- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.781
:
Forum İstanbul un içinde mi ikea bilen var mı??
Ben de çekmece içleri için koçtaştan bişeyler aldım, kauçuk gibi değişik bir yapısı var
boşveeer takma onların sağı solu belli olmuyo daha şimdiden kafalarına göre takılmaya başladılar nasıl söz geçiricez bilmem :)
İkea forum istanbulun yanında canım...
Canım ben cvp vermiştim ben avrupa yakasında olsaydım orda yapıcaktım..doktorun kim bilmiyorum ama hastaneyi tavsiye ederim yani özellikleri normal sınırlarda bence..çok çok lüks değil
BEKNURCUM doktora gidicekmişin yolarda kötü galiba dikkatli gidin inşallah güzel haberlerle gelirsin.
YAĞMUR-26 demek eskişehirde kar ve buz var benim kardeşimde orda okuyo ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME 3. SINIF desene kıçı buz tuttu garibimin.
Benimde geçenlerde FRAMBUAZIN göbeği dikkatimi çekti yandan olunca nedir sipsivri sanki oğlan karnı ama kızı olcekmiş.
kıss senn nerdesınnn
Kızz bir de g.o.paşa da mı oturuyorsun, yoksa bizim mahallede misin :roflol:
Ya sen 22 kg aldım diyorsun ama hiçte hantallık yok maşaallah
Hoşgeldin bosnacım, ben de nerede bu hatun diyordum
Geçmiş olsun, ohh dinlen evde biraz opuyorumnanaktan
Ben 1 dilim ekmekten fazla yesem nefes alamıyorum
Hem bebişe hem o yediklerine nasıl yer buluyorsun oralarda amanınnn kafamçokkarıştı
Oyy oyy biz de ikea ya gidecektik ya, planlar altüst oldu
Forum İstanbul un içinde mi ikea bilen var mı??
Ben de çekmece içleri için koçtaştan bişeyler aldım, kauçuk gibi değişik bir yapısı var
kıss senn nerdesınnn
Teşekkürler tatlımm olumunekankayizsmileİkea forum istanbulun yanında canım...
Beknurcum hıçkırık olayını sorar mısın neden olurmuş, günde 2 kez olması normal mi? a.s.Kızlar ben 10 dakkaya çıkıyorum doktora sormak istediğiniz farklı bişi var mı
Ben biraz soru bulıyımda doktora sabrını bi ölçiyim doktorun bakalım nasıl cvplar vercek
ayy çok heycanlandım sanki yeni hamile kaldım da ilk kontrole gitçek gibimmmkaydirigubbakcemile2
Sağolasın opuyorumnanaktanikea içinde deil cnm yanında..
G.O.Paşa :lepi:kıss senn nerdesınnn
aferin iyi yapmışsın kız halıları nie silmedin pis pasaklı! koltukları falan çekip altlarını da silseydin ayy bide söyleniyosun şuram ağrıdı buram ağrıdı kendi düşen ağlamazmış git ordan anlatma bize sıpa seniiiklava:
ben uyudum walla 10u geçiodu iişte kocişim geldi 12ye kadar uyudum iyi geldi walla ama daha akşam olmasına 7,8 saat war umarım yine gelir bi araboshayallersmile
2 yaz önce kocişşimle ordaydık yazgıcım erdekte bir rüzgar bir fırtına uçuyorduk walla çok rüzgarlıydı 2 günümüz ancak iyiydi..
kızzzz sen erdek ocaklardamıydın ben her yaz ordayım 3 ay....yazlık var orda annemlerin..bir daha gelirseniz haberim olsun gerçi bu yaz gidebilirmiyim bebekle belli değil....çok rüzgsarlı olur orası bilirim....
r gelip geciy :) deniz felan yok tabee
maşallah,hiçde öyle kilo almış gibi durmuyorsun....
Ben geldiimmm...
Hayılı cumalar hepinize...
Bugün evdeyim, korkunç bir gece geçirdim, hiç yatmadım, midem bulandı, nefes alamadım, düzensiz kasılmalarım oldu. Sabah çıkamadım yataktan, eşim de istemedi işe gitmemi, dinleniyorum biraz.
Pancubenim mesaj atmış, sağol cnım arkadaşım, ben de hepinize haber vereyim dedim.
Geçmişe bir bakayım, sonra gelmeye çalışırım yine..
canım geçmiş olsun.......
ben zaten çok kilo aldım için bence bi çekiciliğimde yok demin bakkala gittim üstelik spor ayakkabımın içine esofmanımı soktum ıslanmasın diye sacımda taralı değil
laf attı kıronun biri karnım önümde tepe gibi hamile kadınlara birde erkekler çok bakıyor kıslar ya sanki ne bilim ne düşünüyolarsa
ya sizindemi başınıza geldi...ya hakikaten ne diye bakıyor şu erkekler,acaba akıllarından ne geçiyor..dün bende carrefoura gittim...45 yaşlarında bir adam dönüp dönüp bakıyor..bende gıçık oldum..adama kafamı salladım ne var diye..sonra kesti bakmayı....ne 8i ben 9 diyorum artık ya herkes yürüken bakıyor çokmu fenayım acaba oğlanlar filan neden bakıyor goca göbekli hamileye
durunn bendee bakımm burdsa basladımı avrupa yakası gop dayım benn
off bendee yaa bırak hevesımde yok ılk malzemelerı aldımda heveste vardıı hep yatmak ıstıyorumm
rennie kullanan varmı ? tozmu o tabletmıı ?
ayy hasret ne zordursen neresındesın ıstanbulun? dükkanda durmak sıkıcı bıde haa kayınpeder yanındamıı
ben rennie kullanıyorum...şurup şeklinde.....
Bızım burayı ıstanbul dan saymıyorum kar mar yok ohaoldumsmile
burdada yok ya....
Teşekkürler tatlımm olumunekankayizsmile
Beknurcum hıçkırık olayını sorar mısın neden olurmuş, günde 2 kez olması normal mi? a.s.
Sağolasın opuyorumnanaktan
G.O.Paşa :lepi:
Sultançiftliğindeki mi?neresınde nann ben ogretmenler sıtesıı
Sultançiftliğindeki mi?
Ben de 75. yıl mh. (gazi mh girişi)
Selkie cim sana geçimiş olsun diyemedim bir türlüü..Hep göründün kayboldun
çok çok geçmiş olsun...
SELKİE ve BOSNACIM çok geçmiş olsun şimdi gördüm .dikkat edin kndinizede bebişlerinizede.:Saruboceq:
Evettt kaydirigubbakcemile5aa cok yakınnızz
KIZLAR azönce neoldu cebe iki tane msj geldi.PEPSİ yaşatır seni kampanyasında hattınız para kazanmıştır ltfen bilgi için şu numarayı arayın diyor.Benim bildiğim o içeceği alıyosun kapaktaki şifreyi gönderiyosun hatta ya kontur ya para çıkıyo.Bende böyle bişey yapmadığıma göre resmen dolandırıcılık.Azsonra eşim gelcek o numarayı veriyimde versin jandarmaya.Onları jandarma bi güzel yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?