2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba annecikler;
Nasılsınız? iyimisiniz? geçmişi fazla okuyamadım ama
BOSNA'CIM maşallah oğluna kontrolünüz güzel geçmiş hadi bakalım ama bu karda kışta nasıl geldin buralara ben bile 3 günden beri dışarı çıkmadım.Malum kayınvalidem de var şuan oturuyoruz ama ortalığı toplayacağım şimdi.
EDEBİYATÇI;Gözün aydın izine ayrılmıssın ama bu arada geçmiş olsun hemoroid çok kötü anca doğumdan sonra ameliyat olursun....
ASİNAZcIM nasılsın iyimisin?
Yeni gelenler olmuş hoşgelmişler.....
HANDE özledim seni biran önce evini yerleştir bak az kaldı...
Selkie ve ZELİŞ;Karneler nasıl geldi oğulllarınızın?

Biz iyiyiz kızım meleğim kıpır kıpır ama bel ağrım var biraz ve kuruk sokumum ağrıyor hafif hafif kramplar geçiriyorum...KAYINVALİDEM aldıklarının fotograflarını çekicem ve sizlerlede paylaşırım...
Biraz daha buralardayım sonra işime geri dönücem eşim de evde bugün

bence hissettikleri içinde korkuyolar
aman allahım ben nası kayanna aolcam galbaa ):
nevin kızının adı ecemi ecem 2mi

benimkide uzakta...uzak olunca daha iyi kesinlikle .biz 2 zıt kişiliğiz.biraraya gelince pek anlaşmıyoruz zaten....benim kaynanada bişey yapmadı..hiç umurumda da değil...zaten ilkimde yaptırdıklarını hiç kullanamadım...evde çaput gibi kaldı hepsi...zevklerimizde uymuyor...şimdikinde herşeyi zevkime göre yaptım ..daha iyi oldu...bir iğnesi girmesin benim evime,sonra kırk defa söyler onu!

benim öyle 24 saat sürekli hareket etmiyor belli aralıklarla hareketleniyor.....

Gülay boşver kafaya takma kaynanaya da çok gidip gelme.Torunun görmek istiyorsa o gelsin.Sen kimseyle iyi olmak zorunda değilsin , önemli olan eşinle senin aranın iyi olması.Eşin annesini görmek istiyorsa kendi gitsin , eşine de kaynananda kasıldığını felen söylersin tatlılıkla o da anlar zamanla...Aslında bence kaynana gelin problemlerinde asıl belirleyici erkekler , o dengeyi iyi ayarlaması lazım erkeğin...

oo demek seninki aldıklarını vermiş senağlama

canım benim oğlana karne vermemişler...sadece 1 dönemi başaıyla bitirmştir diye bir kağıt vermişler...

günaydın güzellerrra.s.
herkes iyidir umarım hava soğuk evler soğuk çok işim var bugün benimm ama 11e kadar yattım aryı meseleaklinialirimsmile

canımcım maşallahhhh kuzuna kocaman erkek olmuşş nazar değmesin zaten hava soğuk zamanlaması ne kötü bu kalöriferlerin yaa biran önce yaparlar inşallahh

canım benim yaa ne tatlısınız kıyamam Allah ayırmasın bi dahaaŞeniz

amin canım inşallah:) duayla ancak artık

Günaydın
geliyorum inşallah yolda kalmazsam..karla beraber gelebilirim ama kızmayın sakın :jeyyar:

canım kazasız belasız varırsınız inşallahh yollar açık olur

canım hakkınızda hayırlısı olur inşallah iyi düşün iyi olsun

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gözünüz aydın canım maşallahh Allah sağlık versin minik bebeğine biran önce küvezden çıkıp kucağına alırsın inşallahh

kızlar çok işim var o yüzden ara ara bakınırım şimdilik öptümm herkesiiopuyorumnanaktan
kaçırdığım birşeyler varsa kusura bakmayın acele acele okudum geçmişi

Benim kaynana da almış bi sürü şey ama görmedik daha. Oğluna anlatıyormuş durmadan aldıklarını. Beni daha bir kere bile arayıp sormadı, nasılsın, bir şey lazım mı diye... Bir çöpünü bile istemiyorum onların. Kaç haftadır gelecekler gelemediler. Geçenlerde kar yağdı, yol kapanmış, sonra biraz ahatsızlandı, bu hafta yine kar yağdı... ınşallah bu kar devam eder. :) Haftaya oğlunu göndereceğim ben de yanlarına hasret gidersinler.

perşembe belkim benimkide getirir ha dimii

öğlen yemeğide yedik mutfagı topluyaımda yaval yavaş hastane cantamızı hazırlıcam
ancak jiletinlerimide artık sonra yaparım annemde çünkü şimdilik battaniye içine koyum

Ben doktora popomu göstermeye gidiyorum kızlar... (Eşim sinir oldu bu lafa. :))

Dua edin de önemli bir şey olmasın ve hemen geçsin.

ıyi bakın kendinize ve miniklere...

ay yok canım ondan değil...benim oğlan daha anaokulunda ya..karnelerden 3 hafta önce veli toplantısı yapılıp ayrı ayrı öğretmenlerle görüşüp konuşuyoruz zaten....o nedenle sanırım....

Hımmm okey anladım şimdi ben 1 e yada 2 ye gidiyor sandım.

Edebiyatçı walla kayınvalidenin aldıkları haricinde alıcaklarım var sağolsun yine almış 4-5 battaniye oldu valla hastane çıkısı almış alt değiştirmesi almış mendil almış...Eminönünde havuz başına gidicez tekrardan onunla eksiklerim var onları tamamlayacağız...

ha canan
bide o var dimi
baga bak benimki gecen salı burdaydı koltuk yıkadı
o gnden beride ben bi tek perşembe aradım dr cıktıktan sonra da hiç araamdı insan bi arar kızım işte nasılsın sancın varmı vs hiç yada bak kendini zorlama ben gelirim yanına demiyor
teyzem aradı dün ümraniyeden bak gülay annen gelemiyor agrın devam edşyorsa ben geleyim yanına şimdi ben ona gel desem kaynanam illalaf atacak ortaya bilirim
neyse dün kayanan aradı memeti cebinden ,
hayırdı insan bi arar dedi bende duyuyorum sesi geliyo(cepten ama mazallah evden ararda ben cıkarım aaa olurmu hiç) bende hemen dedim aaa anne sen neden aramadın bizi dedim eminim duymuştur eşim patlattı gözlerini baktı bana hiç umrumda değil insan bırak kaynanayı yedi kat eller bile agrıyor nasıl oldun garın gectimi devam ediyomu diye ya
ama tabi biriktiriyorum zamanı gelince söylemesini bilirim

selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz ctesi dr gittik bebik 3100gr 49cm olmuş boyu uzamıyor ama kilo alıyor artık
2 hafta sonra çatı muayeneni yaparım dedi ortalama 37 haftalıkmış ama kafası 38 haftalık gibiymiş o yüzden 2 hafta sonra doğum şekli belli olacak guclubacismile drum sezeryan olabilir dedi ama kesin belli değil bakalım bebeğin kilosuda belirleyecek tabi
sizler neler yaptınız bakalım

Anladım canım kurtarma durumu olduğunu söledi doktor ama sezeryana doğru eğilmeye başladı canım sıkıldı

oha yanniii yaa keşke sende kocanın tarafına sölemeseydin bu durumu??

Allah sağlık versin tez zamanda çıkar inşallah..kaç haftalık doğdu?
dualarımız seninleee

pancuben
havuzlu hanın haricinde kürkcü handa çok güzel kıyafetler var orayada bak oraya kadar gitmişkenhemde çok hesaplı havuzlu han baya pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…