- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.361
ulan ben her halimle 10 numarayım resimlerin hepsi doğal güzelliğimbayanssulusmilesositososito
Canım cok saol benim 100 gr yuklemede iki degerim yuksek cıktı fakat kilom az oldugu icin suan ciddi bi sorun yok ama malesef tumdem sekeri kesti herseyi saatli yer oldum malesef meyveden sonrada dengelemek gerekiyor süt yada peynirle, simdilik insülinlik bir sey asıl gidis hattı ayın 28 de belli olacak Canım su sıralar asırı tatlı istiyorrrrr : ([/QUOTE]
[kızımda benim dün doktora gittik 32+3 haftalık 1860 42 cm boyu olmuş her ikisine de maşallah 2 haftada bşr kontrollerimiz olucak 3 şubatta gidicem bende
canim ya o yuzden mi tabldota gelmiyorsun sen bakiyim... neyse az bisi kaldi. sagliginin iyi olmasi yediklerinden daha onemli degil mi?
Pancuben, yere yatıyorsun, bir sağa bir sola sallana sallana karnındakileri eritiyorsun, şaka bir yana kendimi top gibi hissediyorum ben öyle zamanlarda hakkaten, karnım tostoparlak olmasa yuvarlanacam da, bebeğime acıyorum altta kalır ezilir diye, kimse denemesin sakın şaka yaptım ben.. Ama geçenlerde bir belgesel seyrettim, yılan kocaman bir inek yedi, sonrada ağacın gövdesine dolanıp eritti bir güzel, ama biz yapamayız tabi :))
alemsin walla canım ben kanepeden kalkarken bile bazen yardım alıyorum yere bile yatamıyorum göbek havaları iyi geliyormuş hamilelere haftasonları temizlik yaparken bazen sağdan soldan kıvırıyorummmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bugünü saymazsak, şafak 11 iş günü...
Bir ara 12 Şubat'a kadar çalışsam mı dedim ama genel müdürüm abartma artık bir hafta için, ben o bir haftayı izin veririm sana dedi :)
Söz mü dedim söz dedi, bakalım :)
Canım cok saol benim 100 gr yuklemede iki degerim yuksek cıktı fakat kilom az oldugu icin suan ciddi bi sorun yok ama malesef tumdem sekeri kesti herseyi saatli yer oldum malesef meyveden sonrada dengelemek gerekiyor süt yada peynirle, simdilik insülinlik bir sey asıl gidis hattı ayın 28 de belli olacak Canım su sıralar asırı tatlı istiyorrrrr : (
görmüyorum ben doğal hallik cicim maşallah elleri tırnaklar yapılı makyaj desen fullll doğallık mı bu hıhhhh -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Sevindim canım...
Bana da harfiyen aynı diyeti uyguluyorlar, sadece haftada bir sütlü tatlı yiyebiliyorum senden farklı olarak sanırım.
Meyvelerimi bile sayıyorlar valla...
Hatta şeker ölçüm cihazı da aldırdılar bana, bir ara her gün ölçüyordum, şimdilerde haftada 2-3 defa ölçüyorum.
Cumartesi de benim durumum belli olacak.
İnsallah sonucların iyi cıkar cumartesi, banada bu şeker olcum cihazı ile gelecek hafta ici tum gun olcecegim bakalım ne cıkacak belki 28 de bana da tatlı izni verir insallahhhhh
Kızlar selam nasılsınız
Ben sabahtan berı bı temıslıgı bıtıremedım 2 ew topluyorum 3 oturuorum karnım cok sızlıyor ya mafoldumben
Sıze bı selam werım de supurge acım dedım hepinizi mucukluyorum kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
Pancuben, yere yatıyorsun, bir sağa bir sola sallana sallana karnındakileri eritiyorsun, şaka bir yana kendimi top gibi hissediyorum ben öyle zamanlarda hakkaten, karnım tostoparlak olmasa yuvarlanacam da, bebeğime acıyorum altta kalır ezilir diye, kimse denemesin sakın şaka yaptım ben.. Ama geçenlerde bir belgesel seyrettim, yılan kocaman bir inek yedi, sonrada ağacın gövdesine dolanıp eritti bir güzel, ama biz yapamayız tabi :))
O kokoş hatuna bir daha rastlarsam hastanede çelme takacam, mesele makyaj değil, bende makyaj yaparım ama o kokoşta, farklı bir alım-çalım var, boyuda uzun hatunun, incecik topuklu ayakkabılar falan giyiyor, salına salına yürümeler falan görsen, sinir bişey, hafiften kıskandım galiba :))
Taykara, geçmiş olsun arkadaşım, işin zor hakkaten, inşallah 28 inde herşey farklı olur senin için, özgürlüğüne kavuşursun ve o tatlıları yersin..
alemsin walla canım ben kanepeden kalkarken bile bazen yardım alıyorum yere bile yatamıyorum göbek havaları iyi geliyormuş hamilelere haftasonları temizlik yaparken bazen sağdan soldan kıvırıyorummmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ayyy ben de bazen evdeki koltuklardan koltuktan kalkamıyorum.
Ama akşamları belim ve totom çok ağrıyor benim, o yüzden zorlanıyorum.
TAYKARA, bizde çok memnun olduk seni tanıdığımıza, hemen kaynaşman çok hoşuma gitti ayrıca, ve evet bu topikte nedense bir tılsım var, çekiyor insanı, hatta kopamıyorsun, umarım sende burada iyi vakit geçirirsin..
Sevindim canım...
Bana da harfiyen aynı diyeti uyguluyorlar, sadece haftada bir sütlü tatlı yiyebiliyorum senden farklı olarak sanırım.
Meyvelerimi bile sayıyorlar valla...
Hatta şeker ölçüm cihazı da aldırdılar bana, bir ara her gün ölçüyordum, şimdilerde haftada 2-3 defa ölçüyorum.
Cumartesi de benim durumum belli olacak.
Kuzum ben de göbüşler topiğinde accık sataştım sana az önce, haberin olsun opuyorumnanaktan
Ne temizliği bacım yaa, bırak sal gitsin, çok mu ihtiyacı var evinin temizliğe, bişey yoktur evde allah bilir kendi kendine kuruntu yapıyorsundur, boşver anacım süpürgeyi müpürgeyi, muhabbete gel, bak yorma kendini, sonra benim gibi sancılanırsın..
Hosgeldın aramıza a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?