2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben içim cürümüş gibi hissediyodum artık 3. saatin sonunda belimi dogrultamıyodum korkma dr devam etmiyosa korkma diyo bana benim hala oluyor ama sürmüyor ayetel kürsi oku

ayyy ne güzel bi rüya bende hep öle doğurmuşum ve karnım dümdüz olduğu rüyalar görüyorum :)

Son düzenleme:
kızlar dün evi süpürdüm sildim mutfak dolabı sildim yetişebildiğim kadar bel değil ön taraf kasık üstü
aferin iyi yapmışsın kız halıları nie silmedin pis pasaklı! koltukları falan çekip altlarını da silseydin ayy bide söyleniyosun şuram ağrıdı buram ağrıdı kendi düşen ağlamazmış git ordan anlatma bize sıpa seniiiklava:

evet canım gözüküyor evim en üst kat ve biraz tepede kalıyor oyüzden gözünün alabildiği heryeri görüyorsun.manzaram güzeldir yani evimin etrafı falanda güzel biraz aşağıda çay akıyor yukarısı dağ yolları.boshayallersmile.yolunuz düşerse bu taraflara beklerim hee.

2 yaz önce kocişşimle ordaydık yazgıcım erdekte bir rüzgar bir fırtına uçuyorduk walla çok rüzgarlıydı 2 günümüz ancak iyiydi..

erdek le aramızda mesafe var biraz ama orasıda güzelmiş ben hiç gitmedim.evet yaa burdada öyle bişey var pek bir eser buralar yaz kış hasretcim.havalar ben gelmeden önce daha güzelmiş nisanda denize girerlermiş ama benim şansıma mı ne son senelerde daha uzun ve daha soğuk kışlar:1ninca:.dedim ya gelirseniz butaraflara beklerim.

sama daha fazla yardımcı olmasını istedikler için o zaman bence

dün akşam cektimm bunu üzerimde gördünüzde atlet niyetine haa :)

hasrett cok tatlıı dillisinnn

mutlucum inşallah gecer hemencik agrınn elini koy oraya oku üfle ben öyle yapıyorum
birde doktorum deidki her ne olursa olsun birazdan hafifleyerek gececeksin diye tekrarla agrınada hükmet dedi secretmi lan benim doktorum yoksa ..

kanrım cok acıktıı

yazz ohh ne güzeldir ama yazın da güzel oluyodur yaa benimde evin iki tarafıda acıklık şuan arkada pazar var önde insanlar gelip geciy :) deniz felan yok tabee

melekler korusundaki kız dogurmuşş

benim eşimin asker arkadaşı war erdek ocaklar köyünde yaşıyolar onlara gelmiştik her yaz çağırırlar ısrarla geçtiğimiz yaz dükkan yüzünden gidemedik bu yazda dükkan olacak yine herşey haram olacak bize 1 gün dahi tatilimiz yok:çok üzgünüm: ama bu yaz kaçabilme imkanımız olacak o zamn isterim senden telefonunu falan görüşürüz inşallah

ayy ay ayy yerler o göbüşü ne datlu yaaa bayıldım wallaaklinialirimsmile
kimi siwri dio kimi tatlı işte bnde anamadım içimden geldiği gibiyim walla bak mutlucum küstü konuşmuyo meselabilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile5

ewet esin doğurdu bu akşam izlicez masal bebeği ya ben kocamıda doğuma sokucam kızlar ya eşim ikna olmuyor ama doktru öldürürüm kalp krizi geçiririm diyip duruyo ama girecek ikna olmaya başladı:lepi: doğuma kociş sokacak olan war mı aranızda?

evet canım güzel oluyor yazları.
çok tatlısınız egeyle maşşallah çok yakışmış göbek sana

tabii hayatım gelirsen ara mutlaka numaram olması lazım zaten sende.

:sm_cool:
evet canım güzel oluyor yazları.
çok tatlısınız egeyle maşşallah çok yakışmış göbek sana

tabii hayatım gelirsen ara mutlaka numaram olması lazım zaten sende.

sırnaşık şey he ya senin no war bnde tamamsırnaşık şey kaydetmiştim:)
gülencim sende wer numaranı doğurursun moğururusun kaydet benide ara birimizi haberimiz olsun:)

ewet sende gel sonra gıçım ağrıyo, sancım war die tamammı iyice ger ama kendini iyice zorla dötü tamammı kuşum wala hatrım kalır.

hadi leynnnnnnnnn,kokoş yatağımı toplamim mi,kıyafetlerimi düzenlemim mi,mutfağımı toplamim mi,benim iş dediğim bunlar gerisini eşim ve kayınvalidem yapyor zaten,makineyi bile eşim boşaltıyor,daha hamile kaldığımdan beri bi kere ilk başlarda süpürge açtım o kdara,banyoya kadar kocam yıkıyor saf,benimki günlük şeyleralsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…