2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm hayırlara vesile olsun ama kan rüyayı bozar,

evet TUZLA da başladı kar
orayı istanbuldan saymıyorusssnaniknanik:dilcikar:
hasrett ama o kız yalan söylüyop biliyo erkandan oldunu masalın ama nası sınır oluyom yaa onaa gelinlik giymiş gerci evlendilemri naptıllarr

epuduralli öneriyorum dedi dr ama o anda korkarsam genele ceviririm

bişi olmaz aşkı için sölüyo sewdiği için yaptı herşeyi kim olsa yapmaz bn olsam bnde yaparımlülülülülülü
ne korkcan ya zaten görmicen o kısmı bebeğiin çıktığı anı izlemen lazım bnce:)

gızlar ha birde çamaşır serdim dün 3 posta onları dimemişim
geliyor galiba benim sıpa
akıntım az her zaman olduğu gibi
gülen hani nerde 25 kg bizimi gandırdın yoksa
nehir yapma iş miş bak oram buram şuram ağrıdı dersinde hasret aplamız gızar

kar başladı asinaz senmi yolladın karı :))
ben bi koşu sağlık ocagına ucayım yoksa tahlillerim kalacak grşz kızlar..

hayırlara vesile olsun inşaah cnm,ama kan gördüğün için bozulmuş rüra,sağsalim kazasız belasız bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah,
bu arada benim suyum gelcek kanmama olcak ve ben eşimi uyandırmaya kıymıcam hakaydirigubbakcemile3yıkarım be ortalığı,kocamı getirin kocamı getirin diye,onsuz doğuramam ki ben,inşallah doğumda kocişim yanımda olur ya da doğum olmadan ben doğuma girmeden yetişir Allahım inşallah,amannnnnn o olmadan doğuramam ben o benim en büyük desteğim

hasrett ama o kız yalan söylüyop biliyo erkandan oldunu masalın ama nası sınır oluyom yaa onaa gelinlik giymiş gerci evlendilemri naptıllarr

epuduralli öneriyorum dedi dr ama o anda korkarsam genele ceviririm

benimkide sezeryan yaparsam genel olıur diyor ama onda bebeğe geçiyor anestezi bebek kıpkırmızı oluyor hemde anne bebeği geç görüyor

ayy allahımm :gitme:

22 kg aqlmışım evdekı fazla tartıyomuşş gızz
demın bakkala gıttımbi komşumu gordumde oda ay agrıları olur dedı bız 8 aylıkmıyız kızlar
Bızım burayı ıstanbul dan saymıyorum kar mar yok ohaoldumsmile
nere ora bızım burda yagıy

eksik olurmu korkuluk görewi görüyor dükkandaklava: arada bi kocam kaçıp gelirse işte dinlenme fırsatım oluyo onun harici kasayı telefonları bırakıp kaçamıyorum biyere
hayırdır inşallah la,valla kokrktum şimdi ,inşallah hayırlara vesile olur ya
hayır olsun canım belkide bu yeni iş olacaktır gııız bak onun güzel haberi gelicektir hamile olmamamnda doğumdan sonra herşeyin düzeleceği anlamına gelior olabülür ayan olmuştur banaa.s.:dilcikar:
kar başladı asinaz senmi yolladın karı :))
ben bi koşu sağlık ocagına ucayım yoksa tahlillerim kalacak grşz kızlar..

yaw hani beşiktaşa neden yağmıyor yaaa

Yenı basladı ama benm ıcımde sızlıyor benm kocısım aksam bu sogukta nasıl ısten gelcek yaaaaaaaaaaa Allah dısardakı kısılere yardımcı olsun :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah cnm benim hakkımızda hayırlısıysa olsun inşallah,kız Allah söyletiyor belkide seni be

lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haftasonu gzmemiz alışverişimz yalan oldu,ben geceliğimi değiştiricektim,kızçemin mobilyasının çekmecelerinin içine sermek için bişi alcaktım alıcaklarım vardı yaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bu lar beni eve bağladı valla

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zemuszemus aynı şekilde aynıı
benimkide sezeryan yaparsam genel olıur diyor ama onda bebeğe geçiyor anestezi bebek kıpkırmızı oluyor hemde anne bebeği geç görüyor
ya canım hepsi bişi diyor amabazısı hamileyken ameliyat olmaz zorunda kalıyor bide onları dşün gec görmek dışında bence en rahatı budur heycan felanda psikolojinde bozulmaz epudural tutmayanda oluyomuş bütün agrıyı hissedip konuşamayanlarda vamrış bende onda korkuyom bide seni pilot yaptıkrtan sonra 5 dk içinde bebek cıkıyormuş zaten

ne alcaktınn laaa
cekemece ıcı bence almaa ne almayı dusunuyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…