2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay keşeke gülmeseydim küstü bana.Sen neyaptın canım iyileşemedin herhalde.Buarada oğluşunun dönem sonu karnesi nasıl e hediye istiyo kendileri acaba?

oyhhh oyhh ne güzel kocemle kar topu oynıyacam hehehhe..

cnm hastaymışsın atladım galiba geçmiş olsun..

eşimle oğlum hasta kızlar...bende olaçak gibiyim..boğazlarım açıyor,,birde burnum tıkanıyor bu gün....

kussebfilal aaokuluna gidiyorya öyle karne vermiyorlar bunlara..başarılı olduğunu belirten bir kağıt yollamışlar o kadar...ingilizce oğretmeni ayrı bir karne gibi bişey yolamış...dersi pek dinlemiyormuş....tek sıkıntı o....küçük daha yaaa....

bakarsınn bakarsınn forum istanbulda e bebek varmıs orayada bakk
se ne alddın cekmece içine ben bi milyoncudan boyle raf ortulerı varyav ondan aldım ama olmuyor duz durmuyolar sen ne aldınn bakım

kıss nası gıtcen kocan olmayınca uzakk terss hafta içi gıdın barı adınm atcak yer olmuy hafta sonu da dun gıttım gene aksam vaktıydı doluyduu

benn orda dogdumm baban ne iş yapıyoo
benin hala dedemler halamlar orda sızın varmı kımsenız orda

kızlar sohbete doyum olmuyo ama kociş geldi ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşürüz.

canımm inşallahh bi dene da kızınn olurr oyleysse kaydirigubbakcemile2
kızının gonlunu all barii

buarada benım herıf mesaide bu aksam

ay ben senin oğluşu bi anda büyüttüm ozaman.Daha küçük dikkat vermemesi dinlememesi normal bence.

Aslında e-bebek e de bakmak istiyorum :uhm:
Ben de koçtaştan o bahsettiğin raf örtülerinden aldım, sanırım aynı şeyden bahsediyoruz, olmazsa altından yapıştırırım çekmeceye, kaymaz

Biz çalışıyoruz zaten gülencim mecbur eşimle ve haftasonu gideriz, ama nasıl gideriz buradan bilmiyorum çok ters bir yer

Babamın g.o.paşa meydan caminin karşısında çiçekçi dükkanı var(şahin çiçekliği)
Bizimde akrabalar var, ama yaşlılar ..

kusseb o ne tatlı resim yapmış 4 yaşında maşallah...

bosnacığım nazar mı değdi sana cicim geçmiş olsun iyileş hemen...

ya burası maltepe pendik tuzla lapa lapa kar diyoo ben sulu sepken bi şeyler görüyorum lmaz:

burada da kar yağsın Allah'ım
:asigim:

kızlar annem geldi almış dalin deterjanı ama sıwı almamış granül almış olsun yumuşatıcıda almış hemde bi bidon dalinin:)
artık kendimede kullanırımbayanssulusmile şimdi ayırıyoruz küçükleri yıkicaz hadi ben kaçtım yaw ne kadar çok warmış dökünce belli oldu 2,3 makine açılır tahminim

hasret nerde nan

ahh canım merakta edermiş bebeişimin kıyafetlerini ayırıyoruz çok zewkli ya bi sürü warmış bn bide az diorum hadi uğrarım yine kaçtım kocamda uyuyo ewde işten kaytarmış gelmiş arada bide onu öpüp sewiom keyfimiz yerinde yani

toprak dedıı banada ha benımde haberım yoktu bıdakı dr kontrolunden donuste gene gıdıcem(4 subat) inşşallahh

benimkilerde dfurmadı yapıştırıncada ne esprisi kalcak kaynanam ortu dıkerım dedıydı ama ses cıkmadı bırak da aldıklarınıda getırmedı bı hastane cıkısı onda bende cantamı hazırlıcam kendı aldımı koyucam sonra surat nah on karışş off
kesınn tanıdıkız bızz soyadıbız şahin veya şlahinler olmsın babama sorarımm
sen nerde calısıyosunn
bizimkilerde yaslılar ama gelıyolar ananemle dedem geldi işte dedem cıkış yapcak pazar salı tekrar doncek

aldınnmıı deterjann

dedim nehir dötünü ısırtırdı herhalde köpekleree haa

ulann gene vajinam batıyoo

eşim arıyo böyle sessiz sessiz diyom ne oldu bişimi sorcan evet diyor agrın vamrı diyo ne zaman ar4asa o zaman oluyor allahım evet diyom :)n moreli bozuluyo adamcazında napımm
bazen diyo dötünde agrıyomu ne tesadüfki dötümde agrıyo ne bicim hamileysem artıkın agrımayan yanım yok ayaklaırm bile agrıy

kızlarrrr kaynım geliyomuş beni almaya kalmadım ev deohhhhhh,bu arada kar çok bastırır ve yerler tutarsa çözülene kadar kayınvalidemdeyiz,hadi öptüm sizleri,muhabbetinizden geri kalmak zor geliyor valla,Allaha emanet olun bebekleriniz ile canlarım görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…