2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz,m burda tutmaz yaa yagmur yagdıydı ayy foxuu acınn

benim hep akıntım oluyo
ıslaklık hissedıyom camaşırımda yok
vajen agzında kalıyo tuvalet kagıdıyla alıyom

tuttsunn tutsunnn gız bebişler gelene kadar bıtsın kış

lannnnnnnnnnnnnn tutarsa ben nasıl çıkcam dışarıiakşam dışarı çıkıcaktık kayınvalideme gidicektik,balık yapıcaktı bana her cuma balık yapıyor ve onlardan arabayı alıp ertesi gün giddecektik yaaaaaaaaaaaaa
ben burda tutmasın diye an be an cama bakıyom sen nediyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yazcım oğluma babası gazulet diyordu şimdi bıraktı kocaman oldu teyzesi
ama tabi biraz daha büyüsün biraz var ya değişik yanma gibi sanki sol karnımda

canım 16.15 randevum birazdan çıkarım ama havada çok kötü..Eşim gelmeye çalışçak karşıdan almaya...

bende bebe sekerlerını yapsam ıyı olcak aksama
Kız erken değilmi erimesin soraaaa

Canım çook ama çok geçmiş olsun dikkat et kendinee

evet canım yaa benimde haftasonu planım vardı ama hava çok kötü kaldı hepsi...baya yağmaya başlamışşş

azıcık uyucamm gelcemm
dimplehawk gelince konuşcaz belki tanıdıkız
Kızz bir de g.o.paşa da mı oturuyorsun, yoksa bizim mahallede misin :roflol:
dün akşam cektimm bunu üzerimde gördünüzde atlet niyetine haa :)
Ya sen 22 kg aldım diyorsun ama hiçte hantallık yok maşaallah
Hoşgeldin bosnacım, ben de nerede bu hatun diyordum
Geçmiş olsun, ohh dinlen evde biraz opuyorumnanaktan
yok olurmuu ama senin yanında yemekten bahsetmek için bi d, şimdi ben sana 1 ekmekten 4 parmak kadar kaldı gerisini yedim desemm :)
olsa daha bi ekmeği yutarım yeminle seni bile yerim üşünmek gerek
Ben 1 dilim ekmekten fazla yesem nefes alamıyorum
Hem bebişe hem o yediklerine nasıl yer buluyorsun oralarda amanınnn kafamçokkarıştı
Oyy oyy biz de ikea ya gidecektik ya, planlar altüst oldu
Forum İstanbul un içinde mi ikea bilen var mı??

Ben de çekmece içleri için koçtaştan bişeyler aldım, kauçuk gibi değişik bir yapısı var

biz çok acıktık bişiler yiyekte gelek

Merhaba Kızlar
Ben henüz yeni girebildim.Nasıl İstanbul a kar geldi mi? Bizim burada tekrar başladı.Acayip bi soğuk var.Yarın doktoruma gidip raporumu alcaktım.Ethica da da onaylatcaktım.Ya o gün sordum Ethica düşünen var mı? yada duyumlarınız ne orada doğum yapmayı planlıyorumda.

Geçmişi okuyamadım biraz bakarkaydirigubbakcemile

BEKNURCUM doktora gidicekmişin yolarda kötü galiba dikkatli gidin inşallah güzel haberlerle gelirsin.
YAĞMUR-26 demek eskişehirde kar ve buz var benim kardeşimde orda okuyo ANADOLU ÜNıVERSıTESı ıŞLETME 3. SINIF desene kıçı buz tuttu garibimin.
Benimde geçenlerde FRAMBUAZIN göbeği dikkatimi çekti yandan olunca nedir sipsivri sanki oğlan karnı ama kızı olcekmiş.

kızlar ben bu kıza ceza açtım dinletiyom,insan ceza da uyur mu ya,tık yok bzim kızçede,hiç anasına çekmemiş bu yaw
boşveeer takma onların sağı solu belli olmuyo daha şimdiden kafalarına göre takılmaya başladılar nasıl söz geçiricez bilmem :)

İkea forum istanbulun yanında canım...

Canım ben cvp vermiştim ben avrupa yakasında olsaydım orda yapıcaktım..doktorun kim bilmiyorum ama hastaneyi tavsiye ederim yani özellikleri normal sınırlarda bence..çok çok lüks değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…