2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım, sendeki uyuşma biraz daha ileri boyutta sanırım, çünkü benim hayatımı etkilemiyor, ellerimi yine kullanabiliyorum, belki de doğal yollardan alıyorumdur B vitamini ni, içtiğimiz vitaminin içinde de var, yeterli oluyor demek ki, ama sana yetmiyor sanırım, ben bir dahaki gittiğimde doktoruma bir soracam tekrar B vitamini olayını, bende merak ettim şimdi.. İnşallah seninki de en kısa zamanda geçer.. Taykara, o taykara demek, hoşgelmiş tekrardan, bende zira, ne çabuk kaynaştı hatun dediydim sabah kendi kendime, meğer ezelden kaynaşıkmış :))

buarada saolsun kızlar destek oldunuz bana allah razı olsun sizlerden rabbim şu ezan vaktinde inşallah hepimizin bebişleri zamanında saglıklı şekilde dogsunlar inşallah yarabbim

Aminnn.. Burada herkes birbirine destek olmaya çalışıyor bir şekilde, bizim Mart annelerinin en çok bu hallerini seviyorum bende, diğer topiklerde bu kadar uyum yok açıkçası..

Benimki de kalkmıyor valla Yazcım, bu aralar o kadar tembelim ki...
İşten döndükten sonra yayılıp yatıyorum.

bende çok tembelim.mesela ben şu an bilgisayar masasını etrafını siliyorum güya:kedi:.ama oturduğum yerde kalmazsam tabiiiboshayallersmile.
seninki çok normal hayatım bu halinle çalışıyorsun bünyan daha bir yorgun şimdi.valla hepiniz için sizden çok istiyorum heralde izne ayrılmanızı.dinlenin bir şöyle rahat rahat.

ohaoldumsmilesırnaşık şey:roflol:

ben çamaşırşarımı serim bi de yemek yiyelim kızçemle,ayyy Allah afvetsin ama yarım saattir bi kase yoğurdu yemek için cebelleşiyorum,her gün aynı işkence
sütü bu kadar severken yoğurtta bu kadar uzak olmam da ilginç,çocukluğumdan beri her sabah koca bir bardak süt içerim şimdi iki bardak oldu,ama yoğurdu hamile kaldığımdan beri yiyorum
şimdi bi de ağır taşıyamadığımız için sepete azıcık azıcık koy git ser

[[/QUOTE]

Canım cok saol benim 100 gr yuklemede iki degerim yuksek cıktı fakat kilom az oldugu icin suan ciddi bi sorun yok ama malesef tumdem sekeri kesti herseyi saatli yer oldum malesef meyveden sonrada dengelemek gerekiyor süt yada peynirle, simdilik insülinlik bir sey asıl gidis hattı ayın 28 de belli olacak Canım su sıralar asırı tatlı istiyorrrrr : (

İskenderin pidelerini yemedim ben bi kere kaydirigubbakcemile3

sağol canım nerde be güzelim internet cafedeyim bu ara artık hiç alamam şu olaydan sonra çoook zor valla neyse biz iyiyiz de siz nasılsınız efendimm

İYİYİZ BİZDE İZNE AYRILIYORUM BENDE YARIN SON ARTIKKKK
BENİMDE EVDE YAPILACAKLARIM VAR VE HİÇ BİR HAZIRLIK YAPMADIM
İYİ OLMANA VE İYİ OLMANIZA SEVİNDİM
DİKKAT ET KENDİNEEEEE
ŞUAN KAÇ HAFTALIK OLDUN KONTROLLERİN NASIL GİDİYOR BEBEĞEN KAÇ KİLO OLMUŞ ANLATbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile[/QUOTE]

hayatım 32+0 olduk bugün oğluşum 1600 gr.dı 15 ocakta 29 ocakta tekrar kontrolüm var senin bebişne kadar olmuş bakalım

hayatım 32+0 olduk bugün oğluşum 1600 gr.dı 15 ocakta 29 ocakta tekrar kontrolüm var senin bebişne kadar olmuş bakalım [/QUOTE]

kızımda benim dün doktora gittik 32+3 haftalık 1860 42 cm boyu olmuş her ikisine de maşallah 2 haftada bşr kontrollerimiz olucak 3 şubatta gidicem bende

kızlar ben daha fazla kalamıcam burası çok soğuk çok üşüdüm yine girerim kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın hepinizi çok çok çok öpüyorum olumunekankayizsmile

Bugünü saymazsak, şafak 11 iş günü...
Bir ara 12 Şubat'a kadar çalışsam mı dedim ama genel müdürüm abartma artık bir hafta için, ben o bir haftayı izin veririm sana dedi :)
Söz mü dedim söz dedi, bakalım :)

Canım cok saol benim 100 gr yuklemede iki degerim yuksek cıktı fakat kilom az oldugu icin suan ciddi bi sorun yok ama malesef tumdem sekeri kesti herseyi saatli yer oldum malesef meyveden sonrada dengelemek gerekiyor süt yada peynirle, simdilik insülinlik bir sey asıl gidis hattı ayın 28 de belli olacak Canım su sıralar asırı tatlı istiyorrrrr : ([/QUOTE]

Sevindim canım...
Bana da harfiyen aynı diyeti uyguluyorlar, sadece haftada bir sütlü tatlı yiyebiliyorum senden farklı olarak sanırım.
Meyvelerimi bile sayıyorlar valla...
Hatta şeker ölçüm cihazı da aldırdılar bana, bir ara her gün ölçüyordum, şimdilerde haftada 2-3 defa ölçüyorum.
Cumartesi de benim durumum belli olacak.

ulan ben her halimle 10 numarayım resimlerin hepsi doğal güzelliğimbayanssulusmilesositososito

Kuzum ben de göbüşler topiğinde accık sataştım sana az önce, haberin olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…