- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.561
zemuszemus eveeettt bende sacımı boyatmak istiyorum eski halime donebilmek istiyorum çooookkk bakımsı biri oldum cıktım valla tom biş tombiş pofuduk hissediyorum kendimi giydiğim hlaelaelaelaelaeiç bir şeyi yakıstırmıyorumkızlar ben kaçar,uykum zerre kadar yok ama belim kopuyor valla,midem de bi hoş bugün zaten,sinir oluyorum şu mideme,Allahın izni ile haftalar çabuk çabuk geçsede alsak bebeklerimizi hayırlısı,sağlıklısı ile kucağımıza inşallah amin amin amina,valla convr,ve düşük bel kotlarımı özledim ya,tarzımı özledim ben serseri gibi giyinmeyi,ama az kaldı çok şükür,hem saçımı boymak istiyorum,kestirmek istiyorum bakım yapmak istiyorummmmmmmmmmm,ama kızçem gelsin kırkımız çıksın,bi girecem yoğun bakıma,kocişimin de sözü var
Ben dikkat ettim genelde kendimi cok yordugum zaman oluyor bende de dinlenince yarım saate faan geciyor canım korkma bencekızlar acil cvpppppppppppppp
karnımın sağ tarafında acayip bi acı var iğne batması gibi nasıl acıyor ya dayanamıyorum artık
benn geldimm
hemdee nerdenn bilemezsınızzz
doktora gıttık
once usg gırdım işte bebişkoyu gecen cuma hastaneye yattımda 2520 gr ölçmüştü,bugünde 2420 gr çıktı ohaoldumsmile
o gun doogru duzgun bakmadım rahım agzını ölçmrk için baktım usg ıle vs dedi
renklıde vbaktık bi türlü yuzunu goremedik sadece burnunu gordukk onuda basmadı elıyle ayanı tutuyodu çok tatlıydıı boshayallersmile
sonra konuşmaya gectık , agrın oldu gun yat dedı
evde kendı işini yapabılırsın dedı
haftada bır dısarı cıkabılırsın dedı
da 1 hafta sonra dogsada fark etmez dedi ama erken dogmucak senın aylarında kıme sorsan hepsınde kasık agrısı var dedı sadece uzun surmemelı dedi
o anda aglamak ıstedım oturabılırmışım çok mutlu oldum gıttım 1.5 iskender yedim
reale gıttım forum ıstanbula
bebişe 17 tl ye kadıfe sweet aldım 6 aylık
60 adet bebedorun jelli yapışkanlı gögüs pedi aldim
avent biberon
prima yenidoğan bez
aldıkk geldik ancak az once kasıgım baya agrıdı dikkatlı olcam cok dolandım yormucam kendımı nsat falanda gırmedim gerek yok dedi
nevin fıorum istanbulda e bebkmi var ki hiç haberim yok bacım ınanılmaz büyük orası ya yemek yeme yerini zor bulduk :) hafta sonu eşim goturse ne ıyı olurBu arada e-bebekte 12 paket unibaby 39-tl ye düşmüş.Bugün forum istanbuldan alsaydın keşke gülen...
sağoll kussebfilal allah razı olsun inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız bebklerdenamanın geçmişi oku oku bitmedi birgünde 50 sayfa olmuş.
EFERCİN çook gçmiş olsun canım ya allahtan fazla zarar olmamış.
YAĞMUR,SnowWhiteQueen ve Gülen güzel haberler almışınız maşallah bebişlere.Gülen ultrasonda yanılma payı oluyo işte takma fazla kafana.
FRAMBUAZ odanız hayırlı olsun bebiş güle güle kullansın.
amnın dizim var sonra görüşürük
canım bu agrı oluyor işte ama srekli agırmamsı gerek zaten sureklı agırsaduramazsın belinden dogrultmuyor adamı o agrıkızlar acil cvpppppppppppppp
karnımın sağ tarafında acayip bi acı var iğne batması gibi nasıl acıyor ya dayanamıyorum artık
bazen benim bebek bi yerden sivrilirken kasıgımdada baskı hissediyorum çünkü benim bebek dönmş aşaya(buarada ben hiç dönmesini istmemiyordum) kendini halka gibi dolamış yan duruyor ama eliyle ayagını tam sag kasıgımda orada tutuyor dr o kadar salladı karnımıda banamasın demedigülencim gözünaydın güzel haberlerle dönmüşsün.maşşallah ege bebeğe.aldıklarınıda güle güle kullansın.
yazcımm saoll canımm darısı dotkora gidecek arkadaşlara olsun inşallah kontrol daha 4 subatta
canım acaba bebek hareketlerinden oluyor olablir mi?bazen benimki ağrıtıyor çünkü.geçti mi biraz bari?
pancubenn saoll hayatımmm iniaşşah zayıf dogmaz minişlerr buarada 76 kılymuşum ya bida evde tartılmıcam buna istinaden 25 degıl-22 kg almış oluyum akannehirherkese iyi geceler;
asinazcım hayırdır geçmiş olsun cnm sağ tarafında sancı varmış kızcenin ayakları olabilir canım dikkat et ani hareketlerde bulunma
ebru sen nasılsın nasıl gidiyor?
ben bir göz atayım dedim fazla kimse yok bugün
Selkie tekrardan geçmiş olsun eşine
Gülencim güzel haberlerle gelmişsin +- 100 gr yanılma payları oluyor bebeğin duruş şekline göre
günaydın şimdiden herkese[/QUOTE günaydın mutluu ]
Günaydın Herkese
Gulencim gözün aydın iyi haberle gelmişsin...
Son derece uykusuz bir gece geçirdim en az 5 defa wc ye gittim rahat pozisyon bulamadım bir türlü...
Akşam abimlerdeydik fazla yedim çok rahatsız etti beni bi daha hayatta yemem o kadarklava:
uyumak istiyorum yüzüm korkunç görünüyor -tatlicadiarzu-
günaydınn hıjyenımm
bende gece wc kalkınca uykuyya dalmam zor oluyor ben 2 kere kalkıyorum aslında da cok kalksam daıyı olur sabah cunku kasıklarım agrıyo uyandımda
gülencim gözün aydın bebiş ve sen iyiymişsin aldıklarınıda güle güle giydirmek nasip etsin canım ben senin bebek ve haftasına dikkat ettim eğer benimde satım seninle aynıysa bebekte aynı olması gerekiyordu demekki benim doktorum 36 haftalık olmuş derken doğru söylüyordu bende bugün başka dr gitcektim ama annemler geliyor pzteside kar yağacakmış sanırım yine haftaya kaldı annen hakkında şikayetlerini yazmışsın gör bak oğlun doğunca annenin sana karşı tutumu daha farklı olumlu olacak
yağmur iyidir oğlun ama akşam 9 dan sonra dr bebek 10 kere hareket etmeli dedi ona dikkat et
eylül bende rüyamda saçımı boyamışım a y çok çirkin sapsarı olmuş bende boyamıyorum bebekler sağlıklı olsun sonra bişey çıkarsa pişman oluruz
evet benden 1 hafta buyuk oluyosun sata gore olsa bende sana yazacaktım senkın 3000 kilo olman nerdeyse ımkansız bu haftada sekerın falan varmı senın?gülencim gözün aydın bebiş ve sen iyiymişsin aldıklarınıda güle güle giydirmek nasip etsin canım ben senin bebek ve haftasına dikkat ettim eğer benimde satım seninle aynıysa bebekte aynı olması gerekiyordu demekki benim doktorum 36 haftalık olmuş derken doğru söylüyordu bende bugün başka dr gitcektim ama annemler geliyor pzteside kar yağacakmış sanırım yine haftaya kaldı annen hakkında şikayetlerini yazmışsın gör bak oğlun doğunca annenin sana karşı tutumu daha farklı olumlu olacak
yağmur iyidir oğlun ama akşam 9 dan sonra dr bebek 10 kere hareket etmeli dedi ona dikkat et
eylül bende rüyamda saçımı boyamışım a y çok çirkin sapsarı olmuş bende boyamıyorum bebekler sağlıklı olsun sonra bişey çıkarsa pişman oluruz
günaydın yine sabah sabah burdayım gece 3,30da wcye uyandım 5e kadar yatakta döndüm uyku girmedi gözüme çok yorgunum kocişim işten kaçacak 2,3 saat ben dinleneceğimkaydirigubbakcemile2 yarın 35.haftamıza adım atıyoruz büyüdük biz teyzoşları çok büyüdükguclubacismile
Amin canım dogumdan sonra yaparız artık bakımımızı.Ama banada doktorum dediki mesela bugun sabah 10 dan ertesi gunu sabah 10 kadar 12 kez falan hareket etmesi gerekiyor dedi.Sende aksam 9 dan sonra 1 kez hareket etmesi diyorsun yani akşam 9 dan sonra uyuyana kadarmı anlamadım mutlucumgülencim gözün aydın bebiş ve sen iyiymişsin aldıklarınıda güle güle giydirmek nasip etsin canım ben senin bebek ve haftasına dikkat ettim eğer benimde satım seninle aynıysa bebekte aynı olması gerekiyordu demekki benim doktorum 36 haftalık olmuş derken doğru söylüyordu bende bugün başka dr gitcektim ama annemler geliyor pzteside kar yağacakmış sanırım yine haftaya kaldı annen hakkında şikayetlerini yazmışsın gör bak oğlun doğunca annenin sana karşı tutumu daha farklı olumlu olacak
zarıfee gunaydınn canımm
sımdı 1 saat yatoıcam sonra yavas yavas mutfagı toplucamm
selam kızlar benim de sat a göre mart annesi olmam gerekiyordu ama hersey sata uymuyor tabi benim oğluş da boyut olarak 36+3 lerde.. satın cok cok onunde maaşallah olsun sağlıklı olsunlar da.. hepsi zamanında doğsun optüm sizleri!!evet benden 1 hafta buyuk oluyosun sata gore olsa bende sana yazacaktım senkın 3000 kilo olman nerdeyse ımkansız bu haftada sekerın falan varmı senın?
benım anladıma gore ege haftada 200 gram alıyor belkı sonlara dogru da cok alır ama benim hesaba gore haftada 200 gr alarak devametse 3200 anca dogar gıbıme gelıyo yanı ,
sen genede gozuk ıcın rahat eder bugun baslıcakmıs kotu hava sartlaRI
Gunaydınn avatar degısmıss guclubacismile
dedim gibi bende wc kalktımda uyumak zor oluy
ben hıc hareket saymıyorum ya sız sayıyormusunuz
selam kızlar benim de sat a göre mart annesi olmam gerekiyordu ama hersey sata uymuyor tabi benim oğluş da boyut olarak 36+3 lerde.. satın cok cok onunde maaşallah olsun sağlıklı olsunlar da.. hepsi zamanında doğsun optüm sizleri!!
mutlu elmuallım 28 haftada dogum yaptı 2 ayı gectı herhalde
saymamızı gerektrecek bi azalma yoksa neden sayalım ki, bnde saymıyorum çünkü kız saolsun yokluğunu hiç hissettirmiosırnaşık şey
selam kızlar benim de sat a göre mart annesi olmam gerekiyordu ama hersey sata uymuyor tabi benim oğluş da boyut olarak 36+3 lerde.. satın cok cok onunde maaşallah olsun sağlıklı olsunlar da.. hepsi zamanında doğsun optüm sizleri!!
bilemiyorum dogum neye göre olucak gorcez bakalım Normali beklicez.. benim taa bastan beri böyle yeni boyutsal bişşi değil.. o yuzden subat annelerindeyim 24 subat tah. d.t. bakalım kısmet 39 17 sbata denk gelio ama oglan da onde gidiyorr hayrlısı heyecanlıyım cook!!dogumunda usg goremı olacak benım sata gore dıyo dr 39 haftada alırım dedı benımde baya onde cıkıyo 3 hafta kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?