- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.501
nerdeyse yarım saattir var ve geçmiyor
keşke bişey dıyebılsem ama benımde ılk bebegım olucak bende pek bısey bılmıyorum maalesef bilmiyorumkismile benım agrım oldugunda acılde buluyoruz kendımızı hıç te bısey cıkmıyo rzıl olup gelıyoruz ohaoldumsmile
tatlım inan ilk zamanlar biz de öeleydik
zaten benim ilk 4 ayı hiç hatırlamak istemiyorum,üç günde bir serum yiyordum günde 10 kere öıkardığık oluyordu,Allahım kabus gibiydi,ama ağrı geçmiyor,bi tost yapim geçer belkidelikafadulden
hhihihi tost he bıde soda iç bakalım bı zararlı degıl nasıl olsa bana gaz sancısı gıbı geldı ama bılemıcem sımdı benımde anlattıgın gıbı oluyodu agrım iğne batıyo sankı soda içip sıte etrafında yuruyuoduk gecıyodu serum he akannehir oyy çok zor gecırmıssın neysekı az kaldı
soda içtim bi tane yine içerim olmazsa,evet zor geçti ama bugünüme çok şükür
evet cok şükür halımıze gecer inşAllah aşkı memnu bıttı sımdı tecrubelı anneler gelır onlar bılır belkı canım yardmcı olurlar sana
he ben de bi yandan onu izliyorum,bizim kızçeler nerde hakikaten ya hiçbiri yok bu gece
olcay_nesli bu arada eşin gecei mi yoksa senide mi uyku tutmuyor
kızlar acil cvpppppppppppppp
karnımın sağ tarafında acayip bi acı var iğne batması gibi nasıl acıyor ya dayanamıyorum artık
eşim hep gece calışıyo canım ya 11 den yada 12 den once gelemıyo kalıyorum yapayanlız buralarda mafoldumben
canım o acu bendede var bugün ama sol tarafımda ,,,sanki bıçak saplıyorlar gibi...çok fena yaa...
yaa kızlar felaket midem yanıyor..rennie içtim yarım saat sonra yine başlıyor...kaç oldu bu gün içiyorum ...2-3 gündür hiç çekilmez oldu yaaa.....
kıyamam sana gece yalnız kalmak zor gerçketen benimki de geçen sene mesaie kalırdı zor geçerdi gerçekten
ki
senin eşinin işi ne ki hep gece çalışıyor
bıde ben yanlızım burda cok zor oluyo senağlama benımki havalanında gumrukte calısıyo canım oyuzden böyle hep gece
peki bu ne ebru ya
dediğin gibi bıçak batması gibi kötü bişi değildir di mi
senin de valla miden kötüymüş inşallah geçer hemen
bilmiyorum ya,çok fena....bende geçiremedim ne yaptıysam....midede bir yandan....
gülencim gözünaydın güzel haberlerle dönmüşsün.maşşallah ege bebeğe.aldıklarınıda güle güle kullansın.benn geldimm
hemdee nerdenn bilemezsınızzz
doktora gıttık
once usg gırdım işte bebişkoyu gecen cuma hastaneye yattımda 2520 gr ölçmüştü,bugünde 2420 gr çıktı ohaoldumsmile
o gun doogru duzgun bakmadım rahım agzını ölçmrk için baktım usg ıle vs dedi
renklıde vbaktık bi türlü yuzunu goremedik sadece burnunu gordukk onuda basmadı elıyle ayanı tutuyodu çok tatlıydıı boshayallersmile
sonra konuşmaya gectık , agrın oldu gun yat dedı
evde kendı işini yapabılırsın dedı
haftada bır dısarı cıkabılırsın dedı
da 1 hafta sonra dogsada fark etmez dedi ama erken dogmucak senın aylarında kıme sorsan hepsınde kasık agrısı var dedı sadece uzun surmemelı dedi
o anda aglamak ıstedım oturabılırmışım çok mutlu oldum gıttım 1.5 iskender yedim
reale gıttım forum ıstanbula
bebişe 17 tl ye kadıfe sweet aldım 6 aylık
60 adet bebedorun jelli yapışkanlı gögüs pedi aldim
avent biberon
prima yenidoğan bez
aldıkk geldik ancak az once kasıgım baya agrıdı dikkatlı olcam cok dolandım yormucam kendımı nsat falanda gırmedim gerek yok dedi
canım acaba bebek hareketlerinden oluyor olablir mi?bazen benimki ağrıtıyor çünkü.geçti mi biraz bari?kızlar acil cvpppppppppppppp
karnımın sağ tarafında acayip bi acı var iğne batması gibi nasıl acıyor ya dayanamıyorum artık
gülencim gözünaydın güzel haberlerle dönmüşsün.maşşallah ege bebeğe.aldıklarınıda güle güle kullansın.
canım acaba bebek hareketlerinden oluyor olablir mi?bazen benimki ağrıtıyor çünkü.geçti mi biraz bari?
tatlım inan ben de onu düşünüyordum acaba miniğin pozisyonundan mı diye
ama biraz hafifledi çok şükür
yaw şu değişik renkte yazmayı nasıl yapıyorsunuz ben de istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?