- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.581
ıyı ıyı kıslar mutlucum bebekler saglıklı çok şükür 3 de kız kaydirigubbakcemile23üz doğurmuştu o değilmi bebekler çıktımı küvezden bilgin war mı? nasıllar?
kaydirigubbakcemile2
bilemiyorum dogum neye göre olucak gorcez bakalım Normali beklicez.. benim taa bastan beri böyle yeni boyutsal bişşi değil.. o yuzden subat annelerindeyim 24 subat tah. d.t. bakalım kısmet 39 17 sbata denk gelio ama oglan da onde gidiyorr hayrlısı heyecanlıyım cook!!
mutlucum buluşmayı fty ayrlıyo...gelsen güzel olurdu ama zaten korkuyoruz gelipte yanımızda doğurursun diye.kaydirigubbakcemile
canım Allah Allah sizinkilerin kocanla ne alıp veremedikleri var anlaşılır şey değil doğrusuay aman ya aman
babam geldi
suyun bitmiş memet niye almıyo dedi( en son eşim sabah işe giderken bakkal kapalı oldu için babama aldırmıştık içmeye suyu)
sadece işe gelip gitmekle olmuyo allah allahh dedi
yedik yine lafı
hayret bişey ya bıktım artık valla bi dogurucam şu cocugu cıldırıcam artık
Doğru söylüyosun canım olumlu düşünmek lazım..bakalım inşallah iyidirbeknur güzel şeyler söyler doktorun bu haftaya gelmiş hamile bir bayana iyi davranır olumlu şeyler söylerler iyi düşün sende önyargılı gidersen memnun kalmazsın
Hatırladım o olayı yaa hatırlamazmıyım, millette neden acil işgal ediyosun diye çıkışmıştı çok kızmıştım ozaman..beknur canım gidiceksin ama o dr tüp doktoru seninle ilgilenir4mi bilemiyorum iyi doktor evet duymuşlum var benimde ama bazısı hastalarına zaman ayıramıyabılıyo inşallah memnun kalırsın baklaım..
benim başma geldiydi 14 haftada suyun azalmış demişti bi dr :) hatırladınızmı
aşada agrım var
bilmiyorumkismile
Haberler gayet sevindirici gülencim, gözün aydın kaydirigubbakcemile2benn geldimm
hemdee nerdenn bilemezsınızzz
doktora gıttık
once usg gırdım işte bebişkoyu gecen cuma hastaneye yattımda 2520 gr ölçmüştü,bugünde 2420 gr çıktı ohaoldumsmile
o gun doogru duzgun bakmadım rahım agzını ölçmrk için baktım usg ıle vs dedi
renklıde vbaktık bi türlü yuzunu goremedik sadece burnunu gordukk onuda basmadı elıyle ayanı tutuyodu çok tatlıydıı boshayallersmile
sonra konuşmaya gectık , agrın oldu gun yat dedı
evde kendı işini yapabılırsın dedı
haftada bır dısarı cıkabılırsın dedı
da 1 hafta sonra dogsada fark etmez dedi ama erken dogmucak senın aylarında kıme sorsan hepsınde kasık agrısı var dedı sadece uzun surmemelı dedi
o anda aglamak ıstedım oturabılırmışım çok mutlu oldum gıttım 1.5 iskender yedim
reale gıttım forum ıstanbula
bebişe 17 tl ye kadıfe sweet aldım 6 aylık
60 adet bebedorun jelli yapışkanlı gögüs pedi aldim
avent biberon
prima yenidoğan bez
aldıkk geldik ancak az once kasıgım baya agrıdı dikkatlı olcam cok dolandım yormucam kendımı nsat falanda gırmedim gerek yok dedi
Ben de çok yiyince müthiş rahatsız ve pişman oluyorumGünaydın Herkese
Gulencim gözün aydın iyi haberle gelmişsin...
Son derece uykusuz bir gece geçirdim en az 5 defa wc ye gittim rahat pozisyon bulamadım bir türlü...
Akşam abimlerdeydik fazla yedim çok rahatsız etti beni bi daha hayatta yemem o kadarklava:
uyumak istiyorum yüzüm korkunç görünüyor -tatlicadiarzu-
Benimki de boshayallersmileGünaydın Arkdaşlar nasılsınız... benim oğlum geceleri iyi uyumaya başladı buna sevinsem mi? üzülsem mi? karar veremedim. önceden daha çok hareket ederdi ... şimdi eskisi kadar yok
Hayırlısıla git gel bakalım, inş. memnun kalırsın, olmadı şifaya gidersin bosnayla beraber :)Merhaba kızlar günaydın,
Bende bugün saat 16:00 da doktor randevum var...İlk defa deniycem bu doktoru Yeditepe Hastanesinde bakalım inşallah doktordan da hastaneden de memnun kalırım..
Ya korkuyorum abuk sabuk bişiler sölerde canımı sıkar diye (bazı doktorlar felaket tellalı gibi ya bilirsiniz)
Evet dikkat etmek lazım bunakızlar ağır eşya taşımayın doğum erken olurmuş
mutlucum buluşmayı fty ayrlıyo...gelsen güzel olurdu ama zaten korkuyoruz gelipte yanımızda doğurursun diye.kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?