- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.821
canım sağol...eşimle oğlu hasta...bende olaçağım sanırım ama dikkat ediyorum...
ay keşeke gülmeseydim küstü bana.Sen neyaptın canım iyileşemedin herhalde.Buarada oğluşunun dönem sonu karnesi nasıl e hediye istiyo kendileri acaba?
oyhhh oyhh ne güzel kocemle kar topu oynıyacam hehehhe..
cnm hastaymışsın atladım galiba geçmiş olsun..
aman aman daha olmadıysan koru kendini,gerçi eşinden uzak durursun da oğlundan nasıl duracaksın ki...
Vakit yetmez evet ama kocayla gidince 1-2 saatte dolaşırsın :))
Arkadaşla gitmek lazım öyle yerlere
Biz ikea dan şifonyer bakıcaktık oğlumuza, ama bu havada gidemicez herhalde(
Evet olabilirizz :)) Ben burada doğdum babam ora doğumlu a.s
kızlar sohbete doyum olmuyo ama kociş geldi ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşürüz.
eşimle oğlum hasta kızlar...bende olaçak gibiyim..boğazlarım açıyor,,birde burnum tıkanıyor bu gün....
kussebfilal aaokuluna gidiyorya öyle karne vermiyorlar bunlara..başarılı olduğunu belirten bir kağıt yollamışlar o kadar...ingilizce oğretmeni ayrı bir karne gibi bişey yolamış...dersi pek dinlemiyormuş....tek sıkıntı o....küçük daha yaaa....
Aslında e-bebek e de bakmak istiyorum :uhm:bakarsınn bakarsınn forum istanbulda e bebek varmıs orayada bakk
se ne alddın cekmece içine ben bi milyoncudan boyle raf ortulerı varyav ondan aldım ama olmuyor duz durmuyolar sen ne aldınn bakım
kıss nası gıtcen kocan olmayınca uzakk terss hafta içi gıdın barı adınm atcak yer olmuy hafta sonu da dun gıttım gene aksam vaktıydı doluyduu
benn orda dogdumm baban ne iş yapıyoo
benin hala dedemler halamlar orda sızın varmı kımsenız orda
ay ben senin oğluşu bi anda büyüttüm ozaman.Daha küçük dikkat vermemesi dinlememesi normal bence.
hasret nerde nan
Aslında e-bebek e de bakmak istiyorum :uhm:
Ben de koçtaştan o bahsettiğin raf örtülerinden aldım, sanırım aynı şeyden bahsediyoruz, olmazsa altından yapıştırırım çekmeceye, kaymaz
Biz çalışıyoruz zaten gülencim mecbur eşimle ve haftasonu gideriz, ama nasıl gideriz buradan bilmiyorum çok ters bir yer
Babamın g.o.paşa meydan caminin karşısında çiçekçi dükkanı var(şahin çiçekliği)
Bizimde akrabalar var, ama yaşlılar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?