2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yavaş yavaş yap o zaman yorma kendini, karnım sızlıyor falan diyorsun, dikkatli ol, hadi kolay gelsin.. Bir kısmını da yarın annenlere yaptır olmadı :))

belkı kızacaksınız ama ıkı buklum yapıorum temıslıgı saolsun kızım annesıne ole yardım edıyorkı alt tarafa baskı yapıor seyımden adım bıle zor atıorum kı yapmam gerektıgı ıcın yapıorum yoksa ellemıcem annemede kıyamam o benım tombısım 62 yasında annem elımden gelse ben onun temıslıgıne gıtcem.

maşallah kız ne çok iş yapıyosun sen dikkat et yorma kendini çok fazla

Yok canım ya kar dı soguktu baya ewı ellemedım bugunde bırıken temıslıklerımı yapıorum kı hafta sonu kar war dıorlar bıde allah korusun bısı olsa walla adamın arkasından bu mıllet kufur eder bız hamıleyken bole yapıoduk falan dıe su zamanda herseye hazırlıklı olmak gerek.

şakkıdışakkıdı

anladim canim. insallah bir yamuk yapmaz :))
bakalim baktim olmuyor calisamiyorum bir cozum bulurum bende. yani benim is masa basi ve bu aralar hic isim yok. okul tatil. haftaya cuma acilacak. ofisimi toparliyorum benden sonra gelecek arkadasa temizlik yapiyorum.

Ben de masa başındayım ama bi sabah kalkmak bi de bütün gün oturmak canımı çıkarıyor benim.
İnşallah senin planladığın gibi gider herşey canım...
Bu arada yerine birini almaları çok iyi olmuş, bizimkiler almadılar, benim işlerimi bir stajyerle müdürüm arasında paylaştırdılar.
Şimdi stres tavan yapmış durumda burada, çünkü işler yoğun ve detaylı, başa çıkamayacaklarını anladılar.
Ben şafak saydıkça bunlar büsbütün strese giriyorlar kaydirigubbakcemile3
Bakalım izindeyken rahat verecekler mi bana :)

evet canım çok haklısın nedense geçmişteki hamile insanlarla karşılaştırılırz hep eskiden şöyleydi eskiden böyleydi bide hamileydik şunu yapardık bunu yapardık die eleştirilmek var bide

Gelmeye calısacagım canım zaman ve mekan uyarsa bilinki oradayımmm, gecen bulusmanın resimlerini gordum cok guzel cıkmıs : ) Hemen bi mama yiyip geliyorum

merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öncelikle allah izin verirse ben de nisan annesi olacağım. taykara sen de bizden gibi gözüküyosun ama doğumun mart mı gözüküyo? kızlar ya bizim topikte hiç ankaralı yok keşke buluşmalarınıza ben de katılabilsem ne iyi olurdu siz benden önce yaşıyosunuz herşeyi gerçi bana arkadaş değil öncü olabilirsiniz bu anlamda ama heyecanlarımızı birlikte paylaşmak güzel olurdu. kendinize iyi bakın bebişlere de

sen yandin o zaman evdeyken ilk baslarda surekli ararlar artik seni. :))))
ya benim burda almak zorundalar ki islerimin bazilarini bolusturseler bazilari mumkun olmuyor. hamileligim baslarinda 20 gunluk rapor almistim o zaman cok sıkıntı yasadilar mesela. olmuyor bana ve yerime gelecek kisiye cok ihtiyac var.

sende katilabilirsin tabiki de aramiza. 30 ocakda bir bulusma ayarlamaya calisiyoruz bir aksilik cikmazsa. sonucta hepimiz hamileyiz mart ya da nisan farketmez. heberleselim.

Selam anneee, benim mart sonu nisan bası gozuyo simdilik daha tam belli degil, ama su an seninle aynı haftalarda olabiliriz, benim 2. hamileligim oldugundan doktor daha erken almak istiyebilir diye dusunuyorummm, ben gruba yeni katıldım herkes cok ilgili ve cok sevecen eminim herkes senide aramızda gormekten memnun olacaktır : )

kızlar bu benim oğlan geceden beri hiç durmuyor yerinde
bu çocuk böyle yapmazdı ne oluyorki acaba
bilmiyorumkismile

ne kuskucu olduk degil mi?
hareket etmeyince noluyor, bu fazla hareket etti baska bisi mi oluyor. :)))))
tadini cikar iste ne guzel hareketlenmis seninki. bazen benimki de butun gun hic durmadan hareket halinde bazen de oyle oturuyor icerde. masallah kuzularimiza nazar degmesin canim hareket etsin iyidir kaslari gelisiyor iste.

merhba canım hoşgeldin mart nisan olman farketmiyo hoşgeldin aramıza ankarada oturan arkadaşlarımız çok burda bende sinopta oturuyorum ama hiç sinopta olan yok malesef aslında istanbul benim memleketim sinopa gelin geldim ben doğumu istanbulda yapıcam ama annem öel bi hastanede doğumhanede çalışıyo benim bu konuda şanslıyım galiba:ecrin_bebek:

Merhaba, sende katılabilirsin buluşmaya, mart-nisan ne fark eder, önemli olan tanışıp kaynaşmak, fikir alışverişi yapmak, 30 ocaktaki buluşmaya gel mesela..

Doğum öncesi dönemde arayacaklarmış gibi geliyor bana da...
Notebook'unu alırsın zaten falan deyip duruyorlar ama hiç cevap vermiyorum.
Bir görsen, kullandığımız paket programda yaptığım her işi adım adım yazıp print screen alıyorum, her işimi en ince detayına kadar yazıyorum, yine de müdürüm sürekli soruyor onu yazdın mı bunu yazdın mı diye kaydirigubbakcemile3

Doğumdan sonra ücretsiz izin alma imkanın olacak mı?

kızlar bu benim oğlan geceden beri hiç durmuyor yerinde
bu çocuk böyle yapmazdı ne oluyorki acaba
bilmiyorumkismile

Canım ben oynanamasından dertliyim sende oynamasında olumunekankayizsmile

Kızlar bu arada ben benim cimcimenin derdini buldum, müzik istiyomuş yavrucak,
koydum kulakları kıpır kıpır kıpraşmaya başladıbayanssulusmile

sende katilabilirsin tabiki de aramiza. 30 ocakda bir bulusma ayarlamaya calisiyoruz bir aksilik cikmazsa. sonucta hepimiz hamileyiz mart ya da nisan farketmez. heberleselim.

çok teşekkür ederim arkadaşlar ilgi ve alakanız için sizinle olmaktan ben de çok memnun olurum tarih kesinleştiğinde bana da haber verirseniz yer ve saat konusunda size katılmayı çok isterim. ben sizleri şimdi listeme ekliyorum siz de beni eklerseniz mesaj atıp haberleşebiliriz birbirimizle. bazen sık giriyorum bazen de h. sonları falan giremediğim oluyo işyerinde fırsat buldukça giriyorum ama en azından sizin sayfanıza giremesem bile bana attığınız mesajlardan haberdar olabilirim.

ama benim oğlan hiç bu kadar hareket etmezdi geceden beri karnım lıngır lıngır bir o yana bir bu yana şaşırdım gerçekten yediğim şeylerde aynı şeyler ama hayr olsun inş..
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…