- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.461
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
Ben de biranönce yıkasam da miiss gibi koksa evimiz boshayallersmile
Hayrola hasretçim bişey mi oldu sengözlerimebaksanab
Hımm hamileliğin olağan depresif halleri yanii boshayallersmilebilmiorum walla daraldım çok fena asabiyim, şu cicşişler gelsede dağılsa biraz kafam..
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
Ben de biranönce yıkasam da miiss gibi koksa evimiz boshayallersmile
Hayrola hasretçim bişey mi oldu sengözlerimebaksanab
Hımm hamileliğin olağan depresif halleri yanii boshayallersmile
Ben de öyleydim geçen hafta, çok şükür toparladım biraz
Cizilerle uğraşırken dafan dağılır zemuszemus
umarım öyle olur inanılmaz gerginimyarın we cumartesi eşim tümgün çalışacak bnde mecbur sabah 8de kalkıcam we dükkanın başıda durucam o işte olacak 12 saat nasıl dyanıcam bilmiorum senağlama
umarım öyle olur inanılmaz gerginimyarın we cumartesi eşim tümgün çalışacak bnde mecbur sabah 8de kalkıcam we dükkanın başıda durucam o işte olacak 12 saat nasıl dyanıcam bilmiorum senağlama
evet hasretcim bir daha değişmezse öyle olacak :))şimdi isim ne olacak? ceylin ipek we göktürk tuna mı olacak?
hazal ceylin düşünüyorum bnde, banada uysun babsına da die hasret cengizyerimseniben
kızlar nasılsınız sizleri çok özledim
canım hoşgeldin çok geçmişler olsun eşine sana bebeğine Allah beterinden korusunhoşgeldin cnm, nasılsın bebeğin nasıl sende özletin kendini..
sağolun canlarım bebişte bende çok iyiyiz allaha şükür küçük bi olay atlattım bende daha yeni evimin mutfağı yandı temizlikle uğraşıyorum kaç zamandır canım çıktı valla bugün nefes aldım da bi sizlerle görüşeyim dedim
prospektüsünde günde 16 diyor ama sen yine de 5 6 yı geçme :)))kızlar benim mide yanmalarım cekilmez oldu bende rennie yi seker gibi kullanır oldum gunde en fazla kac tane olmak lazım ? Cok mu abartıyorum acaba
yeni katılanlar hoşgelmişler sefalar getirmişler benim de kocacım geldi yanına gidiyorum görüşürük hamileler :CüvCüv:
gecmiş olsunn anammnabersiniz bakalım?kızlar şöyle geçmişe bir göz atayım dedim..anam sayfalar almış başını gitmiş....hepsini okuyamadım...
ben bu gün giremedim foruma...eşim evdeydi öğlene kadar,hasta ya,sonra ben carrefoura gittim alışverişe...geldim daha yemeği pişirmeden eşim geldi yine..onunla uğraşmaktan fırsat bulamadım... oğlan da geldi bu arada...
bu gün göğüsucu kremi aldım onu kullanmaya başladım umarım işe yarar....
asinaz eşimin ne iş yaptığını sormuşsun ..üst düzey yönetici benim adam....o saatlerde toplantıları oluyor bazen ....dün o nedenle geçikmişti...
nabersiniz bakalım?kızlar şöyle geçmişe bir göz atayım dedim..anam sayfalar almış başını gitmiş....hepsini okuyamadım...
ben bu gün giremedim foruma...eşim evdeydi öğlene kadar,hasta ya,sonra ben carrefoura gittim alışverişe...geldim daha yemeği pişirmeden eşim geldi yine..onunla uğraşmaktan fırsat bulamadım... oğlan da geldi bu arada...
bu gün göğüsucu kremi aldım onu kullanmaya başladım umarım işe yarar....
asinaz eşimin ne iş yaptığını sormuşsun ..üst düzey yönetici benim adam....o saatlerde toplantıları oluyor bazen ....dün o nedenle geçikmişti...
benn geldimm
hemdee nerdenn bilemezsınızzz
doktora gıttık
once usg gırdım işte bebişkoyu gecen cuma hastaneye yattımda 2520 gr ölçmüştü,bugünde 2420 gr çıktı ohaoldumsmile
o gun doogru duzgun bakmadım rahım agzını ölçmrk için baktım usg ıle vs dedi
renklıde vbaktık bi türlü yuzunu goremedik sadece burnunu gordukk onuda basmadı elıyle ayanı tutuyodu çok tatlıydıı boshayallersmile
sonra konuşmaya gectık , agrın oldu gun yat dedı
evde kendı işini yapabılırsın dedı
haftada bır dısarı cıkabılırsın dedı
da 1 hafta sonra dogsada fark etmez dedi ama erken dogmucak senın aylarında kıme sorsan hepsınde kasık agrısı var dedı sadece uzun surmemelı dedi
o anda aglamak ıstedım oturabılırmışım çok mutlu oldum gıttım 1.5 iskender yedim
reale gıttım forum ıstanbula
bebişe 17 tl ye kadıfe sweet aldım 6 aylık
60 adet bebedorun jelli yapışkanlı gögüs pedi aldim
avent biberon
prima yenidoğan bez
aldıkk geldik ancak az once kasıgım baya agrıdı dikkatlı olcam cok dolandım yormucam kendımı nsat falanda gırmedim gerek yok dedi
gecmiş olsunn anamm
yorma kendinii
gögüs kremini nerden aldın ve ne için o
annen sizde değilmi? kalacak yani artık
kocanında hasta olası tutmuş rahat wermez artık sana tepende..
benn geldimm
hemdee nerdenn bilemezsınızzz
doktora gıttık
once usg gırdım işte bebişkoyu gecen cuma hastaneye yattımda 2520 gr ölçmüştü,bugünde 2420 gr çıktı ohaoldumsmile
o gun doogru duzgun bakmadım rahım agzını ölçmrk için baktım usg ıle vs dedi
renklıde vbaktık bi türlü yuzunu goremedik sadece burnunu gordukk onuda basmadı elıyle ayanı tutuyodu çok tatlıydıı boshayallersmile
sonra konuşmaya gectık , agrın oldu gun yat dedı
evde kendı işini yapabılırsın dedı
haftada bır dısarı cıkabılırsın dedı
da 1 hafta sonra dogsada fark etmez dedi ama erken dogmucak senın aylarında kıme sorsan hepsınde kasık agrısı var dedı sadece uzun surmemelı dedi
o anda aglamak ıstedım oturabılırmışım çok mutlu oldum gıttım 1.5 iskender yedim
reale gıttım forum ıstanbula
bebişe 17 tl ye kadıfe sweet aldım 6 aylık
60 adet bebedorun jelli yapışkanlı gögüs pedi aldim
avent biberon
prima yenidoğan bez
aldıkk geldik ancak az once kasıgım baya agrıdı dikkatlı olcam cok dolandım yormucam kendımı nsat falanda gırmedim gerek yok dedi
buarada
benim şuanda balkon telımde camarım telımde dolu onlar kuruyunca egenın camasırlarını yıkıcam
esim omo baby ve yumoş baby almış çok pahalı
bugun realde dalının sıvısını ve yumusatıcısını gordum ıkısı 12 trl idi esşim sadece yumoş babyi 18 tl almışşş bunlar bıtınce dalın alcam
annem geldi migrostan we dalinin detrjanını bulamamışkoskoca migrosta yokmuş yani offfff.. oda karşıda yöre die bi marketten alıp getrcekler.. 15tlimiş 2,5kg deterjanı bu real nerde yaw:uhm: bizim burayada açıldı fulyaya oraya mı baksak acabaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?