- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.521
aynen valla,bu arada nasıl iyileştiniz mi biraz
eşim hala hasta,oğlumda atlattı sayılır ama sanırım ben sanki hasta gibiyim değilimde,,biraz bogazlarım açıyor o kadar...inşallah daha fazla hasta olmam....
eşim hala hasta,oğlumda atlattı sayılır ama sanırım ben sanki hasta gibiyim değilimde,,biraz bogazlarım açıyor o kadar...inşallah daha fazla hasta olmam....
cokacimcoookasinaazzz genemi tossstt ya bendeeeeecokacimcoook..tosta yer kalmıo abi bu saate kadarrr..o sancı tesadüfki bi yarım saattır bendede var sag tarafı karnımın canım bebegin pozisyonuna baglı bence bişrAZ oksa gecer degiştrr yerini kızcen yaramazlar..artık alışın yavaş yavaş geliooosssss diolar..tatlım inan ilk zamanlar biz de öeleydik
zaten benim ilk 4 ayı hiç hatırlamak istemiyorum,üç günde bir serum yiyordum günde 10 kere öıkardığık oluyordu,Allahım kabus gibiydi,ama ağrı geçmiyor,bi tost yapim geçer belkidelikafadulden
deneme bir iki sanırım oldu
cokacimcoookasinaazzz genemi tossstt ya bendeeeeecokacimcoook..tosta yer kalmıo abi bu saate kadarrr..o sancı tesadüfki bi yarım saattır bendede var sag tarafı karnımın canım bebegin pozisyonuna baglı bence bişrAZ oksa gecer degiştrr yerini kızcen yaramazlar..artık alışın yavaş yavaş geliooosssss diolar..
ebrucum hemen ıhlamur zencefil kaynat ben en ufak bogaz agrım baslasa hemen kaynatıorum ertesi güne iyiyim..eşim hala hasta,oğlumda atlattı sayılır ama sanırım ben sanki hasta gibiyim değilimde,,biraz bogazlarım açıyor o kadar...inşallah daha fazla hasta olmam....
yazgıcım sen bizim ögretmenimiz oldun walla sana danısacaz bundan bööle kk ayrıntılarını..bu arada resim süper insallah sennde öyle tatlı bi oglusun olur annesi..canikom altı kalın çizgili A harfine tıklayıp renk seçince birde dediğim gibi arasına yazınca olması lazım.zaten a nın üstüne gelince renkler yazısı çıkıyor.çıkan yazının sonunda [/COLOR] yazıyor ya sen ondan öne yazacaksın.yazının arsında kalacak yani yazdıkların.
canım senin dogum yapacagınm hastane doktor belli mi???he ya şimdi ben de şubat annelerini okuyordum gelmeye başlayan bebikler var ama Rabbim zamanında sağlık ile gelmelerini nasip etsin inşallah,bu arada ben de bu gece tost yaparken doğumdan sonra bu alışkanlığım süre gelmez inşallah dedimkaydirigubbakcemile
onuda rengi seç sonrada hiç birşeye tıklamadan B varya ona bas.busefer iki b nin arasına yazacaksın.oda öyle oluyor.nedemek hayatım bende seni çokkk öpüyorumopuyorumnanaktan.yaz kocaman öpüyorum sei teşekkürler ama bir sorum daha olucak,harflerin kalınlığını nasıl ayarlıcam
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana canımcımopuyorumnanaktan çok tatlı bir bebek değil mi yaa çok güzel uyuyor ayy inşallah hepimizinki olur tatlım.yazgıcım sen bizim ögretmenimiz oldun walla sana danısacaz bundan bööle kk ayrıntılarını..bu arada resim süper insallah sennde öyle tatlı bi oglusun olur annesi..
canım senin dogum yapacagınm hastane doktor belli mi???
onuda rengi seç sonrada hiç birşeye tıklamadan B varya ona bas.busefer iki b nin arasına yazacaksın.oda öyle oluyor.nedemek hayatım bende seni çokkk öpüyorumopuyorumnanaktan.
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana canımcımopuyorumnanaktan çok tatlı bir bebek değil mi yaa çok güzel uyuyor ayy inşallah hepimizinki olur tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?