2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben supurge ısımı halledım gelım sonrda sılme ısıne gecerım ne planlı karıyım ama demı kaydirigubbakcemile2guclubacismile

İnşallah canım...
Şeker ölçüm cihazı çok iyi oluyor, bir süre sonra şekeri ne yükseltiyor anlamaya başlıyorsun.

işiniz gücünüz ben zaten başka bi eplenceniz yok.. hıhhh ama şunu bilin sizi takan da yok:dilcikar:[/QUOTE]

Ben valla kötü bişi demedimolumunekankayizsmile

Yavaş yavaş yap o zaman yorma kendini, karnım sızlıyor falan diyorsun, dikkatli ol, hadi kolay gelsin.. Bir kısmını da yarın annenlere yaptır olmadı :))

sağol canım nerde be güzelim internet cafedeyim bu ara artık hiç alamam şu olaydan sonra çoook zor valla neyse biz iyiyiz de siz nasılsınız efendimm

İYİYİZ BİZDE İZNE AYRILIYORUM BENDE YARIN SON ARTIKKKK
BENİMDE EVDE YAPILACAKLARIM VAR VE HİÇ BİR HAZIRLIK YAPMADIM
İYİ OLMANA VE İYİ OLMANIZA SEVİNDİM
DİKKAT ET KENDİNEEEEE
ŞUAN KAÇ HAFTALIK OLDUN KONTROLLERİN NASIL GİDİYOR BEBEĞEN KAÇ KİLO OLMUŞ ANLATbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile[/QUOTE]

ay ne guzel izne ayriliyorsun demek. senin adina cok sevindim. bende 5 haftayi aktardigim icin bu haftayi saymazsam 3 haftam daha var izne ayrilmak icin. :sinifsinif:
kiskandim seni.

sende sor tabi doktora. ya bende B vitaminlerinin bulundugu herseyden gunluk zaten yiyorum. et hep yiyorum basli basina zaten. B vitamini bulunan her gidayi hemen hemen her gun yiyorum zaten. vitamin iciyorum. ama benim oglus fazla kullandi benim B vitamin depolarimi. essek sipasi. neyse o alacagini alsin ben takviye yaparim nolcek ki.

Evet seker malesef bu yuzden gelemiyorum, simdikin orada tatlı matlı gorurum gozum duser diye gelemiyorummm : (

evet gelme sekerim her oglen oluyor cunku tatli. sen az daha idare et kontrolunde belki hersey degisir olmaz mi?

kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

benim doktorun muaynesi 200 tl ssk gecmiyor özel sigortada yok giriyor her ay
Gülencim çokmuş muayene ama boşver yaa bebeklerimiz için katlancaz şunun şurasında ne kaldı ki

Canım annende çok gerilmiş...Biz de annemle evlenme sürecinde çok kavga ederdik ki ben anneme bugüne kadar sesimi bile yükseltmemiştim..Herkesin hassas ve gergin dönemleri oluyo işte..Neyse ki herşey bi süre sonra geri de kalacak ve unutulacak herşeye rağmen insan neden anneme öle dedim neden yaptım gibilerinden düşünüp pişman oluyo..Ama bencede biraz duygu sömürüsü yapıp söle annene anneler hiç kıyamaz ağlamayaaabayanssulusmile

yaaa kızlar bu nefes darlığı çeken arkadaşlar nasıl baş ediyosunuz ilaç felan kullanıyomusunuz ben çok daralıyorum nefes alamadıkçada ter basıyo böle olan varmı((

Canım benim burnum tıkanıyo..burun tıkanıklığını soruyorsan ben gece yatmadan ılık suya tuz atıp tuzlu su yapıyorum burnuma çekiyorum

ay inanmiyorum ne guzel bir mudurun var senin oyle. bizde nerdeeeeeee..... aman nazar degmesin canim ....

evet gelme sekerim her oglen oluyor cunku tatli. sen az daha idare et kontrolunde belki hersey degisir olmaz mi?[/QUOTE]

Eveekk en iyisi gelmemek zaten, gerci bizim ofisinde pek bi farkı yok restauranttan her gun biri bir tatlı getiriyor : ( Neyse simdilik bunada sukur demem lazım Allah baska sorunlar vermesin

BOSNA, öyle böyle değil cidden sinir oldum o hatuna, bir iyilik yapmma lazım doğurmadan evvel, yoksa bir daha nerde görecem :))

FTY, evet yarasın oğluşuna, takviye yaparız biz nasılolsa, yeterki bebişler iyi ve sağlıklı olsun..

TAYKARA, bir dahaki buluşmaya sende gelmeye çalış..

ay ne guzel izne ayriliyorsun demek. senin adina cok sevindim. bende 5 haftayi aktardigim icin bu haftayi saymazsam 3 haftam daha var izne ayrilmak icin. :sinifsinif:
kiskandim seni.

evet canım ama anca herzaman bir risk vardır ve bu riski göze almamak için erken ayrıldım zaten 34-38 haftalar da dinlenme zamanları fazla hareket ve stres bebeğide etkiliyor hep duyuyoruz baksanıza erken doğumları burdaki iş arkadaşım 35+2 doğum yaptı o yüzden de işlerimi halledeyim diye çıktım darısı senib başına

ay inanmiyorum ne guzel bir mudurun var senin oyle. bizde nerdeeeeeee..... aman nazar degmesin canim ....

FTY'cim genel müdür sever beni, ben de onu çok severim.
Ama özellikle izin konusunda çok hassastır, yıllık iznimizi alırken bile sinir oluyor.
Benim göbüş birden çok büyüdü, korkuyor herhalde burda bişey olur diye, yoksa hayatta vermez bir hafta kafa izni...
Bakalım yapacak mı dediğini...
Dün de demiştim, bugün tekrarlamak istiyorum, Allah kuvvet versin sana, 37'ye kadar çalışmak zor gerçekten...

kaydirigubbakcemile3

yaşlılık kompleksi olsa YAŞ 31 oldu HASRET seni görünce içim kıpır kıpır oluyor bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
30 yaş partyleri wermenin zamanı gelmiiiişte geçior bile desene.. tamam o zamn seni mazur görüorum bundan sonra eğlen bakalım
maşallah kız ne çok iş yapıyosun sen dikkat et yorma kendini çok fazla

yok be onun iş miş yaptığı, kendini awutuyor sadece bi ew süpürsün bırakın ne yemek derdi war ne bişey onuda yapsın elleşmeyin:hulya:

anladım canım.
ben hanginizin kızına talip olsamm acaba???çok fena kaynana olurum haaaklinialirimsmiletadımdan yenmem delikafadulden

KIZ EVİ NAZ EVİDİR O YÜZDEN DOĞMADAN BİSEY DİYEMEYİZZZZ HELE GÖRELİM ERKEK EVLADINI BAKARIZ SIRAYA GİRSİNLER TÜM ERKEK BEBEK ANNELERİ KIZ ANNELERİ DE KİM KİME TALİB DÜŞÜNÜRÜZZZZolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…