- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.701
aman korkan korksun benden walla keyfimi bozmayın benim bugün
kar başladıııııııııııııııııı
slm anneler nasılsınız?
bugün benim işte son günüm ve işlerimi toparlıyorum vereliniortakvereliniortakvereliniortak ve abugün meleğim kıpır kıpır ama çok ağrılı şekilde sancı veriyor
ayağa kalkınca ağrım olmuyor
oturmamı istemiyor zilli
Gülencim maşallah oğluşuna çok güzel çıkmışsınız
ASİNAZ sen nasıl oldun
HİJYENİM sen nasılsın
BOSNA yok ona msj attım merak ettim seni diye
benimde yapılıcak, keşke ilk aylarında hazırlasaydım bu aylarda iyice uyuşuk oldum.:1no2:bende bebe sekerlerını yapsam ıyı olcak aksama
hasrett ama o kız yalan söylüyop biliyo erkandan oldunu masalın ama nası sınır oluyom yaa onaa gelinlik giymiş gerci evlendilemri naptıllarr
epuduralli öneriyorum dedi dr ama o anda korkarsam genele ceviririm
benimde yapılıcak, keşke ilk aylarında hazırlasaydım bu aylarda iyice uyuşuk oldum.:1no2:
ya siz kimden bahsediyosunuz?
hiiii kızdınnnmı :1ninca: şaka yapıyoodum
nerde kar başladıı istanbuldamısın
yok olurmuu ama senin yanında yemekten bahsetmek için bi d, şimdi ben sana 1 ekmekten 4 parmak kadar kaldı gerisini yedim desemm :)
olsa daha bi ekmeği yutarım yeminle seni bile yerim üşünmek gerek
ya hasrett sen dukkanda durmuyon demii
kızlar bizim buraya müthiş bir kar yağıyor birden bastırdı valla
şimdi msj attı miğdesi kötüleşmiş gece evdeymiş KK ye girmiş şimdi
gece uyuyamamış
ASİNAZ Ruyamda seni gördüm
bir müşterim geldi onunla konuşayım anlatacağım
ilk defa rüya gördüm
laaaaaaaaaaaaaaaaaannnn wallahi billahi bu kadar olur bnde rüyamda nehiri gördüm laaaaaannn şimdi geldi aklıma ewet yaaaa
nehirler sucu dükkanı açmış bnde onlara taktik weriorum kalpli çiçekli zarflarla el ilanı gönderiolar ewlere işyerlerine bnde diorumki böle olmaz ne bu aşk mektubu gibi işyerinizin adına özel zarf bastırın böyle elimle boyutlarını falan gösteriyorum bunlardan yaptırıp yollayın diorum resmi olsun, nehir de dioki cengize soralım bide (cengiz kocam oluyor) bnde diorumki hayır cengize söleme bana kızar bu parlak fikirleri kendi dükkanın için nie uygulamıyosun diebilmiyorumkismile ama nehir hamile değilmiş rüyamda:uhm:
böle bi rüyaydı işte hayra yorsun allah
Allah'ım ya BENDE ORTAK TANIDIKLARI BİRİ VAR SANIYORUM :))Melekler korusun dızısınden delikafaduldendelikafadulden
kızlar bizim buraya müthiş bir kar yağıyor birden bastırdı valla
Canlarım çok teşekkür ederim geçmiş olsn dilekleriniz için.
Midem yemek kabul etmiyor gerçeten dünden beri...
Ne kadar doymasam da artık çok az az yemeye karar verdim.
Dinlenme zamanım geldiğinin farkındayım aslında hepiniz haklısınız.
Bakalım, önümüzdeki 2 hafta 1'er 2'şer gün izin alırım belki, öyle idare ederim kalan zamanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?