2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yenıdogan bezıde 14 tl aldım realdeen
avent yenıdogan bıberon 125 ml , 15 tl
gögüs pedi jelli yapışkanlı 14 tl

emzırme atletı 14 tl ama ben gereksız dıye onu almadım

dalinmi 15 imiş
ben forunm istabulda gordum fulyadakınedede vardır muhakkak promosyon var herthal yumuşatıcısıda var 12 tl sıvıyla beraber eşimde carrefourda bulamayınca omo baby almış
kaç litresi canım bi baksana olmadı bizde oraya bakalım benim dediğim 2,5kg sizinki nasıl?
Bende 14 de aldım sıwı deterjanı cok pahalı bı bez parası walla

ewet cnm bebek bezide aldık huggies yeni doğan we midi boy bez yenidoğan 28li 10liraya geldi indirimiyle

kaç litresi canım bi baksana olmadı bizde oraya bakalım benim dediğim 2,5kg sizinki nasıl?

ewet cnm bebek bezide aldık huggies yeni doğan we midi boy bez yenidoğan 28li 10liraya geldi indirimiyle

biz omo baby aldık dye almadık dalını ama fıyatı gordum ancak kac lt bılemıyorum biri yeşilli biri poembeli idi ikisi 12 tl idi 6 , 6 herhalde ama kac lt emın degılım benım omo baby bıtınce ondabn alırım dedım cunku esım yumos baby 18 aldı carrefourdan ,

bende prima yenıdogan 50 li , 14 tl
prima 2 numara 98 li 23 lira

bebe ıslak mendıle karar veremedım unı bavby dıyorum anccak bulamadım daha

ıslak mendılde bebedorun 5 pakertlısı 11 tl mi 14 mu neydı
dalinın 3 paketlısı 8 tl
canbebede vardı ama fıyata bakmadım huggıeste vardı ancak unuttum fıytatları

Merhaba kızlar...Bugün epey kaynatmışsınız oku oku bitmedi...Namlıda ve happy marketlerinde 98 li prima 18.90-TL idi...Gülencim güzel haberlerle gelmişsin canım gözün aydın , Ege bey uslu durmuş...

biz de beebdorun 5 li ıslak mendilini 11 tl ye
aldık kayınvalidem 2 numara almış 52 14 tl
2 pakette 1 numara alıcak bez işlerini kayınvalidem halledicekmiş

amanın geçmişi oku oku bitmedi birgünde 50 sayfa olmuş.
EFERCıN çook gçmiş olsun canım ya allahtan fazla zarar olmamış.
YAĞMUR,SnowWhiteQueen ve Gülen güzel haberler almışınız maşallah bebişlere.Gülen ultrasonda yanılma payı oluyo işte takma fazla kafana.
FRAMBUAZ odanız hayırlı olsun bebiş güle güle kullansın.
amnın dizim var sonra görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…