2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese herkesler iyidir umarım
zemuszemus eveeettt bende sacımı boyatmak istiyorum eski halime donebilmek istiyorum çooookkk bakımsı biri oldum cıktım valla tom biş tombiş pofuduk hissediyorum kendimi giydiğim hlaelaelaelaelaeiç bir şeyi yakıstırmıyorum

kızlar acil cvpppppppppppppp
karnımın sağ tarafında acayip bi acı var iğne batması gibi nasıl acıyor ya dayanamıyorum artık
Ben dikkat ettim genelde kendimi cok yordugum zaman oluyor bende de dinlenince yarım saate faan geciyor canım korkma bence

Maşallah oğlusuna da sanada guzel haberlerle gelmişsin ama yinede sen yorma kendini cok fazla..Ohhh afiyet bal şeker olsun kaydirigubbakcemile3
Aldıklarınıda guzel gunlerde güle güle kullan canım

Bu arada e-bebekte 12 paket unibaby 39-tl ye düşmüş.Bugün forum istanbuldan alsaydın keşke gülen...
nevin fıorum istanbulda e bebkmi var ki hiç haberim yok bacım ınanılmaz büyük orası ya yemek yeme yerini zor bulduk :) hafta sonu eşim goturse ne ıyı olur
sağoll kussebfilal allah razı olsun inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız bebklerden

kızlar acil cvpppppppppppppp
karnımın sağ tarafında acayip bi acı var iğne batması gibi nasıl acıyor ya dayanamıyorum artık
canım bu agrı oluyor işte ama srekli agırmamsı gerek zaten sureklı agırsaduramazsın belinden dogrultmuyor adamı o agrı

bazen benim bebek bi yerden sivrilirken kasıgımdada baskı hissediyorum çünkü benim bebek dönmş aşaya(buarada ben hiç dönmesini istmemiyordum) kendini halka gibi dolamış yan duruyor ama eliyle ayagını tam sag kasıgımda orada tutuyor dr o kadar salladı karnımıda banamasın demedi
pancubenn saoll hayatımmm iniaşşah zayıf dogmaz minişlerr buarada 76 kılymuşum ya bida evde tartılmıcam buna istinaden 25 degıl-22 kg almış oluyum akannehir

gülencim gözün aydın bebiş ve sen iyiymişsin aldıklarınıda güle güle giydirmek nasip etsin canım ben senin bebek ve haftasına dikkat ettim eğer benimde satım seninle aynıysa bebekte aynı olması gerekiyordu demekki benim doktorum 36 haftalık olmuş derken doğru söylüyordu bende bugün başka dr gitcektim ama annemler geliyor pzteside kar yağacakmış sanırım yine haftaya kaldı annen hakkında şikayetlerini yazmışsın gör bak oğlun doğunca annenin sana karşı tutumu daha farklı olumlu olacak

yağmur iyidir oğlun ama akşam 9 dan sonra dr bebek 10 kere hareket etmeli dedi ona dikkat et

eylül bende rüyamda saçımı boyamışım a y çok çirkin sapsarı olmuş bende boyamıyorum bebekler sağlıklı olsun sonra bişey çıkarsa pişman oluruz

günaydın yine sabah sabah burdayım gece 3,30da wcye uyandım 5e kadar yatakta döndüm uyku girmedi gözüme çok yorgunum kocişim işten kaçacak 2,3 saat ben dinleneceğimkaydirigubbakcemile2 yarın 35.haftamıza adım atıyoruz büyüdük biz teyzoşları çok büyüdükguclubacismile

zarıfee gunaydınn canımm
sımdı 1 saat yatoıcam sonra yavas yavas mutfagı toplucamm

oooooooooo doktoramı gidiyorum dedi biri yoksa benmi yanlış duydum, yola geliosun sanırım en sonundaolumunekankayizsmile

evet benden 1 hafta buyuk oluyosun sata gore olsa bende sana yazacaktım senkın 3000 kilo olman nerdeyse ımkansız bu haftada sekerın falan varmı senın?
benım anladıma gore ege haftada 200 gram alıyor belkı sonlara dogru da cok alır ama benim hesaba gore haftada 200 gr alarak devametse 3200 anca dogar gıbıme gelıyo yanı ,
sen genede gozuk ıcın rahat eder bugun baslıcakmıs kotu hava sartlaRI

Gunaydınn avatar degısmıss guclubacismile

dedim gibi bende wc kalktımda uyumak zor oluy

Amin canım dogumdan sonra yaparız artık bakımımızı.Ama banada doktorum dediki mesela bugun sabah 10 dan ertesi gunu sabah 10 kadar 12 kez falan hareket etmesi gerekiyor dedi.Sende aksam 9 dan sonra 1 kez hareket etmesi diyorsun yani akşam 9 dan sonra uyuyana kadarmı anlamadım mutlucum

zarıfee gunaydınn canımm
sımdı 1 saat yatoıcam sonra yavas yavas mutfagı toplucamm

Günaydın canım oohhh bak keyfine bebeiş geldikten sonra dinlenmeye pek fırsat bulamıcaz zaten

selam kızlar benim de sat a göre mart annesi olmam gerekiyordu ama hersey sata uymuyor tabi benim oğluş da boyut olarak 36+3 lerde.. satın cok cok onunde maaşallah olsun sağlıklı olsunlar da.. hepsi zamanında doğsun optüm sizleri!!

mutlu elmuallım 28 haftada dogum yaptı 2 ayı gectı herhalde

dogumunda usg goremı olacak benım sata gore dıyo dr 39 haftada alırım dedı benımde baya onde cıkıyo 3 hafta kadar

kızlar eşime hergün diyorum yeni ikna ettim götürcek doktora ama kime gitcem onu araştırıyorum
gülencim doktorumda sende şekerde yoktu acaba ondanmı diye şüphelendi sonra normaldi sonuçların dedi ilk şeker yüklemesi 140 çıktı ama ben gece uyanıp patates kızartması yemiştim cokacimcoook dayanamam diye ikinci 75lik yüklemem normal çıktı hatta açlık kan şekerim çok düşük çıkmılştı
eylül gece dokuzdan yatana kadar 10 kere dedi bana onu bu hafta söyledi
dila yinemi buluşuyorsunuz ben gelemeem annem ve abim geliyor zaten 1 hafta kalacak abim kimler geliyor bu arada ben iyi uyuyorum hala benim oğluş yamamaz değil

saymamızı gerektrecek bi azalma yoksa neden sayalım ki, bnde saymıyorum çünkü kız saolsun yokluğunu hiç hissettirmiosırnaşık şey

dogruu canımm , ama ben ayaktayken pek hıssetmıyom sertleşme gıbı algılıyom

escos günaydın senin doktorun satı dikkate almıyormu kaç hafta önde görğünüyor ne zaman belli oldu bu durum benim önceleri 1 hafta 10 gün büyük çıkıyrdu şimdi 2 hafta attı doktorumda usgyi dikkate alıyor satı dikkate almkyor artık
gülencim ben senin msjı okurken onu bizim mart annesi zannetim yazdım bilmiyordum 3lerimi oldu sağıklımı

kaydirigubbakcemile2
dogumunda usg goremı olacak benım sata gore dıyo dr 39 haftada alırım dedı benımde baya onde cıkıyo 3 hafta kadar
bilemiyorum dogum neye göre olucak gorcez bakalım Normali beklicez.. benim taa bastan beri böyle yeni boyutsal bişşi değil.. o yuzden subat annelerindeyim 24 subat tah. d.t. bakalım kısmet 39 17 sbata denk gelio ama oglan da onde gidiyorr hayrlısı heyecanlıyım cook!!

mutlucum buluşmayı fty ayrlıyo...gelsen güzel olurdu ama zaten korkuyoruz gelipte yanımızda doğurursun diye.kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…