2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canim 1 yila kadar ucretsiz izin rahatlikla alabiliyoruz biz. ama ben 6 ay dusunuyorum simdilik bakalim hic belli olmaz belki 1 yil alirim. 3 ay hakkim 1 ay yillik izin 6 ay ucretsiz izin. 10 aylik bayagi toparlamis olurum oglumu. kismet tabi.
sen alamayacaksin gibime geldi dogru mu?

Merhaba, sende katılabilirsin buluşmaya, mart-nisan ne fark eder, önemli olan tanışıp kaynaşmak, fikir alışverişi yapmak, 30 ocaktaki buluşmaya gel mesela..

teşekkür ederim arkadaşlar hepinizi ekleyim de haberleşmemiz kolay olsun.hepinize hayırlı doğumlar tekrar yaşamak_hayat ne güzel doğum konusu da belli olmuş en azından. peki ne zaman gideceksin istanbula yolculuk sakıncalı değil mi çok kar kış bastırmadan gidebilsen keşke

hijyenim erkek bebekler daha hareketli olurlarmış benimkide öle maşallah ne gecesi var ne gündüzü:)))) ama hareketli olması güzel ve iyi bişey meraklanma hareketliliğinden korkma

tamam canim sanada haber veririz. hep beraber super olur. ilk bulusmamizda 4 kisiydik o bile nasil dikkat cekmisti. simdi bayagi kalabalik olucaz sanirim. bizi gorenlerin sokunu simdiden gorebiliyorum.

ama benim oğlan hiç bu kadar hareket etmezdi geceden beri karnım lıngır lıngır bir o yana bir bu yana şaşırdım gerçekten yediğim şeylerde aynı şeyler ama hayr olsun inş..
opuyorumnanaktan

hayir olsun canim. bak simdi icerde bu bebek gibi taklalar atiyordur :))))) hihoyyyt

tamam canim sanada haber veririz. hep beraber super olur. ilk bulusmamizda 4 kisiydik o bile nasil dikkat cekmisti. simdi bayagi kalabalik olucaz sanirim. bizi gorenlerin sokunu simdiden gorebiliyorum.

Ayy, evet evet, kalabalık daha zevkli olur, 4 kişi ile bile milleti kendimize baktırmayı becerdik, kalabalık olsak neler olur acaba..?

ANNEEE ve TAYKARA aramıza hoşgeldiniz.Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim .
Herkese kocamannnn bir merhaba !
Bugün yazamadım.Dünde yoktum işe gelemedim.Kar burada yolları kapattıydı.Hoş tv de hiç yer verilmedi ama burada salı gecesi çok fenadı.Güç bela dönebildim eve.gerçi kimse merak edip sormamış hiloş naptı hamile haliyle bu karda diye ama neyse
Neyse uzun yolsulı-uktan sora kaydık kayıyoruz aman aman derken vardık eve. eşim çok panik olmuş çünkü o taraftan bizim tarafa araba geçişii durdurmuşlar. bide o arada telefon çekmedi.düşünün benim kocişi.
sora çarşamba göndermedi beni işe.evdeydim.ama evde olmak süper. ne ağrım oldu ne sızım.burda koca gün toto üzerinde oturmak banada bebeğede sıkıntı ve ağrı veriyo.napıcam bilmem daha 28 şubata kadar buradayım.
Bebiklerinize maaşallah kızlar okudum geçmişi biraz.

Bu arada ben özel bi soru sorucam Yanıtlamak zorunda değilsiniz tabi.kızlar kocişlerle artık tamamen yolları ayırmak mı lazım? yani işte karıkoca münasebeti?..... Benim hamile arkadaşlarım var görüştüğüm hep birbirlerine bunu soruyorlar.

kızlar bu benim oğlan geceden beri hiç durmuyor yerinde
bu çocuk böyle yapmazdı ne oluyorki acaba
bilmiyorumkismile

Yerim ben onu, maaşallah...
Yanlış hatırlamıyorsam bu haftalar en rahat hareket edebildiği haftalarmış, bırak oynasın kuzucuk...
İlerleyen zamanlarda sıkışıp kalacak zaten...
Birşey olmaz canım benim, merak etme sen...

Hadi gözün aydın...
Benim de ne zamandır aklımdaydı oynadı mı acaba diye...

Bizim zaten 6 aya kadar ücretsiz izin hakkımız var.
6 ayın tamamını vermeleri imkansız zaten...
Bebeğim 6 aylık olana kadar kullanmak istiyorum, ima ettim birkaç defa, hiç oralı olmadılar.
Çok umutlu da değilim açıkçası, yaz ayları bizim sektörün en yoğun dönemi oluyor çünkü...
Bakalım, kısmet :)

şubatın 10 unda gidiyorum kısmetse canım yolculuk sakıncası yok henüz inşallah olmazda sağ salim giderim senin erkekmi kızmı ne kadarlık oldu bilgi alalım biraz senden de:)

benimkide az oynuyordu o yüzden şaşırdım zaten opuyorumnanaktan

hijyenim erkek bebekler daha hareketli olurlarmış benimkide öle maşallah ne gecesi var ne gündüzü:)))) ama hareketli olması güzel ve iyi bişey meraklanma hareketliliğinden korkma

olduğundan fazla harketli sanırım büyüdüğü için artık her hareketini hissediyoruz...
hayir olsun canim. bak simdi icerde bu bebek gibi taklalar atiyordur :))))) hihoyyyt

boshayallersmile sağ ol canım

alkisalkisalkis iyi madem oynasın bakem bende onu alkışlıyorum ve tüm zuzuları opuyorumnanaktan

Hiloşcum sen İstanbul'un neresindesin de başına bunlar geldi?
Hiç bir yerde söylemediler yolların kapandığını falan...
Çok geçmiş olsun...
Allah kolaylık versin, senin de epey zamanın varmış...

Biz bir süredir eşimle yollarımızı ayırdık.
Doktorum yasak getirmedi ama benim hiç içimden gelmiyor, eşim de anlayış gösterdi sağolsun...
Doktor tarafından yasaklanmadığı sürece, böyle bir gereklilik yok diye biliyorum ben.

hilos ben sana o gün kocan gelip seni alsın yazmıştım ama sonrasını unuttum
malum bu hamilelik hali unutturuyor insana kusurumuza bakma
geçmiş olsun

bu arada biz koca kişisiyle yolları ayıramadık henüz doktora bağlı hukukumuz
:bbo:

inşallah canım hadi bakalım geçen sefer nerde buluşmuştunuz?

hoşbulduk hiloş teşekkür ederim ben de aynı güzel dilekleri sizin için diliyorum canım allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin sağ salim kucaklarımıza alalım miniklerimizi :Saruboceq:

şubatın 10 unda gidiyorum kısmetse canım yolculuk sakıncası yok henüz inşallah olmazda sağ salim giderim senin erkekmi kızmı ne kadarlık oldu bilgi alalım biraz senden de:)

iyi hadi bakalım allah hayırlı yolculuk versin sağ salim gidin . bizim oğlumuz olacak inşallah nasipse canım 26+5 iz şu anda da. sizin cinsiyeti nedir? ve ne kadar var doğuma?

Hiloş, merhaba canımcım, inanmayacaksın ama bende az evvel aşağıdaki kullanıcı isimlerine bakıyordum, seni aradı gözüm, o gün akşam aniden çıktın forumdan, yarım kaldı yazışmamız, ama tahmin ettim eşininbir şekilde gelip seni aldığına, çok geçmiş olsun, neyseki evine ulaşabilmişsin, o gece hep seni düşündüm, belki inanmazsın ama..

Bu arada bizim yolları ayıralı aylar oldu, kankayız artık kocişle :))

merhaba arkadaşlar, izine çıkacak arkadaşlara şimdiden iyi dinlenmeler....Bizde c.tesi oğlumuzu göreceğiz . Kızlar 33 haftadan sonra 2 haftada bir mi çağırıyor doktor ? Dün gece hiç uyumadım..Artık solada yatamıyorum.. Bende sırt üstü yatmaya hiç alışık değilim.. ;Zor yaniiii....İyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…