- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.441
merhaba arkadaşlar, izine çıkacak arkadaşlara şimdiden iyi dinlenmeler....Bizde c.tesi oğlumuzu göreceğiz . Kızlar 33 haftadan sonra 2 haftada bir mi çağırıyor doktor ? Dün gece hiç uyumadım..Artık solada yatamıyorum.. Bende sırt üstü yatmaya hiç alışık değilim.. ;Zor yaniiii....İyi akşamlar...
merhaba arkadaşlar, izine çıkacak arkadaşlara şimdiden iyi dinlenmeler....bizde c.tesi oğlumuzu göreceğiz . Kızlar 33 haftadan sonra 2 haftada bir mi çağırıyor doktor ? Dün gece hiç uyumadım..artık solada yatamıyorum.. Bende sırt üstü yatmaya hiç alışık değilim.. ;zor yaniiii....iyi akşamlar...
iyi hadi bakalım allah hayırlı yolculuk versin sağ salim gidin . bizim oğlumuz olacak inşallah nasipse canım 26+5 iz şu anda da. sizin cinsiyeti nedir? ve ne kadar var doğuma?
Hiloş, merhaba canımcım, inanmayacaksın ama bende az evvel aşağıdaki kullanıcı isimlerine bakıyordum, seni aradı gözüm, o gün akşam aniden çıktın forumdan, yarım kaldı yazışmamız, ama tahmin ettim eşininbir şekilde gelip seni aldığına, çok geçmiş olsun, neyseki evine ulaşabilmişsin, o gece hep seni düşündüm, belki inanmazsın ama..
Bu arada bizim yolları ayıralı aylar oldu, kankayız artık kocişle :))
ANNEEE ve TAYKARA aramıza hoşgeldiniz.Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim .
Herkese kocamannnn bir merhaba !
Bugün yazamadım.Dünde yoktum işe gelemedim.Kar burada yolları kapattıydı.Hoş tv de hiç yer verilmedi ama burada salı gecesi çok fenadı.Güç bela dönebildim eve.gerçi kimse merak edip sormamış hiloş naptı hamile haliyle bu karda diye ama neyse
Neyse uzun yolsulı-uktan sora kaydık kayıyoruz aman aman derken vardık eve. eşim çok panik olmuş çünkü o taraftan bizim tarafa araba geçişii durdurmuşlar. bide o arada telefon çekmedi.düşünün benim kocişi.
sora çarşamba göndermedi beni işe.evdeydim.ama evde olmak süper. ne ağrım oldu ne sızım.burda koca gün toto üzerinde oturmak banada bebeğede sıkıntı ve ağrı veriyo.napıcam bilmem daha 28 şubata kadar buradayım.
Bebiklerinize maaşallah kızlar okudum geçmişi biraz.
Bu arada ben özel bi soru sorucam Yanıtlamak zorunda değilsiniz tabi.kızlar kocişlerle artık tamamen yolları ayırmak mı lazım? yani işte karıkoca münasebeti?..... Benim hamile arkadaşlarım var görüştüğüm hep birbirlerine bunu soruyorlar.
sağol canım tşk ederim ben 32. haftamdayım bizimde oğlumuz olcak inşallah martın 1inden sonra bekle dedi doktorumuz
hiloscum hoşgeldin, o gün sağsalim evine kavuşmana çok sevindim yerimsenibenTaykara-Hijyen-Bosna-Anneee-Simenay Kızlar hepinize cvplar için çok mersi:)
Ben şaka yaptım hatırlamamanız normal okadar hızlı konu değişiyorki insan gözdende kaçırıyor unutuyorda canlarım.
Bu arada o gece servisle güç bela döndüm.Kocamın gelmesi ne mümkün kızlar o merkezden bi yere kıpırdayamamışlar.Benim iş yerim merkeze 5-10 km mesafede.Ben çatalcada oturuyorum bu arada kızlar.Buranın karı meşhurdur yağsa doğuyu aratmaz yani.
Bu arada simenaycım göremeden çıktım heralde apartopar kusura bakma.
Ayrıca kızlar bana da doktorum yasak koymadı ama ben onun kıpırtılarını duymaya başladığımdan beri hiç beraber oladık.içime sinmiyo.korkuyorum.nerdeyse 2 ay olacak bizde kanki olduk canım:) ama kızlar gereksiz kuruntu yaptığımı söylüyor buradaki arkadaşlar.Ve korkutuyorlar bukadar eken koca terkedilmez o anlamda diye.yok gözü dışarı kayarmış falan filan. kuduruyorum bende onlara dbenim kocamm o yapanlara benzemez desemde içim içimi yiyo yalan yok vallahibilmiyorumkismile
ayyy hadi bakalım allah kolay doğumlar versin hepimize heyecan giderek artacak değil mi. ben daha 2 haneli rakamlara yeni düştüm şu plakalara bi gelsem diyoru ama halbuki zaman o kadar çabuk geçiyor ki...
merhaba bende mart annesi olucam bebeğim son kontrolde 31+1 di ve 2300 gr doktor önde kilo ve boy olarak önde olduğunu söyledi benimle aynı durumu yaşayan varmı sizce bebişim kilolu doğarrr???
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler
taykara opuyorumnanaktan anneee kaydirigubbakcemile5
hiloscum hoşgeldin, o gün sağsalim evine kavuşmana çok sevindim yerimseniben
diğer konuya gelince, herhangi bir tehlike yoksa, dr. yasak getirmedği sürece kuruntu yapmana gerek yok
hatta bir topikte okudum hatunların çoğu son haftasına kadar eşlerini bırakmamışlar, normal doğuma da katkısı varmış beraberliğin a.s tabi çok dikkatli olmak şartıyla
biz de ayrılmadık ama eşim çokk çekiniyor tabii boshayallersmile
evet canım 33 haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar
güzel haberlerle gel bize bakalım
Canım benim doktor, 31. haftadan itibaren 2 haftada bir çağırmaya başladı, uykusuzluk bir çoğumuzun sorunu, yatış şeklimizde değişmeye başladı evet, deneye deneye en rahat pozisyonu bulacaz artık..
ANNEEE ve TAYKARA aramıza hoşgeldiniz.Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim .
Herkese kocamannnn bir merhaba !
Bugün yazamadım.Dünde yoktum işe gelemedim.Kar burada yolları kapattıydı.Hoş tv de hiç yer verilmedi ama burada salı gecesi çok fenadı.Güç bela dönebildim eve.gerçi kimse merak edip sormamış hiloş naptı hamile haliyle bu karda diye ama neyse
Neyse uzun yolsulı-uktan sora kaydık kayıyoruz aman aman derken vardık eve. eşim çok panik olmuş çünkü o taraftan bizim tarafa araba geçişii durdurmuşlar. bide o arada telefon çekmedi.düşünün benim kocişi.
sora çarşamba göndermedi beni işe.evdeydim.ama evde olmak süper. ne ağrım oldu ne sızım.burda koca gün toto üzerinde oturmak banada bebeğede sıkıntı ve ağrı veriyo.napıcam bilmem daha 28 şubata kadar buradayım.
Bebiklerinize maaşallah kızlar okudum geçmişi biraz.
Bu arada ben özel bi soru sorucam Yanıtlamak zorunda değilsiniz tabi.kızlar kocişlerle artık tamamen yolları ayırmak mı lazım? yani işte karıkoca münasebeti?..... Benim hamile arkadaşlarım var görüştüğüm hep birbirlerine bunu soruyorlar.
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmilekızlar hepinize teşekkür. samimi cvplar için çok ama çok mersi şekerler.iyki burada sizlere rastladım.hepinnizi öpüyorum ben artık eve dönüyorum.muccckk
Ben de biranönce yıkasam da miiss gibi koksa evimiz boshayallersmileayy deliricem ya bi sinir bi asabiyet bi gerginlik war üstümde atamıyorum deliricem(((
aanemi migrosa gönderdim kızlar dalinin bebek deterjanını yumuşatıcısını alacak birde şu indirim çeklerindeki bebek bezlerini alacak gelecek bu akşam yıkarız artık atıp cicişleriiii ewi sarar miz gibi kokusu kızımınbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?