2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim doktor, 31. haftadan itibaren 2 haftada bir çağırmaya başladı, uykusuzluk bir çoğumuzun sorunu, yatış şeklimizde değişmeye başladı evet, deneye deneye en rahat pozisyonu bulacaz artık..

iyi hadi bakalım allah hayırlı yolculuk versin sağ salim gidin . bizim oğlumuz olacak inşallah nasipse canım 26+5 iz şu anda da. sizin cinsiyeti nedir? ve ne kadar var doğuma?[/QUOTE]

sağol canım tşk ederim ben 32. haftamdayım bizimde oğlumuz olcak inşallah martın 1inden sonra bekle dedi doktorumuz

Masa başında durmak çok yordu beni yukarda dinlenme odasında dinlendim geldim biraz ama çok uykum geldi benimm okadar çok konuşulmuş ki yeni gelen arkadaslar hosgelmişler
hilos seni merak etmişkin eşin o gün geldimi gelmedi mi diye aman iyi olduğunuza sevindim.
Hijyenim 31 haftayken kızım çıkacak gibi oluyordu merak etme normal bu hareketler canım
neyse masamı yavaş yavaş toplayayım çıkarız birazdan
kendinize iyi bebeklerinize iyi bakın
sevgiler bizdennn

evet canım 33 haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar
güzel haberlerle gel bize bakalım

iyi hadi bakalım allah hayırlı yolculuk versin sağ salim gidin . bizim oğlumuz olacak inşallah nasipse canım 26+5 iz şu anda da. sizin cinsiyeti nedir? ve ne kadar var doğuma?

sağol canım tşk ederim ben 32. haftamdayım bizimde oğlumuz olcak inşallah martın 1inden sonra bekle dedi doktorumuz[/QUOTE]

ayyy hadi bakalım allah kolay doğumlar versin hepimize heyecan giderek artacak değil mi. ben daha 2 haneli rakamlara yeni düştüm şu plakalara bi gelsem diyoru ama halbuki zaman o kadar çabuk geçiyor ki...

Taykara-Hijyen-Bosna-Anneee-Simenay Kızlar hepinize cvplar için çok mersi:)
Ben şaka yaptım hatırlamamanız normal okadar hızlı konu değişiyorki insan gözdende kaçırıyor unutuyorda canlarım.
Bu arada o gece servisle güç bela döndüm.Kocamın gelmesi ne mümkün kızlar o merkezden bi yere kıpırdayamamışlar.Benim iş yerim merkeze 5-10 km mesafede.Ben çatalcada oturuyorum bu arada kızlar.Buranın karı meşhurdur yağsa doğuyu aratmaz yani.

Bu arada simenaycım göremeden çıktım heralde apartopar kusura bakma.
Ayrıca kızlar bana da doktorum yasak koymadı ama ben onun kıpırtılarını duymaya başladığımdan beri hiç beraber oladık.içime sinmiyo.korkuyorum.nerdeyse 2 ay olacak bizde kanki olduk canım:) ama kızlar gereksiz kuruntu yaptığımı söylüyor buradaki arkadaşlar.Ve korkutuyorlar bukadar eken koca terkedilmez o anlamda diye.yok gözü dışarı kayarmış falan filan. kuduruyorum bende onlara dbenim kocamm o yapanlara benzemez desemde içim içimi yiyo yalan yok vallahibilmiyorumkismile

aman dikkat et canım kendine ve bebişine ...
bu arada bizde daha eşimle ayrılmadık ama eşim utanıyor çocuktan :kedi:

sağol canım tşk ederim ben 32. haftamdayım bizimde oğlumuz olcak inşallah martın 1inden sonra bekle dedi doktorumuz

ayyy hadi bakalım allah kolay doğumlar versin hepimize heyecan giderek artacak değil mi. ben daha 2 haneli rakamlara yeni düştüm şu plakalara bi gelsem diyoru ama halbuki zaman o kadar çabuk geçiyor ki...[/QUOTE]

evet canım çabuk geçiyor bende diyorum hangi ara geçti 32 haftaya geldim die seninde az kaldı merak etme bi bakmışın 30 ları geçmişsin bide bakmışsın oğlun kucağında allah bebeişlerimizi korusun inşallah sağlıklı bir doüum ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bize

merhaba bende mart annesi olucam bebeğim son kontrolde 31+1 di ve 2300 gr doktor önde kilo ve boy olarak önde olduğunu söyledi benimle aynı durumu yaşayan varmı sizce bebişim kilolu doğarrr???

Hilos, başkalarının ne dediğine bakma, özel konularını da dışarıda herkesle konuşmamanı tavsiye ederim, kimin ne olacağı belli olmaz, ayrıca adamın içinde varsa yapacağını yine yapar canım, hem eşler birbirine böyle bir zamanda destek olmayıpta ne zaman olacak, eşini tatmin etmenin başka yolları da var sonuçta, adamdan tamemen uzaklaşman da gerekmiyor, takma kafana..

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler
taykara opuyorumnanaktan anneee kaydirigubbakcemile5 hiloscum hoşgeldin, o gün sağsalim evine kavuşmana çok sevindim yerimseniben

diğer konuya gelince, herhangi bir tehlike yoksa, dr. yasak getirmedği sürece kuruntu yapmana gerek yok
hatta bir topikte okudum hatunların çoğu son haftasına kadar eşlerini bırakmamışlar, normal doğuma da katkısı varmış beraberliğin a.s tabi çok dikkatli olmak şartıyla
biz de ayrılmadık ama eşim çokk çekiniyor tabii boshayallersmile

ayyy hadi bakalım allah kolay doğumlar versin hepimize heyecan giderek artacak değil mi. ben daha 2 haneli rakamlara yeni düştüm şu plakalara bi gelsem diyoru ama halbuki zaman o kadar çabuk geçiyor ki...

evet canım çabuk geçiyor bende diyorum hangi ara geçti 32 haftaya geldim die seninde az kaldı merak etme bi bakmışın 30 ları geçmişsin bide bakmışsın oğlun kucağında allah bebeişlerimizi korusun inşallah sağlıklı bir doüum ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bize[/QUOTE]

amin canım inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin. ama zaman hakkaten çabuk geçiyo artık karar verdim. :)
bu arada ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize ve bebişllere iyi bakın hepiniz iyi akşamlar

merhaba bende mart annesi olucam bebeğim son kontrolde 31+1 di ve 2300 gr doktor önde kilo ve boy olarak önde olduğunu söyledi benimle aynı durumu yaşayan varmı sizce bebişim kilolu doğarrr???

Aramıza hoşgeldin canım, hayırlı,sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum, bebeğin kilosuna çok takılma, forumda seninkine benzer şeyler yaşayan arkadaşlar var, onlar sana cevap verecektir, bebeğin sağlıklı ise sorun yoktur, takma kafana böyle şeyleri, ne güzel tombiş bir bebeğin olacak işte :))

kızlar hepinize teşekkür. samimi cvplar için çok ama çok mersi şekerler.iyki burada sizlere rastladım.hepinnizi öpüyorum ben artık eve dönüyorum.muccckk

ayy deliricem ya bi sinir bi asabiyet bi gerginlik war üstümde atamıyorum deliricem(((
aanemi migrosa gönderdim kızlar dalinin bebek deterjanını yumuşatıcısını alacak birde şu indirim çeklerindeki bebek bezlerini alacak gelecek bu akşam yıkarız artık atıp cicişleriiii ewi sarar miz gibi kokusu kızımınbayanssulusmile

Canım benim doktor, 31. haftadan itibaren 2 haftada bir çağırmaya başladı, uykusuzluk bir çoğumuzun sorunu, yatış şeklimizde değişmeye başladı evet, deneye deneye en rahat pozisyonu bulacaz artık..

cevabın için sağol canım.. Yatış pozisyonu kalmadı valla kıpır kıpırım bütün gece... İyi akşamlar...

bu konu üzerinde konuştuk bizde geçtiğimiz haftalarda çoğu arkadaş kesmiş bazısı dewam edior dr zaten söyler artık kesin diye biz de bu zamana kadar gayet aktiftik hiç bi sorunda yaşamadık. doktorumuz arık kesmemizi söyledi sancılarfalanda çıktı nstde benim tedbir amaçlı sanırım bide ben son aydayım malumŞeniz bence ilşkinin faydası olur zararı olmaz normal doğum açısından wagina çok hantallaşmasındelikafadulden

kızlar hepinize teşekkür. samimi cvplar için çok ama çok mersi şekerler.iyki burada sizlere rastladım.hepinnizi öpüyorum ben artık eve dönüyorum.muccckk
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
Ben de biranönce yıkasam da miiss gibi koksa evimiz boshayallersmile

Hayrola hasretçim bişey mi oldu sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…