- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.401
30 yaş partyleri wermenin zamanı gelmiiiişte geçior bile desene.. tamam o zamn seni mazur görüorum bundan sonra eğlen bakalım
O PARTİLER BİLE BENİ PAKLAMAZ BU İŞ YAŞAMI SÜRESİNCE SENİN YAŞINDAYKEN BEN DİYE BAŞLARLAR YAA ÖYLE DİYECEĞİM ŞİMDİ GEZMEDİĞİM TOZMADIĞIM YER KALMAMIŞTIR ...HER YAŞIN BİR KIYMETİ VAR WALLA ....:hulya::hulya:
Yavaş yavaş yap o zaman yorma kendini, karnım sızlıyor falan diyorsun, dikkatli ol, hadi kolay gelsin.. Bir kısmını da yarın annenlere yaptır olmadı :))
maşallah kız ne çok iş yapıyosun sen dikkat et yorma kendini çok fazla
30 yaş partyleri wermenin zamanı gelmiiiişte geçior bile desene.. tamam o zamn seni mazur görüorum bundan sonra eğlen bakalım
yok be onun iş miş yaptığı, kendini awutuyor sadece bi ew süpürsün bırakın ne yemek derdi war ne bişey onuda yapsın elleşmeyin:hulya:
FTY'cim genel müdür sever beni, ben de onu çok severim.
Ama özellikle izin konusunda çok hassastır, yıllık iznimizi alırken bile sinir oluyor.
Benim göbüş birden çok büyüdü, korkuyor herhalde burda bişey olur diye, yoksa hayatta vermez bir hafta kafa izni...
Bakalım yapacak mı dediğini...
Dün de demiştim, bugün tekrarlamak istiyorum, Allah kuvvet versin sana, 37'ye kadar çalışmak zor gerçekten...
kaydirigubbakcemile3
anladim canim. insallah bir yamuk yapmaz :))
bakalim baktim olmuyor calisamiyorum bir cozum bulurum bende. yani benim is masa basi ve bu aralar hic isim yok. okul tatil. haftaya cuma acilacak. ofisimi toparliyorum benden sonra gelecek arkadasa temizlik yapiyorum.
belkı kızacaksınız ama ıkı buklum yapıorum temıslıgı saolsun kızım annesıne ole yardım edıyorkı alt tarafa baskı yapıor seyımden adım bıle zor atıorum kı yapmam gerektıgı ıcın yapıorum yoksa ellemıcem annemede kıyamam o benım tombısım 62 yasında annem elımden gelse ben onun temıslıgıne gıtcem.
Yok canım ya kar dı soguktu baya ewı ellemedım bugunde bırıken temıslıklerımı yapıorum kı hafta sonu kar war dıorlar bıde allah korusun bısı olsa walla adamın arkasından bu mıllet kufur eder bız hamıleyken bole yapıoduk falan dıe su zamanda herseye hazırlıklı olmak gerek.
Gelmeye calısacagım canım zaman ve mekan uyarsa bilinki oradayımmm, gecen bulusmanın resimlerini gordum cok guzel cıkmıs : ) Hemen bi mama yiyip geliyorum
BOSNA, öyle böyle değil cidden sinir oldum o hatuna, bir iyilik yapmma lazım doğurmadan evvel, yoksa bir daha nerde görecem :))
FTY, evet yarasın oğluşuna, takviye yaparız biz nasılolsa, yeterki bebişler iyi ve sağlıklı olsun..
TAYKARA, bir dahaki buluşmaya sende gelmeye çalış..
Ben de masa başındayım ama bi sabah kalkmak bi de bütün gün oturmak canımı çıkarıyor benim.
İnşallah senin planladığın gibi gider herşey canım...
Bu arada yerine birini almaları çok iyi olmuş, bizimkiler almadılar, benim işlerimi bir stajyerle müdürüm arasında paylaştırdılar.
Şimdi stres tavan yapmış durumda burada, çünkü işler yoğun ve detaylı, başa çıkamayacaklarını anladılar.
Ben şafak saydıkça bunlar büsbütün strese giriyorlar kaydirigubbakcemile3
Bakalım izindeyken rahat verecekler mi bana :)
merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öncelikle allah izin verirse ben de nisan annesi olacağım. taykara sen de bizden gibi gözüküyosun ama doğumun mart mı gözüküyo? kızlar ya bizim topikte hiç ankaralı yok keşke buluşmalarınıza ben de katılabilsem ne iyi olurdu siz benden önce yaşıyosunuz herşeyi gerçi bana arkadaş değil öncü olabilirsiniz bu anlamda ama heyecanlarımızı birlikte paylaşmak güzel olurdu. kendinize iyi bakın bebişlere de
merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öncelikle allah izin verirse ben de nisan annesi olacağım. taykara sen de bizden gibi gözüküyosun ama doğumun mart mı gözüküyo? kızlar ya bizim topikte hiç ankaralı yok keşke buluşmalarınıza ben de katılabilsem ne iyi olurdu siz benden önce yaşıyosunuz herşeyi gerçi bana arkadaş değil öncü olabilirsiniz bu anlamda ama heyecanlarımızı birlikte paylaşmak güzel olurdu. kendinize iyi bakın bebişlere de
kızlar bu benim oğlan geceden beri hiç durmuyor yerinde
bu çocuk böyle yapmazdı ne oluyorki acaba bilmiyorumkismile
sen yandin o zaman evdeyken ilk baslarda surekli ararlar artik seni. :))))
ya benim burda almak zorundalar ki islerimin bazilarini bolusturseler bazilari mumkun olmuyor. hamileligim baslarinda 20 gunluk rapor almistim o zaman cok sıkıntı yasadilar mesela. olmuyor bana ve yerime gelecek kisiye cok ihtiyac var.
kızlar bu benim oğlan geceden beri hiç durmuyor yerinde
bu çocuk böyle yapmazdı ne oluyorki acaba bilmiyorumkismile
sende katilabilirsin tabiki de aramiza. 30 ocakda bir bulusma ayarlamaya calisiyoruz bir aksilik cikmazsa. sonucta hepimiz hamileyiz mart ya da nisan farketmez. heberleselim.
Selam anneee, benim mart sonu nisan bası gozuyo simdilik daha tam belli degil, ama su an seninle aynı haftalarda olabiliriz, benim 2. hamileligim oldugundan doktor daha erken almak istiyebilir diye dusunuyorummm, ben gruba yeni katıldım herkes cok ilgili ve cok sevecen eminim herkes senide aramızda gormekten memnun olacaktır : )
ne kuskucu olduk degil mi?
hareket etmeyince noluyor, bu fazla hareket etti baska bisi mi oluyor. :)))))
tadini cikar iste ne guzel hareketlenmis seninki. bazen benimki de butun gun hic durmadan hareket halinde bazen de oyle oturuyor icerde. masallah kuzularimiza nazar degmesin canim hareket etsin iyidir kaslari gelisiyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?