2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım inan ilk zamanlar biz de öeleydik
zaten benim ilk 4 ayı hiç hatırlamak istemiyorum,üç günde bir serum yiyordum günde 10 kere öıkardığık oluyordu,Allahım kabus gibiydi,ama ağrı geçmiyor,bi tost yapim geçer belkidelikafadulden

hhihihi tost he bıde soda iç bakalım bı zararlı degıl nasıl olsa bana gaz sancısı gıbı geldı ama bılemıcem sımdı benımde anlattıgın gıbı oluyodu agrım iğne batıyo sankı soda içip sıte etrafında yuruyuoduk gecıyodu serum he akannehir oyy çok zor gecırmıssın neysekı az kaldı

soda içtim bi tane yine içerim olmazsa,evet zor geçti ama bugünüme çok şükür

kızlar acil cvpppppppppppppp
karnımın sağ tarafında acayip bi acı var iğne batması gibi nasıl acıyor ya dayanamıyorum artık

canım o acu bendede var bugün ama sol tarafımda ,,,sanki bıçak saplıyorlar gibi...çok fena yaa...

yaa kızlar felaket midem yanıyor..rennie içtim yarım saat sonra yine başlıyor...kaç oldu bu gün içiyorum ...2-3 gündür hiç çekilmez oldu yaaa.....

peki bu ne ebru ya
dediğin gibi bıçak batması gibi kötü bişi değildir di mi
senin de valla miden kötüymüş inşallah geçer hemen

bıde ben yanlızım burda cok zor oluyo senağlama benımki havalanında gumrukte calısıyo canım oyuzden böyle hep gece

tatlım inşallah güsel mesai sattleri olan iyi bir iş bulur eşinde geceleri yanında olur inşallah
benimde ailemden kimse yok burda benim de eşim istanbullu(burda doğmuş büyümüş yani)benim annem inşallah doğuma 15gün kala gelicek inşallah
senden gelicek mi kimse

gülencim gözünaydın güzel haberlerle dönmüşsün.maşşallah ege bebeğe.aldıklarınıda güle güle kullansın.
kızlar acil cvpppppppppppppp
karnımın sağ tarafında acayip bi acı var iğne batması gibi nasıl acıyor ya dayanamıyorum artık
canım acaba bebek hareketlerinden oluyor olablir mi?bazen benimki ağrıtıyor çünkü.geçti mi biraz bari?

tatlım inan ben de onu düşünüyordum acaba miniğin pozisyonundan mı diye
ama biraz hafifledi çok şükür

tatlım inan ben de onu düşünüyordum acaba miniğin pozisyonundan mı diye
ama biraz hafifledi çok şükür

yaw şu değişik renkte yazmayı nasıl yapıyorsunuz ben de istiyom

hafiflediyse iyi bari canım.ben hareketlerinden diye düşünüyorum.dedim ya benim karnımda bazen çok acıyor ve sonra anlıyorumki bizim delikanlıdan kaynaklanıyor.
hemen tarif ediyorum.hani bu cevap yazma panelinde A harfi var birtane aynen böyle.ona tıkla ordan rengi seç seçtiğin rengin yazdığı bir yazı çıkacak onun arasına yazacaksın.sondaki color kısmından önce yazmaya başlayacaksın hayatım.bukadarrr.bir dene istersenolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…