- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.661
ayyy ne güzel bi rüya bende hep öle doğurmuşum ve karnım dümdüz olduğu rüyalar görüyorum :)merhaba arkadaşlar:)
bugün çok iyiyim hamdolsun...gece çok rahat uyudum...
karneleri de verdik artık izne çımış sayılırımkaydirigubbakcemile2
aslında bir haftam daha var 2.dönemin başında çalışacak ama ben gitmeyeceğim zaten memlekette olacağım..değmez çalışmaya...
bir de gece rüymda kızımı gördüm...komik bir rüyaydı aslında..oturuyordum koltukta hareket etmeye başaldı karnımı açıp baktım eli parmakları derimin altından belli oluyordu...sonra biraz alta biraz üste baskı yaptı bi de baktım kucağımda yeni doğmuş ıslak kordonu sarkıyor...annem geldi kordonunu kesti...kızım da o sırada arkasına dönüp beni öptü....çok saçma ama hissettiğim şeyler o kadar güzel ve gerçekti ki...keşke normal doğum o kdar kolay olsakaydirigubbakcemile3
güzel haberlerle gel canım..
QUOTE]
Tamam haber veririm canım
Ay dün beden sıkıntı yaptım benim zilli de oynamıyodu..Bugün de aksine hiiç durmuyo..Dün yorgundu herhalde :)
bunların sağı solu belli olmuo canım pek takmamak lazım
canım Rukset hanımı bende hem çok iyi diye duydum hemde şikayet edenlerde var hani internette ama ona rağmen gidicektim ama haftaya gelcekmiş kongresi varmış gidemedim..Bir de kadın istersen eğer dışardan iyi bir epidural uzmanı getiriyor..Türkiye Gazetesi Hast. birlikte çalışıolarmış..Gdip bir denemeyi isterim ama haftaya gelcekmiş valla hafta da pek dayanamıcam :) Cem Fıçıcıoğluna gidicemmmbeknurcum yedtepede rukset hanım warmış onamı gideceksin çok müthiş bi kadın olduunu sölüyolar? yeditepe üniw.hast.de
Benimde aynı sancı sağımda var..tarif ettiğinde sanki içeride orda bi yara varda oraya bişi dokunuyor gibi mi ? Akıntın nasıl peeki?kızlar sol yanımdan sancı geliyor gibi acaba ayağımıdır bebeğin akıntımda var
aferin iyi yapmışsın kız halıları nie silmedin pis pasaklı! koltukları falan çekip altlarını da silseydin ayy bide söyleniyosun şuram ağrıdı buram ağrıdı kendi düşen ağlamazmış git ordan anlatma bize sıpa seniiikızlar dün evi süpürdüm sildim mutfak dolabı sildim yetişebildiğim kadar bel değil ön taraf kasık üstü
ben uyudum walla 10u geçiodu iişte kocişim geldi 12ye kadar uyudum iyi geldi walla ama daha akşam olmasına 7,8 saat war umarım yine gelir bi araboshayallersmilePatronlar hep böyle manyak oluyor demekki canım...
Benim kuzende iş yerinde açılma oluyor hiç farketmiyo suyu geliyor apar topar hastaneye kız pıt diye doğuruyorrr :)
ohhh ne güsell valla...ya ben evde kalmayı istiyorum ama bi yönden istemiyorum çünkü hep aklım miğdemde oluyo çok yiiyorumm :)
bende yiyorum canım ama son ay fazla kilo almıyorsun bebiş tombişleşiyor
gız hasret gülen niye uyumadınız sişz bakem
iyiyiz yaz sen napıyorsun
aman uyumayın gece hiç uyuyamazsınız
iyiyiz mutlucum ne yapalım kalktık kahvaltımızı ettik bıdığımla size koştuk.aman gece uyuyayımda öğlen durayım.
yordun mu kendini canım?kasık mı bel mi???
yok tatlım kar uğramaz pek buralara.yağmur rüzgar kuru soğuk işte.kışı böyle buranın.kar görmeyi özledim ama.
2 yaz önce kocişşimle ordaydık yazgıcım erdekte bir rüzgar bir fırtına uçuyorduk walla çok rüzgarlıydı 2 günümüz ancak iyiydi..
oyyy hakkettmii yazz
ne3 güzeldir allah bilir oralarr yaa deiz göxzüküyomu evdenn
mutlu kasık orası işte karın büyüdü için korkutmak istemiyorum ama benimde oram agrıyodu ama sürekliydi benim 2 saat falan hiç hafiflemeden şiddetlenerek agrıdı ama gelip giden bi agrı değil sürekli agrıdı agrıdı göbek deliğimden 5 parmak aşadan sagdan kasıga kadar
ayyy ne güzel bi rüya bende hep öle doğurmuşum ve karnım dümdüz olduğu rüyalar görüyorum :)
güzel haberlerle gel canım..
QUOTE]
Tamam haber veririm canım
Ay dün beden sıkıntı yaptım benim zilli de oynamıyodu..Bugün de aksine hiiç durmuyo..Dün yorgundu herhalde :)
bunların sağı solu belli olmuo canım pek takmamak lazım
canım Rukset hanımı bende hem çok iyi diye duydum hemde şikayet edenlerde var hani internette ama ona rağmen gidicektim ama haftaya gelcekmiş kongresi varmış gidemedim..Bir de kadın istersen eğer dışardan iyi bir epidural uzmanı getiriyor..Türkiye Gazetesi Hast. birlikte çalışıolarmış..Gdip bir denemeyi isterim ama haftaya gelcekmiş valla hafta da pek dayanamıcam :)
Benimde aynı sancı sağımda var..tarif ettiğinde sanki içeride orda bi yara varda oraya bişi dokunuyor gibi mi ? Akıntın nasıl peeki?
ewet cnm ünlü anestezist nezih berksoyu getiriyor adam konusunda uzmanmış bende kitabı war adamın okudum hayran kaldım tanımadan, siteside war adamın agrisizdogum.com die bak istersen. rukset hanımda o kitapta en az 10 kadının doumuna girmiş onlardan duydum kitabın adıda agrisiz doğum mutluluğu
gidince bi sorarmısın nezih beyi istesek ne kadara geliormuş dışarı?
2 yaz önce kocişşimle ordaydık yazgıcım erdekte bir rüzgar bir fırtına uçuyorduk walla çok rüzgarlıydı 2 günümüz ancak iyiydi..
yok kıs böyle değildi gayet severlerdi iimdi acaba ben hamileyim tüp bebekle kaldımya eşimde iş güc yapnıyo ben yapıyorum ondan böyle agrım sızım oluyo diyemi sucluyolar bilemiyorum yani ama eşimde biraz yapmıyor hani ben ne yapcamı şaşırdım hafta sonu evi süpür diyorum sonraki gün silerim diyor hafta içi bi türlü yerler silinmiyor tabi
günaydın nehircim bnce batıyo gözlerine mehmetcik damat olarak.. oluır böle bazen takmışlar gülencimin kocişine...
aferin iyi yapmışsın kız halıları nie silmedin pis pasaklı! koltukları falan çekip altlarını da silseydin ayy bide söyleniyosun şuram ağrıdı buram ağrıdı kendi düşen ağlamazmış git ordan anlatma bize sıpa seniiiklava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erdek le aramızda mesafe var biraz ama orasıda güzelmiş ben hiç gitmedim.evet yaa burdada öyle bişey var pek bir eser buralar yaz kış hasretcim.havalar ben gelmeden önce daha güzelmiş nisanda denize girerlermiş ama benim şansıma mı ne son senelerde daha uzun ve daha soğuk kışlar:1ninca:.dedim ya gelirseniz butaraflara beklerim.
dün akşam cektimm bunu üzerimde gördünüzde atlet niyetine haa :)
kız göbüşün hakikaten çok güzel çıkmış,çok talı bir göbek maşallah ikinize de
dün akşam cektimm bunu üzerimde gördünüzde atlet niyetine haa :)
hasrettcok tatlıı dillisinnn
mutlucum inşallah gecer hemencik agrınn elini koy oraya oku üfle ben öyle yapıyorum
birde doktorum deidki her ne olursa olsun birazdan hafifleyerek gececeksin diye tekrarla agrınada hükmet dedi secretmi lan benim doktorum yoksa ..
kanrım cok acıktıı
yazz ohh ne güzeldir ama yazın da güzel oluyodur yaa benimde evin iki tarafıda acıklık şuan arkada pazar var önde insanlar gelip geciy :) deniz felan yok tabee
melekler korusundaki kız dogurmuşş
evet canım güzel oluyor yazları.dün akşam cektimm bunu üzerimde gördünüzde atlet niyetine haa :)
yazz ohh ne güzeldir ama yazın da güzel oluyodur yaa benimde evin iki tarafıda acıklık şuan arkada pazar var önde insanlar gelip geciy :) deniz felan yok tabee
melekler korusundaki kız dogurmuşş
benim eşimin asker arkadaşı war erdek ocaklar köyünde yaşıyolar onlara gelmiştik her yaz çağırırlar ısrarla geçtiğimiz yaz dükkan yüzünden gidemedik bu yazda dükkan olacak yine herşey haram olacak bize 1 gün dahi tatilimiz yok:çok üzgünüm: ama bu yaz kaçabilme imkanımız olacak o zamn isterim senden telefonunu falan görüşürüz inşallah
ben biraz evi toplim gelim
evet canım güzel oluyor yazları.
çok tatlısınız egeyle maşşallah çok yakışmış göbek sana
tabii hayatım gelirsen ara mutlaka numaram olması lazım zaten sende.
ewet sende gel sonra gıçım ağrıyo, sancım war die tamammı iyice ger ama kendini iyice zorla dötü tamammı kuşum wala hatrım kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?