2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

Ben de biranönce yıkasam da miiss gibi koksa evimiz boshayallersmile

Hayrola hasretçim bişey mi oldu sengözlerimebaksanab

bilmiorum walla daraldım çok fena asabiyim, şu cicşişler gelsede dağılsa biraz kafam..

bilmiorum walla daraldım çok fena asabiyim, şu cicşişler gelsede dağılsa biraz kafam..
Hımm hamileliğin olağan depresif halleri yanii boshayallersmile
Ben de öyleydim geçen hafta, çok şükür toparladım biraz
Cizilerle uğraşırken dafan dağılır zemuszemus

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

Ben de biranönce yıkasam da miiss gibi koksa evimiz boshayallersmile

Hayrola hasretçim bişey mi oldu sengözlerimebaksanab

Hımm hamileliğin olağan depresif halleri yanii boshayallersmile
Ben de öyleydim geçen hafta, çok şükür toparladım biraz
Cizilerle uğraşırken dafan dağılır zemuszemus

umarım öyle olur inanılmaz gerginim yarın we cumartesi eşim tümgün çalışacak bnde mecbur sabah 8de kalkıcam we dükkanın başıda durucam o işte olacak 12 saat nasıl dyanıcam bilmiorumsenağlama

umarım öyle olur inanılmaz gerginim yarın we cumartesi eşim tümgün çalışacak bnde mecbur sabah 8de kalkıcam we dükkanın başıda durucam o işte olacak 12 saat nasıl dyanıcam bilmiorumsenağlama

Kayınpederin yok muydu dükkanda ona devredersin sıkılınca aklinialirimsmile

Gerginliğinin nedeni işte...

Bugün ben de estim gürledim, çocuklar bile şaşkın şaşkın baktı sadece. Arkadaşlarla limoni olduk.. Hayırlısıyla yarını da bir atlatsak. Sonra tatil...

Ben yine NST'ye girdim, bi şey yokmuş :) 37. haftaya çok var yahu. Arada gideyim di mi? Miniği görmek istiyorum çok...

Benimki bu aralar çok hareketli. Azıcık bile eğilemiyorum hemen göğsümün altında, itiyor durmadan. Sabah da sanırım geriniyor, alttan üstten itiyor. Benimki sanırım ağzımdan çıkmaya niyetli :)

Yeni katılanlar olmuş, hoş gelmiş herkes.

şimdi isim ne olacak? ceylin ipek we göktürk tuna mı olacak?

hazal ceylin düşünüyorum bnde, banada uysun babsına da die hasret cengizyerimseniben
evet hasretcim bir daha değişmezse öyle olacak :))
kızlar nasılsınız sizleri çok özledim

nabersiniz bakalım?kızlar şöyle geçmişe bir göz atayım dedim..anam sayfalar almış başını gitmiş....hepsini okuyamadım...
ben bu gün giremedim foruma...eşim evdeydi öğlene kadar,hasta ya,sonra ben carrefoura gittim alışverişe...geldim daha yemeği pişirmeden eşim geldi yine..onunla uğraşmaktan fırsat bulamadım... oğlan da geldi bu arada...
bu gün göğüsucu kremi aldım onu kullanmaya başladım umarım işe yarar....

asinaz eşimin ne iş yaptığını sormuşsun ..üst düzey yönetici benim adam....o saatlerde toplantıları oluyor bazen ....dün o nedenle geçikmişti...

benn geldimm
hemdee nerdenn bilemezsınızzz
doktora gıttık
once usg gırdım işte bebişkoyu gecen cuma hastaneye yattımda 2520 gr ölçmüştü,bugünde 2420 gr çıktı ohaoldumsmile

o gun doogru duzgun bakmadım rahım agzını ölçmrk için baktım usg ıle vs dedi
renklıde vbaktık bi türlü yuzunu goremedik sadece burnunu gordukk onuda basmadı elıyle ayanı tutuyodu çok tatlıydıı boshayallersmile

sonra konuşmaya gectık , agrın oldu gun yat dedı
evde kendı işini yapabılırsın dedı
haftada bır dısarı cıkabılırsın dedı
da 1 hafta sonra dogsada fark etmez dedi ama erken dogmucak senın aylarında kıme sorsan hepsınde kasık agrısı var dedı sadece uzun surmemelı dedi
o anda aglamak ıstedım oturabılırmışım çok mutlu oldum gıttım 1.5 iskender yedim
reale gıttım forum ıstanbula
bebişe 17 tl ye kadıfe sweet aldım 6 aylık
60 adet bebedorun jelli yapışkanlı gögüs pedi aldim
avent biberon
prima yenidoğan bez
aldıkk geldik ancak az once kasıgım baya agrıdı dikkatlı olcam cok dolandım yormucam kendımı nsat falanda gırmedim gerek yok dedi

gecmiş olsunn anamm
yorma kendinii
gögüs kremini nerden aldın ve ne için o

annen sizde değilmi? kalacak yani artık
kocanında hasta olası tutmuş rahat wermez artık sana tepende..

buarada
benim şuanda balkon telımde camarım telımde dolu onlar kuruyunca egenın camasırlarını yıkıcam
esim omo baby ve yumoş baby almış çok pahalı
bugun realde dalının sıvısını ve yumusatıcısını gordum ıkısı 12 trl idi esşim sadece yumoş babyi 18 tl almışşş bunlar bıtınce dalın alcam

buarada
benim şuanda balkon telımde camarım telımde dolu onlar kuruyunca egenın camasırlarını yıkıcam
esim omo baby ve yumoş baby almış çok pahalı
bugun realde dalının sıvısını ve yumusatıcısını gordum ıkısı 12 trl idi esşim sadece yumoş babyi 18 tl almışşş bunlar bıtınce dalın alcam

çanım nasıl yani yanlış ölçmüş...CADIARZU

aldıklarında hayırlı olsun güle güle kullanın....

gecmiş olsunn anamm
yorma kendinii
gögüs kremini nerden aldın ve ne için o

anım joker den aldım..medela pureland 100 diye bişey...bir arkadaşımın tavsiyesi....şimdiden kullanmaya başlanması iyimiş...bebek emmeye başlayına çatlaklar için...

annen sizde değilmi? kalacak yani artık
kocanında hasta olası tutmuş rahat wermez artık sana tepende..

valla yaaa.....annem burda artık neyseki bana çok destek oluyor...

canım benim hadi gözünaydın renklinin ölçümleri daha doğrudur cnm.. sorun olmamasına sewindim en azından şimdilik. bu seni biraz rahatlatmıştırolumunekankayizsmile çok sewindim canım senin adına

annem geldi migrostan we dalinin detrjanını bulamamış koskoca migrosta yokmuş yani offfff.. oda karşıda yöre die bi marketten alıp getrcekler.. 15tlimiş 2,5kg deterjanı bu real nerde yaw:uhm: bizim burayada açıldı fulyaya oraya mı baksak acabaCADIARZU

dalinmi 15 imiş
ben forunm istabulda gordum fulyadakınedede vardır muhakkak promosyon var herthal yumuşatıcısıda var 12 tl sıvıyla beraber eşimde carrefourda bulamayınca omo baby almış

Bende 14 de aldım sıwı deterjanı cok pahalı bı bez parası walla

selkie bebek zayıfladı hethall içimdee alsanaalsanasmile 2420 gr dedi

hasret saoll canım o kadarda rısk saltında olmadımı öğrenmek rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…