- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.341
kız beni nerden gördün sen:))
,
hemde ap ayrıyım kaydirigubbakcemile3 yav valla korkuyom çok kötü bakıyo :))
canim o ayaklardaki uyusukluk bende cok uzun zamandir var. sabah ilk kalktigimda ya da oturduktan sonra ayaga kalktigimda hep aciyor zaten. ellerim icinde doktor bana B vitamini takviyesi verdi.
Bu arada bugun yeni kayit olan taykara hani su bizim ilk bulusmaya getirecegim bi arkadasim vardi ya iste o. benzer sey onada olmus. doktoru onada B vitamini takviyesi vremis. ve 3 gun icinde gecti diyor. sen de ilaclik degilsin anlasilan ama yinede ilac degilde dogal yollardan B vitamini al bence. ya benimki illet bisi. elleri tam olarak aktif kullanamamak gercekten cok zormus.
buarada saolsun kızlar destek oldunuz bana allah razı olsun sizlerden rabbim şu ezan vaktinde inşallah hepimizin bebişleri zamanında saglıklı şekilde dogsunlar inşallah yarabbim
canım mutfağım yandı yani daha doğrusu 3lü prizim tutuşmuş bulaşık makinem mutfak dolabım yandı çok şükür erken farkına vardı komşularım ama temizliği beni bitirdi
Canım çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş...
Aminnn...
Öğle yemeğinde dışarı götürdüler beni, şirketin yakınındaki bir alışveriş merkezine...
Kıtlıktan çıkmış misali yedim, yediklerimi saymayacağım, aranızda hamile falan vardır belki :)
Çoook yemişim çok, nefes alamıyorum arkadaşlar...
Göbeğimin üstüne bir göbek daha bindi valla, çok fenayım...
Bosnacım, afiyet olsun, yarasın minik oğluna, tombul oğluna mı demeliydim yoksa ...?
Evde olsan yere yatıp yuvarlana yuvarlana eritirdin ama şirkette zor yanii, biraz dolaş bari, çok uzun süre oturma.. Ben bazen resmen yuvarlanıyorum evde ama iyi geliyor, denemek isteyenlere duyurulur :))
giyiniyorum bi taraftan makyaj yapmaya üşeniyorum
zaten yapsammı bilemedim klinikte herkez kokoştur şimdi nişantaşında klinik tin tini tintini geliy hamileler saten elbiseler diz üstü çizmeler
Aman o kokoş hamilelerden bir tane de benim gittiğim hastane de var, eşimle gittiysek ve o kokoşa denk geldiysek, eşimin ağzının suyunun aktığını görüyorum resmen :)) Bir keresinde sen niye böyle değilsin dedi bana hatta, bende, o niye benim gibi değil diyecektin heralde, anormal olan o ben değilim dedim, adam hatuna bakmaktan beni unuttu bir köşede :))
EFECRİN, çok geçmiş olsun canım..
benim kötü resmim olmadığı için üstüme alınmıyorum şahsenbayanssulusmile
Benimki de kalkmıyor valla Yazcım, bu aralar o kadar tembelim ki...
İşten döndükten sonra yayılıp yatıyorum.
annemın derdı benlen galba öğrencez bakalım aman oda hamile olmasın ya ondan olmasın bu trip
bende cocuk taşıyom oda ben yine yapıyom onun işini demesinn amann allahım gecen sene gebelik testi yapıyodu tabi ben aglıyodum :)
yok ben aslında aglak bi titpim herhal
Bosnacım, afiyet olsun, yarasın minik oğluna, tombul oğluna mı demeliydim yoksa ...?
Evde olsan yere yatıp yuvarlana yuvarlana eritirdin ama şirkette zor yanii, biraz dolaş bari, çok uzun süre oturma.. Ben bazen resmen yuvarlanıyorum evde ama iyi geliyor, denemek isteyenlere duyurulur :))
Nasıl yuvarlanıyorsun yaaa merak ettim şimdi
Aman o kokoş hamilelerden bir tane de benim gittiğim hastane de var, eşimle gittiysek ve o kokoşa denk geldiysek, eşimin ağzının suyunun aktığını görüyorum resmen :)) Bir keresinde sen niye böyle değilsin dedi bana hatta, bende, o niye benim gibi değil diyecektin heralde, anormal olan o ben değilim dedim, adam hatuna bakmaktan beni unuttu bir köşede :))
hahahaha alemsin walla eşinde az değilmiş hani baksen ben olsam kızardım niye bakıyorsun diye saka bir yana abartmadan yapılan makyaj güzeldir....Ama bende fazla kalmaz makyaj silinir gider alerjik durum bide
Çok geçmiş olsun...
Benim de 100 gr testimde değerlerimden biri çok yüksek çıktı, sıkı bir diyet verdiler.
Ama iki pozitif değer olmadığı için kalori hesabına gerek görmediler.
Ben de diyet kapsamında yiyebildiklerimi yiyorum yani.
Sen napıyorsun canım, insülin falan verdiler mi yoksa sadece diyetle mi devam ediyorsun?
Allah kolaylık versin...
gitmeyin leyn cücüğümün üstüne bu kadar
:kedi::kedi::kedi:walla gördüm makyajsız seniiiiboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
war ama makyajsız resmi uyyyy kıyamam ben ona olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
BEN ŞUAN TAM 10 KİLO ALDIM DOKTORUMDA GAYET İYİ DEDİ 8 HAFTA KALDI İDEAL KİLODA HAMİLELİĞİN BİTER DEDİ....TELAŞE MEMURUSUN WALLA MAKATTAN GELİR Mİ BEBEK SENDE HEEE NİŞAN VE SUYUN GELMEDEN DOĞURMAZSIN MERAK ETME
WALLA ANLAMAM KUZUM SENİN ŞEKERİN VAR BİDE BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATIYORSUN
BİLİRİM ORAYI KOCA İSKENDERİ BİTİRDİN ÖNÜNDEKİ TABAKLARI BİTİRMEN NORMAL AZCIK DİKKAT ET SEN YİNE DEE kaydirigubbakcemile5
EFECRİN, çok geçmiş olsun canım..
Simenaycım sağol...
Görücez bakalım tombul mu değil mi oğlum, bu hafta kendi doktorumuzda randevumuz var.
Sağlıklı olsun da minik erkeğim, daha ne isterim...
Az önce katlar arasında dolaştım, merdiven inip çıktım, rahatladım biraz...
Kalan günlerimde kimsenin yemek davetini kabul etmicem valla, paşa paşa oturup yemekhanede yiyecem, dışarı çıkınca sapıtıyorum :)
Kokoş hamile konusu çok fena, bizim hastanede zaten hamileden bol bişey yok, hatunların göbüş benden büyük, hala topuklu ayakkabı giyiyorlar, skinny pantolonlar falan... Ben spor ayakkabılarımın içinden hayretle bakıyorum onlara... Eşimin pek sesi çıkmıyor ama bir onlara bir bana bakıp tüküresi geliyordur tabi adamın kaydirigubbakcemile3
sağol canım nerde be güzelim internet cafedeyim bu ara artık hiç alamam şu olaydan sonra çoook zor valla neyse biz iyiyiz de siz nasılsınız efendimm
İYİYİZ BİZDE İZNE AYRILIYORUM BENDE YARIN SON ARTIKKKK
BENİMDE EVDE YAPILACAKLARIM VAR VE HİÇ BİR HAZIRLIK YAPMADIM
İYİ OLMANA VE İYİ OLMANIZA SEVİNDİM
DİKKAT ET KENDİNEEEEE
ŞUAN KAÇ HAFTALIK OLDUN KONTROLLERİN NASIL GİDİYOR BEBEĞEN KAÇ KİLO OLMUŞ ANLATbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Anladım canım, sendeki uyuşma biraz daha ileri boyutta sanırım, çünkü benim hayatımı etkilemiyor, ellerimi yine kullanabiliyorum, belki de doğal yollardan alıyorumdur B vitamini ni, içtiğimiz vitaminin içinde de var, yeterli oluyor demek ki, ama sana yetmiyor sanırım, ben bir dahaki gittiğimde doktoruma bir soracam tekrar B vitamini olayını, bende merak ettim şimdi.. İnşallah seninki de en kısa zamanda geçer.. Taykara, o taykara demek, hoşgelmiş tekrardan, bende zira, ne çabuk kaynaştı hatun dediydim sabah kendi kendime, meğer ezelden kaynaşıkmış :))
Tekrar selam simenay valla hemencicik kaynası verdim, ama kaynasılmıyacak gibide degil neredeymisim ben daha onceden, cok sevdim bu siteyi ve sizleri hep arayıpda bulamadıgım sizleri buldum, daha iyisi can saglıgı ve tabiki bebislerin saglıgı : )
kızlar bende seker cıktı o yuzden sziler gibi yiyemiyorum, valla tadını cıkarın güzel güzel yiyin afiyetler olsun hepinize
bende çok tembelim.mesela ben şu an bilgisayar masasını etrafını siliyorum güya:kedi:.ama oturduğum yerde kalmazsam tabiiiboshayallersmile.
seninki çok normal hayatım bu halinle çalışıyorsun bünyan daha bir yorgun şimdi.valla hepiniz için sizden çok istiyorum heralde izne ayrılmanızı.dinlenin bir şöyle rahat rahat.
ulan ben her halimle 10 numarayım resimlerin hepsi doğal güzelliğimbayanssulusmilesositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?