2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben 10 dakkaya çıkıyorum doktora sormak istediğiniz farklı bişi var mı
Ben biraz soru bulıyımda doktora sabrını bi ölçiyim doktorun bakalım nasıl cvplar vercek
ayy çok heycanlandım sanki yeni hamile kaldım da ilk kontrole gitçek gibimmmkaydirigubbakcemile2

Selkie cim sana geçimiş olsun diyemedim bir türlüü..Hep göründün kayboldun
çok çok geçmiş olsun...

Doktordan güzel hbrler ile gel inş.!

Banada özellikleri iyi geldi.Bebek yoğun bakım ünitesini doktorum tavsiye ediyor.Doktorum dışardan gelcek.Dr Ferhat UYSAL.Bakırköyde muayenesi.Doktorum çokkk talı biri.Yorum için çok mersi.

Kızlar yokmu başka bilen duyan falan nasıl?

Asinaz seninde a.veriş kaldı galbaÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:Neyse hayırlısı belki hfya kalsa daha iyi olur .dikkat et kar buz dinlemeyip yollara çıkma sakın.

kaydirigubbakcemile3 ilahi kız donmuştur tabi burası hep soğuk ....

kıss senn nerdesınnn

İkea forum istanbulun yanında canım...
Teşekkürler tatlımm olumunekankayizsmile
Beknurcum hıçkırık olayını sorar mısın neden olurmuş, günde 2 kez olması normal mi? a.s.
ikea içinde deil cnm yanında..
Sağolasın opuyorumnanaktan
kıss senn nerdesınnn
G.O.Paşa :lepi:

KIZLAR azönce neoldu cebe iki tane msj geldi.PEPSı yaşatır seni kampanyasında hattınız para kazanmıştır ltfen bilgi için şu numarayı arayın diyor.Benim bildiğim o içeceği alıyosun kapaktaki şifreyi gönderiyosun hatta ya kontur ya para çıkıyo.Bende böyle bişey yapmadığıma göre resmen dolandırıcılık.Azsonra eşim gelcek o numarayı veriyimde versin jandarmaya.Onları jandarma bi güzel yaşatsın.

Teşekkürler tatlımm olumunekankayizsmile

Beknurcum hıçkırık olayını sorar mısın neden olurmuş, günde 2 kez olması normal mi? a.s.

Sağolasın opuyorumnanaktan

G.O.Paşa :lepi:

neresınde nann ben ogretmenler sıtesıı

Selkie cim sana geçimiş olsun diyemedim bir türlüü..Hep göründün kayboldun
çok çok geçmiş olsun...

SELKİE ve BOSNACIM çok geçmiş olsun şimdi gördüm .dikkat edin kndinizede bebişlerinizede.:Saruboceq:

sağolun kızlar ..oğlan okul tatile girdi ya evde...hiç rahat vermiyor bana..o nedenle bir girip bir kayboluyorum....

hamile bi arkadaşımla 1 saat konuştuk telefonla sizden iyi olmasn sıohbeti çok iyidir :) evet işte sizinim

banada geldi noyu aradım, aradıgınız no, kulanılmamaktadır diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…