2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[kızımda benim dün doktora gittik 32+3 haftalık 1860 42 cm boyu olmuş her ikisine de maşallah 2 haftada bşr kontrollerimiz olucak 3 şubatta gidicem bende [/QUOTE]

maşallah kızına hem boylu hem kilosu çok iyiymiş allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım ben kaçıyorum kendine ve bebişine çok iyi bak çok öpüyoruz ikinizi de özellikle oğlum kızını çok öpüyomuş öle dedidelikafadulden :lepi:

Pancuben, yere yatıyorsun, bir sağa bir sola sallana sallana karnındakileri eritiyorsun, şaka bir yana kendimi top gibi hissediyorum ben öyle zamanlarda hakkaten, karnım tostoparlak olmasa yuvarlanacam da, bebeğime acıyorum altta kalır ezilir diye, kimse denemesin sakın şaka yaptım ben.. Ama geçenlerde bir belgesel seyrettim, yılan kocaman bir inek yedi, sonrada ağacın gövdesine dolanıp eritti bir güzel, ama biz yapamayız tabi :))

O kokoş hatuna bir daha rastlarsam hastanede çelme takacam, mesele makyaj değil, bende makyaj yaparım ama o kokoşta, farklı bir alım-çalım var, boyuda uzun hatunun, incecik topuklu ayakkabılar falan giyiyor, salına salına yürümeler falan görsen, sinir bişey, hafiften kıskandım galiba :))

Canım cok saol benim 100 gr yuklemede iki degerim yuksek cıktı fakat kilom az oldugu icin suan ciddi bi sorun yok ama malesef tumdem sekeri kesti herseyi saatli yer oldum malesef meyveden sonrada dengelemek gerekiyor süt yada peynirle, simdilik insülinlik bir sey asıl gidis hattı ayın 28 de belli olacak Canım su sıralar asırı tatlı istiyorrrrr : ([/QUOTE]

Taykara, geçmiş olsun arkadaşım, işin zor hakkaten, inşallah 28 inde herşey farklı olur senin için, özgürlüğüne kavuşursun ve o tatlıları yersin..

[kızımda benim dün doktora gittik 32+3 haftalık 1860 42 cm boyu olmuş her ikisine de maşallah 2 haftada bşr kontrollerimiz olucak 3 şubatta gidicem bende

maşallah kızına hem boylu hem kilosu çok iyiymiş allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım ben kaçıyorum kendine ve bebişine çok iyi bak çok öpüyoruz ikinizi de özellikle oğlum kızını çok öpüyomuş öle dedidelikafadulden :lepi:[/QUOTE]

bak sen kaçarken bile lafı söylemeden gitmedin yaniii çok iyi bak kendine ve oğluna kızımda tekme attı walla hissetti mi ne öptüğünü ....Tekrardan geçmiş olsun:ecrin_bebek:

Kızlar selam nasılsınız

Ben sabahtan berı bı temıslıgı bıtıremedım 2 ew topluyorum 3 oturuorum karnım cok sızlıyor ya mafoldumben
Sıze bı selam werım de supurge acım dedım hepinizi mucukluyorum kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

TAYKARA, bizde çok memnun olduk seni tanıdığımıza, hemen kaynaşman çok hoşuma gitti ayrıca, ve evet bu topikte nedense bir tılsım var, çekiyor insanı, hatta kopamıyorsun, umarım sende burada iyi vakit geçirirsin..

Sevindim canım...
Bana da harfiyen aynı diyeti uyguluyorlar, sadece haftada bir sütlü tatlı yiyebiliyorum senden farklı olarak sanırım.
Meyvelerimi bile sayıyorlar valla...
Hatta şeker ölçüm cihazı da aldırdılar bana, bir ara her gün ölçüyordum, şimdilerde haftada 2-3 defa ölçüyorum.
Cumartesi de benim durumum belli olacak.

İnsallah sonucların iyi cıkar cumartesi, banada bu şeker olcum cihazı ile gelecek hafta ici tum gun olcecegim bakalım ne cıkacak belki 28 de bana da tatlı izni verir insallahhhhh

Sevindim canım...
Bana da harfiyen aynı diyeti uyguluyorlar, sadece haftada bir sütlü tatlı yiyebiliyorum senden farklı olarak sanırım.
Meyvelerimi bile sayıyorlar valla...
Hatta şeker ölçüm cihazı da aldırdılar bana, bir ara her gün ölçüyordum, şimdilerde haftada 2-3 defa ölçüyorum.
Cumartesi de benim durumum belli olacak.

Kuzum ben de göbüşler topiğinde accık sataştım sana az önce, haberin olsun opuyorumnanaktan[/QUOTE]

görmüyorum ben doğal hallik cicim maşallah elleri tırnaklar yapılı makyaj desen fullll doğallık mı bu hıhhhh -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

işiniz gücünüz ben zaten başka bi eplenceniz yok.. hıhhh ama şunu bilin sizi takan da yok:dilcikar:

Hosgeldın aramıza a.s.

Ne temizliği bacım yaa, bırak sal gitsin, çok mu ihtiyacı var evinin temizliğe, bişey yoktur evde allah bilir kendi kendine kuruntu yapıyorsundur, boşver anacım süpürgeyi müpürgeyi, muhabbete gel, bak yorma kendini, sonra benim gibi sancılanırsın..

Takma kız, göbüşünün üstüne falan düşer, neme lazım kaydirigubbakcemile3

Aaa bak makyajımı ben de ihmal etmiyorum, ilk aylar yapamıyordum, kendimde değildim ama şimdi işe gelirken de eşimle dışarı çıkarken de mutlaka boyanıyorum.
Daha iyi hissediyorum o zaman kendimi.
Zaten yürüyüş değişti, kıyafetler hep aynı, bari yüzümüze bakılsın di mi ama :)

Saol simenay, bende bu kadar cabuk kaynasacagımı bilmiyordum ama dedigin gibi bir tılsım soz konusu Fty daha onceden dinlemeliydim : ) Ama ne demis atalarımız gec olsunda guc olmasın :)

işiniz gücünüz ben zaten başka bi eplenceniz yok.. hıhhh ama şunu bilin sizi takan da yok:dilcikar:[/QUOTE]

ne yapayım wakit geçmiyor :umursamaz::umursamaz:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile kızıyorsan yapmam bir daha -tatlicadiarzu- şaka maka insan sevdiğini yerden yere vurur muş o yüzden canım,dost acı söylemez gerçekleri söyler

yaşlılık kompleksi olsa YAŞ 31 oldu HASRET seni görünce içim kıpır kıpır oluyor bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

Canım saldıgım ıcın sımdı toplaması zor oluyor yarın esımın dedesı ıle babannesı gelcek hihoyyyt o yuzden bugun ıslerımı bıtırmem gerek

Bıde anamı aradım baya soyllendım onlarda yarın cıkagelırler dıye hazırlıklı olım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…