2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim kızlar :CüvCüv:

EFECRİN; Canım çok geçmiş olsun sana aman dikkat et kendine verilmiş sadakanız varmış nasılsın bebeğin nasıl özlettin kendini yoksa eve internetmi aldınız?[/QUOTE]

sağol canım nerde be güzelim internet cafedeyim bu ara artık hiç alamam şu olaydan sonra çoook zor valla neyse biz iyiyiz de siz nasılsınız efendimm

Kız dur, ben daha toplamda 10 kilo bile almadım, çıkmaz öyle şeyler kuzumda, Allah korusun...
Ya Neomarin'e gittik, bilirsin sen...
Aslında normal bir öğle yemeği menüsü yedim çeşit olarak, ama porsiyonlar büyüktü, herkes bıraktı ben hepsini yedim...
Bir de üstüne bir koca şişe su içtim, şiştim işte...
Detay vermiyim, canınız çekmesin şimdi :)

pancuben , sen kaç kilo aldın bakım
ben şöyle fit bi hamile olamadım filgibi oldum beni pompayla şişirmişler sankilim
buarada makatta bi dolgunluk hissediyorum bebek cıkagelmiyodur inşallahhhh

olmazzzzzzzzzzzz.benim canım çeker sonra:umursamaz: delikafadulden

kalkıp yapılacak bişey bile olsa onada benim toto kalkmaz bilmiyorumkismile

kendilerine baksın onlar sen iki canlısın yediklerinin fazla olması çok normal.
buda en büyük sığıntımohaoldumsmile

EFECRİN; Canım çok geçmiş olsun sana aman dikkat et kendine verilmiş sadakanız varmış nasılsın bebeğin nasıl özlettin kendini yoksa eve internetmi aldınız?

sağol canım nerde be güzelim internet cafedeyim bu ara artık hiç alamam şu olaydan sonra çoook zor valla neyse biz iyiyiz de siz nasılsınız efendimm [/QUOTE]

İYİYİZ BİZDE İZNE AYRILIYORUM BENDE YARIN SON ARTIKKKK
BENİMDE EVDE YAPILACAKLARIM VAR VE HİÇ BİR HAZIRLIK YAPMADIM
İYİ OLMANA VE İYİ OLMANIZA SEVİNDİM
DİKKAT ET KENDİNEEEEE
ŞUAN KAÇ HAFTALIK OLDUN KONTROLLERİN NASIL GİDİYOR BEBEĞEN KAÇ KİLO OLMUŞ ANLATbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

annemın derdı benlen galba öğrencez bakalım aman oda hamile olmasın ya ondan olmasın bu trip
bende cocuk taşıyom oda ben yine yapıyom onun işini demesinn amann allahım gecen sene gebelik testi yapıyodu tabi ben aglıyodum :)
yok ben aslında aglak bi titpim herhal

kızlar bende seker cıktı o yuzden sziler gibi yiyemiyorum, valla tadını cıkarın güzel güzel yiyin afiyetler olsun hepinize

Çok geçmiş olsun...
Benim de 100 gr testimde değerlerimden biri çok yüksek çıktı, sıkı bir diyet verdiler.
Ama iki pozitif değer olmadığı için kalori hesabına gerek görmediler.
Ben de diyet kapsamında yiyebildiklerimi yiyorum yani.

Sen napıyorsun canım, insülin falan verdiler mi yoksa sadece diyetle mi devam ediyorsun?
Allah kolaylık versin...

EFTEL'im kokoşumun bakışları da öyle resimlerde süslü ne olcak makyaj yapmakta haklıymıssın makyajsız iyi gözükmüyorsun facedeeeee KOKUŞUMbayanssulusmilebayanssulusmile
kız beni nerden gördün sen:))
,
bu da ayrı bi alemkaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey

hemde ap ayrıyım kaydirigubbakcemile3 yav valla korkuyom çok kötü bakıyo :))

ben şöyle fit bi hamile olamadım filgibi oldum beni pompayla şişirmişler sankilim

BEN ŞUAN TAM 10 KİLO ALDIM DOKTORUMDA GAYET İYİ DEDİ 8 HAFTA KALDI İDEAL KİLODA HAMİLELİĞİN BİTER DEDİ....TELAŞE MEMURUSUN WALLA MAKATTAN GELİR Mİ BEBEK SENDE HEEE NİŞAN VE SUYUN GELMEDEN DOĞURMAZSIN MERAK ETME

WALLA ANLAMAM KUZUM SENİN ŞEKERİN VAR BİDE BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATIYORSUN
BİLİRİM ORAYI KOCA İSKENDERİ BİTİRDİN ÖNÜNDEKİ TABAKLARI BİTİRMEN NORMAL AZCIK DİKKAT ET SEN YİNE DEE kaydirigubbakcemile5

Benimki de kalkmıyor valla Yazcım, bu aralar o kadar tembelim ki...
İşten döndükten sonra yayılıp yatıyorum.

ben didiyom ,

bakalım ne haberlerle gelicem

Hayırlı haberlerle gel inşallah Gülencim...

kız makattanmı dogacak bebek alemsin hee:))delikafadulden

afiyet olsun cnm yarasın bebişe, verme ya şimdi cnm çeker felan bende hiç bir yere gidemem bu sogukta....

ayy buna güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.annen hamileyse beraber büyürler artıksırnaşık şey

ben didiyom ,

bakalım ne haberlerle gelicem

hadi hayırlı güzel haberlerle dön inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…