- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.441
Merhaba kızlar...Sinannuray bebeğini güle güle büyüt...İnşallah çok yakında kucağına da alırsın...Kızlar en iyi kaynana uzakta olan kaynana galiba , benim kaynana memlekette , her yaz bayramda mutlaka yanına gideriz , her hafta da mutlaka ararız konuşuruz o yüzden aramız çok iyidir.Yanına gidince hep sevdiğim şeyleri yapar sağolsun.Bunda mesafenin uzak olmasının etkisi olduğunu düşünüyorum yakın olsa bizimde mutlaka problemlemler çıkardı.Bnim kaynana da bebeğe bir şey yaptığı ettiği yok çok kafama da takmıyorum bebek benim olduğu kadar oğullarının da bebeği.Canları sağolsun...
Günaydın arkadaşlar. Bebişlerinizin hareketini ne kadar sıklıkta hissediyorsunuz? Benim amniyon sıvısı sınırda. dr. hareketleri azalırsa hemen gel dedi. dün herzamankine göre biraz daha hareketsiz gibiydi de. ben neredeyse 24 saat hissediyorum hareketlerini. kıpır kıpır. eşofmanımın üstünden bile görünüyor hareket ettiği. bu yüzden biraz endişelendim. sizde durumlar nasıl?
oo demek seninki aldıklarını vermiş senağlamamerhaba annecikler;
Nasılsınız? iyimisiniz? geçmişi fazla okuyamadım ama
BOSNA'CIM maşallah oğluna kontrolünüz güzel geçmiş hadi bakalım ama bu karda kışta nasıl geldin buralara ben bile 3 günden beri dışarı çıkmadım.Malum kayınvalidem de var şuan oturuyoruz ama ortalığı toplayacağım şimdi.
EDEBİYATÇI;Gözün aydın izine ayrılmıssın ama bu arada geçmiş olsun hemoroid çok kötü anca doğumdan sonra ameliyat olursun....
ASİNAZcIM nasılsın iyimisin?
Yeni gelenler olmuş hoşgelmişler.....
HANDE özledim seni biran önce evini yerleştir bak az kaldı...
Selkie ve ZELİŞ;Karneler nasıl geldi oğulllarınızın?
Biz iyiyiz kızım meleğim kıpır kıpır ama bel ağrım var biraz ve kuruk sokumum ağrıyor hafif hafif kramplar geçiriyorum...KAYINVALİDEM aldıklarının fotograflarını çekicem ve sizlerlede paylaşırım...
Biraz daha buralardayım sonra işime geri dönücem eşim de evde bugün
merhaba annecikler;
Nasılsınız? iyimisiniz? geçmişi fazla okuyamadım ama
BOSNA'CIM maşallah oğluna kontrolünüz güzel geçmiş hadi bakalım ama bu karda kışta nasıl geldin buralara ben bile 3 günden beri dışarı çıkmadım.Malum kayınvalidem de var şuan oturuyoruz ama ortalığı toplayacağım şimdi.
EDEBİYATÇI;Gözün aydın izine ayrılmıssın ama bu arada geçmiş olsun hemoroid çok kötü anca doğumdan sonra ameliyat olursun....
ASİNAZcIM nasılsın iyimisin?
Yeni gelenler olmuş hoşgelmişler.....
HANDE özledim seni biran önce evini yerleştir bak az kaldı...
Selkie ve ZELİŞ;Karneler nasıl geldi oğulllarınızın?
Biz iyiyiz kızım meleğim kıpır kıpır ama bel ağrım var biraz ve kuruk sokumum ağrıyor hafif hafif kramplar geçiriyorum...KAYINVALİDEM aldıklarının fotograflarını çekicem ve sizlerlede paylaşırım...
Biraz daha buralardayım sonra işime geri dönücem eşim de evde bugün
Ece olacak sanırım Gülay...Selki ben de sana katılıyorum en iyi kaynana uzak yada mesafeni koruduğun kaynana...
oo demek seninki aldıklarını vermiş senağlama
Günaydın arkadaşlar,
Karlı bir İstanbul sabahından herkese iyi haftalar :)
Sabah işe gelebilmek için uzun süre eşimle mücadele etmek zorunda kaldım, gitme bu havada diye tutturdu. Haklıydı aslında ama gelmem gerekiyordu benim de...
Neyse ki işe arabayla gelen arkadaşlarımdan biri gelip beni de aldı da, rahat rahat geldim.
Şirkette kaloriferler yanmıyor, oğlumla titreyip duruyoruz şimdi...
Cumartesi günü kendi doktorumda kontrolüm vardı. Herşey çok yolunca çok şükür...
Kuzum nihayet dönmüş, 2300 gr olmuş, ultrasonu tekmeledi durdu, yüzünü de göstermedi :)
Bundan sonraki randevumuz yine 2 hafta sonra...
Geçmişi okuyamadım, herşey yolundadır umarım...
ya aslında hiç böyle istediğimiz gibi olamdı ama olsun gece sarılıp uyuyoruz valla acayip özleşmişiz :):)::)): dün gece ben erken yattım o bilgisayrada işleri vardı amcasına internet sitesi yapıyor ... gözümü bi açtım gelmiş yatmış yanıma beni izliyor yüzümü okşuyor ayyy 5 aydır işte bu anı bekliyordum :)))))))))))))))))))))
amin canım inşallah:) duayla ancak artık
Günaydın
geliyorum inşallah yolda kalmazsam..karla beraber gelebilirim ama kızmayın sakın :jeyyar:
maşallah canım bebiş kocaman olmuşşş...
Ya bu arada dün bahsetmiştim olan arkadaşlar yardımcı oldular saolsun..hani ben cuma doktora gitçektim ya gittim ama doktordan memnun kalmadım açıkçası...
Bir de bebeğin boynuna kordon dolanmış 1 kez dedi..Normal doğumu olmasını engelleyebilir o yüzden son anda karar vericez sezeryan yada normal doğuma dedibilmiyorumkismile...
Dilacım seninde bebeğin boynuna dolanmış galiba???
Sana ne demişti doktorun??
Kayınvalidem İstanbuldaki kızından bize geldi...
Ben de tabii yalnız kalmasına izin veremezdim... Bize çağırdım...
Tabii 7 aylık hamile ben, bu halimle ne temizlik ne de yemek yapabiliyorum...
Gelir gelmez evi temizlettim, yemek yaptırdım...
Bugün avizlerimi parlatacaksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Dün camları sildi....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Galiba yarın da halılarımı banyoda yıkatacağım... Çocuğun hijyenik bir ortama doğması lazım değil mi?
Bu arada akşamları çay demliyor bana ve meyve soyuyor... Ben kendim yapabilcek durumda değilim o yüzden yoksa yanlış anlamayın... Koskoca kadına bunları yaptırmazdım yoksa...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Tabii bu arada canımın çok istediği yemekler var... Tahmin edebileceğiniz gibi zahmetli şeyler... Onlar için de ufaktan ağlamaya başladım...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
slm güzel anne adayları uzun zamandır giremiyodum herkez iyidir umarım benim cadı dayanamadı cumartesi günü doğurdum martı bekleyemedik darısı başınıza çok tatlı ocak annesi oldum
dualarınıza ihtiyacım var bebek hastanede bana dua edin
kendinize dikkat edin
canım benim oğlana karne vermemişler...sadece 1 dönemi başaıyla bitirmştir diye bir kağıt vermişler...
hadi yaaa e-okul sitesi çökmüş yaaa ondan dır
ay yok canım ondan değil...benim oğlan daha anaokulunda ya..karnelerden 3 hafta önce veli toplantısı yapılıp ayrı ayrı öğretmenlerle görüşüp konuşuyoruz zaten....o nedenle sanırım....
Benim kaynana da almış bi sürü şey ama görmedik daha. Oğluna anlatıyormuş durmadan aldıklarını. Beni daha bir kere bile arayıp sormadı, nasılsın, bir şey lazım mı diye... Bir çöpünü bile istemiyorum onların. Kaç haftadır gelecekler gelemediler. Geçenlerde kar yağdı, yol kapanmış, sonra biraz ahatsızlandı, bu hafta yine kar yağdı... İnşallah bu kar devam eder. :) Haftaya oğlunu göndereceğim ben de yanlarına hasret gidersinler.
Anladım canım kurtarma durumu olduğunu söledi doktor ama sezeryana doğru eğilmeye başladı canım sıkıldıbeknur
benimde bebeğimim boynuna bir kere dolanmuış ama doktor korkulacak birşey yok dedi çünkü günde zaten bir kaç kere koluna ayağına dolanırmış eğer dolanma 1den fazla olursa sorun olurmuş o hareket ettikce çıkartır dedi çıkarmasada sorun değil 1 kere dolanması dedi korkma sende benim 2 hafta sonra kontrol var doktor tekar bakacakmış. ve günde 10dan az hareket ederse haber ver yeter dedi ....
oha yanniii yaa keşke sende kocanın tarafına sölemeseydin bu durumu??benim zavallı annemde bütün aldıklarını parca parca verdi tabi kaynanamınki kadar almadı annem çünkü bebek odasına falan yardım ettiler almamıza 600 lira verdiler kaynanamlarda vercekti ancak ses çıkmayınca eşimde istemedi çünkü bırak ben elim kendi cocuyla bile anne cocuk gibi değiller kendi cocuna alınır alınır bana trip atar
buarada gerizekalı diye eşime dedim , kayananama söylemiyorum çünkü sadece cahil o ..
Haa sende ben öyle dersem beni ne yapar biliyormusun deli
bana bişi yapmazda gider kocasının yanında bayılır sonra kayınpeder beni gebertir işte bu yapar
bundan 2.5 sene önce biişi olmuştu şimdi anlatmım çok uzun kaynanam bana vurmaya kalkmıştı üstüme yurudu bende oturuyorum koltukta aglıyorum mevzu su benim vajinismus oldumu ögrenmişti eşimde annesini kalktı ve itti bana vurmasın diye sonra yere düştü tabi ayıldı bayıldı kriz gecirdi aklım uctu zaten bişi olcak diye o arada tam kayınpeder geldi sanki ben ittim düşürdüm gibi bana bir bagırdı eger bir daha böyle yaparsan seni elimden kimse alamaz dedi işte o gün ben nası o evden cıkıp gitmedim bilmiyorum çok korktum ve işte böyle anlatınca onları sevmedimihatırlıyorum çünkü ben vajinismus isteyerek olmadım neyse ya sinirlendim yine
Allah sağlık versin tez zamanda çıkar inşallah..kaç haftalık doğdu?kordonu su toplamış o yüzden erken doğdu pazartesiden beri hafif sancılarım vardı cuma doktora gittim erken doğum galiba dedim yok dedi hafif iltahab var eve geldim diyorum bu iltahab ağrıdı değil gece daha kötü oldum cumartesi birbuçuk gibi ağrım arttı karnımdan ses geldi tuvalete koştum suyum gelmiş hemen doktora gittik bu sefer başkası vardı suyun gelmemiş dio ebe bakıyo gelmemş dio idrar kaçırmışsındır inanmadılar bana ben çok kızdım ultrasona girince anladılar su azalmış hemen hazırladılar sezeryana alalım erken doğum riskli dediler normal olursa gece olur tehlikeye girer dediler kabul etmedim serum taktılar taktıktan sonra ebe muayene etti açılma başlamış hemen doğuma aldılar 4 buçuk gibi doğdu süper bişe allah sizede tattırsın sakın sezeryanı kabul etmeyin doktorların o kolayına geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?