2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm belli,Allah izin verirse nene hatun hastanesi neslihan alan
cok iyi ya benim,, gittigim özel hastane normal yaptırmıomus sezeyan sadece normale uygunsam dr yönlendrecek oda dogum hastanesine nası olcak napıcam bilmiorum ,inanki rüyalarıma giriyo kabus oldu bana..hiçbişey net degil, bu ay hepsini ayrıntılı görüşecem, insallah özelmi devletmi özelmi devletmi, oooofffff

tatlım ben bu olayı sen o zaman anlattığında da anlamadım,nasıl normal doğum yok ya

o ne saçma şey öyle nasıl normal yaptırmazlar.benim hastaneye kızıyordum suni sancı ile yaptırıyor diye şimdi bunada kızdımklava:benimde nerde yapacağım net değil canım.bende bu ay doktoruma suni sancıyı kabul etmediğimi normal sancımı bekleyip öyle geleceğimi söyleyeceğim.bakalım ne diyecek???

bu arada Laviniaebrucum bende senin resmi çok beğendim.maşşallah çok güzel çıkmışsın.
:içelim:c,anımmm ,,,benim, senin ,güzelligin ,o b,e,n,d,e ,s,e,n,in, ,g,ö,b,üşün,ü ,,,e,k,l,e,d,i,g,i,n,, ,,r,e,s,m,,i ,c,ok ,b,eg,en,ior,umm,:lepi: ,b,iz, ,b,öyle ,s,a,b,a,ha ,kad,a,r ,b,irbirimiz,i ag,ırlarmıs,ız,z..,,,benm ,klavye cortladı ,gene-tatlicadiarzu-

hakikaten ilginç bu salak drlar ya yok normal doğum yokmuş,yok suni sancı ile doğurturlarmış,analarından ölemi çıkmışlar acaba aptallar tövbe tövbe herşey para olmuş,lanet olsun şu paraya be

ben de diyorum bu yazı ne böle diyedelikafadulden

b,ilmiorum, hastane ,gayet ,yeni ,am,a ,yenidogan ,ünütesimi ,eksik ,n,ormale ,uygun ,sartlarımı ,yok ,kafayı ,yic,em, b,en, sancım ,tutsa ,n,ormalede ,uygun,sam ,adam ,b,eni, baska ,b,iyere yönlendirec,ek..bakalım,, nasıl,, muamele ,görüc,em..bence ,sen ,en, ,iyiysini ,yapıosun ,yaz,gıc,ım, yani, normal ,v,arken ,ned,en ,sun,i ,s,anc,ı..ya ,daha ,neler ,görc,ez,
tatlım ben bu olayı sen o zaman anlattığında da anlamadım,nasıl normal doğum yok ya

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,y,an,,i,, ,sadece ,sez,er,ya,,n,, ,y,a,pıl,ı,o ,,h,a,s,ta,n,e,de ,,be,,n,,de, ,hep ,rüya,larımd,a ,has,tan,elerd,e ,g,örüotrum,, ,kend,imi ,,a,ma ,kime ,em,a,n,etim, ,be,lli,,, ,d,egilk

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey olumunekankayizsmile
hakikaten ilginç bu salak drlar ya yok normal doğum yokmuş,yok suni sancı ile doğurturlarmış,analarından ölemi çıkmışlar acaba aptallar tövbe tövbe herşey para olmuş,lanet olsun şu paraya be
sorma canım yaa bende acayip kızıyorum böyle şeylere bu çocuk oyuncağı değil ki.hayır istediğimiz anormal bişey değil doğalı neyse onu yapmak yani.
valla bakalım ne diyecek bana ama ben net tavrımı belirteceğim.kendi sancımı beklemek istiyorum.sen o sancıyla hastane hastane gezecekmisin yönlendirecekmiş.daha neler duyacağız bakalım.
hep söylüyorum yine söyleyeceğim Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

canlarım ben çıkıyorum kremleneyim sonrada yatayım.zaten pehlivan gibi oldum kremlene kremlene guclubacismilebari bir işe yarasa.

sizleri çok öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versinopuyorumnanaktan.

kızlar ben kaçar,uykum zerre kadar yok ama belim kopuyor valla,midem de bi hoş bugün zaten,sinir oluyorum şu mideme,Allahın izni ile haftalar çabuk çabuk geçsede alsak bebeklerimizi hayırlısı,sağlıklısı ile kucağımıza inşallah amin amin amina,valla convr,ve düşük bel kotlarımı özledim ya,tarzımı özledim ben serseri gibi giyinmeyi,ama az kaldı çok şükür,hem saçımı boymak istiyorum,kestirmek istiyorum bakım yapmak istiyorummmmmmmmmmm,ama kızçem gelsin kırkımız çıksın,bi girecem yoğun bakıma,kocişimin de sözü var

iyi geceler tatlişim size
hadi hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

ya, ,tek ,,is,teg,im, b,u ,işten, ,d,a,ha, ,a,c,ısız,, c,ıkmak ,tabiki,sanc,ılar ,c,ekilec,ek ,raz,ıyım, normal ,istioeum, z,aten ,ama, ebelerin ,elinde ,olmak ,v,ar ,bi ,d,e ,doktorunun ,dogum, anında ,b,asında ,bulunması v,ar..bana ,biraz, ,ebeler ,ac,ımasız ,gibi ,gelir ,hep, kesip, b,içmeye ,meraklı ,gibi,gelirler ,hep ,ya,d,a ,bi,, önyargımı ,b,ilmiorum..,normal ,dogumu ,hızlandrmak, için ,gereksiz ,müdahaleler yapıcaklar gibi gelir.,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,of,, neys,e ,s,onuc,ta ,bi ,,şekild,e ,d,oguruc,az, ins,allah ,allah ,hepimiz, ,,için ,hayırlısını ,verir..,,a,ma, ,b,u ,ay ,bunların, ,heps,ini ,,kes,inleştrmem,,, la,z,ım, ,konus,uc,am,.,.,

herkese iyi geceler;
asinazcım hayırdır geçmiş olsun cnm sağ tarafında sancı varmış kızcenin ayakları olabilir canım dikkat et ani hareketlerde bulunma
ebru sen nasılsın nasıl gidiyor?
ben bir göz atayım dedim fazla kimse yok bugün
Selkie tekrardan geçmiş olsun eşine
Gülencim güzel haberlerle gelmişsin +- 100 gr yanılma payları oluyor bebeğin duruş şekline göre

,b,e,n,d,e, ,c,,ıktım,, c,,a,n,,l,arım,,, ,,i,yi,y,,,,,,g,e,,c,e,l,er,r,, muccccckkk

Günaydın Herkese

Gulencim gözün aydın iyi haberle gelmişsin...

Son derece uykusuz bir gece geçirdim en az 5 defa wc ye gittim rahat pozisyon bulamadım bir türlü...

Akşam abimlerdeydik fazla yedim çok rahatsız etti beni bi daha hayatta yemem o kadar klava:

uyumak istiyorum yüzüm korkunç görünüyor
-tatlicadiarzu-

Günaydınn ,,
Amma erkenciyim değilmii :9
ıhlamuru ocaga koydum geldim yazım diye ama okumaya kada rıhlamur olduu
kahvaltı ediyorum bi taraftan ederkende dun bıraktım yerde okucamm ..
tabi zerimde muthıimi rahatlama ha agrın olmuyomu dıye sorarsanız dun gece vajınamda agrı oldu iğne batması gıbı ama beraberinde bi baskı falan yok anlamadım neden sonra gecti acaba usuttummu diyorum..

salon koltuklarım yıkandı ondan diyorum yatak odasında oturalım nasl olsa oturmaya vs kımse gelmez hem yatak odasında karyolada yatınca ıstedım gibi rahat saga sola donuyorum gun ıcınde koltukta yatınca zor oluyor saga donuksen sola dondunda sırtına verıyosun tv :) camaşırla rbi kurusada egenın kıyafetlerını yıkasam
buarada erkek odasına mavı cıceklı halı olurmu ya ? duz mavı halı bulamadım shagyy halılardada hep pembelı var gerci baya bakındım en azından markalı halılarda yok mavı yuvarlark yyada cızgı desenli hep cicekli falan vare yada cocuk odası halısı var karakterli oda uymaz cunku bebek mobılyamızda karakterlii off aman

Günaydın Arkdaşlar nasılsınız... benim oğlum geceleri iyi uyumaya başladı buna sevinsem mi? üzülsem mi? karar veremedim. önceden daha çok hareket ederdi ... şimdi eskisi kadar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…