2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi arkadaşa gelmiş bizim kadın saf ne bilsin hemen aramış eşini bize para çıktı diye adam no yu aramış kimlik bilgilerini isteyinc uyanmış adam nerdeyse vatandaşlık numrasını falan vercekmiş.

ayyyy kusebfiall çok yaşa emii sonucu bizede bildir anacımm
ikea ile forum istanbul karşı karşıya canımm ama ikisinede vakit yetmez vakit yetse vcut kaldırmaz şekerim ikeada çok oyalanıyor insan forum istanbulda çok büyük dolan dolan bitmiyor
buarada harbiden cok zayıftım ondan ama genede çok suratımı görseniz korkarsınız helede gülünce ta tombik oluy

slm kızlar yaa benşm sol kasığım ağrıyyor hele yürüyünce yaa neden ağrırı acab abilgisi olan varmı yaa
hepimizz aynı dertenn muzdaribizz yaa canım sureklı oluyo yoksa ara aramı şuan tam benımde agrıyo

buda benim 4 yaşındaki kızım aynaya bakmış kendini çizmiş gülmekten öldüm ay bunun neresi komik dedi küstü bana.

oyyy yerımm onun aklını ben adı nee
şimdik oglunmu olcak bu soruyu sormuşmuydumm

hepimizz aynı dertenn muzdaribizz yaa canım sureklı oluyo yoksa ara aramı şuan tam benımde agrıyo

oyyy yerımm onun aklını ben adı nee
şimdik oglunmu olcak bu soruyu sormuşmuydumm

Adı ŞEBNEMNAZ.Şimdide allah izin verirse bir oğlumuz olacak.Ama kızım kız istiyomuş bana bidaha kardeş yapın ltfn oda kız olsun diyo seneye bidaha doğurursam şaşmayın.

Vakit yetmez evet ama kocayla gidince 1-2 saatte dolaşırsın :))
Arkadaşla gitmek lazım öyle yerlere
Biz ikea dan şifonyer bakıcaktık oğlumuza, ama bu havada gidemicez herhalde (
olumunekankayizsmile sen biliyosun dimi biz tanıdık olabılırızz
sen burdamı dogdun
Evet olabilirizz :)) Ben burada doğdum babam ora doğumlu a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…