- 27 Şubat 2008
- 148
- 0
- 96
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.381
Sevindim canım...
Bana da harfiyen aynı diyeti uyguluyorlar, sadece haftada bir sütlü tatlı yiyebiliyorum senden farklı olarak sanırım.
Meyvelerimi bile sayıyorlar valla...
Hatta şeker ölçüm cihazı da aldırdılar bana, bir ara her gün ölçüyordum, şimdilerde haftada 2-3 defa ölçüyorum.
Cumartesi de benim durumum belli olacak.
İnsallah sonucların iyi cıkar cumartesi, banada bu şeker olcum cihazı ile gelecek hafta ici tum gun olcecegim bakalım ne cıkacak belki 28 de bana da tatlı izni verir insallahhhhh
Sevindim canım...
Bana da harfiyen aynı diyeti uyguluyorlar, sadece haftada bir sütlü tatlı yiyebiliyorum senden farklı olarak sanırım.
Meyvelerimi bile sayıyorlar valla...
Hatta şeker ölçüm cihazı da aldırdılar bana, bir ara her gün ölçüyordum, şimdilerde haftada 2-3 defa ölçüyorum.
Cumartesi de benim durumum belli olacak.
Kuzum ben de göbüşler topiğinde accık sataştım sana az önce, haberin olsun opuyorumnanaktan
]bak sen kaçarken bile lafı söylemeden gitmedin yaniii çok iyi bak kendine ve oğluna kızımda tekme attı walla hissetti mi ne öptüğünü ....Tekrardan geçmiş olsun:ecrin_bebek:[/B]
Canım saldıgım ıcın sımdı toplaması zor oluyor yarın esımın dedesı ıle babannesı gelcek hihoyyyt o yuzden bugun ıslerımı bıtırmem gerek
Bıde anamı aradım baya soyllendım onlarda yarın cıkagelırler dıye hazırlıklı olım dedım
ben supurge ısımı halledım gelım sonrda sılme ısıne gecerım ne planlı karıyım ama demı kaydirigubbakcemile2guclubacismile
sağol canım nerde be güzelim internet cafedeyim bu ara artık hiç alamam şu olaydan sonra çoook zor valla neyse biz iyiyiz de siz nasılsınız efendimm
Anladım canım, sendeki uyuşma biraz daha ileri boyutta sanırım, çünkü benim hayatımı etkilemiyor, ellerimi yine kullanabiliyorum, belki de doğal yollardan alıyorumdur B vitamini ni, içtiğimiz vitaminin içinde de var, yeterli oluyor demek ki, ama sana yetmiyor sanırım, ben bir dahaki gittiğimde doktoruma bir soracam tekrar B vitamini olayını, bende merak ettim şimdi.. İnşallah seninki de en kısa zamanda geçer.. Taykara, o taykara demek, hoşgelmiş tekrardan, bende zira, ne çabuk kaynaştı hatun dediydim sabah kendi kendime, meğer ezelden kaynaşıkmış :))
Evet seker malesef bu yuzden gelemiyorum, simdikin orada tatlı matlı gorurum gozum duser diye gelemiyorummm : (
taykara hoşgeldn aramıza
cancağazım kime kızdın sen :uhm:
Gülencim çokmuş muayene ama boşver yaa bebeklerimiz için katlancaz şunun şurasında ne kaldı kikaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
benim doktorun muaynesi 200 tl ssk gecmiyor özel sigortada yok giriyor her ay
Beknurcum, bebeklerinde dinlenmeye ve uyumaya ihtiyacı var, takma kafana, yemekten sonra hareketlenir meraklanma, bende çok takıyordum kafama, eşimden azar işitene kadar, 24 saat anne bak nasıl hareketliyim diye sana tekmil mi verecek çocuk dedi bana eşim, haklı aslında, bizde şimdiden çok şey istiyoruz bebeklerden sanırım :)B][/COLOR]
Canım annende çok gerilmiş...Biz de annemle evlenme sürecinde çok kavga ederdik ki ben anneme bugüne kadar sesimi bile yükseltmemiştim..Herkesin hassas ve gergin dönemleri oluyo işte..Neyse ki herşey bi süre sonra geri de kalacak ve unutulacak herşeye rağmen insan neden anneme öle dedim neden yaptım gibilerinden düşünüp pişman oluyo..Ama bencede biraz duygu sömürüsü yapıp söle annene anneler hiç kıyamaz ağlamayaaabayanssulusmilepaylaşmam gerek
bildi üzre dr demesine göre sürekli yatmam gerek ya
sa bah eşim kahvaltı koydu bana yedim bende tekrar yattım annem banyoyu wc fayanslarını falan yıkadı banyo dolaplarını temizledi ama lafın bini bin para
sürekli eleştiryo o niye böyle bu niye böyle
yok beyaz camaşırlarım azmış gri olmuş
en sonunda az önce kahvaltın bile duruyor dedş
çıldırdım yattım yerden bagırdım
yeter ya dedim yatıyorum bilmiyoyormusun böyle yapcaksan gelme istemiyorunm gelmeni dedim
aglıyorum şimdide fakat o bana trip atıyor sabahtan beni gerim gerim gerildim sizce haksızmıyım
ve dedimki kalkıp yapım ama erken dogum yaparsam bugün sakın gelme yanıma dedim vicdanında rahat olsun dedim
siz olsanız ne yapardınız
yaaa kızlar bu nefes darlığı çeken arkadaşlar nasıl baş ediyosunuz ilaç felan kullanıyomusunuz ben çok daralıyorum nefes alamadıkçada ter basıyo böle olan varmı((
Bugünü saymazsak, şafak 11 iş günü...
Bir ara 12 Şubat'a kadar çalışsam mı dedim ama genel müdürüm abartma artık bir hafta için, ben o bir haftayı izin veririm sana dedi :)
Söz mü dedim söz dedi, bakalım :)
kızmadım canım EFECRİN nin oğlu kızımı öpüyor muş ona dedim hemende talip oldu kızıma diye lafı söylemeden gitmedi diye
İYİYİZ BİZDE İZNE AYRILIYORUM BENDE YARIN SON ARTIKKKK
BENİMDE EVDE YAPILACAKLARIM VAR VE HİÇ BİR HAZIRLIK YAPMADIM
İYİ OLMANA VE İYİ OLMANIZA SEVİNDİM
DİKKAT ET KENDİNEEEEE
ŞUAN KAÇ HAFTALIK OLDUN KONTROLLERİN NASIL GİDİYOR BEBEĞEN KAÇ KİLO OLMUŞ ANLATbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Gelmeye calısacagım canım zaman ve mekan uyarsa bilinki oradayımmm, gecen bulusmanın resimlerini gordum cok guzel cıkmıs : ) Hemen bi mama yiyip geliyorum
ay inanmiyorum ne guzel bir mudurun var senin oyle. bizde nerdeeeeeee..... aman nazar degmesin canim ....
BOSNA, öyle böyle değil cidden sinir oldum o hatuna, bir iyilik yapmma lazım doğurmadan evvel, yoksa bir daha nerde görecem :))
FTY, evet yarasın oğluşuna, takviye yaparız biz nasılolsa, yeterki bebişler iyi ve sağlıklı olsun..
TAYKARA, bir dahaki buluşmaya sende gelmeye çalış..
30 yaş partyleri wermenin zamanı gelmiiiişte geçior bile desene.. tamam o zamn seni mazur görüorum bundan sonra eğlen bakalımyaşlılık kompleksi olsa YAŞ 31 oldu HASRET seni görünce içim kıpır kıpır oluyor bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
maşallah kız ne çok iş yapıyosun sen dikkat et yorma kendini çok fazla
anladım canım.
ben hanginizin kızına talip olsamm acaba???çok fena kaynana olurum haaaklinialirimsmiletadımdan yenmem delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?