- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.541
tatlım tekrar teşekkür ederim
cok iyi ya benim,, gittigim özel hastane normal yaptırmıomus sezeyan sadece normale uygunsam dr yönlendrecek oda dogum hastanesine nası olcak napıcam bilmiorum ,inanki rüyalarıma giriyo kabus oldu bana..hiçbişey net degil, bu ay hepsini ayrıntılı görüşecem, insallah özelmi devletmi özelmi devletmi, oooofffffevet cnm belli,Allah izin verirse nene hatun hastanesi neslihan alan
cok iyi ya benim,, gittigim özel hastane normal yaptırmıomus sezeyan sadece normale uygunsam dr yönlendrecek oda dogum hastanesine nası olcak napıcam bilmiorum ,inanki rüyalarıma giriyo kabus oldu bana..hiçbişey net degil, bu ay hepsini ayrıntılı görüşecem, insallah özelmi devletmi özelmi devletmi, oooofffff
cok iyi ya benim,, gittigim özel hastane normal yaptırmıomus sezeyan sadece normale uygunsam dr yönlendrecek oda dogum hastanesine nası olcak napıcam bilmiorum ,inanki rüyalarıma giriyo kabus oldu bana..hiçbişey net degil, bu ay hepsini ayrıntılı görüşecem, insallah özelmi devletmi özelmi devletmi, oooofffff
:içelim:c,anımmm ,,,benim, senin ,güzelligin ,o b,e,n,d,e ,s,e,n,in, ,g,ö,b,üşün,ü ,,,e,k,l,e,d,i,g,i,n,, ,,r,e,s,m,,i ,c,ok ,b,eg,en,ior,umm,:lepi: ,b,iz, ,b,öyle ,s,a,b,a,ha ,kad,a,r ,b,irbirimiz,i ag,ırlarmıs,ız,z..,,,benm ,klavye cortladı ,gene-tatlicadiarzu-bu arada Laviniaebrucum bende senin resmi çok beğendim.maşşallah çok güzel çıkmışsın.
o ne saçma şey öyle nasıl normal yaptırmazlar.benim hastaneye kızıyordum suni sancı ile yaptırıyor diye şimdi bunada kızdımklava:benimde nerde yapacağım net değil canım.bende bu ay doktoruma suni sancıyı kabul etmediğimi normal sancımı bekleyip öyle geleceğimi söyleyeceğim.bakalım ne diyecek???
:içelim:c,anımmm ,,,benim, senin ,güzelligin ,o b,e,n,d,e ,s,e,n,in, ,g,ö,b,üşün,ü ,,,e,k,l,e,d,i,g,i,n,, ,,r,e,s,m,,i ,c,ok ,b,eg,en,ior,umm,:lepi: ,b,iz, ,b,öyle ,s,a,b,a,ha ,kad,a,r ,b,irbirimiz,i ag,ırlarmıs,ız,z..,,,benm ,klavye cortladı ,gene-tatlicadiarzu-
b,ilmiorum, hastane ,gayet ,yeni ,am,a ,yenidogan ,ünütesimi ,eksik ,n,ormale ,uygun ,sartlarımı ,yok ,kafayı ,yic,em, b,en, sancım ,tutsa ,n,ormalede ,uygun,sam ,adam ,b,eni, baska ,b,iyere yönlendirec,ek..bakalım,, nasıl,, muamele ,görüc,em..bence ,sen ,en, ,iyiysini ,yapıosun ,yaz,gıc,ım, yani, normal ,v,arken ,ned,en ,sun,i ,s,anc,ı..ya ,daha ,neler ,görc,ez,o ne saçma şey öyle nasıl normal yaptırmazlar.benim hastaneye kızıyordum suni sancı ile yaptırıyor diye şimdi bunada kızdımklava:benimde nerde yapacağım net değil canım.bende bu ay doktoruma suni sancıyı kabul etmediğimi normal sancımı bekleyip öyle geleceğimi söyleyeceğim.bakalım ne diyecek???
tatlım ben bu olayı sen o zaman anlattığında da anlamadım,nasıl normal doğum yok ya
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey olumunekankayizsmile:içelim:c,anımmm ,,,benim, senin ,güzelligin ,o b,e,n,d,e ,s,e,n,in, ,g,ö,b,üşün,ü ,,,e,k,l,e,d,i,g,i,n,, ,,r,e,s,m,,i ,c,ok ,b,eg,en,ior,umm,:lepi: ,b,iz, ,b,öyle ,s,a,b,a,ha ,kad,a,r ,b,irbirimiz,i ag,ırlarmıs,ız,z..,,,benm ,klavye cortladı ,gene-tatlicadiarzu-
sorma canım yaa bende acayip kızıyorum böyle şeylere bu çocuk oyuncağı değil ki.hayır istediğimiz anormal bişey değil doğalı neyse onu yapmak yani.hakikaten ilginç bu salak drlar ya yok normal doğum yokmuş,yok suni sancı ile doğurturlarmış,analarından ölemi çıkmışlar acaba aptallar tövbe tövbe herşey para olmuş,lanet olsun şu paraya be
valla bakalım ne diyecek bana ama ben net tavrımı belirteceğim.kendi sancımı beklemek istiyorum.sen o sancıyla hastane hastane gezecekmisin yönlendirecekmiş.daha neler duyacağız bakalım.b,ilmiorum, hastane ,gayet ,yeni ,am,a ,yenidogan ,ünütesimi ,eksik ,n,ormale ,uygun ,sartlarımı ,yok ,kafayı ,yic,em, b,en, sancım ,tutsa ,n,ormalede ,uygun,sam ,adam ,b,eni, baska ,b,iyere yönlendirec,ek..bakalım,, nasıl,, muamele ,görüc,em..bence ,sen ,en, ,iyiysini ,yapıosun ,yaz,gıc,ım, yani, normal ,v,arken ,ned,en ,sun,i ,s,anc,ı..ya ,daha ,neler ,görc,ez,
canlarım ben çıkıyorum kremleneyim sonrada yatayım.zaten pehlivan gibi oldum kremlene kremlene guclubacismilebari bir işe yarasa.
sizleri çok öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versinopuyorumnanaktan.
ya, ,tek ,,is,teg,im, b,u ,işten, ,d,a,ha, ,a,c,ısız,, c,ıkmak ,tabiki,sanc,ılar ,c,ekilec,ek ,raz,ıyım, normal ,istioeum, z,aten ,ama, ebelerin ,elinde ,olmak ,v,ar ,bi ,d,e ,doktorunun ,dogum, anında ,b,asında ,bulunması v,ar..bana ,biraz, ,ebeler ,ac,ımasız ,gibi ,gelir ,hep, kesip, b,içmeye ,meraklı ,gibi,gelirler ,hep ,ya,d,a ,bi,, önyargımı ,b,ilmiorum..,normal ,dogumu ,hızlandrmak, için ,gereksiz ,müdahaleler yapıcaklar gibi gelir.,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,of,, neys,e ,s,onuc,ta ,bi ,,şekild,e ,d,oguruc,az, ins,allah ,allah ,hepimiz, ,,için ,hayırlısını ,verir..,,a,ma, ,b,u ,ay ,bunların, ,heps,ini ,,kes,inleştrmem,,, la,z,ım, ,konus,uc,am,.,.,sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey olumunekankayizsmile
sorma canım yaa bende acayip kızıyorum böyle şeylere bu çocuk oyuncağı değil ki.hayır istediğimiz anormal bişey değil doğalı neyse onu yapmak yani.
valla bakalım ne diyecek bana ama ben net tavrımı belirteceğim.kendi sancımı beklemek istiyorum.sen o sancıyla hastane hastane gezecekmisin yönlendirecekmiş.daha neler duyacağız bakalım.
hep söylüyorum yine söyleyeceğim Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.
canlarım ben çıkıyorum kremleneyim sonrada yatayım.zaten pehlivan gibi oldum kremlene kremlene guclubacismilebari bir işe yarasa.
sizleri çok öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versinopuyorumnanaktan.
,b,e,n,d,e, ,c,,ıktım,, c,,a,n,,l,arım,,, ,,i,yi,y,,,,,,g,e,,c,e,l,er,r,, muccccckkkkızlar ben kaçar,uykum zerre kadar yok ama belim kopuyor valla,midem de bi hoş bugün zaten,sinir oluyorum şu mideme,Allahın izni ile haftalar çabuk çabuk geçsede alsak bebeklerimizi hayırlısı,sağlıklısı ile kucağımıza inşallah amin amin amina,valla convr,ve düşük bel kotlarımı özledim ya,tarzımı özledim ben serseri gibi giyinmeyi,ama az kaldı çok şükür,hem saçımı boymak istiyorum,kestirmek istiyorum bakım yapmak istiyorummmmmmmmmmm,ama kızçem gelsin kırkımız çıksın,bi girecem yoğun bakıma,kocişimin de sözü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?