- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.801
ayyyy kusebfiall çok yaşa emii sonucu bizede bildir anacımmKIZLAR azönce neoldu cebe iki tane msj geldi.PEPSİ yaşatır seni kampanyasında hattınız para kazanmıştır ltfen bilgi için şu numarayı arayın diyor.Benim bildiğim o içeceği alıyosun kapaktaki şifreyi gönderiyosun hatta ya kontur ya para çıkıyo.Bende böyle bişey yapmadığıma göre resmen dolandırıcılık.Azsonra eşim gelcek o numarayı veriyimde versin jandarmaya.Onları jandarma bi güzel yaşatsın.
ikea ile forum istanbul karşı karşıya canımm ama ikisinede vakit yetmez vakit yetse vcut kaldırmaz şekerim ikeada çok oyalanıyor insan forum istanbulda çok büyük dolan dolan bitmiyor
Kızz bir de g.o.paşa da mı oturuyorsun, yoksa bizim mahallede misin :roflol:
Ya sen 22 kg aldım diyorsun ama hiçte hantallık yok maşaallah
Hoşgeldin bosnacım, ben de nerede bu hatun diyordum
Geçmiş olsun, ohh dinlen evde biraz opuyorumnanaktan
Ben 1 dilim ekmekten fazla yesem nefes alamıyorum
Hem bebişe hem o yediklerine nasıl yer buluyorsun oralarda amanınnn kafamçokkarıştı
Oyy oyy biz de ikea ya gidecektik ya, planlar altüst oldu
Forum İstanbul un içinde mi ikea bilen var mı??
Ben de çekmece içleri için koçtaştan bişeyler aldım, kauçuk gibi değişik bir yapısı var
bi arkadaşa gelmiş bizim kadın saf ne bilsin hemen aramış eşini bize para çıktı diye adam no yu aramış kimlik bilgilerini isteyinc uyanmış adam nerdeyse vatandaşlık numrasını falan vercekmiş.
Evettt kaydirigubbakcemile5
kızlar istanbul 3 gün kar altındaymış -8 derece hissedilecekmiş bilginize.
KIZLAR azönce neoldu cebe iki tane msj geldi.PEPSİ yaşatır seni kampanyasında hattınız para kazanmıştır ltfen bilgi için şu numarayı arayın diyor.Benim bildiğim o içeceği alıyosun kapaktaki şifreyi gönderiyosun hatta ya kontur ya para çıkıyo.Bende böyle bişey yapmadığıma göre resmen dolandırıcılık.Azsonra eşim gelcek o numarayı veriyimde versin jandarmaya.Onları jandarma bi güzel yaşatsın.[/QU
merhaba canım,aynı mesaj 20 gün kadar önce annemin telefonuna geldi,internetten araştırdık,yeni bir dolandırıcılık şekli tabii ki.aradığın zaman güya bilgilerini kontrol ediyolarmış,sonra evet 20000 tl para ödülü kazandınız,parayı hesabınıza yatırıcaz diyolarmış.ama 4 tane 250 şer kontör istiyolarmış paranın hesabına yatması için.göndserenler de sonra avuçlarını yalıyolarmış :)
biraz karışık anlattım galiba,int ten araştır istersen.jandarmaya versen de bişey yapamazlar çünkü başka şahıslar üzerine kayıtlı numaralardan yapıyolarmış canım.bilgin olsun
aynı mesajdan annemede gelmiş hemide iki adet bizim cepler babamın üstüneya kesin babamada gelmiştir arıyımda tongaya düşüp aramasın bari.KIZLAR azönce neoldu cebe iki tane msj geldi.PEPSİ yaşatır seni kampanyasında hattınız para kazanmıştır ltfen bilgi için şu numarayı arayın diyor.Benim bildiğim o içeceği alıyosun kapaktaki şifreyi gönderiyosun hatta ya kontur ya para çıkıyo.Bende böyle bişey yapmadığıma göre resmen dolandırıcılık.Azsonra eşim gelcek o numarayı veriyimde versin jandarmaya.Onları jandarma bi güzel yaşatsın.[/QU
merhaba canım,aynı mesaj 20 gün kadar önce annemin telefonuna geldi,internetten araştırdık,yeni bir dolandırıcılık şekli tabii ki.aradığın zaman güya bilgilerini kontrol ediyolarmış,sonra evet 20000 tl para ödülü kazandınız,parayı hesabınıza yatırıcaz diyolarmış.ama 4 tane 250 şer kontör istiyolarmış paranın hesabına yatması için.göndserenler de sonra avuçlarını yalıyolarmış :)
biraz karışık anlattım galiba,int ten araştır istersen.jandarmaya versen de bişey yapamazlar çünkü başka şahıslar üzerine kayıtlı numaralardan yapıyolarmış canım.bilgin olsun
hepimizz aynı dertenn muzdaribizz yaa canım sureklı oluyo yoksa ara aramı şuan tam benımde agrıyoslm kızlar yaa benşm sol kasığım ağrıyyor hele yürüyünce yaa neden ağrırı acab abilgisi olan varmı yaa
:)))))))))))))))) ay annesi ne güzel yapmış amaaaaaaaaaa.........maşallah ona!!!!!!
oyhhh oyhh ne güzel kocemle kar topu oynıyacam hehehhe..kızlar istanbul 3 gün kar altındaymış -8 derece hissedilecekmiş bilginize.
banada annemede benzer mesajlar geliyor ....allah korusun dikkatl, olmak lazım....
selkıe ve bosna,hastaymışsınız galiba,çok çok geçmiş olsun,dikkat edin kendinize...
hepimizz aynı dertenn muzdaribizz yaa canım sureklı oluyo yoksa ara aramı şuan tam benımde agrıyo
oyyy yerımm onun aklını ben adı nee
şimdik oglunmu olcak bu soruyu sormuşmuydumm
Vakit yetmez evet ama kocayla gidince 1-2 saatte dolaşırsın :))ayyyy kusebfiall çok yaşa emii sonucu bizede bildir anacımm
ikea ile forum istanbul karşı karşıya canımm ama ikisinede vakit yetmez vakit yetse vcut kaldırmaz şekerim ikeada çok oyalanıyor insan forum istanbulda çok büyük dolan dolan bitmiyor
buarada harbiden cok zayıftım ondan ama genede çok suratımı görseniz korkarsınız helede gülünce ta tombik oluy
Evet olabilirizz :)) Ben burada doğdum babam ora doğumlu a.solumunekankayizsmile sen biliyosun dimi biz tanıdık olabılırızz
sen burdamı dogdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?