2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasrett ama o kız yalan söylüyop biliyo erkandan oldunu masalın ama nası sınır oluyom yaa onaa gelinlik giymiş gerci evlendilemri naptıllarr

epuduralli öneriyorum dedi dr ama o anda korkarsam genele ceviririm

hayırlı cumalar kızlar,
yine iyi kaynatıyosunuz bulmuşsunuz lafları,
bende yeni kahvaltımı yaptım oturdum,pc başına sağlık ocagına gidecem ama çok yağmur yagıyo,
bosna, geçmiş olsun cnm dinlen yat artık izne çıkma vaktin geldi senin fazla zorlama istersen,

Selam kızlar bugun beynım durdu ne yazcamı bılmıyorum
Bende bu gece ruyamda abımın kaynanamı dowdugunu gordum hayır olsun ıns ohaoldumsmile

sağol tatlım,iyiyim çok şükür bugün ama akşam nerdeyse 1 saat südü o ağrı,ama bebeğimin hareketlerini de aynı zamanda hissettiğim için biraz rahattım

bende bebe sekerlerını yapsam ıyı olcak aksama
benimde yapılıcak, keşke ilk aylarında hazırlasaydım bu aylarda iyice uyuşuk oldum.:1no2:
hasrett ama o kız yalan söylüyop biliyo erkandan oldunu masalın ama nası sınır oluyom yaa onaa gelinlik giymiş gerci evlendilemri naptıllarr

epuduralli öneriyorum dedi dr ama o anda korkarsam genele ceviririm

ya siz kimden bahsediyosunuz?

Canlarım çok teşekkür ederim geçmiş olsn dilekleriniz için.
Midem yemek kabul etmiyor gerçeten dünden beri...
Ne kadar doymasam da artık çok az az yemeye karar verdim.
Dinlenme zamanım geldiğinin farkındayım aslında hepiniz haklısınız.
Bakalım, önümüzdeki 2 hafta 1'er 2'şer gün izin alırım belki, öyle idare ederim kalan zamanı...

maalesef canım ben dükkanda duruyorum we benim çoğu kişi gibi izne ayrılamam için sayacağım bi şafak bile yok olmayacak ta sancımın geldiği ana kadar burda oturucam böyle...:çok üzgünüm:

durunn bendee bakımm burdsa basladımı avrupa yakası gop dayım benn

off bendee yaa bırak hevesımde yok ılk malzemelerı aldımda heveste vardıı hep yatmak ıstıyorumm

rennie kullanan varmı ? tozmu o tabletmıı ?

ayy hasret ne zordursen neresındesın ıstanbulun? dükkanda durmak sıkıcı bıde haa kayınpeder yanındamıı

hayırdır inşallah la,valla kokrktum şimdi ,inşallah hayırlara vesile olur ya

bende rüyamda annemi gördüm kızlar,
heralde gülencimin konuşmaları aklımda kaldı anneme kızıyodum,
nasıl temizlik yapıyosun mobilyalarım leke oldu diye annemde bana kızıyodu,
sonra bende hıçkırarak ağlıyodum,

ASİNAZ rüyamda seni gördüm ve kendimi ilk defa hamilelikle yada doğumla ilgili rüya gördüm aslında etkilendim de biraz

Ben ve eşim kontrole gidiyoruz ve gittiğim hastanede ablam 3 .üncü bebeği için doğuma girdiğini öğreniyorum diyorum ki imkansız ablam daha 4 ay önce yaptı diyorum ve doktoruma giderken ASİNAZ seni görüyorum suyun gelmiş ve hastane duvarında duruyorsun ben NENE HATUNda yapacaksın buraya niye geldin diyorum sana ve ama ben 2 günden beri burdayım ve bebek bir türlü doğmadı diyorsun ...Eşin nerde diyorum arabada uyuyor diyorsun uyandıramadım kıyamadım ona diyorsun

Sonra benim sancım geliyor eşime diyorum beni doktorun yanına götür diye söylüyorum ablamda geliyor yanıma bebek kucağında imkansız bu diyorum sen yeni doğum yaptın ne alaka diyorum....ASİNAZ senin kanaman başlıyor ablam hemen ameliyathane alsınlar bebeğin kafası göründü diyor eşini uyandırıyorum ama eşinin üstü hep kan sana ne oldu diyorum hatırlamıyor

İkimizide doğumhaneye alıyorlar ve sancılarımızı dinliyorlar bana iğne yaparken ben ağlamaya başlıyorum bebeklerimizi koru Rabbim diye
ASİNAZ kanaman hızlanınca senin bebeğin doğuyor ama ben bayılmışım ayıldıktan sonra ikimizin bebeklerini yan yana görüyorum...Böyle karışık bisey ilk defa gördüm

SONUMUZ İYİ Olur inşallah ve kimseye muhtaç olmadan meleklerimizi alırız kucağımıza

geçmiş olsun cnm,inşallah izin zmaanın çabucak gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…