- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.681
slm anneler nasılsınız?
bugün benim işte son günüm ve işlerimi toparlıyorum vereliniortakvereliniortakvereliniortak ve abugün meleğim kıpır kıpır ama çok ağrılı şekilde sancı veriyor
ayağa kalkınca ağrım olmuyor
oturmamı istemiyor zilli
Gülencim maşallah oğluşuna çok güzel çıkmışsınız
ASİNAZ sen nasıl oldun
HİJYENİM sen nasılsın
BOSNA yok ona msj attım merak ettim seni diye
hadi gözünaydın canım bitti artık yarından itibaren şöyle uzat ayaklarını yayıl dinlen.
evet bosna nerde???
Ben geldiimmm...
Hayılı cumalar hepinize...
Bugün evdeyim, korkunç bir gece geçirdim, hiç yatmadım, midem bulandı, nefes alamadım, düzensiz kasılmalarım oldu. Sabah çıkamadım yataktan, eşim de istemedi işe gitmemi, dinleniyorum biraz.
Pancubenim mesaj atmış, sağol cnım arkadaşım, ben de hepinize haber vereyim dedim.
Geçmişe bir bakayım, sonra gelmeye çalışırım yine..
tamam canım sorarım zaten bende kendim için düşünüyorum sormayııı..ewet cnm ünlü anestezist nezih berksoyu getiriyor adam konusunda uzmanmış bende kitabı war adamın okudum hayran kaldım tanımadan, siteside war adamın agrisizdogum.com die bak istersen. rukset hanımda o kitapta en az 10 kadının doumuna girmiş onlardan duydum kitabın adıda agrisiz doğum mutluluğu
gidince bi sorarmısın nezih beyi istesek ne kadara geliormuş dışarı?
teşekkürrr ederizz teyzesii
dün akşam cektimm bunu üzerimde gördünüzde atlet niyetine haa :)
kız göbüşün hakikaten çok güzel çıkmış,çok talı bir göbek maşallah ikinize de
sen zaetn topla babam topla bitiremedin ha işini bitir öyle gel komple kendini bize bırak cicimmben biraz evi toplim gelim
saoll şekerimm , tatlıı tatlıı merakk etmeeeayy ay ayy yerler o göbüşü ne datlu yaaa bayıldım wallaaklinialirimsmile
kimi siwri dio kimi tatlı işte bnde anamadım içimden geldiği gibiyim walla bak mutlucum küstü konuşmuyo meselabilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile5
ewet esin doğurdu bu akşam izlicez masal bebeği ya ben kocamıda doğuma sokucam kızlar ya eşim ikna olmuyor ama doktru öldürürüm kalp krizi geçiririm diyip duruyo ama girecek ikna olmaya başladı:lepi: doğuma kociş sokacak olan war mı aranızda?
öteki gıcıkta hamile kaldımı merak ediyorum yaa ne fena bende sokucam eşimi sezeryana doktor kordonunu kestircekmiş memete tabe bayılmazsa o zamana kadar
teşekkür ederizz yqazzevet canım güzel oluyor yazları.
çok tatlısınız egeyle maşşallah çok yakışmış göbek sana
tabii hayatım gelirsen ara mutlaka numaram olması lazım zaten sende.
ewet sende gel sonra gıçım ağrıyo, sancım war die tamammı iyice ger ama kendini iyice zorla dötü tamammı kuşum wala hatrım kalır.
tamam faceden atarım sana numaramı ya hakketten haberiniz asla olamaz yani dogursam aman allahn korusun:sm_cool:
sırnaşık şey he ya senin no war bnde tamamsırnaşık şey kaydetmiştim:)
gülencim sende wer numaranı doğurursun moğururusun kaydet benide ara birimizi haberimiz olsun:)
koydumm koydummay bnde çekcem kendimi çok özendim bnmde karnım büyüdü iyice ama akşam çekerim koyarım topice gülencim sende göbüşler topicine koy kaybolmasın göbüşün bu sayfalarda
cok gecmişşş olsunnn canımmBen geldiimmm...
Bugün evdeyim, korkunç bir gece geçirdim, hiç yatmadım, midem bulandı, nefes alamadım, düzensiz kasılmalarım oldu. Sabah çıkamadım yataktan, eşim de istemedi işe gitmemi, dinleniyorum biraz.
Pancubenim mesaj atmış, sağol cnım arkadaşım, ben de hepinize haber vereyim dedim.
şimdi msj attı miğdesi kötüleşmiş gece evdeymiş KK ye girmiş şimdi
gece uyuyamamış
ASİNAZ Ruyamda seni gördüm
bir müşterim geldi onunla konuşayım anlatacağım
ilk defa rüya gördüm
asinaz ben o mesaını eşime okutmalıyımm canım oda yapsın iş ya biz burda oğluşumla laf yiyip duruyoz ondan bundann
Ben geldiimmm...
yemek yiyom dicektimm bi baktım pancuben gelmiş :) korktumm :)
şimdi msj attı miğdesi kötüleşmiş gece evdeymiş KK ye girmiş şimdi
gece uyuyamamış
ASİNAZ Ruyamda seni gördüm
bir müşterim geldi onunla konuşayım anlatacağım
ilk defa rüya gördüm
neden korkunç birimiyim aşk olsun:1hug:
yok olurmuu ama senin yanında yemekten bahsetmek için bi d, şimdi ben sana 1 ekmekten 4 parmak kadar kaldı gerisini yedim desemm :)neden korkunç birimiyim aşk olsun:1hug:
laaaaaaaaaaaaaaaaaannnn wallahi billahi bu kadar olur bnde rüyamda nehiri gördüm laaaaaannn şimdi geldi aklıma ewet yaaaa
nehirler sucu dükkanı açmış bnde onlara taktik weriorum kalpli çiçekli zarflarla el ilanı gönderiolar ewlere işyerlerine bnde diorumki böle olmaz ne bu aşk mektubu gibi işyerinizin adına özel zarf bastırın böyle elimle boyutlarını falan gösteriyorum bunlardan yaptırıp yollayın diorum resmi olsun, nehir de dioki cengize soralım bide (cengiz kocam oluyor) bnde diorumki hayır cengize söleme bana kızar bu parlak fikirleri kendi dükkanın için nie uygulamıyosun diebilmiyorumkismile ama nehir hamile değilmiş rüyamda:uhm:
böle bi rüyaydı işte hayra yorsun allah
Ben geldiimmm...
girsinler kıızm görsünler ne eziyetle doğuruyoz zaten o kısmı görmicekler senin başında durup elini tutacak en fazla.. rukseti bilmiodum o yönünü ben çok normal doğum hikayesini okudum neyse sen sor bi bakalım nezih beyi? n zamn gidiosun?tamam canım sorarım zaten bende kendim için düşünüyorum sormayııı..
Vende o siteden okumultum ztn Rukset hanımla ilgili de bilgi almıştım..Rukset hanımı bana akrabamızın kadındoğumcusu tavsiye etti..Kadın normal doğum taraftarı son aonda sezeryana alıomuş
BU arada ben kocamın doğuma girmesini istiyorum yanımda olması güzel olur ama beni o halde görmesini de hiç istemiyorum :kedi:
teşekkürrr ederizz teyzesii
saoll şekerimm , tatlıı tatlıı merakk etmeee
öteki gıcıkta hamile kaldımı merak ediyorum yaa ne fena bende sokucam eşimi sezeryana doktor kordonunu kestircekmiş memete tabe bayılmazsa o zamana kadar
tamam faceden atarım sana numaramı ya hakketten haberiniz asla olamaz yani dogursam aman allahn korusun
ya gıcık deme eylüle bence onlar erkanla daha çok yakışıolar ikiside sakin yapılı güzel anlaşıyolar esin çatlak uymazlar birbirine..
genel anesteziye almıyolar kimseyi epidural olursa alıyolar yani senin uyanık olman gerekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?