- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.721
cnm hayırlara vesile olsun ama kan rüyayı bozar,ASİNAZ rüyamda seni gördüm ve kendimi ilk defa hamilelikle yada doğumla ilgili rüya gördüm aslında etkilendim de biraz
Ben ve eşim kontrole gidiyoruz ve gittiğim hastanede ablam 3 .üncü bebeği için doğuma girdiğini öğreniyorum diyorum ki imkansız ablam daha 4 ay önce yaptı diyorum ve doktoruma giderken ASİNAZ seni görüyorum suyun gelmiş ve hastane duvarında duruyorsun ben NENE HATUNda yapacaksın buraya niye geldin diyorum sana ve ama ben 2 günden beri burdayım ve bebek bir türlü doğmadı diyorsun ...Eşin nerde diyorum arabada uyuyor diyorsun uyandıramadım kıyamadım ona diyorsun
Sonra benim sancım geliyor eşime diyorum beni doktorun yanına götür diye söylüyorum ablamda geliyor yanıma bebek kucağında imkansız bu diyorum sen yeni doğum yaptın ne alaka diyorum....ASİNAZ senin kanaman başlıyor ablam hemen ameliyathane alsınlar bebeğin kafası göründü diyor eşini uyandırıyorum ama eşinin üstü hep kan sana ne oldu diyorum hatırlamıyor
İkimizide doğumhaneye alıyorlar ve sancılarımızı dinliyorlar bana iğne yaparken ben ağlamaya başlıyorum bebeklerimizi koru Rabbim diye
ASİNAZ kanaman hızlanınca senin bebeğin doğuyor ama ben bayılmışım ayıldıktan sonra ikimizin bebeklerini yan yana görüyorum...Böyle karışık bisey ilk defa gördüm
SONUMUZ İYİ Olur inşallah ve kimseye muhtaç olmadan meleklerimizi alırız kucağımıza
orayı istanbuldan saymıyorusssnaniknanik:dilcikar:evet TUZLA da başladı kar
hasrett ama o kız yalan söylüyop biliyo erkandan oldunu masalın ama nası sınır oluyom yaa onaa gelinlik giymiş gerci evlendilemri naptıllarr
epuduralli öneriyorum dedi dr ama o anda korkarsam genele ceviririm
Neresı orası ya neden bızım burda yagmıor laelaelaelaelae
Allah'ım ya BENDE ORTAK TANIDIKLARI BİRİ VAR SANIYORUM :))
cnm avrupa yakasınada yolla birazhihoyyyt
ASİNAZ rüyamda seni gördüm ve kendimi ilk defa hamilelikle yada doğumla ilgili rüya gördüm aslında etkilendim de biraz
Ben ve eşim kontrole gidiyoruz ve gittiğim hastanede ablam 3 .üncü bebeği için doğuma girdiğini öğreniyorum diyorum ki imkansız ablam daha 4 ay önce yaptı diyorum ve doktoruma giderken ASİNAZ seni görüyorum suyun gelmiş ve hastane duvarında duruyorsun ben NENE HATUNda yapacaksın buraya niye geldin diyorum sana ve ama ben 2 günden beri burdayım ve bebek bir türlü doğmadı diyorsun ...Eşin nerde diyorum arabada uyuyor diyorsun uyandıramadım kıyamadım ona diyorsun
Sonra benim sancım geliyor eşime diyorum beni doktorun yanına götür diye söylüyorum ablamda geliyor yanıma bebek kucağında imkansız bu diyorum sen yeni doğum yaptın ne alaka diyorum....ASİNAZ senin kanaman başlıyor ablam hemen ameliyathane alsınlar bebeğin kafası göründü diyor eşini uyandırıyorum ama eşinin üstü hep kan sana ne oldu diyorum hatırlamıyor
İkimizide doğumhaneye alıyorlar ve sancılarımızı dinliyorlar bana iğne yaparken ben ağlamaya başlıyorum bebeklerimizi koru Rabbim diye
ASİNAZ kanaman hızlanınca senin bebeğin doğuyor ama ben bayılmışım ayıldıktan sonra ikimizin bebeklerini yan yana görüyorum...Böyle karışık bisey ilk defa gördüm
SONUMUZ İYİ Olur inşallah ve kimseye muhtaç olmadan meleklerimizi alırız kucağımıza
hasrett ama o kız yalan söylüyop biliyo erkandan oldunu masalın ama nası sınır oluyom yaa onaa gelinlik giymiş gerci evlendilemri naptıllarr
epuduralli öneriyorum dedi dr ama o anda korkarsam genele ceviririm
ayy allahımm :gitme:bende rüyamda annemi gördüm kızlar,
heralde gülencimin konuşmaları aklımda kaldı anneme kızıyodum,
nasıl temizlik yapıyosun mobilyalarım leke oldu diye annemde bana kızıyodu,
sonra bende hıçkırarak ağlıyodum,
22 kg aqlmışım evdekı fazla tartıyomuşş gızzgızlar ha birde çamaşır serdim dün 3 posta onları dimemişim
geliyor galiba benim sıpa
akıntım az her zaman olduğu gibi
gülen hani nerde 25 kg bizimi gandırdın yoksa
nehir yapma iş miş bak oram buram şuram ağrıdı dersinde hasret aplamız gızar
nere ora bızım burda yagıyBızım burayı ıstanbul dan saymıyorum kar mar yok ohaoldumsmile
gızlar ha birde çamaşır serdim dün 3 posta onları dimemişim
geliyor galiba benim sıpa
akıntım az her zaman olduğu gibi
gülen hani nerde 25 kg bizimi gandırdın yoksa
nehir yapma iş miş bak oram buram şuram ağrıdı dersinde hasret aplamız gızar
eksik olurmu korkuluk görewi görüyor dükkandadurunn bendee bakımm burdsa basladımı avrupa yakası gop dayım benn
off bendee yaa bırak hevesımde yok ılk malzemelerı aldımda heveste vardıı hep yatmak ıstıyorumm
rennie kullanan varmı ? tozmu o tabletmıı ?
ayy hasret ne zordursen neresındesın ıstanbulun? dükkanda durmak sıkıcı bıde haa kayınpeder yanındamıı
hayır olsun canım belkide bu yeni iş olacaktır gııız bak onun güzel haberi gelicektir hamile olmamamnda doğumdan sonra herşeyin düzeleceği anlamına gelior olabülür ayan olmuştur banaa.s.:dilcikar:hayırdır inşallah la,valla kokrktum şimdi ,inşallah hayırlara vesile olur ya
kar başladı asinaz senmi yolladın karı :))
ben bi koşu sağlık ocagına ucayım yoksa tahlillerim kalacak grşz kızlar..
ayy allahımm :gitme:
22 kg aqlmışım evdekı fazla tartıyomuşş gızz
demın bakkala gıttımbi komşumu gordumde oda ay agrıları olur dedı bız 8 aylıkmıyız kızlar
nere ora bızım burda yagıy
eksik olurmu korkuluk görewi görüyor dükkandaklava: arada bi kocam kaçıp gelirse işte dinlenme fırsatım oluyo onun harici kasayı telefonları bırakıp kaçamıyorum biyere
hayır olsun canım belkide bu yeni iş olacaktır gııız bak onun güzel haberi gelicektir hamile olmamamnda doğumdan sonra herşeyin düzeleceği anlamına gelior olabülür ayan olmuştur banaa.s.:dilcikar:
yaw hani beşiktaşa neden yağmıyor yaaa
yemişim hasretialsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zemuszemus aynı şekilde aynııhayırlara vesile olsun inşaah cnm,ama kan gördüğün için bozulmuş rüra,sağsalim kazasız belasız bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah,
bu arada benim suyum gelcek kanmama olcak ve ben eşimi uyandırmaya kıymıcam hakaydirigubbakcemile3yıkarım be ortalığı,kocamı getirin kocamı getirin diye,onsuz doğuramam ki ben,inşallah doğumda kocişim yanımda olur ya da doğum olmadan ben doğuma girmeden yetişir Allahım inşallah,amannnnnn o olmadan doğuramam ben o benim en büyük desteğim
ya canım hepsi bişi diyor amabazısı hamileyken ameliyat olmaz zorunda kalıyor bide onları dşün gec görmek dışında bence en rahatı budur heycan felanda psikolojinde bozulmaz epudural tutmayanda oluyomuş bütün agrıyı hissedip konuşamayanlarda vamrış bende onda korkuyom bide seni pilot yaptıkrtan sonra 5 dk içinde bebek cıkıyormuş zatenbenimkide sezeryan yaparsam genel olıur diyor ama onda bebeğe geçiyor anestezi bebek kıpkırmızı oluyor hemde anne bebeği geç görüyor
ne alcaktınn laaalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haftasonu gzmemiz alışverişimz yalan oldu,ben geceliğimi değiştiricektim,kızçemin mobilyasının çekmecelerinin içine sermek için bişi alcaktım alıcaklarım vardı yaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bu lar beni eve bağladı valla
yemişim hasretialsanaalsanasmile
ayy allahımm :gitme:
22 kg aqlmışım evdekı fazla tartıyomuşş gızz
demın bakkala gıttımbi komşumu gordumde oda ay agrıları olur dedı bız 8 aylıkmıyız kızlar
nere ora bızım burda yagıy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?