsen ne güzel olur hee, bebek çok sert bakıyo bakamıyom
hasret şu resmini deişsen ne güzel olur hee, bebek çok sert bakıyo bakamıyom
Bosna;
Homidi gırtlak tıkın sen oğluşunu doğururken ve doğurduktan sonra anlatacaklarına gülmezmiyim çektiğin acılar beni güldürecek kızım senin boyun ne posun ne ? Dikkat et biraz kendine kızıyorum
Aşırı kilolu bebekte hiperglisemi yada hipoglisemi çıkıyor..Bebeğim tombiş olsun diye de tıkınma o kadar kızdım walla sana
Ne yedin söylesenee :1ninca::1ninca:
olmazzzzzzzzzzzz.benim canım çeker sonra:umursamaz: delikafaduldenBosna;
Homidi gırtlak tıkın sen oğluşunu doğururken ve doğurduktan sonra anlatacaklarına gülmezmiyim çektiğin acılar beni güldürecek kızım senin boyun ne posun ne ? Dikkat et biraz kendine kızıyorum
Aşırı kilolu bebekte hiperglisemi yada hipoglisemi çıkıyor..Bebeğim tombiş olsun diye de tıkınma o kadar kızdım walla sana
Ne yedin söylesenee :1ninca::1ninca:
Sağol Yazcım...
Evet şirketteki yemekle doymuyorum ama o zaman böyle nefes alamama problemim de olmuyor tabi kaydirigubbakcemile3
Dışarı çıkınca gözüm dönüyor, 90 kiloluk adamlardan bile çok yedim, hep dalga geçtiler benimle :kedi:
EFECRİN; Canım çok geçmiş olsun sana aman dikkat et kendine verilmiş sadakanız varmış nasılsın bebeğin nasıl özlettin kendini yoksa eve internetmi aldınız?
EFTEL'im kokoşumun bakışları da öyle resimlerde süslü ne olcak makyaj yapmakta haklıymıssın makyajsız iyi gözükmüyorsun facedeeeee KOKUŞUMbayanssulusmilebayanssulusmile
kızlar bende seker cıktı o yuzden sziler gibi yiyemiyorum, valla tadını cıkarın güzel güzel yiyin afiyetler olsun hepinize
kız beni nerden gördün sen:))EFTEL'im kokoşumun bakışları da öyle resimlerde süslü ne olcak makyaj yapmakta haklıymıssın makyajsız iyi gözükmüyorsun facedeeeee KOKUŞUMbayanssulusmilebayanssulusmile
bu da ayrı bi alemkaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey
pancuben , sen kaç kilo aldın bakım
ben şöyle fit bi hamile olamadım filgibi oldum beni pompayla şişirmişler sankilim
buarada makatta bi dolgunluk hissediyorum bebek cıkagelmiyodur inşallahhhh
WALLA ANLAMAM KUZUM SENİN ŞEKERİN VAR BİDE BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATIYORSUNKız dur, ben daha toplamda 10 kilo bile almadım, çıkmaz öyle şeyler kuzumda, Allah korusun...
Ya Neomarin'e gittik, bilirsin sen...
Aslında normal bir öğle yemeği menüsü yedim çeşit olarak, ama porsiyonlar büyüktü, herkes bıraktı ben hepsini yedim...
Bir de üstüne bir koca şişe su içtim, şiştim işte...
Detay vermiyim, canınız çekmesin şimdi :)
olmazzzzzzzzzzzz.benim canım çeker sonra:umursamaz: delikafadulden
kalkıp yapılacak bişey bile olsa onada benim toto kalkmaz bilmiyorumkismile
kendilerine baksın onlar sen iki canlısın yediklerinin fazla olması çok normal.
buda en büyük sığıntımohaoldumsmile
ben didiyom ,
bakalım ne haberlerle gelicem
kız beni nerden gördün sen:))
,
hemde ap ayrıyım kaydirigubbakcemile3 yav valla korkuyom çok kötü bakıyo :))
kız makattanmı dogacak bebek alemsin hee:))delikafaduldenpancuben , sen kaç kilo aldın bakım
ben şöyle fit bi hamile olamadım filgibi oldum beni pompayla şişirmişler sankilim
buarada makatta bi dolgunluk hissediyorum bebek cıkagelmiyodur inşallahhhh
Kız dur, ben daha toplamda 10 kilo bile almadım, çıkmaz öyle şeyler kuzumda, Allah korusun...
Ya Neomarin'e gittik, bilirsin sen...
Aslında normal bir öğle yemeği menüsü yedim çeşit olarak, ama porsiyonlar büyüktü, herkes bıraktı ben hepsini yedim...
Bir de üstüne bir koca şişe su içtim, şiştim işte...
Detay vermiyim, canınız çekmesin şimdi :)
ayy buna güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.annen hamileyse beraber büyürler artıksırnaşık şeyannemın derdı benlen galba öğrencez bakalım aman oda hamile olmasın ya ondan olmasın bu trip
bende cocuk taşıyom oda ben yine yapıyom onun işini demesinn amann allahım gecen sene gebelik testi yapıyodu tabi ben aglıyodum :)
yok ben aslında aglak bi titpim herhal
ben didiyom ,
bakalım ne haberlerle gelicem
lülülülülülünaniknanik:mymeka: hadi leeeyyyn
SANA DEMEDİM CANIM HASRET için dedim face de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?