2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canikom altı kalın çizgili A harfine tıklayıp renk seçince birde dediğim gibi arasına yazınca olması lazım.zaten a nın üstüne gelince renkler yazısı çıkıyor.çıkan yazının sonunda [/COLOR] yazıyor ya sen ondan öne yazacaksın.yazının arsında kalacak yani yazdıkların.

cokacimcoookasinaazzz genemi tossstt ya bendeeeeecokacimcoook..tosta yer kalmıo abi bu saate kadarrr..o sancı tesadüfki bi yarım saattır bendede var sag tarafı karnımın canım bebegin pozisyonuna baglı bence bişrAZ oksa gecer degiştrr yerini kızcen yaramazlar..artık alışın yavaş yavaş geliooosssss diolar..

he ya şimdi ben de şubat annelerini okuyordum gelmeye başlayan bebikler var ama Rabbim zamanında sağlık ile gelmelerini nasip etsin inşallah,bu arada ben de bu gece tost yaparken doğumdan sonra bu alışkanlığım süre gelmez inşallah dedimkaydirigubbakcemile

yazgıcım sen bizim ögretmenimiz oldun walla sana danısacaz bundan bööle kk ayrıntılarını..bu arada resim süper insallah sennde öyle tatlı bi oglusun olur annesi..

canım senin dogum yapacagınm hastane doktor belli mi???

yaz kocaman öpüyorum sei teşekkürler ama bir sorum daha olucak,harflerin kalınlığını nasıl ayarlıcam
onuda rengi seç sonrada hiç birşeye tıklamadan B varya ona bas.busefer iki b nin arasına yazacaksın.oda öyle oluyor.nedemek hayatım bende seni çokkk öpüyorumopuyorumnanaktan.
yazgıcım sen bizim ögretmenimiz oldun walla sana danısacaz bundan bööle kk ayrıntılarını..bu arada resim süper insallah sennde öyle tatlı bi oglusun olur annesi..
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana canımcımopuyorumnanaktan çok tatlı bir bebek değil mi yaa çok güzel uyuyor ayy inşallah hepimizinki olur tatlım.

tatlım tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…