- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.761
nehir tutuyomuu tutmuyomuu
he he tututo tutuyo çok mu istiyonalsanaalsanasmile
kız ne güzel işte kardan adam yaparsınkaydirigubbakcemile3yerler kar tutuyorrrrrrrrrr yemişim bu karı ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
biz,m burda tutmaz yaa yagmur yagdıydı ayy foxuu acınn
tuttsunn tutsunnn gız bebişler gelene kadar bıtsın kış
kız ne güzel işte kardan adam yaparsınkaydirigubbakcemile3
ayy damatta bir alem:))kop kop
kardan adamı size yollarım sonraalsanaalsanasmile
tmm cnm yolla adamım yok zaten yanımda :))
canım 16.15 randevum birazdan çıkarım ama havada çok kötü..Eşim gelmeye çalışçak karşıdan almaya...girsinler kıızm görsünler ne eziyetle doğuruyoz zaten o kısmı görmicekler senin başında durup elini tutacak en fazla.. rukseti bilmiodum o yönünü ben çok normal doğum hikayesini okudum neyse sen sor bi bakalım nezih beyi? n zamn gidiosun?
Kız erken değilmi erimesin soraaaabende bebe sekerlerını yapsam ıyı olcak aksama
Canım çook ama çok geçmiş olsun dikkat et kendineeCanlarım çok teşekkür ederim geçmiş olsn dilekleriniz için.
Midem yemek kabul etmiyor gerçeten dünden beri...
Ne kadar doymasam da artık çok az az yemeye karar verdim.
Dinlenme zamanım geldiğinin farkındayım aslında hepiniz haklısınız.
Bakalım, önümüzdeki 2 hafta 1'er 2'şer gün izin alırım belki, öyle idare ederim kalan zamanı...
evet canım yaa benimde haftasonu planım vardı ama hava çok kötü kaldı hepsi...baya yağmaya başlamışşşlannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haftasonu gzmemiz alışverişimz yalan oldu,ben geceliğimi değiştiricektim,kızçemin mobilyasının çekmecelerinin içine sermek için bişi alcaktım alıcaklarım vardı yaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bu lar beni eve bağladı valla
Kızz bir de g.o.paşa da mı oturuyorsun, yoksa bizim mahallede misin :roflol:azıcık uyucamm gelcemm
dimplehawk gelince konuşcaz belki tanıdıkız
Ya sen 22 kg aldım diyorsun ama hiçte hantallık yok maşaallahdün akşam cektimm bunu üzerimde gördünüzde atlet niyetine haa :)
Hoşgeldin bosnacım, ben de nerede bu hatun diyordumBen geldiimmm...
Hayılı cumalar hepinize...
Bugün evdeyim, korkunç bir gece geçirdim, hiç yatmadım, midem bulandı, nefes alamadım, düzensiz kasılmalarım oldu. Sabah çıkamadım yataktan, eşim de istemedi işe gitmemi, dinleniyorum biraz.
Pancubenim mesaj atmış, sağol cnım arkadaşım, ben de hepinize haber vereyim dedim.
Geçmişe bir bakayım, sonra gelmeye çalışırım yine..
Ben 1 dilim ekmekten fazla yesem nefes alamıyorumyok olurmuu ama senin yanında yemekten bahsetmek için bi d, şimdi ben sana 1 ekmekten 4 parmak kadar kaldı gerisini yedim desemm :)
olsa daha bi ekmeği yutarım yeminle seni bile yerim üşünmek gerek
Oyy oyy biz de ikea ya gidecektik ya, planlar altüst oldulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haftasonu gzmemiz alışverişimz yalan oldu,ben geceliğimi değiştiricektim,kızçemin mobilyasının çekmecelerinin içine sermek için bişi alcaktım alıcaklarım vardı yaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bu lar beni eve bağladı valla
biz çok acıktık bişiler yiyekte gelek
boşveeer takma onların sağı solu belli olmuyo daha şimdiden kafalarına göre takılmaya başladılar nasıl söz geçiricez bilmem :)kızlar ben bu kıza ceza açtım dinletiyom,insan ceza da uyur mu ya,tık yok bzim kızçede,hiç anasına çekmemiş bu yaw
Kızz bir de g.o.paşa da mı oturuyorsun, yoksa bizim mahallede misin :roflol:
Ya sen 22 kg aldım diyorsun ama hiçte hantallık yok maşaallah
Hoşgeldin bosnacım, ben de nerede bu hatun diyordum
Geçmiş olsun, ohh dinlen evde biraz opuyorumnanaktan
Ben 1 dilim ekmekten fazla yesem nefes alamıyorum
Hem bebişe hem o yediklerine nasıl yer buluyorsun oralarda amanınnn kafamçokkarıştı
Oyy oyy biz de ikea ya gidecektik ya, planlar altüst oldu
Forum İstanbul un içinde mi ikea bilen var mı??
Ben de çekmece içleri için koçtaştan bişeyler aldım, kauçuk gibi değişik bir yapısı var
Canım ben cvp vermiştim ben avrupa yakasında olsaydım orda yapıcaktım..doktorun kim bilmiyorum ama hastaneyi tavsiye ederim yani özellikleri normal sınırlarda bence..çok çok lüks değilMerhaba Kızlar
Ben henüz yeni girebildim.Nasıl İstanbul a kar geldi mi? Bizim burada tekrar başladı.Acayip bi soğuk var.Yarın doktoruma gidip raporumu alcaktım.Ethica da da onaylatcaktım.Ya o gün sordum Ethica düşünen var mı? yada duyumlarınız ne orada doğum yapmayı planlıyorumda.
Geçmişi okuyamadım biraz bakarkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?